10203
  • Shep
    7?????????? Te tényleg függő vagy. :D Bezzeg a hülye Rage meg ott porosodik a polcon.
  • ratgab
    MechaBoar-t még én is tudtam backstabelni.
  • Laza
    Juj, olyanom nekem is van ... csak leparkoltam O&S előtt :)
    Lehet folytatni kéne már valamikor.
  • Seth
    Akkor most már itt az ideje egy SL1 végigjátszásnak :D Na azt rögzítsd
  • Tinman #6112
    Tegnap lepergett 7. végigvitel credits is.

Megint tanultam!

Azt tudtátok, hogy a MechaBoar-t is lehet backstabelni?

NG++ -on egyetlen backstab volt és azonnal kifeküdt (persze nem fakarddal piszkáltam :-)

Most ezzel a sorcinak indított warrior-al már NG+++ -ba vagyok és KETTŐ!!!! óra alatt Undead Asylumtól elvittem Ornstein & Smough-ig, úgy, hogy Depthsbe is lementem, Gaping Dragon, sőt még Havel is megvolt :-) Blighttown is a szokott útvonalon, visszafelé meg az Undead Dragon is kifeküdt :-D

Nagyon bánom, hogy nem tudtam rögzíteni, mert kegyetlen jó feeling volt csupán a Firelink Shinre által adott 20 db. Estus flaskel, a legelejétől átvágni magam az összes Boss-on egészen O&S-ig.

És ott mi történt? Kb. 2 mm-nyi csíkja maradt Smough-nak amikor kicsinált... kicsit sem voltam ideges :-(((
  • Tinman #6111
    Great Hollow felé, de csak akkor, ha Anor Londo-ba is beszéltél vele.
  • Shep
    Amúgy a mocsárban ,hol van a Michelin baba?
  • Laza
    Nyomogatom ezt a Demon's Souls-t, de valahogy minden ízében süt, hogy a Dark Souls csiszoltabb nála jóval ... vagy legalábbis nekem úgy tűnik.

Mondjuk érdekes, hogy konkrétan a fegyverek nem csak sebzésben, de sok egyéb másban is jelentősen eltérnek, kezdve pl azzal, hogy egy +4-es Broadsworddel 150 körülieket szúrok a nagy támadással, de a slash dmg jóval gyengébb, jó 30-40 ... és nem csak ennél, de pl felhúztam szintén +4re egy Bastard wsordot (vállon fekvő), ami ugye csak suhint, és azzal is csak 30-40-et sebzek, mikor jóval erősebb a statjai alapján, mint a másik. Ezt igazából nem is értem még itt. Ez az érték az itteni ellenfeleken max 10-20%-ot jelent, olyan 250-300 HP-jük lehet (az egyszerű csákányosoknak).

Az is fura, hogy mindenki akkorát vág rám, pedig az elején még nem tették ... lehet ennek ahhoz a hülye tendency-hez lesz köze, mert a karakter tendency-m már eléggé halovány, szürkés. Pedig nem is megyek emberformában.

Egyébként a második világban vagyok, a Tunelban, de borzalmasan gagyi hely. Az itteni első boss után vagyok (Armored Spider).
  • Laza
    Én valahogy nem tudtam abbahagyni :)
    Na meg megálltam lvl110-en PvP-zni, NG+-ban beálltam Darkwraithnek.
  • Shep
    Az annyira nem zavar :), csak hát most már tudom hol mi vár, annyira ez így már nem érdekes.
  • Laza
    Én olyan erős voltam NG+ -ban, hogy mindenkit szanaszét szaggattam :D
  • Shep
    Hát asszem inkább abbahagyom, nem igazán motivál így másodjára a játék.
  • Laza
    A végéhez? Van ott egy nagy forgó kerék lapátokkal, azzal kell lemenni ... már ha erre gondoltál.
  • MerlinW
    Sok twinkling titanite, dragon scale, boss, és a legfontosabb, ott kapod meg a titanite stab-edet a pufókemberes questline végén:)
  • Tatyla
    azért a new game + adhatott volna valami inspirációt,új felszerelés stb...
  • Shep
    Ash Lake, hát attól nullább hely nincs is az egész játékban, talán csak az a hülye fa amin le kell oda mászni :D
  • MerlinW
    Az a lift a Darkroot Basin-be visz. Blighttown másik végébe Depth-ből lehet eljutni.
  • MerlinW
    Csak fel kell szaladnod a dombra Queelag-hoz, megvan az 2 perc alatt. Nem kell több időt ott töltened. Igaz akkor ott kell hagynod kismillió jó cuccot, questet, ash lake-et, pyro árust stb.
  • Shep
    Akkor rohadjanak meg nem játszom tovább a NG+ -t nem vagyok hajlandó még egyszer oda lemenni, de Valey of the Drakes-ből nem lehet a végéhez lemenni, mintha lenne ott egy lift, vagy az nem oda vezet?
  • Fpocok
    :)
    [spoiler] nope
  • Shep
    Blighttownt nem lehet kikerülni valahogy?
  • Laza
    És még azt nem is írtam, hogy kiét! :D
  • Solid Snake
    "alá állsz és vered"
  • Laza
    Nem nehezek azok ... max akkor, ha célzottan akarod befejezni ... azaz konkrétan azt hagyni utoljára, akit szeretnél ... na az általában pont ellenkezőleg szokott történni :D

Egyébként ha már jártál itt fenn előtte kár volt visszamenni az erdőbe, ugyanis O&S után megkapod a teleportot, azzal sokkal jobban lehet már közlekedni.

A farkas érdekes, van akit szintén szopatott, szerintem a játék egyik legkönnyebb bossa ... konkrétan megütni nem tud ... alá állsz és vered.
  • Solid Snake
    Mond ki a nevét, ha mered :)
  • Shep
    Hát úgy mesélik a neten, hogy volt valamikor egy illető akit megállított Stan és Pan, persze lehet csak városi legenda :D
  • Solid Snake
    Ki volt az?
  • Shep
    Annyira nem vészesek, mint ahogy az egyik illető beállította :D
  • davidka003
    Anor Londo elég kemény volt most. Jött 2 sentinel, meg szárnyas lények is, aztán jött két köcsög íjász silver knight. Alig sikerült eljutni a tábortűzhöz ahol a lovag van.
    A héten viszont délutános vagyok úgyhogy napi max 2 óra játék lesz szombatig. Vasárnap meg majd csapatom neki. :D
    Jön mindenki rémálma Dragon Slayer Ornstein & Executioner Smough. :D
  • Afe
    Nekem a greatsword-ek közül a Gravelord Sword jött be a legjobban. Viszonylag gyors, és felhúzva elég sokat sebez. Szinte a játék elején felszedhető. Nito halála előtt be kell lépni a Gravelord Servant-ba, és neked adja. Lent a Catacombs-ban van a falnál egy koporsó, amibe bele kell mászni.

Egyébkén szerintem meg a Black Knight Halberd +5 a leghasználhatóbb cucc a játékban.
  • Shep
    Black Knight kardtól mi az ami erősebb, mármint ilyen suhintós kardra gondolok, nem fejszére, meg lándzsára meg ilyesmire.
  • Afe
    Én is ott szoktam farmolni.
    Átszaladok a kapun, közbe leütöm a zombit, leszaladok, és a Dragon King Greataxe+5 2kezes strong ütéssel letisztítom a szobor körül a területet. Majd egy gyors repair, homeward varázslatok (ingyen van a használatuk) és kezdem előröl. Repair azért kell mert 2kör alatt elkopik a greataxe.
    Ládával a fejemen, meg ezüstkígyó gyűrűvel alapjátékban 10ezer felett, ng+-ban 21ezret tudtam szedni 1perc alatt.
    Tegnap végigtoltam, és most nem mentem ki, hanem leültem a tűzhöz. Szépen meggyulladtam, aztán elkezdtem az ng++-t. Kiváncsi leszek itt mennyit ad majd ezen a helyen.
    Szinteket csak azért lépek már, hogy ki tudjam próbálni az összes fegyvert, varázslatot. Pl Smough kalapácsa 58 strength-t követel :-/
  • Tinman #6084
    Nekem ami eléggé bejött lélekfarmolásnál: Chamber of Princess tábortűzhöz teleportálsz, majd a 2 giant + Silver Knight íjász és ami a lényeg, hogy Titanite Chunk is gyakran esik!!!

1-2 perc = 7-8k lélek + Titanite Chunk(ok) sima NG-n... meg beveheted a 2 ajtónálló giant-et is.

NG+ -on gyűrűvel ~25k lélek körül!

Sőt! Ez a hely azért is k. jó, mert közben le is tehetsz O&S elé summon jelet és farmolhatsz, miközben lehet, hogy megidéznek és akkor rengeteg lélek!
  • Fpocok
    Kinyitod a kaput és a szobornál az a sok szörny. Én azt csináltam, hogy mentem bonfirehoz, befutottam, nagy kétkezessel rájuk vágtam párat és kimentem. Aztán ezt ismételgettem. NAGYON JÓL DOBJÁK SOULT és gyors is. 2 perc egy kör max.
  • Tinman #6082
    Hol?
  • Tinman #6081
    Hát én sem értek egyet... k. jó helyszín.
  • Fpocok
    Szerintem egyik leghangulatosabb terület. Ráadásul REMEK SOULFARMOLÓ HELY.
  • Shep
    Az egész játék egyetlen valamire való helyszíne.
  • davidka003
    Painted World of Ariamis: iszonyú unalmas és lehangoló volt. Alig vártam, hogy vége legyen.
    Sárkányt is kinyírtam meg a nőt is a végén. A főboss elég kemény volt azért, mert csak 5 flaskám volt. 5% életem maradt a végére.
  • Tinman #6077
    10-nél feljebb nem szoktam vinni... lusta vagyok rá, meg spórolok a humanity-vel :-)
    Lordvessel után úgyis gyorsan ott vagy a 20-at adó a Firelink Shrine-nál, ha nagyon kell oda szoktam visszateleportálni.