Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd NG+ban... 😊

Mivel nem enged képet beszúrni, így leírom milyen cuccban végeztem a SLV 1 végigjátszást(hátha érdekel valakit). Lightning reinforced club+5, Tower kite shield +14, Gold-Hemmed szett és mask of the mother. Gyûrûk: Ring of F. and P., Hornet ring.

Shep
Ez meg milyen viselkedés kérem szépen, a gonosz bossokat megöljük 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem, Chaos Servant +2 voltam. Így kinyitottam az ajtót 30 humanity odaadásával Izalith-nál és így 2 boss-t is kikerültem. 😊

Shep
Nem hát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem mondjuk ki a nevét <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Shep
Amúgy szerintem tuti van valami titkos kód a programban ami játék közben megzavarja az agyhullámokat és függõvé tesz. Merlin az itteni élõ példa rá 😊

Lunki88
Nem álltál be dark wraith-nek? 😊
Shep
Ne kísérts te Démon!!! 😊 Nem engedek a csábításnak! Én nem vagyok gyenge jellem, mint az egyik illetõ! 😊

Tinman
Dark Sun Gwindolyn-t azért kinyírhatnád még :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kép:

Ez adja rendesen <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Shep
Amúgy rohadjon meg ez a játék ahol van. Letöröltem ,mert a végére értem de most meg kedvem lenne visszarakni. DE NEM ENGEDEK!!!!

Lunki88
Lol de hülyék ezek a japánok... 😄
A bús lovag visszatért? /biszog áruló/<#hehe>

Konzolon én már nyomtam egy SLV 1-es végigjátszást. Kemény volt de sikerült. Emberi segitõt csak O & S párosnál és végsõ boss-nál hívtam be.
A four kings volt az abszolút legnehezebb, ott már azért gondolkodtam, hogy abbahagyom.
Ja, varázshasználat nélkül természetesen.

Lunki88
Klónok háborúja (az avatar alapján). 😄
Shep
Kapcsold ki a menüben az FSAA-t és jó lesz.

Fpocok
Lehet az ini miatt van. töröld ki és rakd vissza az eredetit. Ilyet nekem nem csinált.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla

ez ellen mit tegyek ennek nem így kéne kinézni?

és nem warez,dsfix fenn van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Mert meg akarod te is venni? 😊

<#crazya> Épp az imént linkeltem 2100-ért a játékot, szerinted csak poénból tettem? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na de meg ne sértõdj, csak szórakozok. Ilyen vagyok ez van, megváltozni már nem fogok,.

Shep
Nem hagyjuk félbe, mint az a bizonyos illetõ a játékot 😊

Shep
Hát azt én nem tudhatom hova ugrottál 😊 és látod nem annyira alja a PC-s társadalom 😊

Nem hagynátok már abba?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Mindig megköszöntem ha kérdeztem és válaszoltak de, mint már legalább 3x leírtam a Bossokról beszéltem hogy egyáltalán nem olyan nehezek, mint ahogy a konzolos kollégák beállították!

Tinman
Hugh... már megijedtem, hogy azt fogod mondani, hogy valakinek nekiugorva kirohantam a világból.

A cheat-et piszkosul gyûlölöm, nagyon féltem, hogy teljesen tönkreteszi majd a TI és az én élményem is. És nem az, hogy mi csalnánk, hanem, hogy mások szét fogják trollkodni a játékot. Szerencsére nem így lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CarajoEsp
Szerintem az is eleg lenne, ha megkoszonned a segitseget es hozzatenned, hogy sokat szamitott, hogy a jatek ne legyen annyira hard.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Shep
Szerinted vissza fogom keresni mit mûveltél mikor kijött a játék és, hogy ultimate csít meg ilyenek? Nem izgat annyira egy hülye játék, meg egy hülye fórum. És egyébként is nyomjad inkább a RAGE-et 😄

Tinman
Nyugodtan idézz a kirohanásaimból.

- Capra
- Ornstein & Smough
- Hellkite Dragon
- Dark Sun Gwindolyn
- Sif
- Stray Demon
- Quelaag
- Nito
- Bed of Chaos (ha nem tudod mit kell csinálni...)
- egyeseknek Moonlight Butterfly
- elsõ végigvitelemkor Tower Knight (min. 10 lökött le)
- Havel
- na és a Seath the Scaleless akit 1-2 napja kérdeztél, hogy miért is regenerálja magát. Khm.

Ezek azért nem voltak olyan hûûû de egyszerûek... fõleg infók nélkül, fõleg ha nem akkor mentél amikor már elég erõs voltál hozzájuk.

Shep
Na de mindenkinek további jó játékot én elballagok más kaland után nézni 😊

Shep
Tudom én is hibás voltam ,hogy nem fogalmaztam 100%-osan félreérthetetlenül de azóta már javítottam magam vagy 2x.

Shep
Ez nem azért van, hanem a kirohanásaid miatt. Nézd csak vissza és rájössz ,hogy van benne igazság. Most is leírtam ,hogy a bossok nem voltak olyanok, mint ahogy be lett harangozva és egybõl letámadtál a hát de egyedül szöveggel. Márpedig a bossok nagy része nem nehéz egy sima BK is nehezebb tud lenni adott esetben.

Tinman
Jah, csak azért mert mertem tanácsot adni, vagy megszólalni a témában, már rögtön tolod ezt a "magasabb rendû vagy" szöveget, ami nettó baromság, mivel vannak itt nálam egyre többen, akik már a sokadik karaktert vagy újrajátszásnál tartanak.

MerlinW-hez képest, kifejezetten n00b-nak érzem magam.

Shep
És ezek nagy részére még mielõtt választ kaptam volna rájöttem magamtól. Errõl ennyit. Elhiszem ,hogy ha nem kérdezel rohadt nehéz és ezért te 1 szinttel magasabban lévõnek érzed magad a PC-s végigjátszókhoz képest de engem ez nem izgat. végigvittem jó volt és ennyi. És amirõl hadoválok ,hogy a Bossokra értettem fõleg amit írtam arra persze nincs reakció.

Lunki88
Amúgy erõsen játszok a gondolattal hogy indítok egy másik knightot és lvl1-en maradok vele, kiderülne hogy fejlõdtem-e valamit. 😄
Lunki88
<#taps><#eljen>
Tinman
Videó*wiki*kérdezés, lényegében mindegy.

SOKKAL nehezebb ez a játék meg a DeS kollégája, ha csak elindítod azzal, hogy na végigtolom, lássuk mi lesz belõle és csak magad vagy.

Félreértés ne essék! Kérdezni szabad, wikit nézni lehet, mindent lehet... de azt állítani min. 150 kérdés után, hogy "hát ez egy lófax volt, ennyi volt a DaS" az elég erõs ^^

Tinman
Így van! Simán 2x annyi idõt tett bele, mint itt bárki más.

Shep 1 percesek szeretettel!

Csak HÁROM(!) oldalról --->

"Ja és a kindled az mire jó?

Amúgy még az elmegyógyban hogy lehet kinyitni azt a kaput ahol a nagy pajzsos csonti van? Késõbb oda visszamenni gondolom már nem lehet? Ja ha pihenõzök akkor a bossok is visszatermelõdnek?

Az alap karddal és a tányérnyi pajzzsal kell megölni Süsüt?

Na rájöttem, de miért van 2 slot, lehet egyszerre több fegyver is készenlétben?

Hát az nem semmi akkor, 2. fõellenhez mekkora szint javallott?

Köszi. Maradjak hollow vagy nyomjam a humanityt?

Vannak ilyen lélek töltõim ami elvileg 200 lelket ad érdemes ezeket elhasználni vagy tartogassam õket?

Amúgy a toronyban lévõ bunkós embert mikor lehet majd leölni, 100. szintnél?

Hol lehet egyébként nyílvesszõt találni?

Hogyan tudok a nyílpuskával célozni?

Bár lehet jobb ha veszek egy íjat? "

Van még kedved arról beszélgetni, hogy a DaS sokkal nehezebb, ha senki nem segít vagy elhiszed?

Shep
Amúgy továbbra sem tudom megmondani mi volt az ami miatt 70 órát képes voltam lényegében folyamatosan játszani a játékkal. Utoljára ilyen a CS lehetett amit 8 évig játszottam annoó, mondjuk az nyilván nem 70 óra volt 😊

Shep
Na de arról ki tehet, hogy nem találtad meg azt a szetet, meg minden bossnál szenvedtél? 1 boss volt akihez 10-nél többször kellett mennem, ja nem 3 A mindenki szerint legkönnyebb gólem a DLC lovag és az akármi distruption vagy mi votl a tüzes frászkarika neve. Többi 3-4 próbálkozásból megvolt és volt nem 1 aki elsõre ment, és mindez úgy,hogy nem néztem videokat.

Shep
Hát de 510 órával szép is lenne ha nem lenne tudor 😄

CarajoEsp
Erre is irtam, hogy szeretnem ha annyi idom lenne, hogy mindent magam fedezzek fel, de munka mellett a napi 1 oramba nem igazan fer bele, hogy halal itan, soulol nelkul menjek lefekudni😉

CarajoEsp
Mindenesetre, ha vegig vittem, akkor vagy Ng+ vagy uj jatek. Ha valaki kedvet kapna, mivel a forumokszerint konyebb azzal koopozni, aki gfwl-en fel van veve, vegyen fel, nevem ugyan az, meg se allok mig minden kaszttal vegig nem viszem😊

Tinman
Már bocs, de ez kimondatlanul is MerlinW a DaS tudor itt.

Nézd meg hány kérdésedre válaszolt...

Tinman
Rengeteg dologra nem vagy csak késõn jöttem rá az elsõ végigjátszás során.

A Shep által emlegetett páncélt kb. a játék 80. órájában találtam meg.

A Taurus démon elsõre nekem lehetett kb. 8-10 próba mikor rájöttem, hogy ugyan úgy lehet plunge attackot elkövetni rajta, mint az Undead Asylum szörnyén, ahol ÍRTÁK is a készítõk, hogy mi is a plunge attack.

Egyébként pedig nekem elsõ körbe NAGYON sokat segített a földön levõ feliratok.

Shep
Akkor bocs. Na de amit korábban már leírtam még anno veled és a játékkal kapcsolatban azt most is tartom, igaz akkor kimagyaráztad 😄

Shep
DE nézd már meg ,hogy 90% apróság semmi komoly legkomolyabb talán hol van a blighttown bonefire meg valami ruha ügy volt de végül arra sem volt szükségem de mindegy te vagy a nagy DS király ezt mindenki tudja. 😊

Ezt kukkoljátok:

http://yuplay.ru/story.php?title=Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition-%28Steam-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F%29

Region Free Darksouls 2100 Ft-ért....XD