10203
-
#6196 Már rég van, csak upload sebességem nem a legjobb... ellenben pontosan holnap értek el oda, hogy azok vannak soron. (Part 92-től.) -
#6195 Ha elértél fenn a végébe, akkor ne menj ki az ablakon, hanem a szobor párkányára ugorj rá, és ptt at tudsz menni. Az alsó részébe fogsz bemenni két kis oszlop között, onnan ugyanígy jössz vissza. -
#6194 A DLC-ről is lesz végigjátszás videód ugye? Vagy már van? -
steweee #6193 a dlc javít is vmit, vagy még csak az irányítás peccs jött ki hozzá ?: -
#6192 Anor Londo-ba van az a rész a nagy kép felett, ahol át kell sétálni a csillár mellett lassan. Ott van balra egy lépcsős rész, meg egy láda. Honnan lehet oda jutni? -
#6191 Tessék, csak neked ÷D
-
#6190 +1
Mindig így csinálom :-) -
#6189 Vagy hagyd, hogy ő ölje meg őket mikor újraélednek :) -
#6188 Nito egyszerű, a lényeg, hogy maradj ott, ahol leestél és mielőtt odaér hozzád, divine fegyverrel öld meg a csontikat. -
#6187 Nito most párszor nagyon elkente a szám. Elég keménynek tűnik. :( -
#6186 Artoriás szerintem hangulatban, kinézetben és technikában magasan a toppon van :) -
#6185 "Mit érdemes tudni a DLC-ről?"
Tempótól függően 4-6 órát adhat. Nekem első találkozáskor inkább 6 lett, mint 4, mert mindent egyedül derítettem fel szokás szerint és nem néztem helpet. Szépen lassan araszolgatva fedeztem fel.
Sajnos 2.-ra már jó, ha 2 órát tudott nyújtani teljes kipucolással, de ha belegondolok abba, hogy az alapjátékban NG+++-ba ennyi idő alatt jutottam Undead Asylumtól az O&S harcig, akkor az nem is annyira rossz :-D
A DLC tovább bővíti az alapjáték történetét, és célirányosan Dusk of Oolacile téma felé terelget (nem akarok spoilerkedni na). További új NPC-k, pár keményebb Boss, gyönyörű és hangulatos új helyszínek, számos új varázslat, néhány új item, fegyver és páncél.
"Megéri csak az miatt megvenni újra a játékot?"
Nem kell megvenned újra a játékot, elég a DLC-t.
"Ad valami kis sztori dolgot vagy csak annyi, hogy vágj le pár szörnyet aztán kész?"
Ad. Beszélgess mindenkivel, akivel csak bírsz, tárgyak leírását is olvasgasd és nagyon alaposan deríts fel mindent, mert "régi" ismerőssel is találkozhatsz.
Példás DLC! Ha más fejlesztők is ilyen gazdag DLC-vel jönnének ki, szavam sem lenne. Nekem a Baldur's Gate Tales of the Sword coast kiegészítője jut eszembe róla, mert utoljára kb. az volt ilyen színvonalas és ez valahol szörnyű, mert az nem tegnap volt :-( -
#6184 Melyikre gondolsz?
Manus elég szívatós tud lenni szvsz, de Artorias szerintem gyíkocskapukicska. -
#6183 A játék legjobb bossa ott van. -
#6182 Múltkori Demon's Souls második világos szarakodása után ma folytattam, visszamentem az elsőbe, és fullosan megcsináltam amit csak lehetett (Red Dragon leverés, Pure White World elérése, így extra helyszín megnyitása, stb) ... a legeleje nagyon jejön, tisztára mint Undead Burg és társai :) -
#6181 Szerintem a DLC sokkal jobb, mint az alap játék, már csak a helyszínek miatt is, van pár boss, csomó új tárgy de én azt hittem te már az újat vetted amiben benne a dlc. Ja a játékidő meg 3-4 óra de akár több is lehet, mondjuk az alapján amit te műveltél 1 óra :DDDDDDDD -
#6180 Mit érdemes tudni a DLC-ről?
Megéri csak az miatt megvenni újra a játékot?
Ad valami kis sztori dolgot vagy csak annyi, hogy vágj le pár szörnyet aztán kész? -
#6179 Ja. Az működik :D Én is alapjátékról váltottam PTD-re és semmi gond nem volt,látta a mentést rendesen -
#6178 A boxos mentés. -
#6177 A PC-s mentés? Nem :) -
#6176 Véletlen nem tudja valaki, hogy ha megvenném a Prepare to Die Editiont boxra akkor használható lenne hozzá a mostani mentés? -
#6175 Megöltem a mocskokat. :D
Meglett a Lordvessel meg csináltam egy új kardot is a Furyswordot. +4-es jelenleg. -
#6174 Ha van 500+-t sebző kardod, akkor 4-5 parry-től fekszik. Ha a lassú utat választod, akkor pajzsot felhúzva hátrálj, körözz, és várd ki a megfelelő alkalmat. Egy nagyot üss csak, majd folytasd a fogócskát. Így kb negyed óra lesz a harc:) -
#6173 körözz mondjuk a kis sziklás kiemelkedés körül de egyszerű mint a facsipesz... -
Fasiszta #6172 Tudom de nekem billentyűzettel nem olyan könnyű a harc. -
#6171 Ha már eddig eljutottál, nem kéne különösebb gondot okoznia :) , ő az utolsó boss egyébként -
Fasiszta #6170 Gwyn, Lord of Cinder hogy kell legyőzni, mert engem mindig kinyír. -
#6169 Na, ez pont az az ár amennyiért pre-order a dobozos, minden extrával ellátott verziót vettem :-D -
#6168 Nem, de az eredmény ugyanaz. Kivéve, hogy olcsóbb volt :D -
#6167 Valszeg nem a Steamtól :) -
#6166 Megjelenéskor vettem 13euróért lol :D -
#6165 Steamen akciós a Darks Souls, 26 ejró. -
#6164 Na már haladok, mérges is vagyok, mert majdnem meglett a 2 Boss.
Vékonykát levertem gyorsan, aztán a kövérnek már csak 20% élete volt de hirtelen nyomott egy ilyen szupercsapást amit kb senki nem él túl úgyhogy nekem annyi lett. :\
Ami talán zavar a játékban, hogy sokszor a falon túl is eltalál a csapás.
Meg az is milyen már, hogy nem sebzik egymást az ellenség?
Amúgy tetszik érdekes módon pedig fordulatokban gazdag sztorija sincs. -
#6163 Tudom, de még csak 1x mentem nekik még anno lvl1-en :) -
#6162 Abba kéne hagynom :-D
-
#6161 Ornstein nem szereti a tüzet, őt meg lehet piritani jól, Smough pedig a villámra allergiás. -
#6160 O&S-ig az egyetlen boss (itt tartok), akire nem hat a pyro, le kell kalapálni :) -
#6159 -
#6158 nyomjad, nagyon jóó :) -
#6157 SL 1-en egyedül vertem meg a kis mocskot ... kb 5. próbálkozásra :D