10203
-
steweee #9799 a két gargolye az elején valójában könnyú préda, amolyan bemelegitő főellenség csak.... gyakorolj, vagy hagyd abba a játékot ha nem megy -
#9798 tudod nem mindenki ilyen béna mint te nem másokat kellene megkérdőjelezni.és a ruha pedig nem kell a harcokhoz tényleg lehet harcolni nélkül is már aki tud :) -
Pio #9797 Később a játék során, ha Nálad van a Black Eye Orb lesz lehetőséged bosszút állni a gyilkosán és visszaszerezni a lelkét és azzal újra feléleszteni, akkor újra elérhető lesz a bonfire is.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.30. 07:53:13 -
totya4 #9796 Visszatérve a realitás talajára...
Már van egy csomó páncélom, különböző ellenállásokkal persze, meg tűz elleni varázslatom, de még egyelőre hanyagolom a két tetőtéri szárnyast, van épp elég minden rajtuk kívül is.
Találtam "tűzörző lelket" (magyarítás) amivel 15-re lehetett volna emelni az egészségitalok számát. Erre azt látom, hogy még a máglyák sem működnek(!) ráadásul a tűzörző is halott. Van valami fekete szem a tűzörző hullájából, de hogy kellene aktiváni? -
totya4 #9795 Túl sok játékon túl vagyok ahhoz, hogy bedőljek holmi okoskodónak, bocs :) Azért jó hogy vannak a topikban olyanok, akik tényleg segítenek, és nem csak mindenféle szájhős, aki bármilyen bosst lever azelőtt, hogy egyáltalán megpillantja :) Meg péncél nélkül lvl1-en végigvinni, persze, persze. -
#9794 Dehogyis. Sokszor még könnyebb is, mint nehéz páncélban. Egyébként meg gyakorlás kérdése. 2 végigjátszás után már én is hátradőlve verekedtem magam végig a játékon. -
mans #9793 Ilyeneket irigyelni szoktam,egy bugyiba rohangálva végigvinni,ehhez születni kell. -
#9792 10 végigjátszás van mögöttem, hidd el, úgy van ahogy mondom:) Egyébként ha youtube-on rákeresel rengeteg lvl0-ás végigjátszást találsz, ahol egy szál rongyban +5-ös fegyverekkel verik Ornstein-t és barátnőjét :D
Ez egy a sok közül, NG+7 (25-40%-al erősebb ellenfelek), lvl1, férfiként:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.25. 19:37:32 -
#9791 Jelen, én végigjátszottam lvl0 karakterrel. Sőt félig az NG+-t is, mert jött a DaS 2:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.25. 19:30:34 -
Samurai84 #9790 Pár napja megláttam valami random képet a neten a Pursuerről és az emlékektől egyből ökölbe szorult a kezem. Na, ilyen élmények várnak rád a Dark Soulsban :)
-
El Gigante #9789 Befogod az ellenfelet? -
#9788 én is kiváncsi lennék milyen játékon edződött:) -
Jaqen #9787 Na milyen komoly játékokon edződtél? :) Hagyjuk már ezt. Nem értem mi bajod. Képzeld a játékot lvl 1-esen, pucéran, egy szál alap karddal is végig lehet játszani. Itt a gear nem számít annyit. Tűzálló ruhát jóval később találsz majd csak. Amúgy, hogy talál el a tűzzel egyáltalán? Nem értem, simán ki lehet kerülni, elfutni előle, azt püfölni a gargoyle-t. Akkor a legsebezhetőbb. Valami olyasmit mondtál, hogy mások futkosnak, Te nem. Akkor beleállsz minden támadásba? Az itt nem feltétlen kifizetòdő, pláne bossoknál. Ezt Te sem gondolhatod komolyan, hogy itt majd uberbrutál fucking fuck hero leszel... Még semmit sem láttál a játékból, leesel a nagy egódról ne félj...méghogy nem nehéz. -
sirdond #9786 LT+RT, up,up,down,A -
steweee #9785 idézni a drake sword-ot ? hogyan _?M -
Pio #9784 Casterrel az is, mint a játék nagyja faceroll... ;-)
Amúgy igen, valahogy adja magát, hogy óvatosan kell játszani a játékot, inkább nehéz gearrel, pajzs mögül, mégis aki már tisztában van az alapokkal sokkal hatékonyabb lesz 25% alatti equip loaddal, 2 kézre fogott fegyverrel, állandó rollolással.
De persze mindig ott lesz az easy mode casterkedés.. :D -
Pio #9783 A cuccod nehézségétől függ a sebességed, sajnos/szerencsére sok más egyébbel együtt ezt se magyarázza el a játék és Neked kell kitapasztalni.
Az ENDURANCE stat növeli az EQUIP LOAD-ot, illetve néhány item ad rá %-os bónuszt.
Az EQUIP LOAD kihasználtságától függ a futási/gurulási sebességed, a fő tierek 0-25%, 25%-50% és 50%-100%-ba esnek, de ezek is további altierekre vannak osztva, tehát például 0% equip loaddal gyorsabban gurulsz, mint 20%-al.
Ezen felül item is van, ami ezt befolyásolja -
Pio #9782 Nekem is csak ezt a 2-t linkelték, köszi szépen, tök jók! :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.24. 09:44:30 -
sirdond #9781 nem tudom mit nooboskodtál velük, annyira azért nem nehezek,hogy pár próbálkozás után ne lehessen leverni őket.
battle axe-ot két kézzel használva talán 7-8 ütés egy gargoyle. ha uppolod párat,akkor mégkevesebb.ha gold pine resin-t használsz,akkor még annál is kevesebb. aztán ott a drake sword, ami elég OP early game-ben. és ahogy lentebb is írták, lehet idézni is.
szóval nem a játék a szar... -
Gabe18 #9780 Ezt az "onlineosítást" nem tudom honnan veszed. Ez kifejezetten egy single player játék, amibe raktak egyfajta egyedei coop rendszert, mint egyfajta utolsó mentsvárat ha már egyedül végképp nem megy. De a játék sava-borsa minden esetben az ha egyedül győzöd le az adott boss-t.
Ha egy boss ellen esélytelennek érzed magad, akkor tipikusan nem arra kell még menned. Menj másfelé, fejleszd a karaktered, és főleg a fegyvered-páncélod-pajzsod. Mondjuk az biztos itt nem fogsz találni olyan cuccot amitől mindenki esik-kel majd, mint esetleg más játékokban, de ettől függetlenül egy jól fejlesztett fegyver, vagy egy máshol megtalált spéci gyűrű hirtelen lehetővé teszi majd azt ami eddig reménytelennek tűnt. -
croatianus #9779 Nekem elsőre. Úgyhogy legyél még büszkébb.
Igaz, én megidéztem a napocskás havert hozzá, meg jól elolvastam, hogy mire kell figyelni.
Például a farkát azt le kell vágni mielőbb (pár csapás egy rendes fegyóval), és valóban inkább közel kell menni hozzá.
Azzal a piros sárkánnyal a hídon bezzeg rengeteget szenvedtem.
Nem vagyunk egyformák. Meg ezek a bosszok is mind másképp genyók. -
#9778 nincs egyedül a világon vele kb én is 2-3 próba után öltem őket meg:) és csak úgy mondom midnen bossra más a taktika de legtöbbször a körözés körülöttük mindig beválik ha nem akkor pedig találj ki sajátot ennyi a lényege:) semmi köze hozzá hogy rád erőszakolják az onlinet soloban öltem végig mindenkit elsőre is és ezek még a legkönyebb bossok mi lesz veled később:) -
totya4 #9777 "Én azt speciel második próbálkozásra megcsináltam még az első végigjátszás során."
Ezzel valószínűleg egyedül vagy a világon, még jó hogy vannak közöttünk ilyen kivételes tehetségek, ilyenkor büszke vagyok a hazámra. :D
"A titok a távolságtartás és hogy mindketten előtted legyenek"
Hát nem feltétlen, én az egyik bosst amit említettem (kezdő nagy vár fehérköd kapuja utáni hosszú híd) pont úgy győztem le hogy túl közel mentem hozzá, mert gondoltam a lábát csak nem üti az észlény, és nem is ütötte. Próbált hátrálni, de követtem. Szóval akik felcsítelték magukat youtube-on 5x-ös sebességre, azoknak tartott 5 percig míg lefutkosták magukat, nekem megvolt fél perc alatt a kinyirbálás.
Itt a távolságtartással az is a gond, hogy a farkán ott az a baszott buzogány, amivel csap akkorát hogy hétszentség (és ezt nem közelről használja nyilván), továbbá messziről szívesen okád tüzet is. Egyelőre azt a taktikát választottam, hogy mindent felderítek, mindent felfejlesztek amit lehet, és mikor már nincs hova fejlődni, majd akkor ránézek megint. De a bossokkal pont az a baj hogy irreálisan erősek, tehát nagyon sok fejlődéstől sem lesz észrevehetően erősebb a játékos ellenük. Más játékok logikája alapján előbb-utóbb kéne találjak tűzet álló italt, tüzet álló páncélt stb, és egyéb finomságokat, ha a játék logikusan van felépítve. -
#9776 "tetőn a két életre kelt kőszárnyast egy óra után otthagytam, mert nem elég hogy dög nehéz ellenfelek, de rövidesen ketten lesznek"
Én azt speciel második próbálkozásra megcsináltam még az első végigjátszás során. A lényeg, hogy minél gyorsabban verd le az egyiket. A titok a távolságtartás és hogy mindketten előtted legyenek. A DaS türelemjáték.
A második részben öten jönnek ugyanúgy háztetőn:) -
totya4 #9775 Maga a játék nem nehéz, komoly játékokon edződtem. Azokhoz képest elég primitív is, tulajdonképpen normál ellenfelek ellen meg kell várni míg ütnek, a visszavágást 90%-ban bekapják és már halottak is. Ez nehézség? A Bossok lehet neked könnyűnek tűnnek, de ez azt jelenti hogy nincs érzéked megítélni mi nehéz, és mi nem. ;) Elég volt rákeresni, és máris tömérdek kérdés volt arra hogy, hogy az istenbe lehet azokat a bossokat legyőzni, mint ahogy arra is, hogy miért ilyen abnormálisan nehezek a bossok. Egyik okát leírtam, mindenáron onlineosítani akartak, kevés sikerrel. Néztem egy-két boss legyőzős youtube videót, mindkettő egyezett abban, hogy olyan gyorsan futott a játékos, amilyen gyorsan normál esetben biztos nem. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Mondjuk én futkosás nélkül secperc levertem a nevezett boss-t más technikával, de pl. a tetőn a két életre kelt kőszárnyast egy óra után otthagytam, mert nem elég hogy dög nehéz ellenfelek, de rövidesen ketten lesznek, ráadásul tüzet is okádnak a szemetek. Na ott pl. elég lett volna egy is bőven belőlük. -
sirdond #9774 a többit miért nem linkelted? :)
amúgy forrás:
http://zedotagger.deviantart.com/gallery/54317550/Dark-Souls -
Pio #9773
-
Pio #9772 A legtöbb bossra NPC-t is tudsz idézni de még NPC-k nélkül is szólózható az egész.
Ez egy rohadt nehéz játék, de egyáltalán nem vagy rákényszerítve a multira. Tanulásra, gyakorlásra és főleg türelemre annál inkább. :)
Fun fact: végigjátszották már a játékot soloban gitárral, kongával, dobfelszereléssel irányítva, de még a twitch chat is. -
totya4 #9771 Aham kösz. Mondjuk elég idegesítő órákon át a feneketlen ládába dobálni amit összeszedtem, de akkor ezek szerint van értelme. Mondjuk a bossok elég erősek, ami nyilván abból fakad hogy rágyúrtak az online-ra, én meg azt rpg-nél utálom, így aztán nem tudok segítséget hívni. Offline változatot is csinálhattak volna, ahol a bossok gyengébbek. -
Pio #9770 Talán nem túl nagy spoiler, hogy később, ha megkongattad mindkét harangot lesz lehetőséget soulra váltani az itemeket, de ne számíts egy hatalmas üzletre. Ugyanakkor az eldobásból meg semmiféle hasznod nem származik, szóval nem érdemes semmit eldobni. -
totya4 #9769 Hellósztok!
Elég sűrűn lehet felvenni tárgyakat, viszont kereskedőnél ahogy láttam eddig, csak vásárolni lehet. Szóval van értelme ha van nálam mondjuk 200 lelketlen pajzs, vagy jobban járok, ha eldobom? -
El Gigante #9768 Basszus, pedig ha eszembe jutott mindig rákerestem, de sosem dobta fel ezt nekem, ennek most örülök! Nem minden sztorivonal volt tiszta! Koszi -
Gabe18 #9767 Van.
TRC's PlayGround -
El Gigante #9766 van hozzá magyarítás? -
Gabe18 #9765 Elég idegesítő hibám van a játékban.
Teljesen véletlenszerűen késnek különböző mozdulataim. Olyan mintha lag lenne, de nem az, mert a játék folyamatosan megy, csak mondjuk ütök egyet, és nem akkor üt a karakter mikor lenyomtam a gombot, hanem van hogy 1 másodperccel később... De közben is mozgok meg történik minden folyamatosan.
Első végigjátszásnál ilyen nem volt.
A kontrollert leteszteltem a 2. részben, ott semmi gond.
Lehet ez a DSFIX ront el valamit? Mert korábban én azt nem raktam rá, de most a magyarítás miatt igen. -
#9764 Hmmm... eddig mindig annyit szereztem vissza amennyit elveszítettem. Most meg kevesebbet :S Adóztatják vagy mi? :P -
El Gigante #9763 én is azzal nyomtam, nekem jobban feküdt sokkal! -
#9762 Hát igen, a kevés alvás negatívan hat a szövegértelmezésre :D
Nagyszünetet tartok AMÍG meg nem jön a gamepad, azaz csütörtökig :P Utána csapatok újra. -
Zozo0122 #9761 Azt, hogy BÁRHOVÁ vissza lehet menni, azt tényleg szó szerint értsd ;) -
Pio #9760 Félreértetted. Bármikor vissza lehet menni, KIVÉVE, ha az utolsó bosst megölöd, mert akkor vége a játéknak, szóval nem ad lehetőséget utólag befejezni az elvarratlan szálakat.