446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
  • ForzaInter
    menüből csak az 1 részt engedi elindítani.. majd letöltök egy másik verziot.
  • Gary
    Hmm...
    Menüből nem megy az indítás?
    Ha nem, próbálj másik verziót leszedni.
  • ForzaInter
    a baj csak az, hogy lefagy a 2. rész előzetes után és ugye azután jönne a stáblista:S
  • ForzaInter
    megpróbálom. köszi.
  • Gary
    Mármint, az első rész mentését töltsd be, vidd végig, várd a stáblistát, majd utána ahogy írtam.
  • Gary
    Ha végigvitted az előzőt, a menüből tudod indítani a következő részt. Ha nem menne, nézd végig a stáblistát, akkor visszaad a menübe és próbáld úgy.
  • ForzaInter
    én most letöltöttem pc-re a 2. részt amibe benne van az 1 rész is. végigvittem az elsőt és azt hittem utána jön a 2. de az nem lehet elindítani, új játék alatt csak az 1 rész van.
  • Gary
    Ez remek!
    Még az AC3 előtt le lehet zárni a történetet! :Ð
  • mijki
    A hónap végén végre megjelenik a The Walking Dead sorozat utolsó darabja is.

A Telltale Games hivatalosan is bejelentette a mai napon, hogy november 20-án végre megjelenik az utolsó epizód is a The Walking Dead címet viselő kalandjátékukból. A program a No Time Left címet viseli és ezzel lezárul a szezon. Ezzel pedig lehetővé vált, hogy decemberben a teljes évadot beszerezzük egy csomagban, akár dobozos változatban is.

Most már csak az a kérdés, hogy a Telltale Games melyik projektjét veszi elő legközelebb. A legtöbben arra tippelnek, hogy folytatódik a népszerű zombis széria és elindul a második szezon. De ugyancsak esélyes, hogy valami egészen más témához nyúlnak a csapat tagjai. Biztosat még nem tudunk.
  • Gary
    Mindegy, akkor a post-ot kösz! :Ð

Most néztem meg a sorozatból az s3e5-öt. B+, b+, b+ nekem "eladták" a következő részt! :Ð
  • scomcomputers
    Nem én készítettem a magyarítást én csak linkeltem!
    A köszönet "stoppos" és "beholder" párost illeti!
    Viszont feltünt egy "Netm@n-dEck" nevű fordító aki a 3.részt már 78%ig lefordította,nagyon jól halad!
    Bővebb infó ITT!!
  • Gary
    Ne ítélj hamar, még van hátra 1! :Ð
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Aztán, még kaphatunk DLC-t, amiben Lee-t, mint walker irányíthatjuk! :Ð
  • Balázs 17
    szerintem az egyik leghosszabb rész volt :D
  • Gary
    Hmm... nem volt ez a rész sokkal rövidebb, mint a többi? (pedig egy ebéd is be volt iktatva)

Eszméletlen a történet! Igen, sejthető a végkifejlet, de tényleg NE LEGYEN IGAZAD! :Ð
    Tulajdonképpen, én is megmentettem Ben-t. Gondoltam, adok esélyt Kenny-nek törleszteni, nehogy már az én lelkemen száradjon a halála. Bár, ha az lesz a vége, amit nem szeretnénk, majd jól visszajövök és megrágom a fickót :Ð
    Eltitkoltam a harapást (a statisztika szerint kevesen tették), gondolom ezért mentem egyedül. Igaz, Kenny jött volna, de Ben válaszánál mellékattintottam, így estem bele a 6%-ba.

scomcomputers: Hála és köszönet a munkátokért!
  • Gary
    Most néztem meg a TV sorozat S3E3-t. Ez a 'világ' is kitermeli a saját elmeháborodottjait (hála az írók perverzióinak :Ð).

A játék 4. részét is most kezdtem...

kb. fél óra és 2 halott + a exhumált blöki. Az alkeszt sajnálom, szívesen elcseréltem volna Benre. Derekasabban helytállt ásóval, mint emez pisztollyal. Eh.
  • scomcomputers
    Kész a 2. évad magyarítása!
    Együtt van az elsővel!
  • Gary
    Most fejeztem be a 2. évadot. Igazad volt! :Ð

This isn't a democracy anymore!
    Volt olyan súlya, mint a 300-ban a This is Sparta!-nak.

Hatalmas!
  • mijki
    Azta...

Hát ez a rész is iszonyatosan jó volt. AZ FPS nézetes zombi hentelés is tetszett, meg maga a sztori. Az a videokamerás cucc se volt utolsó. Mondtam az előző rész után, az első alkalommal amikor lehet, megölöm Ben-t Carley, Katjaa és Duck halála miatt. De nem tudtam megtenni... Arról hogy, meg megharaptak, sajnos már tudom a végét...megmentjük a Clem-et és a többieket arra kérjük lőjenek le mielőtt átváltozok. De ne legyen igazam.
  • Evoluti0N
    Bocs a "kommentorgiáért", de ezt még le kell írnom. Hihetetlen, h 1 játékkészítő brigád mennyivel jobb sztorit és hihetőbb, szerethetőbb karaktereket tud létrehozni, mint a sorozat készítői.
  • Evoluti0N
    És igen. Leírom, bevallom. Megríkatott a játék. Nem is egyszer. Nem szégyellem. Eddig egyedül a Mass Effect sorozat (különösen a 3. rész) tudott ilyen komoly érzelmi reakciókat kiváltani belőlem.
  • Evoluti0N
    Azt a mindenit. Ez nagyon durva volt. Csak azt tudom leírni, amit sokadszor. Fantasztikus játéksorozat.
    Amikor Clementine-t nem találtam, miután visszatértem Vernonéktól, én olyan ideges voltam, ameddig meg nem lett. :D
  • MerlinW
    Minden. A játéknak semmi köze a képregényhez, csak a címe és a szituáció azonos, a sorozat pedig ~30%-ban merít belőle.

A játék azért képregény stílus, mert Tell Tale játék. Nekik minden játékuk kalandjáték rajzolt stílusban. Ezért szeretjük őket.

Ők a kedvenc fejlesztőcsapatom:)
    Sam and Max, Tales of Monkey Island, Strong Bad, Law and Order, Poker Night, Jurassic Park, Back to the Future, Puzzle Agent, Wallace and Gromit, stb, stb

• berlinboy6329
    A játék,képregény,soroazt közt mi a különbség?

Úgy hallottam, h a játék a képregény alapján van csinálva,azért is a cell-shaded stílus,de mégsincs benne se Lee,se Clem,se Duck se Kenny,csak vmi gagyi noname senkik,akik a játékban sehol nem bukkannak fel.V csak más a nevük?

A játék valami kurva jó,nem is emlékszek mikor izgultam utoljára játékban,gondoltam bekérdezek ide,hátha tudja vki mi a különbség a 3 Walking dead közt.Amit eddig taléltam felszínesen infót a nemjátékokról,abban szinte semmi köze nem volt semminek a játékhoz.Helyszínek,események,karakterek.Miért más ennyire a játék,mint a másik kettő?
  • Shep
    Hát ez volt talán az eddigi legjobb rész a vége meg áááá nagyon kíváncsi leszek mi következik az utolsó részben.
  • Shep
    Hát elég durva ez a rész is kíváncsi vagyok mi lesz még.
  • ratgab
    Spoilereshez! Az egy bődület gyomros volt a készítőktől. Lesz még ilyen a WD sorozatban, majd meglátod. Kocsmai jelenetre lehetett számítani, de lesz még abból bonyodalom.
  • mijki
    ncore = The.Walking.Dead.Episode.4-RELOADED
  • Gary
    Hétévégén nem néztem, de már a 8. rész után is keresgélem az állam :Ð
    Tényleg elég vegyes a csapat, mint a játékban is. Keményen ütköznek a jellemek. Nekem tetszik. Lehet játszadozni, hogy kivel tudnál azonosulni, adott szituációban hogyan döntenél.

Sophia esete döbbenetes. Nem is tudodm, hogy miben bíztam, de ez elég durva maflás volt. A kocsmajelenet vége érezhető, de a végén a zene nagyot üt! Clutch - The Regulator

• Shep
    De ő lehet konzolon nyomja :)
  • mijki
    Psz, 2 nap.
  • kirol
    Holnap? De jó! :)
  • zzeN
    Megjelenési dátuma a 4. résznek.
  • ratgab
    Még akkora pálforduláson megy át a csapat az évad végig, hogy nem is győzöl majd meglepődni.
  • ratgab
    Folyamatos feszültségkeltés van a 2. évadban és bealtatják a nézőt. Pont ezért tud az utolsó rész akkorát ütni az alvó néző kobakjára, hogy az beleszédül. Nagyon jól fel van építve a 2. évad (egyébként meg egy dráma sorozatban emberi drámák vannak főként és abból nem kevés volt a 2. évadban!) Szerintem.

Nekem jobban bejött, mint az első évad.

Erről jut eszembe, hogy e hónapban már jön a 3. évad első része is! Már nagyon várom.
  • Gary
    Most kezdtem a második évadot. 4 részen túl vagyok. Egyelőre nem unom. Viszont, nagyon kiszámítható volt Shane viselkedéséből az iskolai EÜ looting igaz története.
    Carl esetében sem aggódom. Daryl viszont furcsán, gyorsan beletörődött a bátyja sztorijába és nagyon készséges az azt előidézőkkel.

[OFF]

Egyedül a Prison Break-et láttam végig, az is meglehetősen hullámzó minőséget hozott, de összességében tetszett. Csak már nem emléxem, hogy miről is szólt :Ð

[ON]
  • MerlinW
    A sorozatnak csak az első évada nézhető (szerintem). A második ritka unalmas és idegesítő lett sajnos.
  • PAtr0n
    B*sszátok meg... Ettől az EP3-tól lehidaltam. Már majdnem bőgtem is.
    Az első részt nagy unalommal játszottam, valahogy nem fogott meg. A 2 már sokkal jobb volt, de ez a 3. eddig vitt mindent. Állam a padlón volt néha amik történtek. Jöhetne a maradék 2 utána már nézem is a sorozatot.
  • Gary
    Én igen. Hogy milyen ...patikus ez a Ben gyerek! :Ð
  • MerlinW
    Még véletlenül sem nézem meg:)
  • grebber
    EP 4 trailer!