The Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem úgy volt, h augusztusban jön a 3. epizód?
MerlinW
Nem, csak egy õrül nõszemély, aki az akart lenni😊

[merlinw.org]

mascarun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pro angoltudás híján jól gondolom hogy a végén az derült ki hogy a nõ akit az erdõben lelõttek az Clementine anyja volt?

grebber
Season Two of The Walking Dead planned, says Telltale

"Telltale’s episodic series sold 1.7 million copies in its first 8 weeks."

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Activision-tõl és EA-tól elvbõl nem veszek semmit, de a virágbolti verzióra ránézek majd...

[merlinw.org]

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Egyetértek. Én mielõtt kipróbáltam sokkal rosszabb játékra számítottam. Nem 100%-os, A-kategóriás csúcsjátékra számítottam, inkább arra hogy sebtében összefércelnek valami felejthetõ játékot a sorozat/képregény szereplõivel, arra gondolva hogy a nagy WD mániában úgyis megveszik sokan.

Ettõl azért valljuk be sokkal jobb munkát végeztek a készítõk, egész korrekt lett a játék. Arra pedig bõven jó hogy a 3. évad kezdetéig legyen mivel elütni az idõt. 😊 A sztori rendben van, bár a játékos tényleg inkább csak sodródik a dolgokkal, sokat változtatni nem lehet a végkifejleten. A grafika hangulatos, és gyengébb gépeken is elmegy. A karakterek kidolgozottak, voice-acting színvonala jó. Szerintem nincs miért fanyalognunk.

elsõ részben én a csaj mellett döntöttem, de érdekelne mi történik, ha nem õt választom 😊
Shep
Tudom én is de így kicsit olyan átverés szagú, persze ettõl még jó játék a JP-tõl mindenképpen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
A történetközpontú kalandjátékok már csak ilyenek😊 Ez a lényegük.

[merlinw.org]

Ha valóban lenne beleszólásunk a dolgokba, akkor sokkal jobb lenne, de az a poén, h még enélkül is hihetetlen jó a játék. Nálam eddig tuti benne van nem a top 5-ben, hanem inkább a top 3-ban az idén.
Shep
Igazából az egész játékon érzõdik, hogy mindegy mit csinálsz úgyis 1 fõ vonal van, tehát minden tetted csak látszólagos, apró dolgokat befolyásol a fõ szálhoz nem tudsz hozzápiszkálni, bármennyire is jó lenne. Egy ilyen ál Heavy Rain az egész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
2 rész spoiler.

Amikor a 2 csávó megjelent a motelnél már gondoltam, hogy ezek nem jó arcok. Egybõl elleneztem, hogy mennyünk velük. De sajnos így is mentünk.

Aztán azt hittem, hogy az úton fogják megtámadni a csoportot a többi társuk. Ez se jött be. Végül már-már azt hittem minden okés mikor pajtát kinyitottam..

Imádtam az egészet, a viharos/házas jelenet meg nagyon filinges.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Ja, akkor azért nem tudtam hova tenni, meg ez a kajád van azért lehetsz itt magyarázat elég soványka volt 😊

MerlinW
Az újságíró csaj. A szemüveges éhenkórász asszem egy kisorsolt preorder játékos modellje volt😊

[merlinw.org]

Shep
Nekem Mark maradt meg és jó tag. Ez a szemüveges éhenkórász gyerek amúgy ki, mert nekem nem rémlik az 1-bõl. Tényleg így hogy nektek nem volt Mark ki mentett meg a farmon?

MerlinW
A társak közti választás értelemszerûen a csapatot befolyásolják, illetve a párbeszédeket/szituációkat. A többirõl majd nyilatkozom a második végigjátszás után, mondjuk holnap, mert szabadságon leszek😊

A csapatról jut eszembe, a Clem kislánynak tündéri karakter sikerült összehozni, egyszerûen imádni való😊 Ellenben Duck-al. Lenny köcsög karaktere is nagyon jó lett, kár, hogy ilyen hamar "kiírták". A csajok viszont elég semmilyenek. Legalábbis most még. Mark (isten nyugosztalja) volt még szimpatikus, kár hogy hamar távozott😊

[merlinw.org]

MerlinW
Azt akarom majd, kipróbálni, bár a riporter elvileg mindenképpen tudni fogja. Az öreg talán nem, bár a történetbõl adódóan, nem hiszem, hogy megoldható lenne a kebelbarátság. Meglátjuk😊

[merlinw.org]

"amúgy a döntések befolyásolják a végeket vagy ugyanaz lesz csak az egyik szép másik nem"

Nagyon radikálisan szerintem nem változik a végkimenetel, de még egyszer-kétszer biztos végigtolom.

Arra vagyok kíváncsi hogy lehet-e hamarabb figyelmeztetni a csoport többi tagját arra hogy nagyon gáz a farm, le kell lépni azonnal. Kennyt sem fogom tutujgatni mert kiderült róla hogy gyáva f@sz, nem érdemli meg. 😊
Jut eszembe: valakinek sikerült úgy végigjátszania az elsõ részt hogy titokban maradt Lee elõélete (a gyilkosság)?

alapból az arcukról lehetett tudni mindent😄

amúgy a döntések befolyásolják a végeket vagy ugyanaz lesz csak az egyik szép másik nem😄
például amikor a csaj apjánál kell dönteni
Shep
Hát igen, sajnos nem nagyon lehet ebben a témában mit kitalálni. Nekem már akkor gyanúsak voltak mikor megjelentek aztán mikor az oda úton kérdezõsködtek akkor egybõl egyértelmûvé vált a dolog. Mondjuk azért az mókás, hogy az egész kócerájt levédte 2 szál villanypásztor.

MerlinW
Nincs ezzel semmi mondom, mint egy jó kis '90-es évekbeli horror😊 Kiszámítható, de baromi élvezetes😊

[merlinw.org]

Nekem egyedül az nem tetszett hogy viszonylag hamar sejthetõek voltak a csavarok. A pajta már rögtön gyanús volt. Aztán fura volt hogy a farmon egyetlen beteg tehén kornyadozott - mégis volt kaja bõven. Mibõl is? A véres ruhák a talicskában, Mami tiltakozása mikor meg akartam nézni hogy van Mark, és az áradozás a különlegesen finom vacsoráról, az õrült nõ az erdõben ("Ezek SZÖRNYEK!" - valami ilyesmit mondott) - innen már tudni lehetett hogy kannibálokkal van dolgunk. Azért jó volt, nem panaszkodom, de a történtek után az lett volna az igazi csavar ha kiderül a St. Johnokról hogy nincs semmi gáz velük, nem esznek embert, egyszerûen és békésen éldegélnek a kis farmon. 😊))

Ki akartam próbálni, h mi lesz ha
nem megyek fel körülnézni, hanem leülök kajálni. Sajnos nem lehet. Kár, pedig érdekes lett volna 😊
MerlinW
Én is a végére értem, fantasztikus volt. Mint egy jó '90-es évekbeli horror😊 Az Osborn féle történet ütött😊
Rengeteg végigjátszás lesz ebben, ha mind az 5 részben 4 ilyen volumenû döntést kell hozni😊 Ebben a játékban végre tényleg komoly változások vannak, még az apróságok terén is😊

Szerintem neki állok egy olyan végigjátszásnak is, amiben nem árulom el az elõéletemet, és hidegvérû köcsög leszek😊 Az epizódok végi statisztika pedig ismét egy plusz pont. TellTale így szeretünk😊

Elsõ részben a pajtában kérdezi Clem, mi ez a szag. Azt válaszoltam "szar". Erre a második részben szintén egy pajtában a tehenes résznél kérdezi Lee mi ez a szag, mire Clem rávágja "szar"😊 Lee néz nagyon, majd rászól, hogy hanyagolja a csúnya szavakat😊 Apróság, de nagyon kellett oda😊

[merlinw.org]

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, tényleg nagyon jó lett a második rész. Az elsõt még középszerûnek találtam, de most már tûkön ülve várom a folytatást!

(Egyébként meglepõdtem milyen hosszú, kb. a felénél hittem azt hogy OK, két percen belül vége lesz. 😊

Uh, az Ep2 még jobb lett, mint az elsõ. Zseniális.
Shep
Fantasztikus.

grebber
Ep2 letudva. 2 óra 10 perc volt! Egész jól volt ,szerintem több akció is volt benne mint az Ep1ben!
Várom szeretettel a 3-at!

Shep
Benyelték a pénzt és most nyaralnak 😊

grebber

grebber
kirol
Nem az volt, hogy május 30-án jön a 2. epizód?

Ic3 m4n
Képzeld, még azóta se toltam ki 😄

Ugyanez a kérdésem nekem is: mikor lesz episode 2?
grebber
Ezt is megéltük 1,5 órás játékot is lehet unni!

Ic3 m4n
A játékban az elsõ epizód végén vagyok, mikor a boltba menekülünk be a többiekhez.. eddig elég unalmas volt, végig ilyen? 😄

grebber
!5 perc után azt mondhatom, nagyon hangulatos és újszerû(legalábbis nekem, nem nagyon játszottam hasonlóval eddig)Remélem lesz hozzá honosítás mert kopottas angolommal néha kifutok az idõbõl a válaszadásnál.De nagyon jó így is.
Ozzyehh
Srácok az miért írhatja nekem, hogy srry your accoint is not authoized vagy mi a szösz.. és nem indul el 😞

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

játszom-játszom 😊

érdekes ilyen stílusú játékkal nyomni, tökre parázok, hogy mikor mit mondjak 😄
igazából nehéz eldönteni is, elején nagyon kevés információnk volt, abból kiindulva nem is lehetett tudni, hogy most jó vagy rossz fiúk vagyunk. most már kicsit kezd világosodni, de gondolom lesz csavar benne 😊

The Matrix has you...

Lesz, csináljuk.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

ForzaInter
2 epizód mikorra várható?

Yo, Bitch!

jó game lett 😊
Hát enyhé bebuktam a játékkal. Jó lenne az egész, de ez a broken sword-os stílus már kiment belõlem. Az se volt okés hogy a ram és a videókari is nagy a rajzolt grafikához, vagyis inkább hívnám képregényesnek. Mielõtt jönnek a szidalmazó kommentek, azelõtt tudatnám hogy láttam a filmet, szinte az összes zombis filmet láttam, ha nem is végig belenéztem (igaz az csak egy volt talán) de még a múlt századbelieket is megnéztem és ez volt szerintem az eddigi legjobb filmben(de játékban nem:/) pedig jót néztem ki belõle.
Shep
De ha szinte mindenkinek akad neked nem, akkor az azért már nem jelent sok jót. JP pl. gond nélkül ment (másnak az is akad) ez meg szórakozik.

Lehet, h az AMD kártyákat, vagy vmelyik drivert nem szereti.