The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Telltale’s episodic series sold 1.7 million copies in its first 8 weeks."
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ettõl azért valljuk be sokkal jobb munkát végeztek a készítõk, egész korrekt lett a játék. Arra pedig bõven jó hogy a 3. évad kezdetéig legyen mivel elütni az idõt. 😊 A sztori rendben van, bár a játékos tényleg inkább csak sodródik a dolgokkal, sokat változtatni nem lehet a végkifejleten. A grafika hangulatos, és gyengébb gépeken is elmegy. A karakterek kidolgozottak, voice-acting színvonala jó. Szerintem nincs miért fanyalognunk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor a 2 csávó megjelent a motelnél már gondoltam, hogy ezek nem jó arcok. Egybõl elleneztem, hogy mennyünk velük. De sajnos így is mentünk.
Aztán azt hittem, hogy az úton fogják megtámadni a csoportot a többi társuk. Ez se jött be. Végül már-már azt hittem minden okés mikor pajtát kinyitottam..
Imádtam az egészet, a viharos/házas jelenet meg nagyon filinges.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nagyon radikálisan szerintem nem változik a végkimenetel, de még egyszer-kétszer biztos végigtolom.
Jut eszembe: valakinek sikerült úgy végigjátszania az elsõ részt hogy titokban maradt Lee elõélete (a gyilkosság)?
amúgy a döntések befolyásolják a végeket vagy ugyanaz lesz csak az egyik szép másik nem😄
például amikor a csaj apjánál kell dönteni
[merlinw.org]
Rengeteg végigjátszás lesz ebben, ha mind az 5 részben 4 ilyen volumenû döntést kell hozni😊 Ebben a játékban végre tényleg komoly változások vannak, még az apróságok terén is😊
Szerintem neki állok egy olyan végigjátszásnak is, amiben nem árulom el az elõéletemet, és hidegvérû köcsög leszek😊 Az epizódok végi statisztika pedig ismét egy plusz pont. TellTale így szeretünk😊
Elsõ részben a pajtában kérdezi Clem, mi ez a szag. Azt válaszoltam "szar". Erre a második részben szintén egy pajtában a tehenes résznél kérdezi Lee mi ez a szag, mire Clem rávágja "szar"😊 Lee néz nagyon, majd rászól, hogy hanyagolja a csúnya szavakat😊 Apróság, de nagyon kellett oda😊
[merlinw.org]
(Egyébként meglepõdtem milyen hosszú, kb. a felénél hittem azt hogy OK, két percen belül vége lesz. 😊
Várom szeretettel a 3-at!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
érdekes ilyen stílusú játékkal nyomni, tökre parázok, hogy mikor mit mondjak 😄
igazából nehéz eldönteni is, elején nagyon kevés információnk volt, abból kiindulva nem is lehetett tudni, hogy most jó vagy rossz fiúk vagyunk. most már kicsit kezd világosodni, de gondolom lesz csavar benne 😊
The Matrix has you...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB