446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
#166 menüből csak az 1 részt engedi elindítani.. majd letöltök egy másik verziot. -
Gary #165 Hmm...
Menüből nem megy az indítás?
Ha nem, próbálj másik verziót leszedni. -
#164 a baj csak az, hogy lefagy a 2. rész előzetes után és ugye azután jönne a stáblista:S -
#163 megpróbálom. köszi. -
Gary #162 Mármint, az első rész mentését töltsd be, vidd végig, várd a stáblistát, majd utána ahogy írtam. -
Gary #161 Ha végigvitted az előzőt, a menüből tudod indítani a következő részt. Ha nem menne, nézd végig a stáblistát, akkor visszaad a menübe és próbáld úgy. -
#160 én most letöltöttem pc-re a 2. részt amibe benne van az 1 rész is. végigvittem az elsőt és azt hittem utána jön a 2. de az nem lehet elindítani, új játék alatt csak az 1 rész van. -
Gary #159 Ez remek!
Még az AC3 előtt le lehet zárni a történetet! :Ð -
#158 A hónap végén végre megjelenik a The Walking Dead sorozat utolsó darabja is.
A Telltale Games hivatalosan is bejelentette a mai napon, hogy november 20-án végre megjelenik az utolsó epizód is a The Walking Dead címet viselő kalandjátékukból. A program a No Time Left címet viseli és ezzel lezárul a szezon. Ezzel pedig lehetővé vált, hogy decemberben a teljes évadot beszerezzük egy csomagban, akár dobozos változatban is.
Most már csak az a kérdés, hogy a Telltale Games melyik projektjét veszi elő legközelebb. A legtöbben arra tippelnek, hogy folytatódik a népszerű zombis széria és elindul a második szezon. De ugyancsak esélyes, hogy valami egészen más témához nyúlnak a csapat tagjai. Biztosat még nem tudunk. -
Gary #157 Mindegy, akkor a post-ot kösz! :Ð
Most néztem meg a sorozatból az s3e5-öt. B+, b+, b+ nekem "eladták" a következő részt! :Ð -
#156 Nem én készítettem a magyarítást én csak linkeltem!
A köszönet "stoppos" és "beholder" párost illeti!
Viszont feltünt egy "Netm@n-dEck" nevű fordító aki a 3.részt már 78%ig lefordította,nagyon jól halad!
Bővebb infó ITT!!
-
Gary #155 Ne ítélj hamar, még van hátra 1! :Ð
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán, még kaphatunk DLC-t, amiben Lee-t, mint walker irányíthatjuk! :Ð
-
Balázs 17 #154 szerintem az egyik leghosszabb rész volt :D -
Gary #153 Hmm... nem volt ez a rész sokkal rövidebb, mint a többi? (pedig egy ebéd is be volt iktatva)
Eszméletlen a történet! Igen, sejthető a végkifejlet, de tényleg NE LEGYEN IGAZAD! :Ð
Tulajdonképpen, én is megmentettem Ben-t. Gondoltam, adok esélyt Kenny-nek törleszteni, nehogy már az én lelkemen száradjon a halála. Bár, ha az lesz a vége, amit nem szeretnénk, majd jól visszajövök és megrágom a fickót :Ð
Eltitkoltam a harapást (a statisztika szerint kevesen tették), gondolom ezért mentem egyedül. Igaz, Kenny jött volna, de Ben válaszánál mellékattintottam, így estem bele a 6%-ba.
scomcomputers: Hála és köszönet a munkátokért! -
Gary #152 Most néztem meg a TV sorozat S3E3-t. Ez a 'világ' is kitermeli a saját elmeháborodottjait (hála az írók perverzióinak :Ð).
A játék 4. részét is most kezdtem...
kb. fél óra és 2 halott + a exhumált blöki. Az alkeszt sajnálom, szívesen elcseréltem volna Benre. Derekasabban helytállt ásóval, mint emez pisztollyal. Eh.
-
#151 Kész a 2. évad magyarítása!
Együtt van az elsővel! -
Gary #150 Most fejeztem be a 2. évadot. Igazad volt! :Ð
This isn't a democracy anymore!
Volt olyan súlya, mint a 300-ban a This is Sparta!-nak.
Hatalmas! -
#149 Azta...
Hát ez a rész is iszonyatosan jó volt. AZ FPS nézetes zombi hentelés is tetszett, meg maga a sztori. Az a videokamerás cucc se volt utolsó. Mondtam az előző rész után, az első alkalommal amikor lehet, megölöm Ben-t Carley, Katjaa és Duck halála miatt. De nem tudtam megtenni... Arról hogy, meg megharaptak, sajnos már tudom a végét...megmentjük a Clem-et és a többieket arra kérjük lőjenek le mielőtt átváltozok. De ne legyen igazam.
-
Evoluti0N #148 Bocs a "kommentorgiáért", de ezt még le kell írnom. Hihetetlen, h 1 játékkészítő brigád mennyivel jobb sztorit és hihetőbb, szerethetőbb karaktereket tud létrehozni, mint a sorozat készítői. -
Evoluti0N #147 És igen. Leírom, bevallom. Megríkatott a játék. Nem is egyszer. Nem szégyellem. Eddig egyedül a Mass Effect sorozat (különösen a 3. rész) tudott ilyen komoly érzelmi reakciókat kiváltani belőlem. -
Evoluti0N #146 Azt a mindenit. Ez nagyon durva volt. Csak azt tudom leírni, amit sokadszor. Fantasztikus játéksorozat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Clementine-t nem találtam, miután visszatértem Vernonéktól, én olyan ideges voltam, ameddig meg nem lett. :D -
#145 Minden. A játéknak semmi köze a képregényhez, csak a címe és a szituáció azonos, a sorozat pedig ~30%-ban merít belőle.
A játék azért képregény stílus, mert Tell Tale játék. Nekik minden játékuk kalandjáték rajzolt stílusban. Ezért szeretjük őket.
Ők a kedvenc fejlesztőcsapatom:)
Sam and Max, Tales of Monkey Island, Strong Bad, Law and Order, Poker Night, Jurassic Park, Back to the Future, Puzzle Agent, Wallace and Gromit, stb, stb
-
#144 A játék,képregény,soroazt közt mi a különbség?
Úgy hallottam, h a játék a képregény alapján van csinálva,azért is a cell-shaded stílus,de mégsincs benne se Lee,se Clem,se Duck se Kenny,csak vmi gagyi noname senkik,akik a játékban sehol nem bukkannak fel.V csak más a nevük?
A játék valami kurva jó,nem is emlékszek mikor izgultam utoljára játékban,gondoltam bekérdezek ide,hátha tudja vki mi a különbség a 3 Walking dead közt.Amit eddig taléltam felszínesen infót a nemjátékokról,abban szinte semmi köze nem volt semminek a játékhoz.Helyszínek,események,karakterek.Miért más ennyire a játék,mint a másik kettő? -
#143 Hát ez volt talán az eddigi legjobb rész a vége meg áááá nagyon kíváncsi leszek mi következik az utolsó részben. -
#142 Hát elég durva ez a rész is kíváncsi vagyok mi lesz még. -
ratgab #141 Spoilereshez! Az egy bődület gyomros volt a készítőktől. Lesz még ilyen a WD sorozatban, majd meglátod. Kocsmai jelenetre lehetett számítani, de lesz még abból bonyodalom. -
#140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ncore = The.Walking.Dead.Episode.4-RELOADED -
Gary #139 Hétévégén nem néztem, de már a 8. rész után is keresgélem az állam :Ð
Tényleg elég vegyes a csapat, mint a játékban is. Keményen ütköznek a jellemek. Nekem tetszik. Lehet játszadozni, hogy kivel tudnál azonosulni, adott szituációban hogyan döntenél.
Sophia esete döbbenetes. Nem is tudodm, hogy miben bíztam, de ez elég durva maflás volt. A kocsmajelenet vége érezhető, de a végén a zene nagyot üt! Clutch - The Regulator
-
#138 De ő lehet konzolon nyomja :) -
#137 Psz, 2 nap. -
#136 Holnap? De jó! :) -
#135 Megjelenési dátuma a 4. résznek. -
ratgab #134 Még akkora pálforduláson megy át a csapat az évad végig, hogy nem is győzöl majd meglepődni. -
ratgab #133 Folyamatos feszültségkeltés van a 2. évadban és bealtatják a nézőt. Pont ezért tud az utolsó rész akkorát ütni az alvó néző kobakjára, hogy az beleszédül. Nagyon jól fel van építve a 2. évad (egyébként meg egy dráma sorozatban emberi drámák vannak főként és abból nem kevés volt a 2. évadban!) Szerintem.
Nekem jobban bejött, mint az első évad.
Erről jut eszembe, hogy e hónapban már jön a 3. évad első része is! Már nagyon várom. -
Gary #132 Most kezdtem a második évadot. 4 részen túl vagyok. Egyelőre nem unom. Viszont, nagyon kiszámítható volt Shane viselkedéséből az iskolai EÜ looting igaz története.
Carl esetében sem aggódom. Daryl viszont furcsán, gyorsan beletörődött a bátyja sztorijába és nagyon készséges az azt előidézőkkel.
[OFF]
Egyedül a Prison Break-et láttam végig, az is meglehetősen hullámzó minőséget hozott, de összességében tetszett. Csak már nem emléxem, hogy miről is szólt :Ð
[ON] -
#131 A sorozatnak csak az első évada nézhető (szerintem). A második ritka unalmas és idegesítő lett sajnos. -
#130 B*sszátok meg... Ettől az EP3-tól lehidaltam. Már majdnem bőgtem is.
Az első részt nagy unalommal játszottam, valahogy nem fogott meg. A 2 már sokkal jobb volt, de ez a 3. eddig vitt mindent. Állam a padlón volt néha amik történtek. Jöhetne a maradék 2 utána már nézem is a sorozatot. -
Gary #129 Én igen. Hogy milyen ...patikus ez a Ben gyerek! :Ð -
#128 Még véletlenül sem nézem meg:) -
#127 EP 4 trailer!