446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
#126 Egyelőre ennyi:The Walking Dead Episode 4 release date narrowed down -
#125 A 4. epizód megjelenése melyik hónapban várható? -
WhiteTusk #124 Sziasztok! nekem egy olyan problémám van az első résszel hogy indítás után fekete képernyő van! Tudtok rá valami megoldást? Köszi -
#123 Mert igazából nincsenek hatással, van egy előre kitalált történet amitől ha megbolondulsz sem tudsz eltérni, látszólagos döntéseid vannak amik szódát nem befolyásolnak. -
#122 EP1-hez tölthető a magyarítás! -
#121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Folytattam a játékot, hiába vette el az kedvem tőle Carley halála. Lily-t magunkkal vittük(gondoltam majd használom walker csalinak) erre az a kúva nem elkötötte az RV-t. A másik meg amikor kiderül hogy Ben volt az, miért nem lehet megölni? A legkisebb bűntudat nélkül megöltem volna. Na mindegy. Kenny-t meg megsajnáltam, szegény nagyon durva dolgokon ment keresztül. Amikor az első részben feltűnt Duck, azt gondoltam ez a gyerek hülye, és remélem hamar elpatkol. Azért, a harmadik részben nehezen vettem rá magam hogy lelőjem. A két új tag meg, nagyon sunyinak tűnnek, a pasi még oké, oké de azzal a csajjal valami nagy defekt van.
Ha már az minden részben az első szöveg, hogy döntéseid hatással vannak a végkimenetelre, miért nem lehet Carley-t megmenteni, és Ben-t megölni?
-
#120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A többiek helyében sem, hiszen Lee egy elítélt gyilkos:)
-
RedRiot #119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék hivatalos fórumán írta valaki hogy a képregény alapján aranyszabály hogy minél kisebb egy túlélő csoport és minél tovább vannak életben annál valószínűbb hogy veszélyesek, hogy van valami defektjük. De ha belegondolunk jó kis csapat gyűlt össze:
1. Ben már egyszer elárulta a bandát.
2. Kenny összeomlott, emiatt lehetnek kiszámíthatatlan lépései.
3. Vén csövi is titkolhat valamit.
4. Vadidegen párocska egy nyámnyilának tűnő sráccal több hónapja életben. Jármű és fegyver nélkül? Lehet hogy vannak haverjaik még vhol...
5. Clemben sem lehet 100%-ig megbízni, mert elkummantotta hogy dumálgat valakivel a walkie-talkien! :)
Nem lennék Lee helyében, az tuti. :)
-
#118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti el akarják majd vinni Clementinet, 5 perce se ismerik még a társaságot de már beszólogatnak, remélem elmegy a nő a picsába vagy elkapja egy zombi, egyébként Clem szülei nem hiszem h élnek még, gondolom a 4. rész erről fog szólni, hogy keressük a szüleit meg azt a csávót, akivel beszélt - pontosabban ő minket - , majd az 5. lesz érdekes, a kép alapján lehet, hogy Lee meg fog halni...remélem nem :D -
#117 Ebben a játékban senkivel sem okés semmi. Egyedül Clem-ben tudok megbízni:) -
Balázs 17 #116 van egy jelenet amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találkoznak fent a hídon és nézik a kiscsajt, az a pillantás annyira gyanús, vmi tuti nem okés velük :P -
#115 Izé, én is magyar vagyok, mégis beszélek 2 nyelvet folyékonyan a magyaron kívül.. és hidd el, nem vagyok ezzel egyedül:) -
RedRiot #114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon nem tetszik a két új tag. Az öreg hómlessz még hagyján, de a másik kettő... A srác egy nagyra nőtt gyerek a csaj pedig pedig nagyon szeret okoskodni/kritizálni/beszólogatni kb. vadidegen embereknek. Drukkoltam is nagyon hogy ne érje utol a vonatot de hát... Mind1, ami késik nem múlik, ha rajtam múlik ő hal meg legközelebb. >:)
A rejtélyes hang a vókitókin: mivel tudta Lee nevét biztos hogy beszélt Clemmel korábban. Ő pedig ezt eltitkolta Lee elől. Ennek mi lehet az oka vajon? Lehet hogy az idegen teledumálta a kislány fejét faszságokkal, pl. "Lee veszélyes ember, csináld amit mondok és nem lesz baj!".
Köv. epizód elején kíváncsi vagyok hogy mit felel majd a kislány egy ilyen kérdésre: "Hey Clem, who's the guy who just called you on the walkie-talkie?"
-
#113 Magyar vagyok így tökmindegy milyen nyelv van benne akkor sem értem 100%-ra.De meglepő módon nagyját értem valami minimális cucc azért ragadt rám 13 éves pc-s függőségem alatt. -
#112 Ezt csak azért mondod, mert nem érted a szöveget::) Vagy van benne német nyelv is? -
#111 Már aki törődik velük.Én a had hulljon a férgese elvet képviselem csak én éljem túl más nem számít. -
Evoluti0N #110 Látod? Ezért jó ez a játék. Érzéseket vált ki az emberből. Olyan fantasztikusan alakították ki a karaktereket, h az ember elkezd törődni velük. -
#109 Sziasztok!
Elkezdtem a harmadik részt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és jött az a rész amikor Lily megölte Carley-t. Rohadjon meg az a ribanc, na mind1. Azóta nem nagyon akarom folytatni a sztorit, mert ő volt a kedvenc szereplőm Lee-n kívül, és érdekelt a szép lassan kialakuló kapcsolatuk. De nem ba**** pofán kellett küldeni egy golyóval. A TELLTATE bekaphatja.
-
Gary #108 Ááá, walker mindig lesz, csak nem Texasból :Ð -
#107 Ha így megy tovább az 5. epizódban már egymagunk fogunk lődörögni
-
Evoluti0N #106 Btw volt 2 elég érdekes bugom ebben az epizódban. Volt egy rész, amikor egy darabig Duck láthatatlan volt. Kat a levegőt tartotta az ölében :D
Egy másik résznél pedig Lee fegyvere megduplázódott. A kezében volt a pisztolya, de közben a nadrágjába dugva is ott volt egy. -
Evoluti0N #105 Nagyon durva volt ez a rész. Fantasztikusan van megírva az egész játék. Hihetetlen hatással van rám SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a rész, amikor pl. Carley meghal. Teljesen ledöbbentett. Csak néztem ki a fejemből és nem akartam elhinni. Vagy mondjuk Duck lelövésénél elvállaltam, h én megteszem, de másodpercekig csak néztem és alig tudtam rávenni magam, h meghúzzam a ravaszt. Zseniális játék. Egyébként miután Lily lelövi Carley-t szokásosan megint mindenféleképp ugyanaz történik? Szal ha azt választom, h jöjjön velünk, akkor is a többiek elérik, h hagyjuk ott? -
#104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért kíváncsi leszek, hogy ki volt az az ember aki Clementinenal beszélt meg, hogy nem e akarja majd elvinni az új csaj meg a barátja, elég furcsán viselkedett az a nő. 1 hónap múlva kiderül...utálom ezt a megjelenési rendszert :D -
Gary #103 Én már 'sínen' vagyok, de csak pislogtam a történet eddigi fordulatain. :Ð
A tendencia alapján, nem Las Vegas lesz a végállomás. :Ð
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Há' ezek hullanak, mint a legyek! :o
-
#102 Tegnap én is végigvittem, szerintem kicsit hosszabb, volt mint az előző de lehet csak azért mert több dolog történt ebben a fejezetben, mint az eddigiekben összesen, persze kis túlzással. Azért kicsit zavaró ez az ál döntéshozóság, mert hiába akartam volna a csajjal nem lehet, akinek meg meg kell halni annak meg kell halni nem tudsz ellene tenni, de azért jó kis játék ez. Azért itt volt pár igen kemény jelenet. -
#101 Legjobb rész volt szerintem,csak kár hogy nagyon rövidek :(
Majd ha kint lesz az összes rész akkor egymás után mindet végigtolom majd újra a magyarítással! -
Evoluti0N #100 Még nem játszottam végig a 3. epizódot, kb. 1 órát játszottam belőle, de azt tudom mondani, h eddig ez is nagyon jó (vagyis durva :)) -
Gary #99 Ezt jól kiszámították! Belefér az ígért időpontba és egybeesik a Várban rendezett SÖR ünnepével! :Ð
Első a szórakozás, utána a játék! :Ð -
#98 Még a héten megjelenik a 3. epizód! -
#97 Mindig úgy van azt mindig késik!Bár még van pár nap hátra! -
Evoluti0N #96 Nem úgy volt, h augusztusban jön a 3. epizód? -
#95 Nem, csak egy őrül nőszemély, aki az akart lenni:) -
#94 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pro angoltudás híján jól gondolom hogy a végén az derült ki hogy a nő akit az erdőben lelőttek az Clementine anyja volt? -
#93 Season Two of The Walking Dead planned, says Telltale
"Telltale’s episodic series sold 1.7 million copies in its first 8 weeks." -
#92 Activision-től és EA-tól elvből nem veszek semmit, de a virágbolti verzióra ránézek majd... -
#91 http://www.ign.com/articles/2012/07/06/activision-reveals-walking-dead-first-person-shooter -
#90 The Walking Dead: Episode 3 - Augusztusi zombitámadás -
RedRiot #89 Egyetértek. Én mielőtt kipróbáltam sokkal rosszabb játékra számítottam. Nem 100%-os, A-kategóriás csúcsjátékra számítottam, inkább arra hogy sebtében összefércelnek valami felejthető játékot a sorozat/képregény szereplőivel, arra gondolva hogy a nagy WD mániában úgyis megveszik sokan.
Ettől azért valljuk be sokkal jobb munkát végeztek a készítők, egész korrekt lett a játék. Arra pedig bőven jó hogy a 3. évad kezdetéig legyen mivel elütni az időt. :) A sztori rendben van, bár a játékos tényleg inkább csak sodródik a dolgokkal, sokat változtatni nem lehet a végkifejleten. A grafika hangulatos, és gyengébb gépeken is elmegy. A karakterek kidolgozottak, voice-acting színvonala jó. Szerintem nincs miért fanyalognunk. -
Balázs 17 #88 első részben én a csaj mellett döntöttem, de érdekelne mi történik, ha nem őt választom :) -
#87 Tudom én is de így kicsit olyan átverés szagú, persze ettől még jó játék a JP-től mindenképpen.