The Walking Dead

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugos a gém és ha be van kapcsolva az árnyék, akkor idõnként 2-3, vagy akár több másodpercre is megakad.

A riporter csajnak, amikor az elemet kell a rádióhoz adni nem bugzódott be nálatok a játék? Odaadtam neki az elemet és utána ha beszéltem vele, akkor megint azt a szöveget tudtam választani, h keresek neki elemet, amit persze nem találtam, mert már odaadtam neki 1x.
grebber
Valami gebasz lehet náluk.Nekem nem akadt sehol egyszer sem.

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
pc-n akadt nektek? én xbox-on nyomtam végig, ott nem akadt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
én nem hagytam.. de a végén mikor menekültünk a zombik elõl a boltból az a vén fasz leütött, és majdnem felzabáltak a zombik végül kenny segített felállítani😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
na kivégeztem én is, kurva jó lett sztem.

végén én a csávót mentettem meg nem a csajt, én is úgy voltam vele van fegyvere, így könnyebb dolga van.😄

Yo, Bitch!

Shep
Ezt jó tudni. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az árnyék kikapcsolásával megszûnnek az akadások.
Shep
Hát a JP-tõl szerintem azért kicsit kalandosabb a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is így gondolkodtam 😊 De nem hiszem ,hogy túlságosan sok mindenen változtatna ki marad és ki megy 😊

Prince23
Nekem is tetszik a game. bár csak nézni kell, alig lehet csinálni benne vmit. Sok duma, de elég leegyszerûsített minden szövek. Ok, Uhum, aha, I fine, Good...mindig ezeket hallani 😄

7/10

várom a folytatást.

tutituti
na minden megoldást meglestem gyorsan😊
Egy maradt ki.A boltnál valaki hagyja hogy a vén barom legyilkolja a gyereket?Azt nem tartottam etikusnak és nem választottam😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Én a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kiscsávót majd a másik csávót mivel a csajnál volt fegyver mondom elbír velük erre üres volt így beszopta 😄

ForzaInter
jó a játék, csak sok a szöveg.. angolul meg nem tudok valami jól.

most ott vagyok a boltba, kulcsot kéne megszerezni de fogalmam nincs hogyan, meg honnét, pedig már végignéztem mindent.

Yo, Bitch!

tutituti
nálam nem állt meg.Ki kit mentett meg az elsõ alkalommal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször a kissrácot mentettem meg majd a riportercsajt.

köv rész mikor lesz?
Shep
Én is a végére értem a fejezetnek. Hát jóval jobb, mint a JP, igaz abban nem voltak ilyen megállások ebben meg állandóan megáll ami marhára idegesítõ.

ps3-on hiba nélkül fut, must buy game.
Végigvittem az elsõ epizódot és nagyon tetszett. Azonban az idõnkénti megakadások elég zavaróak voltak. Remélem, h mihamarabb kijön egy patch és végig tudom játszani még1x akadások nélkül.
grebber
Annyit vettem észre hogy tökmindegy így is úgyis leugatják a fejed hogy a faszért nem a másikat mentetted meg.Nem vettem észre mást ezzel kapcsolatban!

Panzeradler
Lesz rá magyarítás?
Shep
Amúgy tényleg van hatása annak ,hogy ha másként döntünk az adott szituációban?

grebber
Egyébként nehézségbe ezek a Telltale játékok visszafelé fejlõdnek!

ForzaInter
27-én jön ki boxra

Yo, Bitch!

grebber
Hát ez elég rövidre sikerült (~2,5 óra vagy annyi sem),de egész jó lett hozza a sorozat hangulatát szerintem!

ForzaInter
én se látom.. csak pc-s változat van fent

Yo, Bitch!

grebber
Torrentes oldalakon kommenteknél olvasom hogy oda már episode 2 is kijött,de én sehol nem találtam se az elsõ se a másodikat konzolra!

Nálam is ez a probléma. Idõnként megakad. Ezt leszámítva jó játék.
ForzaInter
konzolra is kijött már?

Yo, Bitch!

grebber
Jó ez!

Tatyla
na én kipróbáltam, kellemes kis játék cell shading grafika amit imádok,képregény stilus megmaradt,egy problémám van a játék meg meg akad néha 2-3 másodpercre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

jaa, hogy PC-re késõbb érkezik? csak gametrailers-en nézegettem, de ezek szerint a dátumot rosszul olvastam le 😊 köszi.

The Matrix has you...

grebber
Gépigény:

Minimum:
Processor: 2.0 GHz Pentium 4 or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device

Recommended:
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 1024 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device

Ápr. 27-én jön!
Ez megjelent PC-re is ha jól tudom. Kipróbálnám, de nem találok warez verziót, lehet, hogy nincs is?

The Matrix has you...

grebber
Fpocok
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

nem mentette le valaki? :/

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hopp, a videjó már nem mûködik...

Lesz vajon külön billentyû a sírásra, szomorkodásra? 😊

A film nagyrészben errõl szólt, nem a hentelésrõl....

Azt vágom, csak a képregény is fekete fehér volt, én legalábbis úgy olvastam. Az jobban átadta a sötét hangulatot, de egyetértek, hogy furcsa lett volna mondjuk Left4Dead-es stílusban megcsinálni.

Igen vicces, amit mondasz, mivel a Sorozat is az ereditileg képregényre készített történetbõl készült. Szóval, ha úgy nézed elõbb volt képregény, aztán volt sorozat, most meg lesz képregény grafikájú játék (ami baromira érthetõ döntés ennek fényében).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
pont pár napa nézegettem róla infókat.Eléggé várós lesz.Föleg mivel minden ami zombie az nálam no.1

grebber
Eddigi telltale game-ekben sem csalódtam szerintem ebben sem fogok!Én nagyon várom már!
Egyébként ha meglesz a hangulata akkor érdekel milyen a grafika!

Érdekes elképzelés a játékmenet, egy próbát számomra megér. Viszont a képregényes stílus szerintem eléggé megöli a parázós zombi hangulatot, de azért még nem írom le a játékot.

grebber
Zombi apokalipszis után túlélõk kicsiny csapata átvág a szétrombolt államokon, hogy új otthont keressen magának, jó messze az élõhalottaktól. Sajna, az út nem megy simán. Zombik és a megmaradt emberek okozta szörnyûségek kergetik hõseinket az õrület közelébe.
A Telltale Games a fejlesztõ és a nagy sikert aratott tévésorozat idén mûsorra kerülõ második szezonjával együtt készül a játék. A Walking Deadet 2001-ben alkotta meg Robert Kirkman és Tony Moore.

The Walking Dead - részletek és az elsõ 13 perc

Website

← ElőzőOldal 9 / 9