The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A riporter csajnak, amikor az elemet kell a rádióhoz adni nem bugzódott be nálatok a játék? Odaadtam neki az elemet és utána ha beszéltem vele, akkor megint azt a szöveget tudtam választani, h keresek neki elemet, amit persze nem találtam, mert már odaadtam neki 1x.
Yo, Bitch!
végén én a csávót mentettem meg nem a csajt, én is úgy voltam vele van fegyvere, így könnyebb dolga van.😄
Yo, Bitch!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
7/10
várom a folytatást.
Egy maradt ki.A boltnál valaki hagyja hogy a vén barom legyilkolja a gyereket?Azt nem tartottam etikusnak és nem választottam😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
most ott vagyok a boltba, kulcsot kéne megszerezni de fogalmam nincs hogyan, meg honnét, pedig már végignéztem mindent.
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
The Matrix has you...
Minimum:
Processor: 2.0 GHz Pentium 4 or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
Recommended:
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 1024 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
The Matrix has you...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A film nagyrészben errõl szólt, nem a hentelésrõl....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként ha meglesz a hangulata akkor érdekel milyen a grafika!
A Telltale Games a fejlesztõ és a nagy sikert aratott tévésorozat idén mûsorra kerülõ második szezonjával együtt készül a játék. A Walking Deadet 2001-ben alkotta meg Robert Kirkman és Tony Moore.
The Walking Dead - részletek és az elsõ 13 perc
Website