446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
  • syberia2
    próbáld ki azzal, ja. Nekem ment:D
    Amúgy, próbáld meg úgy is, hogy az 1. mentéseit átmásolod a 2. mappájába. Valami ilyesmi oldotta meg nekem is.
  • Doki17
    Mondom eredeti a játék. Ha már kifizetem érte a pénzt akkor szeretném ha jól működne. Vagy arra célzol, hogy inkább a warezzal kéne játszanom? :D
  • syberia2
    warez?
  • Doki17
    Szerintetek az mitől lehet, hogy végigjátszom rendesen az első epizódot és amikor a másodikat indítanám már nem úgy folytatódik ahogy kellene neki. Rendesen még azt is megvártam, hogy a felirat végigmenjen. Volt már valakinek ilyen? A játék eredeti.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például arra gondolok, hogy megmentem Carley-t a végén és ugyebár Doug meghal, de amikor a második résszel kezdek, akkor meg már Doug fekszik a kanapén.
  • NarakuRELOADED
    Sziasztok. Itt lenne a The Walking Dead Episode 5 végigjátszása egyben.

https://www.youtube.com/watch?v=DlgemAjtspQ
  • Pityu83
    Nekem az lenne a kérdésem hogy muszáj új windows t telepítenem és eddig a walking dead ból 3 rész játszottam végig minden mentés meg van a

felhasználók/user/Dokumentumok/Telltale Games mappában

a mappa tartalma

Episode 1
    Episode 2
    Episode 3
    Episode 4
    Episode 5
    The Walking Dead
    The Walking Dead Episode 3

Na most ha ezeket kimentem és az új windowson ugyan ebbe a mapába teszem,akkor működni fog a játékhoz?
  • syberia2
    heelp
    A 4. részt kezdeném, de amikor folytatom a mentésemet, kérdezi hogy do I want to rewind to this checkpoint? (ez amúgy mi?:D) Erre bármit nyomok, nem tölt be semmit, csak az egeret nézegethetem. Valaki valamit?
  • pett3rson
    egy zombis vagy öldöklős témánál ez annyira nem is véletlen, sőt, így lesz életszerű az egész :)
  • NPite
    itt egy kicsit zavart, hogy mindenki meghal nem tudsz úgy kötődni a karakterekhez, mert sejted, hogy úgy sem él 2 epizódnál többet (vagy elmegy a csapatból)
  • Fenrir
    Ez az egyik dolog, a ME óta viszont nagyon bejön az, ha a döntéseim hatását látom egy következő részben. Ez nagyon sokat dob rajta, hogy meg kell válogatni, hogy mikor mit teszek.
  • NPite
    ez mekkora nagy játék, ilyen klick-elős érdekes történetű sok érzelmet előhozó játékból csinálhatnának többet
  • Fenrir
    Egy kérdés:

Néha van, hogy megtudok dolgokat más karakterekről vagy ők rólam valamit vagy valaki megjegyzett valamit. Ezt a program gyűjti valahol? Meg lehet nézni a játékon belül?
  • Fenrir
    Csak az első epizód, a hír címébe persze, hogy nem írták bele.
  • Ulthane
    Ingyen tölthető a játék Xbox LIVE-on év végéig!
  • Fenrir
    Szavazzatok Steam-en a játékra, ha nyer akkor 2 óra múlva kb 10 euróért lehet majd megvenni.
  • blackfire001
    Valamiért nincs nálam hang. :/ tud valaki segíteni? (felraktam a magyarítást)
  • Gary
    Nos, nekem is úgy rémlik, nem sokat számít mit választunk

elkezdtem egy szemét, önző játékot az elejétől, de csak az első részt vittem végig, annyira lojális voltam az öreg szívbeteg Larry-hez, amennyire csak lehetett, mégis pofán vert a menekülésnél...

Evoluti0N: Kösz az infót! Egyébként, az egész világ veszélyes, tele van zombival! :Ð
  • Shep
    Igen, de legalább jól hangzik :)
  • Balázs 17
    az egész játékban ez h kihat a választásod egy nagy hazugság sajnos...
  • Evoluti0N
    Sajnos ugyanúgy alakul minden. A különbség annyi, hogy mondhatjuk neki, h mi
    nem vettünk a kajából. Azonban azt mondja, h túl sokszor veszélynek tettük ki Clem-et és egy szörnyeteg vagyunk. Ja és az elrabló is ugyanaz. Szal csak a duma különbözik egy kicsit.
  • Gary
    Lenen kérdésem, assz'em a 2. részben van, hogy...

találjuk az autót a kajával és benne a fölsőt Clemnek.
    Én elvittem mindent, de aki nem, annak hogy alakult ez a helyzet?
    S, hogyan alakult a játék legvége? Akkor ki volt a gyermekrabló?

• Raider88
    A végét nagyon eltalálták
    szegény Clementine azért beleképzelni Lee helyzetébe eléggé érdekes én is szemrebbenés nélkül leamputáltam volna a karomat és én is lelövettem volna magamat ha Lee helyzetében lettem volna, akit még sajnálok az Kenny, nem akartam, hogy Ben miatt feláldozza magát, tök jó haver volt :/
  • Malakai
    Elméletileg jön jövőre a folytatás...
    ...a felirat utáni jelenetből kiindulva jó az esélye, hogy megint Clem gyámját fogjuk alakítani. Clemet elég fura lenne. :)
    Vagy nem persze és akkor megmarad annak, hogyan képzeled el mi történhet ezután vele.
  • mijki

Ezt mindenki a saját fantáziájára bízzak a szerzők gondolom. Úgy lehet vége, ahogy te akarod.
  • Myselor
    hát igen nagyon cuki lett.:))érdekelne mitörtént ezután remélem valami sokkal jobb dolog lett vele
  • mijki

Igen megtalálta őket, be voltak zombulva. :D

Am az a rész tényleg megható volt, nagyon eltalálták azt a kislányt a történetben.
  • Myselor
    a végére értem én is.clem szegényke úgy sajnáltam.meg is könnyeztem a dolgot.remélem megtalálja a szüleit,talán ők azok 2 ember akit látott:)
  • Myselor
    nem gáz az.én még nem fejeztem be de holnap vagyis ma sort kerítek majd én is rá ^^ én is fogok szerintem könnyezni:)
  • Evoluti0N
    Sejteni lehetett, h nem lesz jó a vége. Azonban nekem tetszett. Nagyon szép volt és szomorú is egyben. És megint bőgtem, mint valami óvodás. Nagyon gáz vagyok néha :D
  • mijki

Ez azért sajnáltam, hogy ez lett a vége, sok jó ember halt meg a végére, a legnagyobb vesztes pedig Clem szegényke...
  • Shep
    Ú hát az tényleg rövid.
  • Balázs 17
    1óra
  • Shep
    Amúgy kb milyen hosszú volt, mert az eddigiek nekem 2-3 órába tellettek?
  • Balázs 17
    nem akarok nagyon spoilrezni, de az eleje meg a vége ért vmit, közte meg rizsa...
  • Shep
    Akkor jól keretbe foglalták a játékot, mert szerintem az első epizód is elég gyenge és unalmas volt, utána szerencsére felpörgették de akkor ezek szerint a végére megint leadták.
  • Balázs 17
    + nagyon rövid, utolsó résztől kicsit többet vártam
  • Shep
    Hát ez nem jó hír :(
  • Balázs 17
    hát az utolsó rész szerintem nagyon gyenge volt, úgy szenvedtem végig az egészet
    unalmas volt + kb semmit nem kellett csinálni, csak nyomkodni a beszélgetés gombokat -,-
    kár érte
  • ForzaInter
    de itt egybe feltelepítette az első 2. részt. végigvittem az első, de második epizód nincs a játékban.. csak az elsőt engedi elindítani, a végén mikor pedig a stáblista jön lefagy. na mindegy már letöröltem..
  • Shep
    Másold már át az első rész mentéseit a 2. résznek fenntartott mentési könyvtárba, mert az első rész asszem skidrow volt a 2. már Reloaded és nem ugyanoda mentenek, azért nem akarja figyelembe venni amit az első részben csináltál de ezt szerintem ahonnan letöltötted tuti leírta már valaki :)