The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék azért képregény stílus, mert Tell Tale játék. Nekik minden játékuk kalandjáték rajzolt stílusban. Ezért szeretjük õket.
Õk a kedvenc fejlesztõcsapatom😊
Sam and Max, Tales of Monkey Island, Strong Bad, Law and Order, Poker Night, Jurassic Park, Back to the Future, Puzzle Agent, Wallace and Gromit, stb, stb
[merlinw.org]
Úgy hallottam, h a játék a képregény alapján van csinálva,azért is a cell-shaded stílus,de mégsincs benne se Lee,se Clem,se Duck se Kenny,csak vmi gagyi noname senkik,akik a játékban sehol nem bukkannak fel.V csak más a nevük?
A játék valami kurva jó,nem is emlékszek mikor izgultam utoljára játékban,gondoltam bekérdezek ide,hátha tudja vki mi a különbség a 3 Walking dead közt.Amit eddig taléltam felszínesen infót a nemjátékokról,abban szinte semmi köze nem volt semminek a játékhoz.Helyszínek,események,karakterek.Miért más ennyire a játék,mint a másik kettõ?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Tényleg elég vegyes a csapat, mint a játékban is. Keményen ütköznek a jellemek. Nekem tetszik. Lehet játszadozni, hogy kivel tudnál azonosulni, adott szituációban hogyan döntenél.
Sophia esete döbbenetes. Nem is tudodm, hogy miben bíztam, de ez elég durva maflás volt. A kocsmajelenet vége érezhetõ, de a végén a zene nagyot üt! Clutch - The Regulator
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem jobban bejött, mint az elsõ évad.
Errõl jut eszembe, hogy e hónapban már jön a 3. évad elsõ része is! Már nagyon várom.
Carl esetében sem aggódom. Daryl viszont furcsán, gyorsan beletörõdött a bátyja sztorijába és nagyon készséges az azt elõidézõkkel.
Egyedül a Prison Break-et láttam végig, az is meglehetõsen hullámzó minõséget hozott, de összességében tetszett. Csak már nem emléxem, hogy mirõl is szólt :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Az elsõ részt nagy unalommal játszottam, valahogy nem fogott meg. A 2 már sokkal jobb volt, de ez a 3. eddig vitt mindent. Állam a padlón volt néha amik történtek. Jöhetne a maradék 2 utána már nézem is a sorozatot.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Next PC upgrade: 2022
Folytattam a játékot, hiába vette el az kedvem tõle Carley halála. Lily-t magunkkal vittük(gondoltam majd használom walker csalinak<#idiota>#idiota>) erre az a kúva nem elkötötte az RV-t. A másik meg amikor kiderül hogy Ben volt az, miért nem lehet megölni? A legkisebb bûntudat nélkül megöltem volna. Na mindegy. Kenny-t meg megsajnáltam, szegény nagyon durva dolgokon ment keresztül. Amikor az elsõ részben feltûnt Duck, azt gondoltam ez a gyerek hülye, és remélem hamar elpatkol. Azért, a harmadik részben nehezen vettem rá magam hogy lelõjem. A két új tag meg, nagyon sunyinak tûnnek, a pasi még oké, oké de azzal a csajjal valami nagy defekt van.
Ha már az minden részben az elsõ szöveg, hogy döntéseid hatással vannak a végkimenetelre, miért nem lehet Carley-t megmenteni, és Ben-t megölni?
A többiek helyében sem, hiszen Lee egy elítélt gyilkos😊
[merlinw.org]
1. Ben már egyszer elárulta a bandát.
2. Kenny összeomlott, emiatt lehetnek kiszámíthatatlan lépései.
3. Vén csövi is titkolhat valamit.
4. Vadidegen párocska egy nyámnyilának tûnõ sráccal több hónapja életben. Jármû és fegyver nélkül? Lehet hogy vannak haverjaik még vhol...
5. Clemben sem lehet 100%-ig megbízni, mert elkummantotta hogy dumálgat valakivel a walkie-talkien! 😊
Nem lennék Lee helyében, az tuti. 😊
\"Erről van szó!\"
[merlinw.org]
A rejtélyes hang a vókitókin: mivel tudta Lee nevét biztos hogy beszélt Clemmel korábban. Õ pedig ezt eltitkolta Lee elõl. Ennek mi lehet az oka vajon? Lehet hogy az idegen teledumálta a kislány fejét faszságokkal, pl. "Lee veszélyes ember, csináld amit mondok és nem lesz baj!".
Köv. epizód elején kíváncsi vagyok hogy mit felel majd a kislány egy ilyen kérdésre: "Hey Clem, who's the guy who just called you on the walkie-talkie?"
Elkezdtem a harmadik részt...
és jött az a rész amikor Lily megölte Carley-t. Rohadjon meg az a ribanc, na mind1. Azóta nem nagyon akarom folytatni a sztorit, mert õ volt a kedvenc szereplõm Lee-n kívül, és érdekelt a szép lassan kialakuló kapcsolatuk. De nem ba**** pofán kellett küldeni egy golyóval. A TELLTATE bekaphatja.
Egy másik résznél pedig Lee fegyvere megduplázódott. A kezében volt a pisztolya, de közben a nadrágjába dugva is ott volt egy.
\"Erről van szó!\"
A tendencia alapján, nem Las Vegas lesz a végállomás. :Ð
Há' ezek hullanak, mint a legyek! :o
Majd ha kint lesz az összes rész akkor egymás után mindet végigtolom majd újra a magyarítással!
Elsõ a szórakozás, utána a játék! :Ð