446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
Evoluti0N #246 Eh. 15 euróért vettem. Nem volt sok érte. :) -
#245 Ma kezdődött el a Steam karácsonyi vásár, várhattál volna pár napot és lehet hogy féláron megvehetted volna:) -
Evoluti0N #244 Csak úgy kérdeztem. :D Azóta megvettem és látom is, hogy külön van. -
#243 Ezt én se tudom miért lényeg. Ha esetleg a mentések miatt, akkor ha az előző szezon (a 400 Daysel együtt) mentései a helyükön vannak, akkor azokat importálja. -
#242 Külön játékként jelenik meg, hiszen külön játék. Mondjuk azt nem értem ez miért számít:) -
Evoluti0N #241 Fiúk, lányok, egy kérdés. Szóval Season 2 vétel folyamatban van és csak úgy kíváncsiságból érdekel, hogy külön jelenik meg Steam könyvtárban és külön kell elindítani, vagy az első évad ikonjával kell elindítani és ott kell kiválasztani a 2. évadot? -
#240 S2E1 hozta a minőséget szerintem, szóval jó volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért furcsa Clementineal lenni, főleg harcoknál, pl gereblyés rész az már elég túlzás volt. A többi esetnél nem volt olyan gáz, végülis mindig alulmaradt volna, ha nincs valami/valaki aki segítsen. -
#239 Kint is van! -
Evoluti0N #238 -
BryceHUN #237 The Walking Dead: Season 2 - Episode 1: All That Remains
-
Evoluti0N #236 -
Gauge #235 Ez win8 alatt csinálja. Van rá megoldás? (nem win8 uninstallra gondoltam...) -
Hoz_Hun #234 Amúgy ami nekem feltűnt összefonódások:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bonnie sztorijában mikor legurul a domboldalról, nincs ott a zombi (a rabkísérő rendőr Vince sztorijából), ha előtte Russel sztoriját végigtoltuk és kinyírtuk (ott is feltűnik). Wyatt sztorijában, ha vele szálunk ki a kocsiból a rendőr, akit megtalálunk szintén Vince egyik őre. De a legjobb Russel sztorijában, ha megpróbálunk elbújni a legelején, Russel Carley oszló holteste mellé fekszik le a fűbe (gondolom, ha valaki Doug-ot vitte magával az alapjátékban akkor ő fekszik ott). Shell sztorijában az öreg nő meg a néger csóka azaz alap sztoriban Vernon bandájából valók, akik ellopták Lee csónakját. Én rájuk ugyan nem emlékeztem, de erről beszélnek, amikor a bekötözött szemű tolvaj sorsáról döntünk. A néger csóka mondja, hogy Vernonos csapat akkor esett szét mikor lenyúlták Lee csónakját. Na nekem ennyi tűnt fel eddig. -
#233 Nekem nem. Steam-es verzió 64 bites win7 alatt. -
#232 Hali!
Volt valakinek olyan problemaja, hogy inditas utan par mp-el hibauzenettel leall a gama? "101walkingdead.exe mukodese leallt" -
#231 Én Danny-vel mentem mégsem jött Vince. -
syberia2 #230 Ez az összefonódás fel sem tűnt..:D
Ilyeneket írhattok még, hátha van ami kimaradt nekem -
#229 Nekem csak a néger srác nem jött. -
#228 a táskában a Shel csoportjától ellopott cuccok vannak. meg is említik Shel történetében, hogy betörtek hozzájuk. és a hiányzó zseblámpát is, ami a szőke nőnél (Dee) van
az ültetvényes résznél pedig Roman és Stephanie keresi a tolvajokat (Bonnie, Dee, Leland) zseblámpával :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezek alapján mennek vagy maradnak a karakterek:
Vince - ha Danny-vel menekülsz el a buszból
Russel - akkor megy ha a végén Taviaval azt mondod neki, hogy találkozhat ott ismerőssel/családtaggal
Wyatt - ha Eddie száll ki a kocsiból (ha Wyatt száll ki, akkor rá lehet beszélni ugyanúgy, mint Russellt)
Shel - ha Steph lelövése helyett elmenekülsz onnét
Bonnie - mindenféleképpen megy
-
syberia2 #227 A szőke nő táskájában mi volt? Szerintetek van jelentősége? (sok más rejtély nem maradt, nem?) -
#226 Még nem találtam olyan leírást ami megmondaná, hogy kivel mit kell csinálni, hogy menjen a táborból. -
syberia2 #225 Elég WTF volt, nektek hogy sikerült a vége?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem csak a vöröshajú jött, akivel bevágtam a néni fejét:D
Mi alapján dőlt el, hogy ki jön? -
Evoluti0N #224 Csak egy pillanatra átfutott az agyamon, de aztán rájöttem, hogy nem lehet ő. :D Azért be kell ismerni, hogy vannak bizonyos hasonlóságok (a kort leszámítva persze :)). -
#223 Bennem fel sem merült, hogy ő lehet az :) -
Evoluti0N #222 Csak nekem futott át az agyamon egy pillanatra a 400 days DLC vége felé, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megmutatták, ki szedte le a képeket a tábláról, hogy WTF?!, Clementine hogy öregedett meg ilyen gyorsan? -
#221 végigjátszottam újra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég gáz, hogy Vince sztorijában ha Justin lábát lövöd el, akkor Vince a táborban marad. beszéddel sem lehez meggyőzni, hogy Taviaval menjen.
így végülis csak ő maradt ott. ha már mindenki elmegy, akkor már csak velük mennék én is a helyében, na mindegy. :DD
a játék legelején, mikor este mutatják a benzinkutat, látni kennyt és a zöld kocsiját
-
#220 Indítsd újra az epizódot és játszd le újra :) -
#219 jó volt.
rövidebbnek tűnt, mint egy S1 epizód, de lehet csak én éreztem így.
tetszett, ahogy az öt történet egybefonódik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl: a Wyattet és Eddiet üldöző kocsis faszi az Nate, aki Russellt felveszi az út mellett, stb.
Shel sztoriját meg elcsesztem, belegondolva inkább elhúztam volna onnan, minthogy lelövöm Stephaniet. -
#218 Kijött a DLC, Steamen már megvehető és tölthető, 5 ojróba fáj. -
Infók a The Walking Dead: 400 Daysről -
Evoluti0N #216 Trailer:
-
Evoluti0N #215 DLC az első évadhoz júliusban. Valószínűleg ez fogja összekötni az első és a második évad sztoriját. -
Evoluti0N #214 Második évad. Teaser? Nem tudom mi. Akármi. -
syberia2 #213 A befejezés után napokon át csak ezen tudtam agyalni, remélem a következő részek is ilyen mély hatással lesznek rám. -
Evoluti0N #212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én és szerintem minden érző ember. -
syberia2 #211 Na, ki sírt? :( -
syberia2 #210 a Windows beállításainál nézd, pl. videokártya beállításoknál. -
bcrics #209 Hello, nálam elindul a játék de 3D-ben.
Nem tudom hol kell kilőni ezt a ficsőrt, vki tudja?
A beállítsáoknál nem találtam kikapcsoló gombot. -
#208 Újratelepítettem az egészet és elkezdtem a legelejéről és így már jó lett. -
NarakuRELOADED #207 https://www.youtube.com/watch?v=x8DlgrEHRT4
A Walking Dead sorozatom első része. Imádom ezt a játékot.