The Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mekkora nagy játék, ilyen klick-elõs érdekes történetû sok érzelmet elõhozó játékból csinálhatnának többet
Fenrir
Egy kérdés:

Néha van, hogy megtudok dolgokat más karakterekrõl vagy õk rólam valamit vagy valaki megjegyzett valamit. Ezt a program gyûjti valahol? Meg lehet nézni a játékon belül?

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Csak az elsõ epizód, a hír címébe persze, hogy nem írták bele.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fenrir
Szavazzatok Steam-en a játékra, ha nyer akkor 2 óra múlva kb 10 euróért lehet majd megvenni.

blackfire001
Valamiért nincs nálam hang. :/ tud valaki segíteni? (felraktam a magyarítást)
Nos, nekem is úgy rémlik, nem sokat számít mit választunk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

elkezdtem egy szemét, önzõ játékot az elejétõl, de csak az elsõ részt vittem végig, annyira lojális voltam az öreg szívbeteg Larry-hez, amennyire csak lehetett, mégis pofán vert a menekülésnél...

Evoluti0N: Kösz az infót! Egyébként, az egész világ veszélyes, tele van zombival! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Igen, de legalább jól hangzik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az egész játékban ez h kihat a választásod egy nagy hazugság sajnos...
Sajnos ugyanúgy alakul minden. A különbség annyi, hogy mondhatjuk neki, h mi
nem vettünk a kajából. Azonban azt mondja, h túl sokszor veszélynek tettük ki Clem-et és egy szörnyeteg vagyunk. Ja és az elrabló is ugyanaz. Szal csak a duma különbözik egy kicsit.
Lenen kérdésem, assz'em a 2. részben van, hogy...

találjuk az autót a kajával és benne a fölsõt Clemnek.
Én elvittem mindent, de aki nem, annak hogy alakult ez a helyzet?
S, hogyan alakult a játék legvége? Akkor ki volt a gyermekrabló?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A végét nagyon eltalálták
szegény Clementine azért beleképzelni Lee helyzetébe eléggé érdekes én is szemrebbenés nélkül leamputáltam volna a karomat és én is lelövettem volna magamat ha Lee helyzetében lettem volna, akit még sajnálok az Kenny, nem akartam, hogy Ben miatt feláldozza magát, tök jó haver volt :/

Malakai
Elméletileg jön jövõre a folytatás...
...a felirat utáni jelenetbõl kiindulva jó az esélye, hogy megint Clem gyámját fogjuk alakítani. Clemet elég fura lenne. 😊
Vagy nem persze és akkor megmarad annak, hogyan képzeled el mi történhet ezután vele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mijki

Ezt mindenki a saját fantáziájára bízzak a szerzõk gondolom. Úgy lehet vége, ahogy te akarod.<#papakacsint>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Myselor
hát igen nagyon cuki lett.😊)érdekelne mitörtént ezután remélem valami sokkal jobb dolog lett vele
mijki

Igen megtalálta õket, be voltak zombulva. 😄

Am az a rész tényleg megható volt, nagyon eltalálták azt a kislányt a történetben.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Myselor
a végére értem én is.clem szegényke úgy sajnáltam.meg is könnyeztem a dolgot.remélem megtalálja a szüleit,talán õk azok 2 ember akit látott😊
Myselor
nem gáz az.én még nem fejeztem be de holnap vagyis ma sort kerítek majd én is rá ^^ én is fogok szerintem könnyezni😊
Sejteni lehetett, h nem lesz jó a vége. Azonban nekem tetszett. Nagyon szép volt és szomorú is egyben. És megint bõgtem, mint valami óvodás. Nagyon gáz vagyok néha 😄
mijki

Ez azért sajnáltam, hogy ez lett a vége, sok jó ember halt meg a végére, a legnagyobb vesztes pedig Clem szegényke...

Shep
Ú hát az tényleg rövid.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1óra
Shep
Amúgy kb milyen hosszú volt, mert az eddigiek nekem 2-3 órába tellettek?

nem akarok nagyon spoilrezni, de az eleje meg a vége ért vmit, közte meg rizsa...
Shep
Akkor jól keretbe foglalták a játékot, mert szerintem az elsõ epizód is elég gyenge és unalmas volt, utána szerencsére felpörgették de akkor ezek szerint a végére megint leadták.

+ nagyon rövid, utolsó résztõl kicsit többet vártam
Shep
Hát ez nem jó hír 😞

hát az utolsó rész szerintem nagyon gyenge volt, úgy szenvedtem végig az egészet
unalmas volt + kb semmit nem kellett csinálni, csak nyomkodni a beszélgetés gombokat -,-
kár érte
ForzaInter
de itt egybe feltelepítette az elsõ 2. részt. végigvittem az elsõ, de második epizód nincs a játékban.. csak az elsõt engedi elindítani, a végén mikor pedig a stáblista jön lefagy. na mindegy már letöröltem..

Yo, Bitch!

Shep
Másold már át az elsõ rész mentéseit a 2. résznek fenntartott mentési könyvtárba, mert az elsõ rész asszem skidrow volt a 2. már Reloaded és nem ugyanoda mentenek, azért nem akarja figyelembe venni amit az elsõ részben csináltál de ezt szerintem ahonnan letöltötted tuti leírta már valaki 😊

ForzaInter
menübõl csak az 1 részt engedi elindítani.. majd letöltök egy másik verziot.

Yo, Bitch!

Hmm...
Menübõl nem megy az indítás?
Ha nem, próbálj másik verziót leszedni.

ForzaInter
a baj csak az, hogy lefagy a 2. rész elõzetes után és ugye azután jönne a stáblista:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
megpróbálom. köszi.

Yo, Bitch!

Mármint, az elsõ rész mentését töltsd be, vidd végig, várd a stáblistát, majd utána ahogy írtam.

Ha végigvitted az elõzõt, a menübõl tudod indítani a következõ részt. Ha nem menne, nézd végig a stáblistát, akkor visszaad a menübe és próbáld úgy.

ForzaInter
én most letöltöttem pc-re a 2. részt amibe benne van az 1 rész is. végigvittem az elsõt és azt hittem utána jön a 2. de az nem lehet elindítani, új játék alatt csak az 1 rész van.

Yo, Bitch!

Ez remek!
Még az AC3 elõtt le lehet zárni a történetet! :Ð

mijki
A hónap végén végre megjelenik a The Walking Dead sorozat utolsó darabja is.

A Telltale Games hivatalosan is bejelentette a mai napon, hogy november 20-án végre megjelenik az utolsó epizód is a The Walking Dead címet viselõ kalandjátékukból. A program a No Time Left címet viseli és ezzel lezárul a szezon. Ezzel pedig lehetõvé vált, hogy decemberben a teljes évadot beszerezzük egy csomagban, akár dobozos változatban is.

Most már csak az a kérdés, hogy a Telltale Games melyik projektjét veszi elõ legközelebb. A legtöbben arra tippelnek, hogy folytatódik a népszerû zombis széria és elindul a második szezon. De ugyancsak esélyes, hogy valami egészen más témához nyúlnak a csapat tagjai. Biztosat még nem tudunk.

Mindegy, akkor a post-ot kösz! :Ð

Most néztem meg a sorozatból az s3e5-öt. B+, b+, b+ nekem "eladták" a következõ részt! :Ð

scomcomputers
Nem én készítettem a magyarítást én csak linkeltem!
A köszönet "stoppos" és "beholder" párost illeti!
Viszont feltünt egy "Netm@n-dEck" nevû fordító aki a 3.részt már 78%ig lefordította,nagyon jól halad!
Bõvebb infó ITT!!
<#zavart1>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ne ítélj hamar, még van hátra 1! :Ð

Aztán, még kaphatunk DLC-t, amiben Lee-t, mint walker irányíthatjuk! :Ð

szerintem az egyik leghosszabb rész volt 😄
Hmm... nem volt ez a rész sokkal rövidebb, mint a többi? (pedig egy ebéd is be volt iktatva)

Eszméletlen a történet! Igen, sejthetõ a végkifejlet, de tényleg NE LEGYEN IGAZAD! :Ð
Tulajdonképpen, én is megmentettem Ben-t. Gondoltam, adok esélyt Kenny-nek törleszteni, nehogy már az én lelkemen száradjon a halála. Bár, ha az lesz a vége, amit nem szeretnénk, majd jól visszajövök és megrágom a fickót :Ð
Eltitkoltam a harapást (a statisztika szerint kevesen tették), gondolom ezért mentem egyedül. Igaz, Kenny jött volna, de Ben válaszánál mellékattintottam, így estem bele a 6%-ba.

scomcomputers: Hála és köszönet a munkátokért! <#worship>

Most néztem meg a TV sorozat S3E3-t. Ez a 'világ' is kitermeli a saját elmeháborodottjait (hála az írók perverzióinak :Ð).

A játék 4. részét is most kezdtem...

kb. fél óra és 2 halott + a exhumált blöki. Az alkeszt sajnálom, szívesen elcseréltem volna Benre. Derekasabban helytállt ásóval, mint emez pisztollyal. Eh.

scomcomputers
Kész a 2. évad magyarítása!
Együtt van az elsõvel!

* Scomcomputers the future of computing!*

Most fejeztem be a 2. évadot. Igazad volt! :Ð

This isn't a democracy anymore!
Volt olyan súlya, mint a 300-ban a This is Sparta!-nak.

Hatalmas!

mijki
Azta...

Hát ez a rész is iszonyatosan jó volt. AZ FPS nézetes zombi hentelés is tetszett, meg maga a sztori. Az a videokamerás cucc se volt utolsó. Mondtam az elõzõ rész után, az elsõ alkalommal amikor lehet, megölöm Ben-t Carley, Katjaa és Duck halála miatt. De nem tudtam megtenni... Arról hogy, meg megharaptak, sajnos már tudom a végét...megmentjük a Clem-et és a többieket arra kérjük lõjenek le mielõtt átváltozok. De ne legyen igazam.

Bocs a "kommentorgiáért", de ezt még le kell írnom. Hihetetlen, h 1 játékkészítõ brigád mennyivel jobb sztorit és hihetõbb, szerethetõbb karaktereket tud létrehozni, mint a sorozat készítõi.
És igen. Leírom, bevallom. Megríkatott a játék. Nem is egyszer. Nem szégyellem. Eddig egyedül a Mass Effect sorozat (különösen a 3. rész) tudott ilyen komoly érzelmi reakciókat kiváltani belõlem.