The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Volt valakinek olyan problemaja, hogy inditas utan par mp-el hibauzenettel leall a gama? "101walkingdead.exe mukodese leallt"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ilyeneket írhattok még, hátha van ami kimaradt nekem
every damn day
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az ültetvényes résznél pedig Roman és Stephanie keresi a tolvajokat (Bonnie, Dee, Leland) zseblámpával 😊
ezek alapján mennek vagy maradnak a karakterek:
Vince - ha Danny-vel menekülsz el a buszból
Russel - akkor megy ha a végén Taviaval azt mondod neki, hogy találkozhat ott ismerõssel/családtaggal
Wyatt - ha Eddie száll ki a kocsiból (ha Wyatt száll ki, akkor rá lehet beszélni ugyanúgy, mint Russellt)
Shel - ha Steph lelövése helyett elmenekülsz onnét
Bonnie - mindenféleképpen megy
help
every damn day
A halál csupán a kezdet...
Mi alapján dõlt el, hogy ki jön?
every damn day
így végülis csak õ maradt ott. ha már mindenki elmegy, akkor már csak velük mennék én is a helyében, na mindegy. 😄D
a játék legelején, mikor este mutatják a benzinkutat, látni kennyt és a zöld kocsiját

help
rövidebbnek tûnt, mint egy S1 epizód, de lehet csak én éreztem így.
tetszett, ahogy az öt történet egybefonódik.
Shel sztoriját meg elcsesztem, belegondolva inkább elhúztam volna onnan, minthogy lelövöm Stephaniet.
help
Next PC upgrade: 2022
every damn day
every damn day
every damn day
Nem tudom hol kell kilõni ezt a ficsõrt, vki tudja?
A beállítsáoknál nem találtam kikapcsoló gombot.
A Walking Dead sorozatom elsõ része. Imádom ezt a játékot.
Amúgy, próbáld meg úgy is, hogy az 1. mentéseit átmásolod a 2. mappájába. Valami ilyesmi oldotta meg nekem is.
every damn day
every damn day
https://www.youtube.com/watch?v=DlgemAjtspQ
felhasználók/user/Dokumentumok/Telltale Games mappában
a mappa tartalma
Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5
The Walking Dead
The Walking Dead Episode 3
Na most ha ezeket kimentem és az új windowson ugyan ebbe a mapába teszem,akkor mûködni fog a játékhoz?
A 4. részt kezdeném, de amikor folytatom a mentésemet, kérdezi hogy do I want to rewind to this checkpoint? (ez amúgy mi?😄) Erre bármit nyomok, nem tölt be semmit, csak az egeret nézegethetem. Valaki valamit?
every damn day
The Matrix has you...