The Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh. 15 euróért vettem. Nem volt sok érte. 😊
MerlinW
Ma kezdõdött el a Steam karácsonyi vásár, várhattál volna pár napot és lehet hogy féláron megvehetted volna😊

[merlinw.org]

Csak úgy kérdeztem. 😄 Azóta megvettem és látom is, hogy külön van.
Malakai
Ezt én se tudom miért lényeg. Ha esetleg a mentések miatt, akkor ha az elõzõ szezon (a 400 Daysel együtt) mentései a helyükön vannak, akkor azokat importálja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Külön játékként jelenik meg, hiszen külön játék. Mondjuk azt nem értem ez miért számít😊

[merlinw.org]

Fiúk, lányok, egy kérdés. Szóval Season 2 vétel folyamatban van és csak úgy kíváncsiságból érdekel, hogy külön jelenik meg Steam könyvtárban és külön kell elindítani, vagy az elsõ évad ikonjával kell elindítani és ott kell kiválasztani a 2. évadot?
Malakai
S2E1 hozta a minõséget szerintem, szóval jó volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért furcsa Clementineal lenni, fõleg harcoknál, pl gereblyés rész az már elég túlzás volt. A többi esetnél nem volt olyan gáz, végülis mindig alulmaradt volna, ha nincs valami/valaki aki segítsen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zzeN
Kint is van!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#wow1><#worship>
The Walking Dead: Season 2 - Episode 1: All That Remains
Ez win8 alatt csinálja. Van rá megoldás? (nem win8 uninstallra gondoltam...)
Amúgy ami nekem feltûnt összefonódások:
Bonnie sztorijában mikor legurul a domboldalról, nincs ott a zombi (a rabkísérõ rendõr Vince sztorijából), ha elõtte Russel sztoriját végigtoltuk és kinyírtuk (ott is feltûnik). Wyatt sztorijában, ha vele szálunk ki a kocsiból a rendõr, akit megtalálunk szintén Vince egyik õre. De a legjobb Russel sztorijában, ha megpróbálunk elbújni a legelején, Russel Carley oszló holteste mellé fekszik le a fûbe (gondolom, ha valaki Doug-ot vitte magával az alapjátékban akkor õ fekszik ott). Shell sztorijában az öreg nõ meg a néger csóka azaz alap sztoriban Vernon bandájából valók, akik ellopták Lee csónakját. Én rájuk ugyan nem emlékeztem, de errõl beszélnek, amikor a bekötözött szemû tolvaj sorsáról döntünk. A néger csóka mondja, hogy Vernonos csapat akkor esett szét mikor lenyúlták Lee csónakját. Na nekem ennyi tûnt fel eddig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Nekem nem. Steam-es verzió 64 bites win7 alatt.

A halál csupán a kezdet...

Maak
Hali!

Volt valakinek olyan problemaja, hogy inditas utan par mp-el hibauzenettel leall a gama? "101walkingdead.exe mukodese leallt"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fenrir
Én Danny-vel mentem mégsem jött Vince.

Ez az összefonódás fel sem tûnt..😄

Ilyeneket írhattok még, hátha van ami kimaradt nekem

every damn day

Shep
Nekem csak a néger srác nem jött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Drephis
a táskában a Shel csoportjától ellopott cuccok vannak. meg is említik Shel történetében, hogy betörtek hozzájuk. és a hiányzó zseblámpát is, ami a szõke nõnél (Dee) van
az ültetvényes résznél pedig Roman és Stephanie keresi a tolvajokat (Bonnie, Dee, Leland) zseblámpával 😊

ezek alapján mennek vagy maradnak a karakterek:

Vince - ha Danny-vel menekülsz el a buszból
Russel - akkor megy ha a végén Taviaval azt mondod neki, hogy találkozhat ott ismerõssel/családtaggal
Wyatt - ha Eddie száll ki a kocsiból (ha Wyatt száll ki, akkor rá lehet beszélni ugyanúgy, mint Russellt)
Shel - ha Steph lelövése helyett elmenekülsz onnét
Bonnie - mindenféleképpen megy

help

A szõke nõ táskájában mi volt? Szerintetek van jelentõsége? (sok más rejtély nem maradt, nem?)

every damn day

Fenrir
Még nem találtam olyan leírást ami megmondaná, hogy kivel mit kell csinálni, hogy menjen a táborból.

Elég WTF volt, nektek hogy sikerült a vége?
Nekem csak a vöröshajú jött, akivel bevágtam a néni fejét😄
Mi alapján dõlt el, hogy ki jön?

every damn day

Csak egy pillanatra átfutott az agyamon, de aztán rájöttem, hogy nem lehet õ. 😄 Azért be kell ismerni, hogy vannak bizonyos hasonlóságok (a kort leszámítva persze 😊).
Fenrir
Bennem fel sem merült, hogy õ lehet az 😊

Csak nekem futott át az agyamon egy pillanatra a 400 days DLC vége felé, amikor
megmutatták, ki szedte le a képeket a tábláról, hogy WTF?!, Clementine hogy öregedett meg ilyen gyorsan? <#idiota>
Drephis
végigjátszottam újra

elég gáz, hogy Vince sztorijában ha Justin lábát lövöd el, akkor Vince a táborban marad. beszéddel sem lehez meggyõzni, hogy Taviaval menjen.

így végülis csak õ maradt ott. ha már mindenki elmegy, akkor már csak velük mennék én is a helyében, na mindegy. 😄D

a játék legelején, mikor este mutatják a benzinkutat, látni kennyt és a zöld kocsiját

help

Fenrir
Indítsd újra az epizódot és játszd le újra 😊

Drephis
jó volt.
rövidebbnek tûnt, mint egy S1 epizód, de lehet csak én éreztem így.
tetszett, ahogy az öt történet egybefonódik.

pl: a Wyattet és Eddiet üldözõ kocsis faszi az Nate, aki Russellt felveszi az út mellett, stb.

Shel sztoriját meg elcsesztem, belegondolva inkább elhúztam volna onnan, minthogy lelövöm Stephaniet.

help

Fenrir
Kijött a DLC, Steamen már megvehetõ és tölthetõ, 5 ojróba fáj.

grebber
Trailer:

DLC az elsõ évadhoz júliusban. Valószínûleg ez fogja összekötni az elsõ és a második évad sztoriját.
Második évad. Teaser? Nem tudom mi. Akármi.
A befejezés után napokon át csak ezen tudtam agyalni, remélem a következõ részek is ilyen mély hatással lesznek rám.

every damn day

Én és szerintem minden érzõ ember.
Na, ki sírt? 😞

every damn day

a Windows beállításainál nézd, pl. videokártya beállításoknál.

every damn day

Hello, nálam elindul a játék de 3D-ben.
Nem tudom hol kell kilõni ezt a ficsõrt, vki tudja?
A beállítsáoknál nem találtam kikapcsoló gombot.

Doki17
Újratelepítettem az egészet és elkezdtem a legelejérõl és így már jó lett.

https://www.youtube.com/watch?v=x8DlgrEHRT4

A Walking Dead sorozatom elsõ része. Imádom ezt a játékot.
próbáld ki azzal, ja. Nekem ment😄
Amúgy, próbáld meg úgy is, hogy az 1. mentéseit átmásolod a 2. mappájába. Valami ilyesmi oldotta meg nekem is.

every damn day

Doki17
Mondom eredeti a játék. Ha már kifizetem érte a pénzt akkor szeretném ha jól mûködne. Vagy arra célzol, hogy inkább a warezzal kéne játszanom? 😄

warez?

every damn day

Doki17
Szerintetek az mitõl lehet, hogy végigjátszom rendesen az elsõ epizódot és amikor a másodikat indítanám már nem úgy folytatódik ahogy kellene neki. Rendesen még azt is megvártam, hogy a felirat végigmenjen. Volt már valakinek ilyen? A játék eredeti.

Például arra gondolok, hogy megmentem Carley-t a végén és ugyebár Doug meghal, de amikor a második résszel kezdek, akkor meg már Doug fekszik a kanapén.

Sziasztok. Itt lenne a The Walking Dead Episode 5 végigjátszása egyben.

https://www.youtube.com/watch?v=DlgemAjtspQ
Nekem az lenne a kérdésem hogy muszáj új windows t telepítenem és eddig a walking dead ból 3 rész játszottam végig minden mentés meg van a

felhasználók/user/Dokumentumok/Telltale Games mappában

a mappa tartalma

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5
The Walking Dead
The Walking Dead Episode 3

Na most ha ezeket kimentem és az új windowson ugyan ebbe a mapába teszem,akkor mûködni fog a játékhoz?
heelp
A 4. részt kezdeném, de amikor folytatom a mentésemet, kérdezi hogy do I want to rewind to this checkpoint? (ez amúgy mi?😄) Erre bármit nyomok, nem tölt be semmit, csak az egeret nézegethetem. Valaki valamit?

every damn day

egy zombis vagy öldöklõs témánál ez annyira nem is véletlen, sõt, így lesz életszerû az egész 😊

The Matrix has you...

itt egy kicsit zavart, hogy mindenki meghal nem tudsz úgy kötõdni a karakterekhez, mert sejted, hogy úgy sem él 2 epizódnál többet (vagy elmegy a csapatból)
Fenrir
Ez az egyik dolog, a ME óta viszont nagyon bejön az, ha a döntéseim hatását látom egy következõ részben. Ez nagyon sokat dob rajta, hogy meg kell válogatni, hogy mikor mit teszek.