38
  • Zero 7th
    #38
    Miért, van valami törzsi törvény, hogy koncepciót(ti. azt, hogy létezik informatikai eszköz, amin csak játszani lehet) nem lehet balfaszságnak tartani, vagy mi az isten haragja?
  • shaddam
    #37
    Felróni nekik hogy csak játékra jók mikor arra vannak...Bár a többi fröcsögésed után inkább szánlak.
  • narumon
    #36
    "hat nem tudom. a kolegam most vett xbox360 4gb hdd-vel. most akkor jon a kerdes. ha az uj xbox-nak is ilyen kicsit hdd-je lesz akkor"

    Valamit félrenézett/néztél. Az a beépített memória mérete. ha csak az van benne akkor azt jelenti, hogy HDD nélkülit vett.
  • Kotomicuki
    #35
    Túl sok a kötöttség, a kiszolgáltatottság és a "veszély" a net-ben. Ha ez társul a két cég amúgy sem vásárlóbarát felfogásával, akkor eléggé katasztrofális helyzetbe kerül a felhasználó. De akit ezek nem izgatnak, mert nem érik el az ingerküszöbét, annak ez is jó lesz.
  • ugh
    #34
    Egyebbkent + leszarom a konzolokat .
    Dolgozni nem lehet rajta (magyarul kell egy pc a haztartasba), gyak. jatekon kivul szart se er. Es ami konzolon jo az pc-n vergyengenek minosul (tisztelet a kivetelnek).Nem tom feltunt e valakinek, hogy azert van pcre is ennyi szar jatek mert, hogy nagyreszt konzol atiratok.
    A pl bioshock is jobb lett volna ha nem radiatortarto-konzolra jon ki. Meg ugy nagayjabol minden game-en latszana a kulonbseg.
    Inkabb a gepcserekor a nyugdijazott gepet betolom egy kis hazba a tv ala .
    Tobb minenre jo mit egy ilyen gamer-lamer fostalicska....
  • ugh
    #33
    ...durva...
    :D
    a durva nallunk az, elnagyolt, ragyas, erdes stb...
    durva
  • RoyalPredator
    #32
    Nem akarok vitákat kirobbantani, meg megmondani a tutit, de érdekességként szerényen megemlíteném:

    Az egyre igénytelenebb és igénytelenebb játékok között sokszor a legjobbak sem elégségesek -> Irány Modolni.
    Ezt nagyon körülményes konzolon tenni, ráadásul ezért veszted a jótállásokat, garanciákat, akár a netes accountodat is.

    Már rég le van modellezve a megoldás, de mivel nem ennyire jövedelmező, mint sz*patni a népet, ezért....Nem lesz. Még.
  • eto demerzel
    #31
    hat nem tudom. a kolegam most vett xbox360 4gb hdd-vel. most akkor jon a kerdes. ha az uj xbox-nak is ilyen kicsit hdd-je lesz akkor 1 zsuka es kesz. na most ha uj zsukat akarok akkor a regit torlom, letoltom az uj zsukat. eddig ok. de mi van ha ujra jatszani akarom a regit? ujra torlok, majd megint letoltom? ha bele gondoltok es a letoltes 3-4 ora (vagy tobb) ki fog jatszani? nagyobb tarolot veszel. ja 250 gb. de az is veges.
  • Jonny529
    #30
    Ha megnézte valaki a Vasököl (Real Steel) című filmet, akkor láthatott benne egy Xbox720-as reklámot megbujtatva. Ez a jelenet akkor volt, amikor már abban a nagy stadionban harcoltak a robotok és a harc közben a stadion falán többször is felbukkant a Xbox720-as felirat.
    Én csak emiatt nem lennék biztos benne, hogy nem Xbox720 lesz a neve.
    De lehet neked lesz igazad BaLee.
  • SanMaster
    #29
    Nekem van PS3-om... és a következőt figyeltem meg. Megvan mindhárom Uncharted rész, és mindegyik között durva különbség van. A legnagyobb az első és a második között. A harmadikban pedig a texturák és a környezet nagyon durva. Pl az a rész, amikor a kikötőben egy durva viharban kell mászkálni, és minden mozog, elrepül, eldől, elszáll, stb.

    Egyértelmű, hogy mesterségesen fogták vissza a PS3 teljesítményét, és a Sony ahogy jönnek ki a firmware updatek egyre többet enged, szerintem hamarosan mind a 8 core engedélyezve lesz a Cell processzorban ;)

    Én nem várom a PS4-et, teljesen meg vagyok elégedve a 3-al, és nem akarok új konzolt venni.
  • tibisan
    #28
    pár dolog , amit nem kéne figyelmen kívül hagyni..
    mivel a x360 is és ps3 videokártyás pckonzol , mégha ki is jönnek új , konzolokkal, a régiekre is ki fognak jönni multiban az új ps4-wii-u-x720 -as játékok (legalábbis amik nem excuzív belsős anyagok)mivel csak a felbontást kell a videokártyákhoz butítani...az hogy 256,512,vagy akár 1 gigás a rendszer már tökmindegy ezeknél a gépeknél..ki nem fogják használni egyiket se..a mostani generáció is bőven elég lenne ebből a szempontból..
    ezért mondja a sony meg a M$oft , hogy nem fogják leváltani még évekig a gépeiket..
    nem , csak újakat fognak mellettük kiadni..amik nem lesznek esetleg lemezmeghajtós gépek , nem kell beléjük 5-10 gigás processzor meg ehhez videokártya ( meg egy 2-3 gigás kártya, más ha finanszírozna egy gyártó is ekkora beruházást, az egekbe vinné az új gépek árát..
    a fölbontást meg a fullhd fölé nem fogják vinni , mégha az új iphone vagy ipad használja is , mert még a blue-ray is gyerekcipőben jár, 5-10 évvel hamarabb hozták be a piacra legalább , mint hogy az felkészült rá, egy újabb lemeztipusra meg , hogy leváltsa azt nincs értelme...max terabájt méretű winchesterek kerülnek bele majd az új gépekre , és a rátöltös netes korszak fog együtt menni
    az előzőgenerációs lemezmeghajtós gépekkel együtt karöltve.
    erről fog szólni a jövő , nem lehet már a felbontást és grafikát látványosan fokozni ezeken az újgenerációs pcken vagy konzolokon már..
    a wii-u se lesz egetverő , csak felhozzák a x360 és ps3 fölé egy hajszállal , de látványban ez se lesz észrevehető a másik kettőhöz képes ,mivel nem lehet a grafikát a fölé tolni , ahol a jelenlegi pc és pckonzolgeneráció tart.
  • BaLeeX
    #27
    Biztos vagyok benne, hogy nem Xbox720 lesz a konzol neve. Ezt csak a fanok ragasztották rá és azóta ezt használják a konzollal kapcsolatban. Kinect is csak a végén lett kinect ha jól emlékszem.

    Amúgy ez kicsit régimódi szemlélet amit írsz.
    Ott a DVD a lemez tokjában, az újabb játékok döntő részét be kell regisztrálni online Steam, Origin meg egyéb rendszerbe, a lemezzel max annyival vagy előbbre, hogy esetleg gyorsabban települ róla a játék, minthogy leszedje a netről.

    Ez az account hackelés meg tudod meddig para? Nekem is feltörték az origin accomat, mert lúzer könnyű jelszót használtam (amit valószínűleg megadtam olyan oldalon is ahol nem kellett volna) telefonáltam az EA magyar nyelvű supportjának és 5 perc múlva újra enyém volt az account egy új jelszóval.
    Szóval kb. ekkora problémát jelent ha meghackelik az accodat.
  • jackoneill90
    #26
    Hurrá jöhet a következő generáció. Már régóta venni akarok egy xbox360-t vagy ps3-t. Majd lemegy az áruk még jobban remélem. ps2-t is olcsón szereztem már.

    Ez az xbox720 meg elég furán hangzik.Igaz csak kódnév. A következő meg xbox1440 lesz?
  • Szefmester
    #25
    Én azért jobban örülök ha megvan a játék fizikai formában is. Azt csak akkor tudom elveszteni ha betörnek a lakásba és elviszik a lemezt, nah de ez kicsit furcsa lenne. :D Ellenben egy steam, vagy origin, vagy PSN accountot hamarabb fognak feltörni, és míg a dvd biztonság csak rajtam múlik és magam hibáztathatom, addig egy account feltörése megfelelő jelszónál az adott szolgáltatót jellemzi, lásd PSN feltörése.

    Itt nálunk az egyik szolgáltató a lakótelepekre 6k-ért adja az 50/25-ös netet, míg egy utcával arrébb ez a szolgáltató már nincs és ennyiért mástól csak 16/4-et kaphatsz kb. Másrészt elég gáz aki baromi türelmetlen. Anno 2/05-ös nettel kezdtem és akkor is szedtem le 1,5GB-os filmeket, max nem annyi idő volt hogy kimegyek a konyhába megcsinálni a kukoricát, hanem megsütök egy pizzát... nah bumm. Senki sem kényszerít arra hogy nekem 10 perc alatt le kellett töltenem.
    Ha meg leszedek egy 15GB-s játékot a steamről és véletlen megsérül egy két file akkor nem fogja az egészet újra leszedni, csinál egy gyors ellenőrzést majd letölti a sérült file-t.
  • Béka Benő
    #24
    A Project Kara PS3-as techdemó után láthatóan a Sony még nem igazán akarja a PS4-et és a látottak alapján nem is kell !
  • cateran
    #23
    Nem mondod...Az 50 es 100 megas meg olyan szinten nincs elterjedve, hogy nem is lehet szavakba foglalni...azok alatt meg mi is van? 10 es 20?
    Amugy en 1 5-6 megabitessel kuzdok (hivatalosan 6, valosagban 5) ugy, hogy rajtam kivul meg vagy 6-an hasznaljak es semmi gondom nincs hd filmek letoltesevel...sot online jatekkal sem.
  • sempron07
    #22
    Nem azért, de szerintem eléggé hátrányos név az Xboxnak a 720... kb. az eddigi korlátjaihoz szorítja, lehet, hogy találóbb, és jobban hangzó lenne egy:
    XBox 1080 :)

    "Attól függ hol laksz. Nálunk (legelmaradottabb megyeszékhely) fillérekért árulnak több 10 megás neteket."
    Főváros bizonyos részén, fillérekért csak pont 10 megás netet kapni, ami azért ma már nem számít túl gyorsnak.
  • BaLeeX
    #21
    Pedig sajnos (vagy nem sajnos?) pár éven belül eljön ez a korszak. Persze továbbra is lesznek majd dobozos változatok, kézikönyvvel, extrákkal meg mindennel, plusz egy letöltő kóddal.
    Mindenkinek lesz egy accountja és azon lesznek a játékok. Ezzel a kiadók két legyet ütnek egy csapásra.
    1. Megszűnik a hagyományos értelemben vett warez, mivel nem lesz mit letölteni, vagy ha le is töltöd nem lesz min rárakni a gépre.
    2. Megszűnik a használt játékok kereskedelme, ami a kiadóknak nagyon régóta böki a szemét. Mivel a játékok accountokhoz lesznek rendelve.

    Lehet azzal jönni, hogy nem mindenhol van még net elérés, de az az 1-2% (ahol esetleg nincs lehetőség netre, de a játékos játszana offline) nem érdekli a kiadót. Sokkal többet nyer azon ha megszünteti a warez lehetőséget.

    Akik Xboxon eddig warezoltak azok úgyis legtöbbször offline használták a konzolt. Akik online is merészkedtek azokat előbb utóbb (max 1-2 év alatt) általában úgyis bannolták gépestől együtt.
  • Buco
    #20
    Szerintem mindenképp a letöltésen alapuló terjesztés lesz meghatározó a jövőben. XboxLive, PSN, Steam, Origin, stb... Az állandó online státusz sokkal közvetlenebb és (warez szempontból) kontrollálhatóbb kapcsolatot jelent a szolgáltató és a fogyasztó között. Egy közepes jövőbeli netszélesség mellett (10 Mbps) egy 30GB-os játék letöltése kb 8 óra ami bőven elfogadható. A szolgáltató meg tudják oldani a nagy sávszélességet, vagy p2p protokollon alapuló megoldással egészítik ki (mint pl. WoW).

    Az konzolok egyértelműen média központtá alakulnak: integrált böngésző, video on demand, net nélkül pont annyi értelmük lesz mint ma egy offline PC-nek :) Minden online lesz, ezért ez követelmény igazából nem fáj...

    Gyakorlatiasság szempontjából a fizikai hordozó Vs. account mellé rendelt jogosultság több szempontból vizsgálható:
    - A felhasználónak jó, hogy nem kell tartani a lemez elvesztésétől, sérülésétől, a kiadónak jó, hogy nem kell fizikai lemezt gyártani, forgalmazni
    - A felhasználónak veszély max a szolgáltatás megszűnése, de ettől a kiadó nem tart, neki akkor már mindegy lesz :)
    - A kiadónak jó, hogy nem lehet újra eladni a játékot.
    - A felhasználónak kényelmetlen megosztani a játékot másokkal (család, haver) mivel minden az accounthoz rendelt. De ez nem is cél: ha többen játszanak, többen vegyék meg.
    Magyarul a kiadóknak megéri és szerintem a felhasználók sem fognak szenvedni miatta: ez lesz.

    A "szeretem látni a polcon" igény teljesen érthető, de ez az online letöltés mellé járó prémium ajándékcsomagokkal (poszter, kiskönyv, szobor...) megoldható. Akinek kell, majd fizet érte extrát.
  • bm823
    #19
    "Számomra a csak letöltős játékok korszaka egyben a játékkorszak vége is lesz"

    Most akkor elképzelem amint a sarokban gubbasztasz és dacból nem fogsz játszani mert net kell hozzá.

    Dobozos kiadások így is lehetnek még. Magát a játékot letöltöd netről az extra ajándékokat meg postán kapod meg. Csak az adathordozó nem lesz a csomag része.

    Ezt a megsérül a dolgot sem értem. Nekem 1 dvd hamarabb megsérül mint a vinyón bármi. A steamnél például van lehetőség backupolni játékokat, így az újra letöltéssel sem kell vesződni.

    Gyanítom a legális és warez letöltések elérték azt a szintet ami már veri az adathordozós megoldást.

    A szép világ akkor lenne ha a játékok ára csökkenne mivel a warez kivédésére kevesebb összeget kell költeniük.
  • Reg5
    #18
    "De ha kiszámoljuk, hogy egy jó internet hozzáférés, amivel nem szenvedés a letöltés kb 10 000 Ft"

    Attól függ hol laksz. Nálunk (legelmaradottabb megyeszékhely) fillérekért árulnak több 10 megás neteket.
  • NEXUS6
    #17
    Persze, én is magamból indulok ki, ezért szerintem nem nyerő a fizikai adathordozó nélküliség.

    De ahogy szavaidból kiveszem nem nagyon van konzolod, mert nem játszol.
    És türelmes ember is vagy. Ami dicséretes, talán mindkettő az.

    Na most a konzolosok játszanak és marha türelmetlen emberek. Nemhogy a letöltés agybaj számukra, de az a 20 perces installálás is gyakorlatilag ismeretlen volt arrafelé egészen az utóbbi időkig. A konzolos store-okra max pár GB nagyságú anyagokat mernek felrakni a kiadók. 20 GB-os teljes játék nem hiszem, hogy fenn lenne, ez nem sztím.

    Ahogy kiveszem te azért töltesz, mert "olcsóbb". A konzol esetében nem az, sőt emellett ugye kényelmetlenebb. Ha a kiadók még is mindenkit megpróbálnak rákényszeríteni, akkor sokan max visszaszoknak a PC-re.

    Szerintem.
  • karesz6
    #16
    Ahogy írtam türelmes vagyok ritkán töltök full hd-t (sőt úgy álltalában elég ritkán töltök)most 4 mbit es netem van ami szerintem már eléggé az alja de 2 Mbit el is el tudtam lenni. Nekem mindegy hogy du. 4 kor indítom el a letöltést az este 8 as filmnézéshez vagy 19:58 kor.
  • karesz6
    #15
    Félreértettél bocsi. Nem kritizálni akartalak. Akkor fogalmazzunk úgy hogy a kézzel fogható adathordozó közel sem nevezhető létszükségletnek. Ezenkívül:

    Nem vadászok feliratot megnézem angolul.

    Nekem nincsennek olyan igényeim egy filmnél hogy mindent csak HD ban legyek hajlandó megnézni.

    A 10000 forintal is vitatkoznék. Debrecen UPC 40Mbit volt kb 4000 annál többnek már nincs értelme (ennek sem túl sok). Bár hozzá kell fűzni hogy most hogy vége a sulinak és hazajöttem 8000HUF havonta egy 4 Mbit es instabil net (T-Home)

    Játszani nem játszok eddig wowoztam ha játszok majd előveszem újra újabb függőségre nincs szükségem.

    Ismerem a nagy kapacitású lemezeket, nincs rájuk szükségem. Van egy partició a winyómon amire el tudom menteni a két kedvenc sorozatomat mindenestől ezeket rendszeresen nézem ha pedig kell egy film letöltöm megnézem és letörlöm mert nem valószínű hogy fél éven belül újra előveszem a gépen csak a helyet foglalja lemezen meg csak egy újabb porfogó.

    A cikk is írja hogy én vagyok kisebbségben ezzel a felfogással ezzel tisztában vagyok. De én a zenét is soundcloudról hallgatom a dokumentumaim google docson vannak az autórádióm nem játszik se cd-t se rádiót viszont van rajta usb és sd kártya olvasó és aux bemenet meg bluetooth.

    És hogy elkerüljem az ilyen irányú kritikát: Rohadtul nem érdekel mennyit tudnak rólam ezek a cégek. Nem töltök fel olyat amiből bajom lehet.
  • thsanyi5
    #14
    Nem mindenki él olyan területen ahol olyan netet osztanak ahol fullHD-t egyáltalán megkockáztat letölteni. A legjobb netünk van amit itt a környéken lehet rendelni és még ezzel is kb 12 órába telne letölteni egy 25 gigás blue-ray-t feltéve, hogy folyamatosan maximum sebességgel jönne. Van ahol még ennél is lassabb net van, vagy egyszerűen olyan drága még, hogy nem vesznek jobbat.

    Emellett én is jobb szeretem ha nálam a telepítő lemez. Ha véletlenül valami hiából adódóan sérülne egy file, nem szeretném ha megint fél napig/egy napig kéne várni míg letöltök valamit újra.

    Szerintem nagyon hülye fogás lenne kihagyni belőlük a lemezmeghajtót. Ha ki is hagyják minimum külső usb-s meghajtót lehessen rákötni.
  • NEXUS6
    #13
    Szerintem lesz USB, és warez is. De ha az nem, akkor a használt játékok fognak nagyon menni, bár az M$ azt is befenyítené.

    Amúgy ha kicsit összekapják magukat a warez szolgáltatók, akkor ők is csinálhatnak a konzollal kompatibilis hálózatot. Annyi kell aztán, hogy a rendszer ahhoz forduljon, ne a Sony, vagy az M$ hivatalos hálózatához. Kevesebb szolgáltatás, de mondjuk a játék leöltés, meg az online multizás lehetősége az tökéletesen elég, a többi csak pénzlenyúlás.
  • NEXUS6
    #12
    Én monnyuk 6-7X biztos kinyitom a DVD olvasót. Mert tudod én olyan hülye vagyok, hogy ha látok olcsó, 1000 Ft körül egy jó filmet, játékot akkor megveszem. Csak hogy ne kelljen napokat szopni a játéknál a törés vadásszattal, filmnél felíratok bogarászásával. A nem olyan népszerű filmek kb 1 év alatt a premier után leesnek erre a szintre.

    Amúgy elárulok egy nagy titkot a HD felbontású anyagok is lemezről származnak, igaz nem DVD-ről, de ezexerint nem hallottál még róla, van olyan hogy Blu-Ray (BD).
    A PS3-ban is ilyen meghajtó van. és 50-100 GB anyag fér rá. Ha esetleg 3D anyagot akarsz nézni az ki is használja nagyjából ezt a méretet. Amúgy kb 15 ronygért te is beszerezhetnéd PC-re és akkor nézhetnéd a rahedli BD-lemezt, ami lassan DVD árban van.
    Persze ha inkább a torrentszolgáltatót preferálod és inkább kitudja milyen minőségben akár többször is letöltesz anyagokat az a te dolgod. De ha kiszámoljuk, hogy egy jó internet hozzáférés, amivel nem szenvedés a letöltés kb 10 000 Ft, akkor szerintem az olcsó DVD-kkel, játékokkal én jobban járok!

    De a te eseted lehet, hogy más, éjjel nappal töltesz sorozatokat, új játékokat miegymást.
    De igazából a legálisság kérdéseibe már bele sem akarok menni, mert az nálunk semmilyen szinten nem divat manapság.

    Szerintem
  • Szefmester
    #11
    Ha lesz rajta USB port akkor máris bebukták a no warezt, mert csak idő kérdése lesz hogy valaki feltörje a gépet, és már csak a cracket kelljen bemásolni, netről leválasztott gépre és kész. Mintha az Ubisoft ilyen védelmet szeretett volna anno, és másnap már játszottak az emberek a törttel, a legális vásárlók meg csak pislogtak hogy miért nem megy a játék.. jah hogy sokan akarták egyszerre indítani...
  • Ender Wiggin #10
    Nem érdekelnek a konzolok, lehet, hogy a kérdés naívnak tűnt. Amit próbáltam, nem győzött meg, főleg, mikor olyan játékról volt szó, aminek van PC-s változata.

    Számomra a csak letöltős játékok korszaka egyben a játékkorszak vége is lesz. Ha nincs netem, nem játszhatok? Már most is rendkívül diszkriminatív egyes kiadóktól, hogy net kell a játékaikhoz.

    S inkább fizetek 49,99 eurót egy DVD-s játékért, mint 39,99-et a letölthető változatért...Mert kapok érte valami kézzel foghatót, ami megmarad akkor is, ha vinyóm elszáll.
  • Evoluti0N
    #9
    Ez még nem oldja meg a warez problémát. Ha lesz benne memóriakártya olvasó, akkor torrentről játék le, kártyára rá, kártya konzolba be és meg van oldva a warez. Olyant meg úgyse csinálnak, h legalább kártya olvasó ne legyen benne.
  • karesz6
    #8
    Hányszor nyitod ki a dvd olvasód havonta?
    Mikor elolvastam a cikket hasonlókat akartam írni mint te. Aztán kinyitottam a dvd-olvasót és megtaláltam azt a windows telepítőt amit 1 hónapja keresek és valószínűleg kb 1 éve lehet benne (tekintve hogy akkor telepítettem utoljára windowst és valami furcsa oknál fogva másik lemezről nem megy fel). Ha a nyitás napján egy csillióan akarják majd letölteni akkor az 1 csillióból félcsillióan várnak pár napot bosszankodnak egy kicsit és kész.

    A dvd használata szerintem csak egy berögzült szokás. Mióta egy 700Mb os film hamarabb jön le mint hogy elszívok egy cigit de egy full HD (ami rá se fér a dvd re) is gyorsabban lent van mint hogy visszaérnék a boltból a popcornal a telefonomon meg 22Gb tárhely van azóta a dvd tulajdonképpen értelmét vesztette.
  • gombost
    #7
    El sem hiszem, hogy ezt a kerdest feltetted. A doboz meg...na igen. Szerinted mennyivel lenne igy olcsobb egy jatek es mennyivel kevesebb a warwz?
  • ADAMEX9
    #6
    Gondolom az Xbox 360 utódja... (2×360=720)
  • Ender Wiggin #5
    A 720 az a felbontásra utal? Mert, ha igen, akkor már eleve fos a PC-khez képest.
    A letöltősdi meg rontja az egész hangulatát. Jó érzés a polcon tudni a dobozt...
  • Gyuszopapa
    #4
    Már pedig biztos be fogják vezetni ezt hogy csak netről a store-ból tölthetsz le majd mindent.Vagyis no warez lesz.A hállózat lagjának semmi köze a letöltéshez az max multinál érdekes.
  • NEXUS6
    #3
    Höhöhö.

    Ennek sok értelmét nem látom, hogy az SG 1-2 naponta rárabol valami hírecskére aztán csámcsog rajta, amíg 1-2 órán belül nem cáfolják.
    Akkor már csinálják úgy mint a N4G oldalon, hogy mindennek bezúdítják a linkjét aztán annyi, az olvasó meg majd elvonaglik rajta.

    Ez így csak gyenge gémerbulvár.

    Monnyuk mind az X, mind a Sony oldalról én még a BD meghajtót hallottam jobbára, de mindegy, az biztos régen vót.

    Ezt a netröl letőttöm oszt örülök dolgot, sőt játszok a fölhőben szerintem először a PS2/X-BOX környékén kezdték el lebegtetni. A technológia azóta sem ért ide, sajna a játékok gyorsabban nőnek, mint ahogy a sávszélesség, meg ahogy a hálózat lagja csökken. Szal nagy eséllyel most sem fog műxeni. Ha a kiadás napján 5 milkó emberke le akarja tölteni az új 150 GB-os GoW-ot, akkor mit csinál a kiadó?
    Csődöt jelent?
  • JaSoN HuNTeR #2
    Ha ez igaz én megeszem a kalapom :D
  • anubys1984
    #1
    Na ez az, ami 100%, hogy nem fog megvalósulni. Egyszerűen nem létezik olyan infrastruktúra, ami ezt lehetővé tenné.