132
  • philcsy
    "Nem, tévedsz, az emberek nagy hányadának se igénye, se pénze az évenkénti frissítésre."
    Lol! Állítottam én olyat amit itt tagadsz? NEM! Akkor mégis miben tévedtem? Abban, hogy éves frissítés van? Ez tény! Évente van akkora fejlődés, hogy érdemes frissíteni, még akkor is ha nem forradalmi.
    Miért zavar titeket az, hogy újat adtak ki? Miért gondoljátok azt, hogy ha már úja adtak, aki akkor egyből frissíteni is kell? Miért zavar titeket, hogy egy termék fejlődik? Talán azért mert sznobok vagytok, de nincs rá pénzetek? Nekem nincs iphoneom, sőt még okostelefonom sem(, egy táblagépem igen, laptopom viszont nem volt) de soha nem jutott eszembe, hogy elítéljek egy céget csak azért mert új termékeket ad ki.
  • Vers
    ipari hulladek, dehat nincs mit tenni ez kell a hulyeknek
  • culas25hc
    Még mindig azt mondom, hogy egy akármilyen ultrabook használhatóságában odavágja az összes táblagépet. Már csak azért is, mert ágyban filmezés közben megáll az öledben :D
  • culas25hc
    Én azt nem értem, hogy miért előzte meg ekkora hype ezt az egészet?? Mintha valami világmegváltás lenne ez a gép, pedig ugyan azt tudja mint az elődje, csak kicsit jobban. De semmi forradalmi nincs benne. Az első iphone óta az apple csak ismételgeti önmagát, kíváncsi vagyok, hogy az emberek rájönnek -e egyszer, hogy semmit extra nincs ebben az almában.
    A neten megjelenő kamuhírek sokkal forradalmibbak voltak, mint a valós készülék.
  • gforce9
    Nem, tévedsz, az emberek nagy hányadának se igénye, se pénze az évenkénti frissítésre. Telefont is azért cserélnek sűrűn, mert fejből beleteszik az árát az percdíjakba, így a készülék "szinte ingyen" van. Ha ki kellen fizetni egyben az árát, nem csrélnék évente. Akik pedig megteszik a számítógéppel, notebookkal, tablettel ezt évente, azok jórésze is csak divatból teszi és azért, mert már státusszimbólum. Közel sincs rá fizikálisan szükség. Abszolúte megérthető Sippie kérdése. Az hogy az Apple rájött, hogy az emberek sznobizmusán baromi jól lehet keresni, még nem teszi az évenkénti készülékcserét értelmes dologgá.
  • raveride
    nekem is kell ilyen!
  • gforce9
    Miért, nem azok? :)
  • philcsy
    Akkor rohanj Amerikába, és mond el nekik, hogy milyen ostobák.
  • Sippie
    ó igen, és amire "kitalálták" ezt a csoda (rohadtulfölösleges) gépet abból már az első verzió is bőven elég. Könyvolvasás, meg filmnézés a buszon is jajdejó
  • philcsy
    Lehet, hogy eddig nem tűnt fel neked, de az informatikában éves rendszerességgel frissítik a termékeket, már vagy 20 éve. Welcome to reality.
  • NovaTerra
    Mert dollár száz milliókat keres vele az apple?
  • Sippie
    Minden évbe ki fog jönni Ipad is? Aztán mi a rák értelme van?