Bemutatkozott a harmadik iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát szerintem nézz meg egy 10 évvel ezelõtti tabletet és már nem is lesz kérdés, hogy miért nem kellett senkinek. Ugyanaz az érv ami az érinõképernyõs okostelefonnal, nem azért kellett hirtelen mindenkinek mert apple, hanem nézd meg az elõtte lévõket.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
nekem spec nem tetszik az alma logo, lehetne jobb. szoval igen szuk (sznob) reteg veszi csak azert mert jo marka.
ez rolad nem mondhato el." - vicces kedvedben lehetsz. Írtál olyasmiket, ami másra is igaz, de úgy adtad elõ, mintha csak az ifosra lenne igaz (ez volt a 90%).
Mi nem mondható el rólam? Hol és mikor írtam valótlant?
1. duma? azt te tolod ahogy olvasgatom amiket irsz 100%-ban nyelvtani "érv"
csak felsoroltam miket tud a gepecske!😊 tehát ertelmetlen amit irtal,mert egy gep tulajdonsagainak a felsorolasa csak statikus lehet, hiszen azt tudja amit. punktum
2. az emberi idegrendszer ispecifikus. mert az Apple iZsenialiasanmegtervezett iIntuitiv iKenyelmes iIdegrendszerkimelo iSzép iErgonomikus, amit eddig egyedul a legujabb Galaxy Tabon tapasztaltam , finom volt,....ami szerintem jol sikeredett darab,ahogyan a Samsung egyik csucsmobilja is szerintem jobb, mint az iPhone 4. (az elso 10-15 percben, amig be nem hisztiznek haha) persze ha valaki nem csinal rajta semmi hasznosat extrat, akkor tokeletes ez is
viszont jelenleg a The new iPad a piacvezeto. (nem eladasban EGYELORE) hanem hwben arertekben deisgnban. iPad 2bol tobbet adtak el negyedevalatt mint masik konkurens osszesen 😊 CIKI.
3. hogy akkor megis miert Apple?
Mert jobb a szoftver?
a/
nincs rá virus.
b/
tudna a microfos is ilyen vagy a guglikaki, de nemmtud,mert hatszazfele hardwarre NEM LEHET. optimalis OS-t irni.
ergo, nem irtam semmit ami ne lenne igaz.
ez rolad nem mondhato el.
ergo en realisabb vagyok, vagyis:
becsapod magad ami masokkal szemben se bolcs hosszutavon ha tulzasba viszed, nade hogy sajatmagad is atverd...😞
mert azt érzem,hogy elhiszed amit mondasz!
csak felsoroltam miket tud a gepecske!😊 tehát ertelmetlen amit irtal,mert egy gep tulajdonsagainak a felsorolasa csak statikus lehet, hiszen azt tudja amit. punktum
2. az emberi idegrendszer iZsenialiasanmegtervezett iIntuitiv iKenyelmes iIdegrendszerkimelo iSzép iErgonomikus, amit eddig egyedul a legujabb Galaxy Tabon tapasztaltam ami szerintem jol sikeredett darab,ahogyan a Samsung egyik csucsmobilja is szerintem jobb, mint az iPhone 4. (az elso 10-15 percben, amig be nem hisztiznek haha) persze ha valaki nem csinal rajta semmi hasznosat extrat, akkor tokeletes ez is
viszont jelenleg a The new iPad a piacvezeto. hwben is. arertekben is. deisgnban is. sot iPad 2 is piacvezeto, tobbet adtak el negyedevalatt mint masik konkurens osszesen 😊 CIKI.
3. hogy akkor megis miert Apple?
Mert jobb a szoftver?
a/
nincs rá virus.
b/
tudna a microfos is ilyen vagy a guglikaki, de nemmtud,mert hatszazfele hardwarre NEM LEHET. optimalis OS-t irni.
ergo, nem irtam semmit ami ne lenne igaz.
ez rolad nem mondhato el.
ergo en realisabb vagyok, vagyis:
becsapod magad ami masokkal szemben se bolcs hosszutavon ha tulzasba viszed, nade hogy sajatmagad is atkpverd...😞
mert azt érzem,hogy elhiszed amit mondasz!
De sebaj.
Tóbiás😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mert én nem találom.
Megjegyzem, hogy a videózásról ennyi ostobaságot én még nem láttam, de nincs akkora facepalm kép, amivel megfelelõen tudnék reagálni.
Nem kellene erõltetned, se a DSLR témát. Komolyan, kíméld magad.
Most éppen egy síma 550D-t nyúzok Magic Lanternnel.
"Azt már írtad, hogy Canon-od van, de egy DSLR akkor jelent tényleg elõnyt, ha megfelelõ optikákat használsz, viszont azoknak az ára akár többszöröse is lehet, mint az alapgépé."
Ó ez nagy tévedés csak tudni kell, hogy mit keres az ember. Videózáshoz nem a tûéles optika kell, megfelel egy síma analóg canon fényképezõn lévõ is. Tudod vaterán hány ilyet bugáztam fillérekért? Szegény ember eladja a régi analóg canon DSLR-t 5 azaz ÖT!!!! ezer forintért és ott van rajta a kurva jó optika, ami profi fotózáshoz ugyan kevés de nagyon jó videókat lõ, de így vettem 50mm 1.4 Canon fixet 12e forintért, amikor az egyik legjobb optika videóra.
"Én nem vagyok profi fotós, a videózás is csak hobbi szintû nálam, de inkább videózok, mint fotózok. Tehát nekem egy kamerára kihegyezett eszköz jobban megfelelt."
Én is inkább videózok mint fotózok bár fotó is készül sok, de nekem videózásnál is alap, hogy azt tudjam kamerázni amit akarok a minõségrõl nem is beszélve. Ehhez meg kellenek a különbözõ obik. Félre ne érts, egy nyaralásra én is beteszem az alap obit, az 50-est az esti felvételekhez meg esetleg még egy telét és kész. Ezzel nagyon jól le lehet fedni mindent.
"Van viszont több ismerõsöm, aki amatõr létére, mások tanácsára hallgatva vett DSLR-t, aztán látván a költségeket, meg a megitélésük szerint nem különösebben nagyobb elõnyt, inkább eladták és vettek egy kompaktot. Azt viszont elismerem, hogy profi használathoz DSLR kell."
Hát ez olyan lehet mint nálunk a feleségem. Nekem az elsõ pillanattól kézre állt a gép, õ meg alig tud vele jó képet lõni. Ez miatt van is egy Pana kompaktunk ami még jól is jön, mert egy nyaralás alatti túrán két szemszögbõl készülnek képek meg videók. Az meg tény, hogy a DSLR kamerázás kíván egy kis elõre gondolkodást, hogy mit is szeretnék, mert ennek a kezelése a filmes kamerákhoz hasonlít, ha meg point and shootra állítja az ember (és csak arra használja) akkor meg az elõnyök 90%-át eldobta, csak a sensorból eredõ minõség és low light elõny marad talán meg.
Valószínûleg azt is jól látom, hogy monóban veszi a hangot, igaz?
Egyébként láttam én már ifosra utólag szerelhetõ optikát, amivel lehetett zoomolni (olyan is volt a képe), de szerintem isten barma az, aki videót akar rögzíteni, van is állványa, de nem kamerával teszi, hanem ifossal. Nagyon alacsony az a bizonyos kerítés!
Csak is az letezhet,hogy, a gonosz Apple le akarja rántani igazságtalanul az embereket.
Micsoda (a kedvencem,figyelem!) agymosás áldozata a sok birka...
Hogy egy erintessel racsatlakozhat a saját asztali szamitogepere ami lehet akarmilyen messze tole, es lathatja mi tortenik a szobajaban, elkuldhet maganak egy fontos filet!
mennyire buta aki megveszi a gonosz es csunya Apple termékét!
Hogy mennyire (ujabb kedvenc sablon kovetkezik) felesleges a felbontas, csakis (ujabb frazis es vedekezo sablon) marketing lehet.
Az kizárt,hogy talan esetleg, a csunya es rendkivul mesterkelt Apple, azért csinálta,hogy élményt nyùjtson neked, hiszen ez agymosás. sg.hu n a vektorgrafikus betutipusok ugyan tüélesek már, a 2048*1536-os felbontáson, de ez nem is annyira extra.
De ha megnézel egy természetfilmet, részletgazdag tájképet, térképet, és ùgy érzed Te is ott vagy csak egy arasznyinablakon kukkantasz be rajta, annyira csodálatos, és részletgazdag....
de aljas ez az Apple.
az, hogy diktafonnak, scannernek, erintesvezerlonek, (kis kornyezetvedelem) konyvtarnyi konyvnek ad helyet, olvashatsz rajta kicsit, hasznalhatod navigacionak,zenet hallgathatsz, bluray filmet nezhetsz rajta olyan tueles keppel, hogy meg soha, es (mekkora ertelmetlen hulyeseg) emailt is irhatsz vele.......
egy elkophatatlan billentyuvel, es még le is fotozhatod kozben hogy mit alkottál.......
ja....és 1 mp alatt csatolhatod is az emailhez....totál (kedvenc) felesleges.
felesleges, felesleges........
felesleges.
nem baj hogy konnyu, es 10 orat bir az akku, ez is csak marketing duma, semmi szukseg rá.
kamu, hogy csokken az áramszámlád.
hihetetlen mennyire tré,hogy Sirinek diktálhatsz angolul, es kozben az angolt is tanulod,mert visszapofazik ha kerdezel.
Az apple mennyire gonosz....
még hangosszotarnakmis hasznalhatod es egy boritekban elfér az összes szamodra szukseges nyelv. nyilvan a nyelvvzsga is felesleges, es jo a jol bevalt. odszer, hogy fát igénylo szotarbol tanulj, es HANGOS ventillatorozo melegedo laptopon szenvedj amikor mar kesz vagy a munkaval es csak emailt akarnal irni, vagy kicsit tanulni nyelvet.
Az Apple csak mossa az agyatlanokat.....
mennyire gáz,hogy 50ezer forintos grafikont koordinatarendszert , 3D geometriat is helyettesit, ebresztoorat ami erzekeli hogyan alszol es a rem allapotban ebreszt a mozgolodasi statiszikaid alapjan, hogy ne mely alomban ebredj reggel.
total FELESLEGES.
micsoda luxus, hogy még játszhatsz is rajta, nèha egy kicsit 1-2 dolláros áron megveheto jatekkal.
Ez a gonosz csunya Apple, még Skypeolhatsz is rajta , es megkimelheted a penztarcad szòval az irrealisan magas mobilszámlakat is meguszhatod, tenyleg mennyire sznob dolog,hogy láthatod is közben akit szeretsz es épp tul messze van töled.
Mekkora szemetseg, és micsoda hulladék ez az iPad, hogy ha eltévedsz, megmutatja hol vagy, és onnan hogy juthatsz ki....
Az Apple, nem ad semmit.
Csak lehuz mindenkit es a dollarmilliardjait noveli, neked pedig semmit sem ad, se elmenyt, se semmit.
Az Apple gonosz,es onzo! Csak a hulye agymosott birkák veszik meg.
Önmagában csak annyi, hogy DSLR, még nem jelent egyértelmûen elõnyt.
Azt már írtad, hogy Canon-od van, de egy DSLR akkor jelent tényleg elõnyt, ha megfelelõ optikákat használsz, viszont azoknak az ára akár többszöröse is lehet, mint az alapgépé. Ez maximum egy profi fotósnak éri meg, aki ezzel meg is tudja keresni az eszközei árát. Én nem vagyok profi fotós, a videózás is csak hobbi szintû nálam, de inkább videózok, mint fotózok. Tehát nekem egy kamerára kihegyezett eszköz jobban megfelelt.
Van viszont több ismerõsöm, aki amatõr létére, mások tanácsára hallgatva vett DSLR-t, aztán látván a költségeket, meg a megitélésük szerint nem különösebben nagyobb elõnyt, inkább eladták és vettek egy kompaktot. Azt viszont elismerem, hogy profi használathoz DSLR kell.
Négy éve ugyanazok a buta, sötét kommentek a tablet-ekkel kapcsolatban, a világ meg elszalad mellettük. Nem, nem az Apple-rõl van szó, hanem a Tablet PC-krõl. Megvan a helyük, a hétköznapi ember imádja õket használni, millió számra fogynak és akkor jön Tompika és megkérdezi négy kib_szott év után, mintha addig aludt volna, hogy ez minek és miért.
Egy IT oldalon? Gyász...

Internet, keresés - próbáltad már?
Mik ezek a szarok, Te agymosott, kérdeztél vona meg engem mit kell venni. Csendes ház. Az baszki. Melyik lakóparkban?
Csak veszed te is a szart, mint egy birka. Mindegy mi van ráírva. Nincs önálló gondolatod, csak vásárolsz. Szart. Drágán.
"Megnézném én az ezzel készült 1080p-s és az ifossal készült 1080p-s videók közötti különbséget, valószínûleg zongorázni lehetne."
Ennek meg senki nem állította az ellenkezõjét, sõt ha visszaolvasol akkor pont ugyanezt írtam én is.
Azzal legalább kimehetsz az építkezése és real time tudod beíni az internetes adatbázisba, hogy hány folyóméter horganyzott csövet kell még rendelni 😛
PS: egy kézi kamerát az ember általában egy kézzel tart (ráhúzod a kezedre), ha használod is a másik kezedet, akkor azzal vagy a kamera egyéb kezelõszerveit használod, vagy betámasztod vele a másik kezedet, de semmiképpen sem magát a kamerát fogod.
Az igényesek állványt használnak, és bármelyik állvány bármelyik fényképezõgéphez/kamerához használható, mert szabványos a kialakításuk. Egy tabletet nem tudsz ilyen állvánnyal használni.
Párszor már megbeszéltük, most is kíváncsian teszem fel a kérdést milyen tabletet tudsz mondani 250-300$-os áron ami tudja a fentieket? Nem hasonlót meg ne gyere az ilyenkor szokásos ja hogy az nem is kell bele dumával, hanem kérek egy típust. Senki nem tudott még mondani mégis elsütitek ezt a poént minden alkalommal. Szerintem 500USD-ért sem tudsz mondani ilyet a konkurenciától.
Ahan pont ugyanakkora mint amit te írtál, mert mondjuk a helyi Media Marktban már nyomtatós ember nyomtatót próbált rámsózni meg Samsung notebookot ellenben apple képviselõvel még soha nem találkoztam ott, hogy kipakolja a millió ipadot és el se lehessen menni mellette. (Jah és kávégépet kínálgattak valamelyik nap, nem vettem mert van már itthon, de ittam egy finom forrócsokit 😄)
"Miért jó, hogy nincs billentyûzet? Nem tudok dolgozni rajta, még szöveget szerkeszteni is alig, mert lassabban reagál, mint a fizikai billentyûzet, kitakarja a kép nagy részét, és a csuklómnak kényelmetlen a pozíció."
Ha dolgozni akarok akkor oda ülök az asztali gép elé ha meg nem akarok dolgozni akkor a bill csak egy felesleges dolog amivel nagyobb lett a hordozható eszközöm. Az érintõképernyõn meg tökéletesen meg lehet írni egy emailt, vagy forumozni is szoktam rajta.
"Emellett egér sem catlakoztatható, így játékra sem alkalmas, hiába szól a szlogen, hogy konzolminõségû játékok jönnek rá."
Hát nem tudom, nekem az xboxhoz sincs egér csatlakoztatva mégsem hiányzott még soha, ráadásul az érintõképernyõ tökéletesen feleslegessé tesz bármilyen egeret hiszen ott az ujjad, oda mutatsz vele ahova akarsz. Akciójátékot nem játszanék rajta, de amilyen játékra egy hordozható masinán szükség van arra tökéletes, használom is bõszen.
"A felbontás valóban lenyûgözõ, de a 25 centis átmérõ értelmetlenné teszi."
Mivel az ikonok és a szöveg mérete nem változik így csak azt veszed észre, hogy nagyon jó minden felirat, grafika. Ez olyan nagy baj?
"Munkára nem alkalmas, mert minden részlet túl kicsi és egér nem csatlakoztatható."
Én nem használok a munkámhoz egeret az baj? Ha bármi olyan feladatot akarok ellátni akkor meg úgy is az asztali gép elõtt fogok ülni.
"Full HD filmet megint csak a méret miatt nem néznék rajta."
Akkor nézzél ne FullHD filmet rajta. Ekkora kijelzõn egy jó divx vagy 720p pont kurvajól néz ki, és én a filmet a film miatt nézem nem az miatt, hogy ekkorán nem nézek fullhdt.
"A kamera? 16 megapixeles, CMOS szenzoros kompaktom van, ami a zsebemben elfér, és mivel igen magas ISO-n is zajmentes, vakkuznom sem kell általában, tehát az iFos telefon reklámjában szereplõ vörösszem eltávolításra sincs szükség. Tehát, amellett, hog aminõsége tragikus, eléggé égne a pofám, ha iFinggal fényképeznék nagyobb társaságban. Nem praktikus."
Canon DSLR-em van, eszembe se jut fényképezni egy ipaddal, de még telefonnal sem.
"Zene? Van iPod-om, kicsi, praktikus, zsebben elfér."
Nekem meg van Hifim, nem fér el zsebben ellenben kurvajól szól. (de hogy hogyan jött az ipodod a notebook vs. Ipadhoz nem is értem...
"Navigáció? Net nélkül nem mûködik és megint csak a méret miatt nem praktikus."
Miért ne mûködne net nélkül? GPS-hez nem kell net, ráadásul egy kocsiba kurvajó a mérete nem az a szütyömnyi méret.
"A többi hardverrel való kompatibilitását nem az átlag ember szemszögébõl nézed, aki Winfossal szocializált, hanem a sznob, csak Apple-t veszek kisebbségébõl."
Nekem winfos az asztali gépem, de attól még kompatibilis a tabletem. Jaaa hogy nem megy rajta a windows játék, neked ez a kompatibilitás? Kezdesz jó nagy hülyeségeket beszélni.
"Újságolvasásra és könyvolvasásra. Nos erre meg van színes e-book reader 2O ezerért, ami lejátssza a filmeket, mp3-at, és 64GB-ig bõvíthetõ. "
Igen lassan a hátizsákodba viszed az összes cuccot ami kell, mert a fent leírtak alapján vagy viszed a notidat ami ugye nagyobb mint az ipad, vagy viszed akis kütyüket, de akkor meg nem tudod azokat a dolgokat megcsinálni amit ipadon vagy notebookon.
Értem én, hogy mindenáron meg akarod magyarázni a bizonyítványt, de akkor legalább értelmesen tedd. A notebook/netbookból indultál ki maradj is annál. Én az ipad miatt adtam el a notimat mert csak a táskájában állt a sarokban.
Visszatérve az írógéphez: ha csak a gépelt szöveget is nézzük és semmilyen más felhasználást nem, egy PC-vel lehet formázni a szöveget, törölni, beszúrni, eltérõ betûtípust és betûméretet használhatsz, szövegrészletet másolhatsz, a szövegben kereshetsz, tördelhetsz, és még megannyi dolgot megtehetsz, amit írógéppel nem. Ez (és az egyéb felhasználási lehetõségek) egyben magyarázza is a drágább árfekvést az írógéphez képest. Ez a nagy felhasználási szakadék a tablet és PC között is fennáll. És ha itt asztali gépet és tabletet hasonlítunk össze, akkor a PC elõnye ott is megmutatkozik, hogy a PC egyes hw összetevõit könnyen cserélheted, míg egy tabletnél maximum egy újnak a megvásárlása jelent lehetõséget.
PS: meglehetõsen gagyi érvelési mód az, ha valaki arra hivatkozik, hogy régen hogy volt, régen hogyan gondolták. Régen (mint ahogyan ma is) nagyon sokfélét gondolnak az emberek, nem csak azt az egyet kéne kiemelni, ami neked éppen szimpatikus.
Ahányszor kijön egy droidos kütyü tolják a technikai adatokat, hány Ghz, hány maggal, bezzeg az apple az fele ennyit sem ad, ugye hogy túlárazott szar mind. Most, hogy az apple updatelte a hardvert min megy a fröcsögés? Hogy minek évente fejleszteni a hardvert! <#falbav>#falbav> Azon tény felett, hogy közben az iPad2 -t tovább árulják 100USD-vel olcsóbban meg ügyesen átlépnek, mert bezavarna az elméletbe ugye.
A "tablet hülyeség, PC jó" érvelést meg nyugodtan lehet skipelni, mert azt minden iPad-os cikkhez benyomják (érdekes, hogy a droidos tablet hírekhez nem). A 80-as években is voltak, akik nem értették minek PC meg nyomtató, amikor az írógép mennyivel egyszerûbb és olcsóbb, most ugyanez megy tablettel, majd kihalnak ezek is, mint az írógép fanok.
1. mind egér, mind pedig billentyûzet csatlakoztatható hozzá, hiszen hagyományos USB3.0-ás portokat kapott a kicsike (emlékeim szerint 2 darabot).
2. GPS-es típusokhoz nem kell internet. mivel SirfStar III-as chippel és beépített antennával jönnek.
abban viszont teljesen egyetértek, hogy az alma termékei semmiben nem jobbak, mint az egyéb gyártók hasonló dolgai, legalábbis annyival semmiképpen sem, ami indokolná a 1,5-2x-es árat.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Az, hogy az akksi készenléti idejét túllicitáltad valójában esetlen érv lehet az iFing mellett, de a többi?
Miért jó, hogy nincs billentyûzet? Nem tudok dolgozni rajta, még szöveget szerkeszteni is alig, mert lassabban reagál, mint a fizikai billentyûzet, kitakarja a kép nagy részét, és a csuklómnak kényelmetlen a pozíció. Emellett egér sem catlakoztatható, így játékra sem alkalmas, hiába szól a szlogen, hogy konzolminõségû játékok jönnek rá.
A felbontás valóban lenyûgözõ, de a 25 centis átmérõ értelmetlenné teszi. Munkára nem alkalmas, mert minden részlet túl kicsi és egér nem csatlakoztatható. Full HD filmet megint csak a méret miatt nem néznék rajta.
A kamera? 16 megapixeles, CMOS szenzoros kompaktom van, ami a zsebemben elfér, és mivel igen magas ISO-n is zajmentes, vakkuznom sem kell általában, tehát az iFos telefon reklámjában szereplõ vörösszem eltávolításra sincs szükség. Tehát, amellett, hog aminõsége tragikus, eléggé égne a pofám, ha iFinggal fényképeznék nagyobb társaságban. Nem praktikus.
Zene? Van iPod-om, kicsi, praktikus, zsebben elfér. Navigáció? Net nélkül nem mûködik és megint csak a méret miatt nem praktikus. A többi hardverrel való kompatibilitását nem az átlag ember szemszögébõl nézed, aki Winfossal szocializált, hanem a sznob, csak Apple-t veszek kisebbségébõl. Jó neked. Mi van még, amire egyszerû lámerként használnám? Ja, igen.
Újságolvasásra és könyvolvasásra. Nos erre meg van színes e-book reader 2O ezerért, ami lejátssza a filmeket, mp3-at, és 64GB-ig bõvíthetõ.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Egyébként nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek van tabletje, de fényképezésre(/video készítésre) is képes telefonja viszont nincs.