Bemutatkozott a harmadik iPad

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Azt felejted el, hogy már az elõzõben sem síma Cortex volt hanem az apple által tervezett, erõsen módosított példány amit konkurens termékben nem fogsz megtalálni. Ez az összes eddigi modellnél így volt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

"A hátoldalon ezúttal 5 megapixeles kamera kapott helyet, amely 720p helyett immár 1080p felbontású videók készítését teszi lehetõvé, autofókusszal, valamint az iPhone 4S-nél megszokott funkciókkal kiegészülve." - kényelmes lehet egy tablettel kamerázni. Ez persze a többi tabletre is igaz, nem csak erre az igagyira.
narumon
"Az Asus netbookom 9 órán át bírja, ha filmet nézek, akkor kb. 4-ig. És van billentyûzete, megállt az ölemben, kompatibilis minden otthoni gépemmel, több usb van rajta, nagyobb tárkapacitása, és sokkal olcsóbb, mint az iFing-nak. De a legfontosabb ellenérv az Apple-lel szemben, hogy bármikor bemegyek a helyi médiaüzletbe, és elsétálok a számítógépes polcok elõtt, odaugrik maki, és levegõvétel nélkül elkezd agitálni, hogy vegyek iFingot, méghozzá a 2-test. Párszor udraviasan végignéztem, hogy ujjazza azt a szart, azóta csak elfordulok és magyak tovább."

Ugyanez más ember szemszögébõl:

Az ipadom 11 órán át bírja, ha filmet nézek, akkor kb. 9-ig. És nincs billentyûzete, nem kell az ölemben tartanom, kompatibilis minden otthoni gépemmel, nincsenek felesleges csatlakozók rajta, nincs benne mozgó alkatrész, és alig drágább mint egy normális netbook. De a legfontosabb ellenérv a notebook/netbookkal szemben, hogy bármikor bemegyek a helyi médiaüzletbe, és elsétálok a számítógépes polcok elõtt, odaugrik maki, és levegõvétel nélkül elkezd agitálni, hogy vegyek Samsung notit, HP nyomtatót meg mittoménmég mit. Párszor udraviasan végignéztem, azóta csak elfordulok és megyek tovább.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Közel sincs rá fizikálisan szükség. Abszolúte megérthetõ Sippie kérdése"

Szerintem meg ez a baromság. Teljesen normális, hogy évente kijön egy új modell ez tök kényelmes, nem túl sûrû és nem is túl ritka. Azt meg senki nem mondta, hogy évente kell cserélni. Nekem ipad1-em van, majd lehet hogy erre cserélek a kettõ kimaradt, csakúgy mint iphoneból is 4-em van a 4S-re cserét egyelõre nem tervezem. (És akkor még azokról nem is beszéltünk akiknek nincs még tabletjük - õk miért vegyenek 2-3 éves modelleket?)

Te gyorsolvasó bajnok lehetsz, mert alvó üzembõl azonnal, hibernált állapotból is 2-3 mp. alatt ott a rendszer. Aki használja, az nem fogja állandóan kikapcsolni a gépét.
A cikk meglehetosen pontatlan, egy az egyben csak átveszi az Apple PR anyagait.

Az A5X nevû SOC-ot tették bele, aminek a CPU-ja változatlan maradt az elõzõ generációhoz képest. Azaz kétmagos, Cortex-A9, valószínûleg 1Ghz környékén. Azaz nem hogy nem 4x olyan gyors mint a Tegra3 hanem csúcs kihasználtság mellett fele akkora a teljesítménye mint az Nvidia-s SOC-nak (az ugyanis négymagos, szintén Cortex-A9, tipikusan 1.3Ghz-rõl indulva).

A GPU valóban lényegesen erõsebb lett (négymagos az eddigi kétmagos között), de az is csak 1,5-2x olyan erõs mint a Tegra3-é, ráadásul nagyon nagy kérdés, hogy mennyi megy el ebbõl a retina display meghajtására (4x annyi pixelt kell mozgatnia mint eddig, ez jelentõs teljesítmény és fogyasztás többlettel fog járni). A PS Vita grafikus hardveréhez képest például fele akkora teljesítményû (az is négymagos, ugyanez a grafikus mag de 2x akkora órajelen)

Szóval vannak érdekes dolgok benne, de összességében sokkal kissebb durranás, mint vártam volna.

Szerintem pl.: erõsen kérdéses, hogy mekkora szükség van a retina display-re. Nekem már az átlag Android tablet 1200*800-as felbontású IPS paneljei is nagyon szépnek tûnnek.

Szerintem ennél a gépnél a Transformer Prime egy sokkal használhatóbb megoldás. Arra jó eséllyel lesz Ubuntu for Android is, emiatt teljes értékû netbook-ként is fogod tudni használni a billentyûzetes dokkolóval úgy, hogy az Android is fut párhuzamosan és bármelyik másodpercben vissza tudsz rá váltani..
FtranX
A hardver nagyon jo, csak ne ez a korlatolt oprendszer lenne rajta.

Akkor hasonlistd ossze a magyar munkaugyi torvenyt meg az oveket,nezd meg az ongyilkossagi,depresszios statisztikakat,az eletszinvonalat es meg hosszu lenne a szor es a vegen kiderul,hogy mi vagyunk a hulyek.

Meg jo,hogy nem a csak a Te igenyeidre gyartanak.
Amugy meg mire bekapcsolod az asus netbookodat mar addigra en mar el is olvastam az ujsagot ipadon.Amugy nekem nincs es nincs is ra szuksegem de egy par millioan vannak akiknek van.Amugy meg kurvara nem menosebol veszik,mert minden 3. embernek van akkor abban mi a meno?

Az Asus netbookom 9 órán át bírja, ha filmet nézek, akkor kb. 4-ig. És van billentyûzete, megállt az ölemben, kompatibilis minden otthoni gépemmel, több usb van rajta, nagyobb tárkapacitása, és sokkal olcsóbb, mint az iFing-nak. De a legfontosabb ellenérv az Apple-lel szemben, hogy bármikor bemegyek a helyi médiaüzletbe, és elsétálok a számítógépes polcok elõtt, odaugrik maki, és levegõvétel nélkül elkezd agitálni, hogy vegyek iFingot, méghozzá a 2-test. Párszor udraviasan végignéztem, hogy ujjazza azt a szart, azóta csak elfordulok és magyak tovább.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mostantól az lesz a legnagyobb gond az iPaddal, hogy minek nagyobb felbontás és nagyobb tejesítmény (tehát jobb gép) változatlan áron? Mindezt minek eljátszani évente?

Amúgy persze kicsit megértem azokat akiknek nem tetszik a nagyobb felbontás, nekik lehet eladni 15"-es laptopot még 2012-ben is 1366x768 felbontással, ami már 13"-en is kevéske.
"evolúciós fejlõdés" így megy ez.. és így a jó, akár elfogadjátok akár nem.

(rengeteg egyéb stílusbeli kérdésnél és személyiségtársításnál fontos az elegancia a technológiai is.. rengeteg olyan szférában amirõl attitûd /élethelyzet/ stb -kifolyólag fogalmatok sem lehet.

Ilyen képátlónál én se nagyon látom értelmét. De legalább lehet vele menõzni, hogy nekem ilyenem van neked meg nem. 😊
Tetsuo
A nagy felbontas erdekes, de nem ertem, hogy minek.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

1 hatalmas elõnye van a többi tablet vagy a tömeg notik ellen:
- A rendszer!
..persze még ide vehetném a 8 órás üzemidõt és a kezelhetõséget, de a legfõbb dolog maga a rendszer, mert rengeteg program és alkalmazás van ami baromi jó és hasznos, akár munkához is, de nincs pl wines v androidos verziója..
És most nem az idõjárásjelentésre gondolok, hanem komoly, többszázezer v milliós értékû technikai eszközökkel való kapcsolatra
Vegyél szart! (100.000.000 ember nem tévedhet!)
Olyanok, mint az üveggyöngyök. Ugye te is tudod, hogy kiket lehet üveggyöngyökkel behülyíteni?
Én csak azt nem értem, hogy ezek a ronda ikonok (iPhone & iPad) nem zavarnak senkit? Olyan gagyi hatást keltenek ezek a színes szarok. <#fejvakaras>

www.adamexdesign.hu

Az évenkénti modellfrissítés esetleg még azért is lehet jó, mert ha eddig nem volt pl tabletem, de most akarok venni, akkor nem az 1-2 éves konstrukciót kell megvennem boltban, hanem az új ropogós technológiát. De csak tipp <#smile>

www.adamexdesign.hu

1. Fizesd meg az ultrabookot.
2. Egyszer próbáltam nootbook-ot hanyatt fekve használni... Nem jött be. Lehet a hátam nem elég görbe, vagy a hasam nem elég nagy, vagy csak szeretek vízszintesen feküdni...

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

"Nem, tévedsz, az emberek nagy hányadának se igénye, se pénze az évenkénti frissítésre."
Lol! Állítottam én olyat amit itt tagadsz? NEM! Akkor mégis miben tévedtem? Abban, hogy éves frissítés van? Ez tény! Évente van akkora fejlõdés, hogy érdemes frissíteni, még akkor is ha nem forradalmi.
Miért zavar titeket az, hogy újat adtak ki? Miért gondoljátok azt, hogy ha már úja adtak, aki akkor egybõl frissíteni is kell? Miért zavar titeket, hogy egy termék fejlõdik? Talán azért mert sznobok vagytok, de nincs rá pénzetek? Nekem nincs iphoneom, sõt még okostelefonom sem(, egy táblagépem igen, laptopom viszont nem volt) de soha nem jutott eszembe, hogy elítéljek egy céget csak azért mert új termékeket ad ki.

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

ipari hulladek, dehat nincs mit tenni ez kell a hulyeknek

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Még mindig azt mondom, hogy egy akármilyen ultrabook használhatóságában odavágja az összes táblagépet. Már csak azért is, mert ágyban filmezés közben megáll az öledben 😄
Én azt nem értem, hogy miért elõzte meg ekkora hype ezt az egészet?? Mintha valami világmegváltás lenne ez a gép, pedig ugyan azt tudja mint az elõdje, csak kicsit jobban. De semmi forradalmi nincs benne. Az elsõ iphone óta az apple csak ismételgeti önmagát, kíváncsi vagyok, hogy az emberek rájönnek -e egyszer, hogy semmit extra nincs ebben az almában.
A neten megjelenõ kamuhírek sokkal forradalmibbak voltak, mint a valós készülék.
Nem, tévedsz, az emberek nagy hányadának se igénye, se pénze az évenkénti frissítésre. Telefont is azért cserélnek sûrûn, mert fejbõl beleteszik az árát az percdíjakba, így a készülék "szinte ingyen" van. Ha ki kellen fizetni egyben az árát, nem csrélnék évente. Akik pedig megteszik a számítógéppel, notebookkal, tablettel ezt évente, azok jórésze is csak divatból teszi és azért, mert már státusszimbólum. Közel sincs rá fizikálisan szükség. Abszolúte megérthetõ Sippie kérdése. Az hogy az Apple rájött, hogy az emberek sznobizmusán baromi jól lehet keresni, még nem teszi az évenkénti készülékcserét értelmes dologgá.
nekem is kell ilyen! <#taps>
Miért, nem azok? 😊
Akkor rohanj Amerikába, és mond el nekik, hogy milyen ostobák.

Sippie
ó igen, és amire "kitalálták" ezt a csoda (rohadtulfölösleges) gépet abból már az elsõ verzió is bõven elég. Könyvolvasás, meg filmnézés a buszon is jajdejó
Lehet, hogy eddig nem tûnt fel neked, de az informatikában éves rendszerességgel frissítik a termékeket, már vagy 20 éve. Welcome to reality.

Mert dollár száz milliókat keres vele az apple?
Sippie
Minden évbe ki fog jönni Ipad is? Aztán mi a rák értelme van?
← ElőzőOldal 3 / 3