Bemutatkozott a harmadik iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ugyanez más ember szemszögébõl:
Az ipadom 11 órán át bírja, ha filmet nézek, akkor kb. 9-ig. És nincs billentyûzete, nem kell az ölemben tartanom, kompatibilis minden otthoni gépemmel, nincsenek felesleges csatlakozók rajta, nincs benne mozgó alkatrész, és alig drágább mint egy normális netbook. De a legfontosabb ellenérv a notebook/netbookkal szemben, hogy bármikor bemegyek a helyi médiaüzletbe, és elsétálok a számítógépes polcok elõtt, odaugrik maki, és levegõvétel nélkül elkezd agitálni, hogy vegyek Samsung notit, HP nyomtatót meg mittoménmég mit. Párszor udraviasan végignéztem, azóta csak elfordulok és megyek tovább.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerintem meg ez a baromság. Teljesen normális, hogy évente kijön egy új modell ez tök kényelmes, nem túl sûrû és nem is túl ritka. Azt meg senki nem mondta, hogy évente kell cserélni. Nekem ipad1-em van, majd lehet hogy erre cserélek a kettõ kimaradt, csakúgy mint iphoneból is 4-em van a 4S-re cserét egyelõre nem tervezem. (És akkor még azokról nem is beszéltünk akiknek nincs még tabletjük - õk miért vegyenek 2-3 éves modelleket?)
Az A5X nevû SOC-ot tették bele, aminek a CPU-ja változatlan maradt az elõzõ generációhoz képest. Azaz kétmagos, Cortex-A9, valószínûleg 1Ghz környékén. Azaz nem hogy nem 4x olyan gyors mint a Tegra3 hanem csúcs kihasználtság mellett fele akkora a teljesítménye mint az Nvidia-s SOC-nak (az ugyanis négymagos, szintén Cortex-A9, tipikusan 1.3Ghz-rõl indulva).
A GPU valóban lényegesen erõsebb lett (négymagos az eddigi kétmagos között), de az is csak 1,5-2x olyan erõs mint a Tegra3-é, ráadásul nagyon nagy kérdés, hogy mennyi megy el ebbõl a retina display meghajtására (4x annyi pixelt kell mozgatnia mint eddig, ez jelentõs teljesítmény és fogyasztás többlettel fog járni). A PS Vita grafikus hardveréhez képest például fele akkora teljesítményû (az is négymagos, ugyanez a grafikus mag de 2x akkora órajelen)
Szóval vannak érdekes dolgok benne, de összességében sokkal kissebb durranás, mint vártam volna.
Szerintem pl.: erõsen kérdéses, hogy mekkora szükség van a retina display-re. Nekem már az átlag Android tablet 1200*800-as felbontású IPS paneljei is nagyon szépnek tûnnek.
Szerintem ennél a gépnél a Transformer Prime egy sokkal használhatóbb megoldás. Arra jó eséllyel lesz Ubuntu for Android is, emiatt teljes értékû netbook-ként is fogod tudni használni a billentyûzetes dokkolóval úgy, hogy az Android is fut párhuzamosan és bármelyik másodpercben vissza tudsz rá váltani..
Amugy meg mire bekapcsolod az asus netbookodat mar addigra en mar el is olvastam az ujsagot ipadon.Amugy nekem nincs es nincs is ra szuksegem de egy par millioan vannak akiknek van.Amugy meg kurvara nem menosebol veszik,mert minden 3. embernek van akkor abban mi a meno?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amúgy persze kicsit megértem azokat akiknek nem tetszik a nagyobb felbontás, nekik lehet eladni 15"-es laptopot még 2012-ben is 1366x768 felbontással, ami már 13"-en is kevéske.
(rengeteg egyéb stílusbeli kérdésnél és személyiségtársításnál fontos az elegancia a technológiai is.. rengeteg olyan szférában amirõl attitûd /élethelyzet/ stb -kifolyólag fogalmatok sem lehet.
- A rendszer!
..persze még ide vehetném a 8 órás üzemidõt és a kezelhetõséget, de a legfõbb dolog maga a rendszer, mert rengeteg program és alkalmazás van ami baromi jó és hasznos, akár munkához is, de nincs pl wines v androidos verziója..
És most nem az idõjárásjelentésre gondolok, hanem komoly, többszázezer v milliós értékû technikai eszközökkel való kapcsolatra
www.adamexdesign.hu
www.adamexdesign.hu
2. Egyszer próbáltam nootbook-ot hanyatt fekve használni... Nem jött be. Lehet a hátam nem elég görbe, vagy a hasam nem elég nagy, vagy csak szeretek vízszintesen feküdni...
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Lol! Állítottam én olyat amit itt tagadsz? NEM! Akkor mégis miben tévedtem? Abban, hogy éves frissítés van? Ez tény! Évente van akkora fejlõdés, hogy érdemes frissíteni, még akkor is ha nem forradalmi.
Miért zavar titeket az, hogy újat adtak ki? Miért gondoljátok azt, hogy ha már úja adtak, aki akkor egybõl frissíteni is kell? Miért zavar titeket, hogy egy termék fejlõdik? Talán azért mert sznobok vagytok, de nincs rá pénzetek? Nekem nincs iphoneom, sõt még okostelefonom sem(, egy táblagépem igen, laptopom viszont nem volt) de soha nem jutott eszembe, hogy elítéljek egy céget csak azért mert új termékeket ad ki.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
A neten megjelenõ kamuhírek sokkal forradalmibbak voltak, mint a valós készülék.