11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#2399 Ezt keverted meg a második mondatoddal a #2395-ben :) -
Coolfire #2398 Én Nőnapra veszem...meg a Zoltánoknak. -
#2397 régió az amin (akár) 16-an is játszhatnak. Ezt állítod be privátnak vagy public-nak.
A városrész pedig egy darab főd amin játszol vagy játszik más. -
#2396 Szerintem szépen keveritek a régió (mint városrészek összessége) és a város(rész) fogalmakat, és elbeszéltek egymás mellett :)
Lehet több régiód, és mindegyik választhatóan lehet multis vagy privát. -
#2395 Szerintem amikor kiválasztod a régiót akkor megadhatod, hogy online vagy privát legyen. Ha privát, akkor mind a 16 régiót te játszhatod fejlesztheted, törölheted stb.
Ha online régiót csinálsz, akkor online lesz és meghívhatod a barátaidat egy régióra. Régió kiválaszt invite.
Vagy ha lesz ilyen feature, akkor régió kiválaszt és open. (bárki odatepeledhet) -
drmilo #2394 Ja hát privátba nem gondoltam volna, hogy rámtelepedik valaki, csak akit meghívok (vagy engem hívnak meg) és elosztjuk előre a területeket.
Csak az nem világos, hogy van egy privát régióm (pl ha összejön a facebookos történet), és már unom mondjuk a városom, nem nagyon van fejlődni, akkor funbol nem is csinálhatok egy public játékot? -
#2393 Szerintem (!) pl ez kábé ketté lesz osztva. Vagy online a régiód vagy privát.
Keverni nem lehet!
Viszont szerintem a régiódba azt hivsz meg akit akarsz. tehát a 16=2*8 simán mehet, csak le kell meccselni haverral, hogy ki hova építkezik. De pl azis lehet, hogy 16-an vagytok egy mapon és mindenki csak 1 helyen van, stb.
A régiódba "randomok" nem mehetnek be, csak (gondolom), ha kiadod, hogy ez open for everybody placc (márha lesz ilyen egyáltalán). Be is baszna ha csak úgy "rádtelepedhetne" valaki.
Több városod is lehet, ez 99%. -
drmilo #2392 Énis bízom benne.
Arról tudni valamit, hogy fog működni az online rész?
Csak a régiók tudnak kereskedni egymás között, vagy az egész világ is?
Pl egy 16 régiós megyébe is lehet 2en játszani, úgy hogy én is csinálok 8 régiót meg a társ is?
Egyszerre több városa is lehet valakinek?
Mondjuk 1 publicba online, 2 privátba online, meg 1 sandboxba? Ebben van limit?
Ezek most igy hirtelen rámtörtek :D -
#2391 Én is megrendeltem a játékot remélem jo is lesz -
#2390 Gondolunk rájuk persze...
Hé csajok, vegyétek meg ti is a SimCity-t!!!!! -
#2389 Ez egészen jól hangzik. Lesz akkor talán valami Sim City-s varázs. -
#2388 Basszus, csak nehogy a javításokat adják DLC-ként (lásd vasúti átjáró, tűzoltók lábából jön a víz, nagyfű/kisfű...stb). Akinek kell az extreme edition 1.1. Ez persze csak vicc volt. Remélem... Azért még mindig várós. -
#2387 Nem gáz, csak egy olyan jelenség, ami számíthat - és ha tényleg sorban indítják be a szervereket, akkor ötödikén innen még az online vásárlók se fognak játszani vele.
Az meg bárkivel előfordulhat, hogy más régiókban is vannak ismerősei, akikkel esetleg szeretne együtt játszani. -
#2386 És ez miért gáz?
Diablo-nál sincs baj ebből. (kivéve ha csak amerikai haverjaid vannak (amit kétlek)) -
Ironman2 #2385 Azért a hölgyekre is gondoljatok ám 8-án uraim!! -
Ironman2 #2384 Ne akarjál elijeszteni! -
#2383 ...és milyen jó móka volt, amikor egy játéknál az oroszoktól vásárolt kulcsos játékosok nem tudtak együtt játszani az EU-s kulcsosokkal, és az amcsi kulcsosokkal...
Márpedig ha külön régiószerverek vannak, akkor az ezzel járhat. -
#2382 Nem tudhatod, lehet ő is megkapja :DDD majd este kiderül :P -
Coolfire #2381 Remélem is hogy lesznek,mert a két amcsi(ha annyi marad) nem fogja bírni szerintem sem,ha mindenki ráveti magát.:) -
BYpsilon #2380 Ezen kivül lehetnek régiós serverek, amik megjelenési dátumig nem működnek. Valamint figyelhetik a kulcsokat is régió szerint és nem engedi addig használni. -
#2379 Nem akarják az összes egyszerre regisztrálóval kétvállra fektetni a szervereket. (nem jobban, mint amennyire amúgy is meg fognak borulni) -
Ironman2 #2378 Általában már az amerikai megjelenéssel időben lehet kapni nálunk a sims3 kiegeket is,szóval már 5-én jön a játék.ez csak azért van,hogy legyen hivatalos papírforma megjelenés idő -
#2377 Szerintem kábé úgy lesz majd, mint a Sims-eknél.
Lesznek "useless" pakkok (mint 20 új konyhabútor csak öccá). Meg a normális kontent kiegek. -
Newfronter #2376 Igen, ezek teljesen várható dolgok. Szinte hülyék lennének, ha ezt nem használná ki. Azért remélem lesz normális kiegészítő is, mert az engine jó, erre lehetne építeni további játékelemeket! -
#2375 Pedig ez lesz. Lehet, hogy nem egyedi tárgyakként, de mondjuk german theme pack, vagy metró addon. :))))) -
#2374 Azért abban bízom hogy az apró dlc-k kizárólag kozmetikai jellegűek lesznek. -
#2373 Hú, én mit kaptam pár hete azért, mert ezt le merészeltem írni :) -
#2372 Szerintem (!!!) rájöttek, hogy a hardcore simcity-nek kisebb lenne a közönsége (persze így is behozná az árát). DE!
A mostani casual hozzáállással (és a sok DLC-vel) igazi fejőstehenet lehet csinálni a SC-ből.
Pl...
Vedd meg 9-12K-ért az alapot. Elvagy vele. Hopp ítt egy új gyár/cukrászda/macskatenyésztő/felhőkarcoló/kisvakond most CSAK NEKED CSAK MOST 1 órán keresztül csak 99 cent. Instant buy, 200 Ft? lószar... És ezt eljátszák veled sokszor. (lásd Zynga).
És innentől kezdve csak rajtad áll, hogy kell-e a városodba a 15.000 kapacitású gyár helyett 17.500-as kékfüstös cyber mega gun factory. -
#2371 ...vagy nem olyan, mint amilyen egy SC5 lehetett volna, ha a hardcore igényeknek akarnak megfelelni. -
#2370 Figy. Én nagyon élveztem. De vannak itt olyan HC SC4 fanok akik hülyét kaptak tőle, mert nem olyan, mint az sc4.
A lényeg az, hogy neked tetszik-e. -
#2369 Átmásolom másik topikból ide a (tutorial alapján leírt!) benyomásom, itt talán több embert érdekel :) ->
Btw, Sim City magyar lokalizációja követi a Sims-es, Spore-os hagyományokat, nagyon közvetlen stílusúra lett véve a hangnem. Ez valahogy nálam jól sült el, a városod lakói személyesen nyaggatnak ügyes-bajos dolgaikkal, és így sokkal inkább sajátodénak érzed a városod. Ha esetleg ezeket valamennyire megjegyzi a játék, nagyon személyes történetek alakulhatnak majd ki(ami szerintem minden jó játék ismérve, ezért van a nagy rogue-like reneszánsz is). Pl. lesz egy károgó lakosod, aki mindig elsőként megy tüntetni. Úgy összességében, a UI, a kezelés, és a stat vizualizációk zseniálisak. -
#2368 hehe jólvan, tehát akkor fanok bártran vegyék meg:) -
#2367 Nálam igen.
Kábé ez így nézett ki. Áááá fasza...orvosi probléma megoldva...bűnözés...ááá kell egy rendőrség nincs pénz, akkor új zónák. Oda meg iskolázás. Nincs hely a suliban. Fejleszteni. Megvan a 30K. Rendőrség megvéve. Király... pfff... TŰŰŰZ VAN AZ IPARI RÉSZEN... de nincs pénzem tűzoltóságra...várok...összejön. Megvettem, leraktam, fejlesztettem. Király! Ok, minden működik. Hopp, kevés az áram. Jujj, gyűlik a szemét... KÖSZÖNJÜK, HOGY KIPRÓBÁLTAD A BÉTÁT! áááááááá... akkor restart. És most akkor először tűzoltóság lesz. -
#2366 nekem olyan kérdésem volna azokhoz akik kipróbálták a bétát, hogy érződik azért a feeling ami a korábbi részek alkalmával is?:)
Aki sokat játszott ezekkel az biztos tudja mire gondolok nagyjából:)
Meg szeretném venni mindenképp, csak sajnos nem tudtam kipróbálni és félek tőle kicsit.
köszi! -
Since #2365 Ezek a béta eventek elég rövidek voltak, nem is nagyon tudtam kipróbálni a játékot mert RL dolgaim voltak, így bizonytalan vagyok hogy megéri-e :) -
#2364 -
#2363 Majdnem mondtam hogy köszi, ez megnyugtató, nem a gépemmel van baj, de aztán beugrott ez... :)
-
#2362 Nekem is volt ilyen párszor. De aztán sokadikra elindult. SZerintem csak túlterheltek voltak a szerverek. -
Coolfire #2361 Én is bizakodom,azért nyitottam ki a virágboltot.De már leírtam az okát is.:)
Egyébként ha lesz demó,én is megnézem.:) -
#2360 Elnézést a flame bait-ért, tudom hogy nem lesz virágbolt :) Nem véletlen a smiley a hsz végén. Előrendeltem én is. Sőt, én nem csak az ilyeneket veszem meg aminek kell az online része is :)
De azért is írtam mert azért tényleg nem bánnám, ha az eredeti kézhezvétele előtt lenne valami próbalehetőség. A closed beta-ban csak a tutorialt tudtam lenyomni, az 1 órás trial map valamiért nem töltött be nekem... másnak is volt ilyen tapasztalata esetleg?