SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hivatalos oldal elõrendeleési linkjénél 2013 szerepel megjelenésnek.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Dzsini
Ha számodra a "Concept Art" felirat mást jelent, akkor szólj, de nem, nem így fog kinézni. Maximum reménykedni lehet hasonlóban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hivatalosan is megerõsítve!
http://tycoon.atw.hu/news.php?readmore=130

Akkor nem is így fog kinézni a játék?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Nem, koncepció - a valódi enginebõl még mindig nem láttunk egy képet sem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oneal1
megjelenési dátumot mondtak már?

!Forza Ferrari!

Akkor mégsem makett! Szevasz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Az engine-rõl még semmi nincs, de az Origin elõrendelõs oldalon már van gépigény, szuperhõsök (MaxisMan vs. Dr. Vu), és gyûjtõi változat 😊

Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better or Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
Operating System:
Windows XP/Vista/7
RAM:
Windows XP: 1.5GB
Windows Vista and Windows 7: 2GB
PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB RAM
Graphics Card:
ATI X1800 or better*
nVidia 7800 or better*
Intel 4100 Integrated Graphics or better*
DVD-ROM:
8x or better
*Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support.

Multi már volt a 4-ben is, gondolom az egymás mellett építkezést kereskedelmet, ilyesmit tupírozzák fel.

Carlos
"Images not representative of actual gameplay." <#idiota>

Kicsit félek ettõl a multiplayer simcity-tõl...

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Ez viszont már hivatalos:

Ráadásul az egyik már 1 évvel ezelött is kint volt

DDD.Most nézem igazad van.Én is bevettem ezek szerint

LeWyTy
Így van nem ma kezdtem és már megvan a véleményem:
Én ezekre a videókra úgy tekintek hogy valakinek túl sok szabadideje van etetni a népet a saját hülyeségével, a sok fan meg elhiszi mert már kiéhezve várja.
Amint mondtad hogy ez csak "hangulatkeltõ"... akkor el is hinném ha nem bita32 és OwnerGodi töltötte volna fel a YouTube-ra hanem pl az EA vagy a Maxis.

De legyen igazad! Én is nagyon várom hogy mi lesz ebbõl az egészbõl.<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A Conception Artok simán lehetnek valódiak mivel nem az igazi in-game footage dolgok alapján készül hanem éppen fordítva, a kiszivárgott trailer képek meg azért is lehetne akár valódi mert általában a debut trailerek sosem tartalmaznak in-game sceneket, csak afféle hangulatkeltõnek csinálják éppen azért hogy az elsõ valódi képekig és valódi gameplay trailerekig legyen miért égnie a fórumoknak 😊 De gondolom te sem ma kezdted a számítógépes pályafutásodat így tuti te is tisztában lehetsz ezekkel a dolgokkal hogy mennek, mindenesetre én csak próbálom pozítívan nézni és reménykedem hogy ez valóban a SC5-höz köthetõ artok 😊
LeWyTy
Én csak azt mondom hogy semmi sem tûnik valódinak.
Az utolsó vidi pl 100% hogy csak egy makett.
Az elõtti pedig egy mindenbõl összevágott katyvasz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Már mindenhol beszélnek róla úgyhogy akár hivatalosnak is lehet tekinteni mivel általában egy játékról ha így elterjed hogy be fogják jelenteni akkor be is jelentik rövidesen. Ezek a képek állítólag am a kiszivárgott conception artok, szóval 100% hogy készül valami. És mivel a Maxis nagy bejelentésre készül (hacsak nem pár nagy troll akarja szivatni a világot) szinte biztos hogy új Sim City-t fognak bejelenteni vagy új Sims-et... A Maxis mást úgysem csinál
LeWyTy
Ugyanmár reális kép még nincs a játékból... hivatalos bejelentés volt egyáltalán?? vagy csak valaki elkezdte híreszteli azt a pár régi képet és mindenki bezsongott.

LeWyTy
Ez meg csak egy makett.

LeWyTy
Ennek az eleje csak googlemap 3d utána egy csomó constuction demo,néhány egyéb játék és néhány sima animáció..

Itt viszont már a trailerbõl,ami kedden jön,kilopott képek:

Ez csak engine bemutató.A Cryengine 2 fog müködni alatta

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Herold
XP alatt simán ment nekem. Ha jól emlékszem, még Dosbox sem kellett hozzá.

DosBox-al talán még életre tudnád kelteni... 😊
Csacsi
Tényleg a Sim Copter mekkora volt.

Emlékszem hogy élveztem berepülni a saját városomat.

Kár hogy ma már szerintem el sem tudnám indítani egy gépemen sem 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Herold
Sim City 2000 volt a legjobb. Meg a Sim Copter.

Carlos
Annó szerintem nem érdekelt senkit. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Molnibalage
Az SC2000 népesség számlálása telejsen el volt cseszve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hecker007
+fav

Remélem lesz olyan jó mint a 4, meg lesz hozzá annyi plusz letölthetõ cucc is 😄

A SimCity 2000-el, és a 4. résszel játszottam, és kipróbáltam a Cities XL 2011-et is.

A 2000-ben volt olyan városom, amin teljesen betelt, már nem is tudtam sehova építeni, volt kb. egymilliós népességem. Meg voltak benne ilyen lakómodulok, egy 5X5-ös területet foglalt el, és lakhattak benne max. 120.000-en.

A SimCity 4ben 120-150.000nél nagyobb népességet viszont nem bírtam elérni. Viszonylag ritkán csõdöltem be már, az SC 2000-ben kb. kitapasztaltam, hogyan kell elkerülni a csõdöt (néhány elbukott játék után).

Cities XL-ben kifejezetten tetszett, hogy íves utcákat is lehetett építeni, és kör alakú városokat is ki lehetett alakítani.

Remélem ilyesmire lesz lehetõség az SC5-ben is.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Motoroj
*nem létezhet...

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Motoroj
Nagyon remélem, a mester nélkül létezhet normális sim játék.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

LeWyTy
+fav
Várjuk és reméljük.

(azt összes kép hamis az 100%)

Tuvok
Ez most már tuti ? <#guluszem1> Annyi fake kép, meg álhír volt már az évek alatt, remélem ezúttal nem kacsa !

Molnibalage

Furcsamód ez hasonlít a legjobban hozzá. 3:01-tõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Ami nem Maxis-os SimCity, az nem tekinthetõ SimCity-nek. Ergó a Societes egy korcs ami nem érdemli meg, hogy Simcity-kkel egycsoportba kerüljön. Megkapta a nevet, hogy egy fost el lehessen adni...bár kétlem, hogy nyereséges lett volna.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én Gus-al és Awe32-vel toltam... 😊
Jajjdeszép idõk voltak azok.

Þór vígi þessi rúnar

Molnibalage
Anno SB16-om volt. Hú, de rég is volt már. 😊

mindezeket idõre természetesen 😊
Nem úgy értettem hogy abból lehessen összegrindelni a lét a városra (az tényleg vicces lenne XD) csak úgy funból 😊 Vagy pl. lenne benne egy ilyen side-game hogy egy simet tudnál benne irányítani, hasonlóan simshez csak nem úgy hogy az otthoni létét is irányítani kelljen, hanem gondolok olyanra hogy el kéne vinni a simet munkába, vagy vásárolni, vagy ahová épp menni akar (küldetések formájában) és így te magad ki tudnád tapasztalni hogy megfelel-e a város a követelményeknek 😊
Na várjatok a Sim City Societies az nem az 5-ös része ? 😮 Mivel én úgy tudom hogy az az 5. része.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Carlos
Szerintem (!) ott volt a hiba, hogy mindig ugyanúgy próbáltad.

Þór vígi þessi rúnar

a 4-el én anno többször is próbálkoztam (többi kimaradt), de állandóan csõd lett a vége <#buck>
pedig úgy szerettem volna ilyen betondzsungeleket
Dzsini
Mivel midi alapú zene, ezért minden hangkártyán (hangszerkészlettel) másképp szólt - nézz utána, hogy a te hangkártyádon milyen midi chip volt (ezek vannak a youtubeos linkeken zárójelben), és aszerint keress rá. Ha Soundblaster, akkor OPL2 vagy OPL3 lehetett.

Molnibalage

Ez sem az eredeti, de talán ez van hozzá a legközelebb.

Molnibalage

Ennek az eredetije kellene. Ezt imádtam legjobban az SC2000-ben. 😊

Molnibalage
Az egy vicc volt szeritem. Gyakorlatialg mindenre össze lehetett kalapozni a pénzt. A város költségvetésének többszörösét.

[HUN]FaTaL
+fav 😊

http://goo.gl/gd6Zi5