SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Szerintem olyasmi lesz, mint a tropico-ban.

Þór vígi þessi rúnar

Motoroj
Ja, várjuk a jószerencsét, egyelõre még nem annyira indultak be az események. :)

Most hirtelen az jutott eszembe, hogy kíváncsi leszek rá, hogy az utakat mennyire lehet szabadon vezetni. És akkor az épületek hogy igazodnának a girbegurba utakhoz ha lennének. Meg ugye a zónázás...

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

A hivatalos bejelentésen kívül semmi új dolog nem került nyilvánosságra, találgatni addig szerintem felesleges, ha leközölnek valami hivatalos infómorzsákat akkor majd lesz mirõl beszélni :)
de kihalt a téma :(

Motoroj
Akkor láttam valahol, csak nem használtam. Amúgy tényleg elég nehéz már egy közepes méretû városnál is jól mûködõ közlekedést összehozni. Rush Hour nem sokat javított.

Network Addon Mod, elsõsorban javította a simek útvonalkeresési algoritmusát ami alapból elég pocsék volt, jobban kihasználták a tömegközlekedést, növelte az utak kapacitását mert az alap nagyon kicsi volt, hamar bedugult a város, meg egyéb apróságok :)
Motoroj
A NAM az mi volt?

A fejlesztõk számítanak a legkevesebbet, a dizájnerek és a producer a fontos pozíció. Ha oda idióta kerül, akkor az az egész játékot tönkrevághatja.

Másik fele, hogy nagyon kevés olyan játék jelenik meg mostanában, ami nem kauzároknak butított primitív szar.

Ha pár ember ugyanaz a csapatban akik anno a 4. részt csinálták szerintem nem fogunk csalódni :) Én is remélem hogy nem fognak semmit sem elszúrni hanem csak bõvíteni illetve finomítani fogják a dolgokat, remélem 1-2 modot is alapul vettek mint a NAM (enélkül számomra semmit nem ért a SC4) és nem egy lebutított leegyszerûsített Casual gamereknek szánt valamit csinálnak
Annyi az apró hiba, hogy nem tér vissza az "istenség". Meg az is kicsit gyanús, hogy nem SimCity5, hanem csak simán SimCity.

Jó lenne egy jó új rész, de nagyon nem remélek semmit. 2012 van, a nagy frencsájzok porba alázásának évtizede.

nearo
Umm, sc3-ban ez a focipálya ez wtf? Ilyesmi nekem nem rémlik, pedig elég sokat játszottam vele :O

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Most láttam meg olvastam a societies-rõl néhány dolgot.
Szerintem nagyon hasonlít az Anno szériához.

majd úgyis megnézem van idõ 2013-ig :P

nyirog
mert tele van logikai buktatókkal; csak példának nézd azt meg mikor stílus szerint szeretnéd rendezni az épületeket, össze-vissza keveredik az egész...

Motoroj
Mert nem eléggé SimCity.

a societies miért sz*r?

Cities XL 2012 már nem lett volna rossz ha csinálnak hozzá egy Sim City modot <#vigyor>
nyirog
végre ! Cities XL pofátlanul hiányos (ahhoz képest ahogy anno beharangozták) és lebutított ennek ellenére már majdnem egy szinten emlegetik a simcity -vel (negyedik részig bezárólag közelébe sincs a sorozatnak, societies, creator meg ilyen faszságok pedig számomra nem voltak eszmei utódjai a sorozatnak), úgy hogy nagyon is örülök h végre visszatér a nagy istenség és megmutatja mi fán terem a városépítés (remélhetõleg) <#mf1><#nezze><#vigyor4>

Hecker007
szerintem menni fog rajta, max nem full HD-ban max grafikán

Sziasztok!
Nagyon várom a folytatást :-)
megnéztem szerintetek ezen menne?

háát nem tudom nektek ez mit mondd de

Processor: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz

Processor: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 1792MB RAM
Page File: 2446MB used, 1135MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 7025 / nForce 630a

igaz:)

Dzsini
A videók alapján a szimuláció és az engine már mûködõképes, sokat nem romolhat a helyzet :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de sose lehet tudni addig mit fabrikálnak rajta<#vigyor>

tudom olvastam

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a 4-et is imádtam<#vigyor3>

Remélem fog futni a gépen :))

Dzsini
Nem gond, ha az új híreket írod (lásd a 95-ös hozzászólás), és nem csak az oldaladra gyûjtöd a látogatásokat.

Sorry, hogy próbálok híreket írni nektek, SimCity rajongóknak. Ezerbocsánat.-.-

Dzsini
#84 - nem kell az oldalad reklámozni, köszi.

Ez alap elvárás már, fõleg a 4. rész modolhatósága után :) Meg amúgy is alap hogy ha egy játék modolható sokkal kelendõbb mintha fix meg nem változtatható tartalommal bírna
Carlos
:)

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
Van különbség ? :)

Carlos
várható megjelenés.

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
A jóslás, és a kiadás tényleges dátuma két nagyon különbözõ dolog .
Te hogy fordítanád az "expected to be released"-et ? :D

Carlos
Mit kell jósolni azon, hogy 2013? aszonták 2013-ban adják ki.
Én meg azt jósolom, hogy Diablo 3 2012... lol.

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
Wikin is 2013-at jósolnak .

Dzsini
jó móka látni a szimulációt "belülrõl" - érdekes lenne, ha a végleges játékban is be lehetne kapcsolni az ilyen nézetet...

Carlos
jóóóóóó lesz ez! :)

Þór vígi þessi rúnar

Ezen az oldalon van 4 "ingame" videó. Ha ez tényleg így fog mûködni, akkor méltó utód lesz.
Motoroj
Hát elég kevés. :)

trailereknek általában semmi köze az in-game kinézethez :)
Dzsini
Gondolom ezt fejlesztik majd tovább úgy, hogy lehet többé-kevésbé egyszerre, szinkronban is építkezni, nem csak szinkronizálni.

A 4-ben nem volt semmilyen beépített multi rész tudtommal.
Volt a neten pár multi megoldás, de igazából semmi értelmes csak olyan idõnként feltöltöm és letöltöm a mások által készített városokat a régióból.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp