11758
  • Provitacio
    Na igen... Ezt a munkaerőhiány/munkanélküli kapcsolatot én sem értem. Sőt nálam még akkor is fellép a munkaerőhiány, mikor már arkológiám is fullosan van és "csak" 250 üres munkahely van. Ugyanakkor ezzel ellentmondóan pedig van olyan időszak amikor akkor sem reklamál, ha 3000 betöltetlen állás van. Amúgy az sem világos, hogy egyáltalán miért vannak betöltetlen állások az arkológia mellett? Hát nem erre lenne hivatott? Vagy van valamilyen max kibocsátható létszám (hangsúlyozom fullos az arkológia, tehát majd 200.000 embert ír a városomba előnyként)? Lehet, hogy teljesen egyértelmű a válasz, csak még én nem jöttem rá...
  • Braikingboss
    Én meg nem veszem az biztos. Az alapjáték is egy bughalmaz. Jön egy patch hoz másik 100 bugot. Pl most ahogy régebben is írtam a vonatállomások bebugolnak. Nem viszik el onnan az embereket. Azt írja nincs munka elköltözöm, a munkahelyek meg bezártak mert nincs elég munkás pfffff. 5000 munkanélküli. A városom meg így be is halt. Aztán látom hogy üresek az utak csak a kintről érkező autókat és buszokat látom és akkor jöttem rá hogy az emberek nem jönnek ki az épületekből. Azt hittem ez a bug csak a kiegben van??!!!
  • Aragorn831109
    Remélem mire jövőre beszerzem a kieget már minden rendesen fog működni benne. :)
  • nyirog
    As part of our ongoing SimCity development, this thread highlights our current focus. As well as items listed here we are continually looking at all feedback and issues reported and working on resolving them.

Note: These items are in development and do not necessarily reflect content of any particular update.

MegaTower: Residents within a MegaTower will complain they can not find work even if there is work then abandon the tower

Maglev: Investigating reports that Maglevs get stuck within a city

MegaTower: Commercial levels complain that they require shoppers whilst Residential levels request more shops

Education: Investigating education enrollment levels dropping when using MegaTowers

Performance: Investigating miscellaneous performance improvements on PC and Mac

Offline: Exploring the option of Offline Mode - http://www.simcity.com/en_US/blog/article/state-of-simcity
  • batnor
    Tesco-ban akciósan 5000 Ft :)
  • Aragorn831109
    Oahu szépe prosperál a 3 lehelyezett kaszinónak köszönhetően. Az ESB takarásában van még egy kis kaszinó is. :)
  • Fripi

2-3 munkanap
  • Aragorn831109
    Köszi, a tippet. Le is mentettem az oldalt.
    Mennyi idő után jutottatok a hozzá a kódhoz?
  • Fripi

Mi a players.hu-n vettük 5700 forintért az új kieget.

Ennél olcsóbban nem találtunk.
  • empie

Playit-re a beugró helyszínen 2.000 forint elővételbe 1.800.
  • Aragorn831109
    De a Playit-re is van beugró, nem? Mert akkor gyakorlatilag majdnem ugyanannyiból jössz ki...
  • donatus13
    Egyébként playit en 4 K lesz az új kiegészítő :) gondoltam beírom hátha valakit érdekel.
  • trigorin
    Én már beszereztem :) De egyelőre hanyagolom a future-izálást, mivel jó ideje nem játszottam a játékkal, és az alapjáték lehetőségei is kellőképp elszórakoztatnak.
    Azt azért lássuk be, ahhoz képest, ahonnan indult a játék, mostanra nagyon komoly fejlődésen ment keresztül, és igazán jó vele játszani. Kivéve persze, amikor leég két-három ház a városban, mert vmi rejtélyes ok folytán a nagy tűzoltóság nem óhajt autót indítani a helyszínekre, de hát mit számít ilyenkor az intézményt kikapcsolni, újra bekapcsolni és a romokat eltakarítani :) De amúgy tényleg végre annak néz ki, ami, élvezetes városszimulációnak.
  • Provitacio
    Én is várok vele, mert annál idegtépőbb nincs, amikor belemerülsz a játékba és valahogy semmi nem úgy működik ahogy szeretnéd. Remélhetőleg nem kell erre is fél évet várni, hogy valamelyest játszható legyen. Az hogy pl. nem jönnek ki a simek a MegaTower-ből, elég idegtépő lenne számomra.
  • Aragorn831109
    Na akkor nem is baj, hogy csak jövőre tudom megvenni. Addig majd javítják. :)
  • trigorin
    Remekül néz ki. Csak éppen alapvető problémák vannak vele :) A hivatalos fórumon van szerepel néhány topic ezekkel kacsolatban, van, ahol a fejlesztők jelezték is, hogy ismert hiba, dolgoznak rajta. Például a MegaTower-ekből nem jönnek ki a simek, gond van a víz- és áramfelhasználásukkal is.
  • Aragorn831109
    Nem az én városom, de kíváncsi voltam milyen ezeket a dolgokat élőben látni. :)
    Naná, hogy a talajtisztítót a 4. szintre tették. :D

• Aragorn831109
    Majd lesz még akciós a Humble Bundle-ön. :D
  • Borg
    Ja, úgy 5 dollárt én is adnék érte.
  • nyirog
    ... Habár következő kiegészítőnek egy évszakokat vagy egy rush hourt nagyon üdvözítenék! :)
  • nyirog
    Nem olyan rossz ez :)
  • nyirog
  • nyirog
  • Provitacio
    Még egy korábbi témához szólnék hozzá, mégpedig, ha bővítmény telepítésnél valaki véletlenül olyat is hozzáad, amit nem szeretne telepíteni, akkor azt az origin uninstallal vagy az ügyfélszolgálat segítségével lehet kivenni a listából. Ezt inkább csak azért írtam le ha valaki ugyan úgy járna mint én. :) Az Origin eltárolja ezeket a bővítmény rendeléseket a gépen és egy másik gépről történő belépéssel (pl. ügyfélszolgálat) simán megoldható a probléma.
  • Aragorn831109
    Én majd januárban beszerzem. :)
  • Ironman2
    Tök jó,de emiatt nem fogom megvenni Elég volt nekem 8 ezerért az alap is! Egy egész vagyon volt ez nekem.Elbuktam vele 50 doboz sört
  • Ironman2
    Az arkológiát meg ki lehet majd lőni az űrbe,az új kiegészítőben:

• Ironman2
    Én ezt már láttam korábban is,marha jó lesz!
  • Aragorn831109
    Ha valaki még szeretne csatlakozni, jöhet bármikor.
    Lásd a #10950 sz. hozzászólást, és az aktuális állapotért a fenti Multis listát.
  • Aragorn831109
    Ilyen hibákkal szerencsére még nem találkoztam. Valószínű, hogy bug.
  • Braikingboss
    Ja meg az összes turista eltűnt a városomból. Eddig teljesen jól mentek a látványosságok meg a kaszinó erre eltűnik az összes turista :( Ez valami hiba vagy mit lehet tenni ez ellen?
  • Braikingboss
    Valaki más is tapasztalta hogy a vonatok nem viszik el az embereket?
    2 városomban is eléggé bugos a vonat. Pl megáll a megállóban és ugyan úgy 25 ember marad várakozásra. A másik városomban meg 2 van egymás mellett kicsit messzebb de a 2. vonatállomásra már nem mennek be a vonatok és az emberek csak gyűlnek és gyűlnek ott.
  • nyirog
    41 perces fejlesztői videó a kiegészítőről
  • Aragorn831109
    Belekezdtem a Las Vegas projektbe. :)

• laca95
    amd catalyst 8 elég a játékhoz vagy újabb kell?
  • nyirog
    *akartam ; *másét - csak a teljesség kedvéért :)
  • MT16
    Héj, ez tényleg király lesz! :D és még idén megjelenik, juhú :)
  • nyirog
    én voltam, csak véletlen rányomtam a törlésre egyik figyelmetlenebb pillanatomban és utána már nem akart újra írni mert úgy is off volt :), de ha már így felkeltette az érdeklődésed akkor berakom újra hátha másért is felkelti: kis off
  • Plata
    Valaki belinkelt egy városépítős játékot,de látom töröltétek a hozzászólását,mindenesetre én köszönöm neki a linket,az a játék állati klassz lesz.
  • Aragorn831109
    Valaki rámírt originen keresztül, hogy csatlakozna. Kértem tegye meg újra, mert elfelejtettem azóta a nickjét. Köszönöm!