11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #11075 Szerintem nem jött ilyen a kieggel sem. -
Aragorn831109 #11074 Hirdesd meg a Facebook csoportban is. Úgy több az esély, hogy valaki csatlakozik. :) -
#11073 Holr lehet alapanyagot-terméket folyamatosan átküldeni egyik városból a másikba? Én csak export - import - helyben felhaszálást látok (és alkalmankénti ajándékozási lehetőséget), de lehet, hogy a jövő városa kiegészítővel került bele valami. -
#11072 A régióm ott van a Multis listán, szóval aki akar, vegyen fel barátnak(mert meghívós!) és küldök neki meghívót hogy játszhasson. Aztán még van a többi város csak az a szívás arra, hogy az északi városokkal nincsen bekötve az út. -
#11071 De remélem valaki csatlakozik :) Mert én így tudom csinálni az egészet... Ugyan még nem kezdtem el gyártani ötvözetet, de most fogok. Aki nem értené mire gondolok: 1. lépés: Ilonabánya és a Jégmadár Vízválasztó (szabad város, elfoglalható) küldök Zöldhegynek (Most már MegaCity) ötvözetet (én) és műanyagot (J. vízválasztó). 2. lépés MegaCity elkezdi gyártogatni a processzort, amit átküldök Ilonabányába (Mert MegaCity is az én városom). 3. lépés. Az OmegaCo Ilonabányában termeli rendesen a drónokat ---> Sok profit. -
#11070 Van egy ötletem. Ha valaki csatlakozik a régióhoz valaki, akkor a Jégmadár vízválasztót válassza, mert ott sok az olaj, mutatok is egy képet hogy nézne ki hogy mire gondoltam:
-
#11069 Pedig megbízható, nekem 1 percen belül megérkezett a kód, alapból magyar ismerős ajánlotta. Persze megbízhatóbb magyar oldalról venni én is tudom, de nem csalódtam bennük. -
Aragorn831109 #11068 Az alapjáték lemezes verzióban is elérhető. A kieg megvásárlásával viszont csak kódot kapsz, akkor is ha a dobozos verziót szerzed be. -
Aragorn831109 #11067 A CDGalaxisban 7.000-ért adják. Máshol (players.hu, g2a.com) 1-2.000-el olcsóbban hozzájutsz. -
Aragorn831109 #11066 Pontosan. :) -
Provitacio #11065 A kurzor eltűnésekor próbáld meg a jobb egérgombot megnyomni. Asszem attól visszajön. Én ablakban játszottam és ott is előfordult ez a probléma. Nekem a jobb klikk megoldotta a problémát. -
Plata #11064 A búbánatos életbe ezt el is felejtettem,mindenesetre jól leamortizálták a várost.Rendőrök vannak sokan mert 170 ezres város volt.Most szépen lecsappant 100 ezer körülire.És arra van ötletetek hogy miért tűnik el a kurzor ha megnyitom a népesség vagy a költségvetést panelt,csak ezektől.Van rá valami gyógymód hogy visszajöjjön a kurzor? -
#11063 A rendőrség kivonul és lelövöldözi őket, vagy kibírod reggelig és a felkelő naptól elpusztulnak.
(harmadik vagy: kikapcsolod a beállításokban a véletlenszerű katasztrófákat, és akkor még egy utolsó, beidőzített katasztrófa befut, de több már nem) -
Plata #11062 Nekem olyan gondom van hogy ha megnyitom a népesség panelt eltűnik a kurzor.Eddig nem volt ilyen.
Mellesleg Zombik ellen lehet valahogy védekezni? -
#11061 Sziasztok, lenne egy kérdésem. Hiába termelek rohadt sok olajt, nem tudok az olajipari központban lehelyezni egy finomító részleget és így nem tudok lehelyezni olajfinomítót sem mitől van ez?! -
empie #11060 ITT csak 5.000 forint és magyar nyelvet tartalmaz. És csak kódot kapsz. -
#11059 Marhára megbízhatónak tűnik az oldal(nem). CDGalaxis. -
#11058 Amúgy olyan hülye voltam, hogy a városom érdekében vagy 1 klinika+2 kórház, 2 rendőrőrs + 1 kapitányság és 3 tűzoltóság volt nálam. Aragorn83 javasolta, hogy kapcsoljam ki az összeset, mindegyikükből egy alapot hagyjak meg belőlük. Vagy ettek 30k simoleont. :D Most viszont más a helyzet. 4-7 ezer profit 11-12%-os adóval. De a profitom az OmegaCo-tól is függ. Ha nincs alapanyag behozva, nem termel, így csökken a profit(mondjuk le 1-3 ezer $-re). Ha lekapcsolom az OmegaCo-t, akkor -3-4 $ mínuszom van, mert az OmegaCo termeli a profitot. -
#11057 Ezt hogy érted? -
#11056 En csatlakoznek cask nekem meg eleg sokat kell tanulnom mert egyenlore cask minuszba megy a gazdasagom :D -
#11055 Köszi az infókat! Decemberben készülök fel Pestre, 576-ban 8999 Ft, szerintem ott veszem majd meg. Ott is csak kódot adnak, vagy DVD-n lesz a játék? -
#11054 Az #11047-es hozzászólásomban említettem, hogy alapítottam egy régiót. Aki szeretne csatlakozni, az privátban írjon nekem, az Origines nevével együtt, és meghívom. A Multis listán megtalálhatjátok a régió helyzetét. AttilaMine néven vagyok fent, és abban a sorban van a régióm adatai.
A régió így nézne ki:
Van két városom, meg Aragorn83-nak egy.
-
Aragorn831109 #11053 Az olaj melletti gomb az. Ott vannak a kereskedelmi épületek. :) -
#11052 Sizasztok tegnap megvasaroltam a jatekot es mint totalis kezdo elkezdtem jatszani, olaj varos kezdtem el epiteni van egy olyan feladat h rakjak le kereskedelmi lerakatot de az istennek se talalom.. Hol lehet ezt az lerakatot megtalalni mert mar az idegeimre megy.
Koszonom. -
#11051 Helló, igen, bemész tescoba(vagy valamilyen magyar boltba ahol játékokat árulnak), ott is meg tudod venni jelenleg, vagy bankkártyával online. Én a G2A nevű oldalt ajánlom, a sima kiadás kb 8000 forint, megkapod a kódot emailbe 1 percen belül, és mehet is a játék. Magyar nyelvet tartalmaz mindegyik :) -
#11050 yes -
#11049 Hello!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a játék elérhető magyar nyelven is? Most szeretném megvásárolni, de az angollal nem boldogulok igazán...
Köszi előre is a választ! -
#11048 Az Origin nevem: AttilaMine
Az lennék én. -
#11047 Na meg is lett véve a játék, már tolom is százzal :D Mert inkább most játszok vele, mint karácsonytól... Nem bírtam ki hogy ne játsszak vele xD Indítok egy privát régiót is, 8 férőhely-jel. Aki kiváncsi rá, a |MULTIS LISTA (SZERKESZTHETŐ)|-re kattintson. -
batnor #11046 Ember te egyáltalán besétáltál egy Tesco-ba megnézni? Én azért írtam mert ott vettem és az újság ellenér egy árleolvasó után a kasszán fizetve is csak 5000 Ft-t volt :)
Ezt a hangnemet legközelebb tarsd meg másnak, köszönöm :) -
#11045 Én a G2A nevű oldalról vettem meg a Cities of Tomorrow kieget, még a megjelenés előtt, akkor 6000Ft-ra jött ki, most kicsit engedtek belőle, olyan 5700ért megkapjátok. Akinek nem kell a doboz annak érdemes innen venni, nekem 1 percen belül küldték a kódot, aktiváltam Originbe és már mehettem is játszani :) Ja és ez Limited Edition, benne van a kilövési arkológia is, legalábbis én megkaptam vele. -
Provitacio #11044 Igen én sajnos már találkoztam vele. Minden esetben a 3. város létrehozásánál jelentkezett véletlenszerű alkalmakkor (két régióban találkoztam már vele), tehát nem minden régiónál. Nem tudom minek a hatására csinálja ezt. Már az ügyfélszolgálatnak is feltettem ezt a kérdést, de sajnos ők sem tudtak mit kezdeni a problémával és tanácstalanok voltak. Valószínű, hogy beakadt a régió a te gépeden (mivel más játékosok tudnak elfoglalni területeket). Én ilyenkor létrehoztam egy másikat (csak a próba kedvéért) és ott már nem találkoztam ezzel a problémával. -
nobodyattis #11043 TESCO ba kereken 5000.- ott vettem meg én is -
Aragorn831109 #11042 Ezzel a hibával ki találkozott már? A slussz poén az egészben, hogy ezt a régió én hoztam létre...
-
WinStar #11041 CD Galaxis csak a kiegészítő 6990 Ft. Tesco... hagyjad már xD
Ott a kisebbség is számít,azért ilyen drága :D -
#11040 a host fájlt windows alapra állítottam vissza, így az origin jól működik. -
#11039 Most nézem a tesco ajándékújságot a neten. Akinek meg van a simcityje de nincs meg a kiegészítője annak 8000 Ft-ot kell fizetnie tehát én pont jól veszem meg mert az előző hozzászólásomban írtam hogy nincs meg az alapjáték se. :D -
#11038 Akkor én meg is veszem, de karácsonyig nem is játszhatok vele!!! :D
Anya azt mondta nekem, hogy a karácsonyig ki kell várnom... :D
Az alapjátékkal együtt 5000 Ft amúgy. Ez együtt 14000 Ft. :D
Mikor kiadták 12000 Ft-ba kerül most meg már olcsóbb. Azért veszem meg a kiegészítőt mert láttam hogy milyen jó cuccok vannak benne. Majd ha eljön karácsony ideje(December 25.), akkor felrakom a gépre és majd elmondom milyen lett. Warezolva akartam megszerezni, de a Vulpeszedra féle feltörés el****ta az Origint. Én inkább most megveszem, mert az akció November 13-27.-ig tart. :D -
#11037 Minden kiegészítő benne van a játékban mindenkinek, ha elindítod használhatod a funkciókat. Nem kell külön letöltögetni. -
nobodyattis #11036 hali valaki segítsen megvettem a kiegészítőt beváltottam a kódot de semmi nem jelenik meg nem tudom letölteni semmi azt írja meg jelenik a könyvtárba de ott sehol nincs: csak az alapjáték ikonja van ott