11758
  • Giovanni #10995
    Közben megoldódott :)
  • Giovanni #10994
    Sziasztok. Hogy lehet ezt a Progressive Insurance Set kiegészítőt működésre bírni, vagy letölteni? Originen megvettem, kaptam mailt, ott meg írják, hogy keressem a játékaim között :) Simcityben sem látom...
  • Provitacio
    Köszi szépen mindenkinek a javaslatokat. Megnéztem az e-mailjeim között, nem jött semmi. Igazából az alap simcityhez (az van meg) a megvásárolható városépítő bővítmények és a két ingyenes (progressive és a nissan töltőállomás van megjelenítve). A két ingyenest akartam telepíteni, de az egyik városépítőre is véletlenül ráklikkeltem, és itt meg is állt a dolog, hiszen az összesítőben kéri a bankkártyaszámot és nem tudom kitörölni, és emiatt a két ingyenest sem engedi. Utána olvastam a súgóban és ott az ügyfélszolgálatot hozzák fel megoldásként. Szerintem holnap fel is hívom őket. Majd látjuk Ők mit mondanak rá
  • Coolfire
    Nem értek hozzá,és nem kockáztatok egy banánt.:)Van elég sok játék az accon.:)
  • Dzsini
    Mivel állandó kapcsolatban állsz a szerverekkel, és onnan mondják meg, hogy neked milyen modulokhoz van jogod, sok szerencsét hozzá :)
  • Coolfire
    Akkor azért van benne .packagesben minden.De jó lenne életre kelteni.:))
  • Dzsini
    A SimCityben mindig bent van az összes bővítmény, hiszen ha más városát látogatod, akkor ott láthatod működni azokat a dolgokat, amik neked esetleg nincsenek meg.
    Az, hogy számodra, a te városodban mi elérhető, meg csak attól függ, hogy mit vettél meg.
  • MT16
    olvass utána az emailben amit kaptál a rendelésről, lehet, hogy ott írnak ilyesmiről
  • Provitacio
    hmmmm.... a telepítésre megjelölt bővítmény listát lehet valahogy törölni? Az ingyeneseket akartam telepíteni, de egy félrekattintás miatt egy fizetős is bekerült a listába, és egyszerűen nem találom a módosítás lehetőségét. Tudtok rá valami orvosságot, vagy marad az ügyfélszolgálat?
    Előre köszi a javaslataitokat!
  • MT16
    Ó akkor én vagyok a te embered :D
  • Stief
    Hello! Van még hely a régiómba, komoly 20 év feletti játékosoknak!! Az orgin nevem: Stief83
    (Értelmes, kulturált embereknek!!!)
  • Deluxe22
    Jaja, saját kép, a vonatok már most átváltoztak, nem hiszem hogy szándékosan hagyták benne :)
  • nyirog
    ja hoppá most látom h ez print scrin kép, gondolom a tied, akkor nem tudom mitől lett ilyen hiper-szuper vonat :D, de nekem tetszik :)
  • nyirog
    gondolom majd a kiegészítő által megváltozik az is, ahogy az autók a videóban (természetesen ha rendelkezel majd vele)
  • Deluxe22
    Ez valami új fajta vonat? :)

• nyirog
  • nyirog
    valamilyen akció/leértékelés gyanánt, vagy ilyen alap árra rakták?
  • Dzsini
    Arra próbáltam rámutatni, hogy nem elsősorban jófejségből adnak ingyen tartalmakat, hanem ezek reklámcuccok - nincs semmi gond velük, értelmes termékelhelyezés. A léghajókat nem volt ki támogassa :)

(plusz az imaházaknál felmerül a kérdés, hogy azt ki fizette, tekintve, hogy sinto szentélytől mecseten át templomig van több dizájn ;) )
  • Coolfire
    A Simsben is járt már a Mekitől kezdve a Toyotáig minden.Szegények nehogy már csődbe menjenek.:)
  • Dzsini
    Ez is fizetett reklám, mint a Nissan autók. Jó pénz ez így nekik, és te helyezed el magadnak a reklámozott tartalmat a játékban :)

Amúgy a léghajók árát lefelezték, 5 petákért meg lehet vásárolni. A vidámpark még mindig 10.
  • Aragorn831109
  • Aragorn831109
    Új cikk a honlapon.

http://www.simcity.com/hu_HU/blog/article/udvozlunk-titeket-ismet
  • Aragorn831109
    Sokan (köztük én is) elve kikapcsolták a katasztrófákat, de az új patch óta.
    Csak így van értelme Atomerőmű építésének, mert ha lerombolja egy katasztrófa a városnak gyakorlatilag annyi. Ha csak be nem szerzed majd a kiegészítőt, amivel lehet orvosolni a sugárszennyezést.
  • Aragorn831109
  • MT16
    Megnéztem ezt a Progressive izé, és ez az épület nagyon csini, jól mutat majd a városomban. És szerintem jó fej a Maxis, hogy szinte sorozatosan ad nekünk ilyen kis plusz dolgokat ingyen :D
  • MT16
    Érdekes ötlet. De nem lesz így túl könnyű a játék? A katasztrófák izgisek, ez viszont könnyít ezen a terhen
  • nyirog
    progressive office free content worldwide:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9786585.page#30652014
  • Provitacio
    Elvileg az alagutak fölé még építhetsz...Bár tény hogy az lenne a legjobb, ha az ember már a kezdeteknél látná a városa jövőképét és tudná, hogy milyen utat merre építsen.
    Egyébként tetszik a bányáknál, hogy már lassan egy játékév óta 4 havi készlet van az olajkutak alatt :) Ez szerintetek mivel magyarázható? Nem úgy volt hogy javítják ezt is?
  • Aragorn831109
    Híd alá már lehet építkezni. A utolsó patch által.
  • MT16
    Az a bajom a hidakkal és alagutakkal, hogy azok csökkentik a beépíthetőséget, tehát ahol ezeket használom, oda már nem építhetek
  • Dzsini
    Vagy ha igen, akkor inkább T alakú, esetleg körforgalom.

... úgy is be fog akadni sok minden, de érezhetően kevesebb.
    (és mennyivel jobban néz ki, ha nem #### alakú az úthálózat)
  • Aragorn831109
    Az alagutakat és hidakat is érdemes használni. Ne legyen túl sok kereszteződés.
  • Stief
    Sziasztok! Nagy problémám a játékban a forgalmi dugók, erre keresek megoldásokat, szívesen fogadnék fasza tippeket, persze alap lehetőségekkel már éltem, tömegközlekedés nagyobb utak, villamos, de ezek nem igazán segítettek. Előre is köszönöm a segítségeteket!!
  • KonoHUN
    Bétával játszottam anno, a teljes játékot most szereztem csak be. Privát régiót keresek, kizárólag magyarokkal és normál éghajlaton, ergo legyen zöld xD

Origin nevem: KonoHUN

Megnézem a listában lévőket, hátha mennek még, de ha valaki meghíva esetleg, azt is szívesen fogadom.
  • MT16
    És szerintem a templom elég alapvető egy városban, meghatározza a város képét, úgyhogy örülök, hogy végre van ilyen is
  • MT16
    Hát ez...szerintem elég cuki lett :D
  • Ironman2
    Igen,pont így csináltam én is! azért kösz!
  • Aragorn831109
    Nekem is volt már ilyen. Gépet újra indítottam, utána helyreállt.
  • Ironman2
    nekem el se indul a játék,hiába frissítettem,nem történik semmi mikor megnyomom az ujraindítás gombot
  • capa07
    Köszi, így már érthető.