11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#10995 Közben megoldódott :) -
#10994 Sziasztok. Hogy lehet ezt a Progressive Insurance Set kiegészítőt működésre bírni, vagy letölteni? Originen megvettem, kaptam mailt, ott meg írják, hogy keressem a játékaim között :) Simcityben sem látom... -
Provitacio #10993 Köszi szépen mindenkinek a javaslatokat. Megnéztem az e-mailjeim között, nem jött semmi. Igazából az alap simcityhez (az van meg) a megvásárolható városépítő bővítmények és a két ingyenes (progressive és a nissan töltőállomás van megjelenítve). A két ingyenest akartam telepíteni, de az egyik városépítőre is véletlenül ráklikkeltem, és itt meg is állt a dolog, hiszen az összesítőben kéri a bankkártyaszámot és nem tudom kitörölni, és emiatt a két ingyenest sem engedi. Utána olvastam a súgóban és ott az ügyfélszolgálatot hozzák fel megoldásként. Szerintem holnap fel is hívom őket. Majd látjuk Ők mit mondanak rá -
Coolfire #10992 Nem értek hozzá,és nem kockáztatok egy banánt.:)Van elég sok játék az accon.:) -
#10991 Mivel állandó kapcsolatban állsz a szerverekkel, és onnan mondják meg, hogy neked milyen modulokhoz van jogod, sok szerencsét hozzá :) -
Coolfire #10990 Akkor azért van benne .packagesben minden.De jó lenne életre kelteni.:)) -
#10989 A SimCityben mindig bent van az összes bővítmény, hiszen ha más városát látogatod, akkor ott láthatod működni azokat a dolgokat, amik neked esetleg nincsenek meg.
Az, hogy számodra, a te városodban mi elérhető, meg csak attól függ, hogy mit vettél meg. -
MT16 #10988 olvass utána az emailben amit kaptál a rendelésről, lehet, hogy ott írnak ilyesmiről -
Provitacio #10987 hmmmm.... a telepítésre megjelölt bővítmény listát lehet valahogy törölni? Az ingyeneseket akartam telepíteni, de egy félrekattintás miatt egy fizetős is bekerült a listába, és egyszerűen nem találom a módosítás lehetőségét. Tudtok rá valami orvosságot, vagy marad az ügyfélszolgálat?
Előre köszi a javaslataitokat! -
MT16 #10986 Ó akkor én vagyok a te embered :D -
Stief #10985 Hello! Van még hely a régiómba, komoly 20 év feletti játékosoknak!! Az orgin nevem: Stief83
(Értelmes, kulturált embereknek!!!)
-
#10984 Jaja, saját kép, a vonatok már most átváltoztak, nem hiszem hogy szándékosan hagyták benne :) -
#10983 ja hoppá most látom h ez print scrin kép, gondolom a tied, akkor nem tudom mitől lett ilyen hiper-szuper vonat :D, de nekem tetszik :) -
#10982 gondolom majd a kiegészítő által megváltozik az is, ahogy az autók a videóban (természetesen ha rendelkezel majd vele) -
#10981 Ez valami új fajta vonat? :)
-
#10980 -
#10979 valamilyen akció/leértékelés gyanánt, vagy ilyen alap árra rakták? -
#10978 Arra próbáltam rámutatni, hogy nem elsősorban jófejségből adnak ingyen tartalmakat, hanem ezek reklámcuccok - nincs semmi gond velük, értelmes termékelhelyezés. A léghajókat nem volt ki támogassa :)
(plusz az imaházaknál felmerül a kérdés, hogy azt ki fizette, tekintve, hogy sinto szentélytől mecseten át templomig van több dizájn ;) ) -
Coolfire #10977 A Simsben is járt már a Mekitől kezdve a Toyotáig minden.Szegények nehogy már csődbe menjenek.:) -
#10976 Ez is fizetett reklám, mint a Nissan autók. Jó pénz ez így nekik, és te helyezed el magadnak a reklámozott tartalmat a játékban :)
Amúgy a léghajók árát lefelezték, 5 petákért meg lehet vásárolni. A vidámpark még mindig 10.
-
Aragorn831109 #10974 -
Aragorn831109 #10972 Új cikk a honlapon.
http://www.simcity.com/hu_HU/blog/article/udvozlunk-titeket-ismet -
Aragorn831109 #10971 Sokan (köztük én is) elve kikapcsolták a katasztrófákat, de az új patch óta.
Csak így van értelme Atomerőmű építésének, mert ha lerombolja egy katasztrófa a városnak gyakorlatilag annyi. Ha csak be nem szerzed majd a kiegészítőt, amivel lehet orvosolni a sugárszennyezést. -
Aragorn831109 #10970 -
MT16 #10969 Megnéztem ezt a Progressive izé, és ez az épület nagyon csini, jól mutat majd a városomban. És szerintem jó fej a Maxis, hogy szinte sorozatosan ad nekünk ilyen kis plusz dolgokat ingyen :D -
MT16 #10968 Érdekes ötlet. De nem lesz így túl könnyű a játék? A katasztrófák izgisek, ez viszont könnyít ezen a terhen -
#10967 progressive office free content worldwide:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9786585.page#30652014 -
Provitacio #10966 Elvileg az alagutak fölé még építhetsz...Bár tény hogy az lenne a legjobb, ha az ember már a kezdeteknél látná a városa jövőképét és tudná, hogy milyen utat merre építsen.
Egyébként tetszik a bányáknál, hogy már lassan egy játékév óta 4 havi készlet van az olajkutak alatt :) Ez szerintetek mivel magyarázható? Nem úgy volt hogy javítják ezt is? -
Aragorn831109 #10965 Híd alá már lehet építkezni. A utolsó patch által. -
MT16 #10964 Az a bajom a hidakkal és alagutakkal, hogy azok csökkentik a beépíthetőséget, tehát ahol ezeket használom, oda már nem építhetek -
#10963 Vagy ha igen, akkor inkább T alakú, esetleg körforgalom.
... úgy is be fog akadni sok minden, de érezhetően kevesebb.
(és mennyivel jobban néz ki, ha nem #### alakú az úthálózat) -
Aragorn831109 #10962 Az alagutakat és hidakat is érdemes használni. Ne legyen túl sok kereszteződés. -
Stief #10961 Sziasztok! Nagy problémám a játékban a forgalmi dugók, erre keresek megoldásokat, szívesen fogadnék fasza tippeket, persze alap lehetőségekkel már éltem, tömegközlekedés nagyobb utak, villamos, de ezek nem igazán segítettek. Előre is köszönöm a segítségeteket!! -
#10960 Bétával játszottam anno, a teljes játékot most szereztem csak be. Privát régiót keresek, kizárólag magyarokkal és normál éghajlaton, ergo legyen zöld xD
Origin nevem: KonoHUN
Megnézem a listában lévőket, hátha mennek még, de ha valaki meghíva esetleg, azt is szívesen fogadom. -
MT16 #10959 És szerintem a templom elég alapvető egy városban, meghatározza a város képét, úgyhogy örülök, hogy végre van ilyen is -
MT16 #10958 Hát ez...szerintem elég cuki lett :D
-
Ironman2 #10957 Igen,pont így csináltam én is! azért kösz! -
Aragorn831109 #10956 Nekem is volt már ilyen. Gépet újra indítottam, utána helyreállt. -
Ironman2 #10955 nekem el se indul a játék,hiába frissítettem,nem történik semmi mikor megnyomom az ujraindítás gombot -
capa07 #10954 Köszi, így már érthető.