SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Players disabling random disasters in pre-existing cities may experience one additional disaster after making the change. This is due to the way disasters are queued within the system. New cities created after disabling random disasters and cities that have experienced the additional disaster should no longer experience further incidents. "
Tehát ha már meglevõ városban kapcsolod ki, akkor az utolsó, már idõzített katasztrófát még megkapod.
Tehát ha már meglevõ városban kapcsolod ki, akkor az utolsó, már idõzített katasztrófát még megkapod.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy is van ez a véletlenszerû katasztrófák kikapcsolása? Csak mert kipipáltam és mégis jött egy meteorzápor. <#csodalk>#csodalk>
Sziasztok!
Lehet csatlakozni egy új magyar régiójába, aki szeretne csatlakozni írja le origin-nevét, és meghívjuk.
Aktív tagokat várunk!privát régió, nem homokozó mód! Jelenleg MAX. 6 fõt várunk!(késõbb indulnak a nagyobb régiók is))
Ide írd le origin neved, hogy megtudjunk hívni a régióba! (barátfelvétel után tudunk csak meghívni)
Origin felh.: btomsa
https://www.facebook.com/SimcityHU
Lehet csatlakozni egy új magyar régiójába, aki szeretne csatlakozni írja le origin-nevét, és meghívjuk.
Aktív tagokat várunk!privát régió, nem homokozó mód! Jelenleg MAX. 6 fõt várunk!(késõbb indulnak a nagyobb régiók is))
Ide írd le origin neved, hogy megtudjunk hívni a régióba! (barátfelvétel után tudunk csak meghívni)
Origin felh.: btomsa
https://www.facebook.com/SimcityHU
Az alábbi régiókba várok játékosokat. Meghívásos. Európa kelet 2.
Origin nick: Aragorn83
A fönti régiókba várok játékosokat. Meghívásos. Európa kelet 2.
A fönti régiókba várok játékosokat. Meghívásos. Európa kelet 2.
Új cikk a honlapon: http://www.simcity.com/hu_HU/blog/article/simcity-frissites-8
DDDDDD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Copacabana, meg minden, már csak a Cristo Redentor hiányzik a Cukorsüveg hegyrõl. Az tényleg nem lenne rossz, ha lehetne úgy, mint a Civilization V-ben hogy ha hegy mellett van a városod, akkor híres hegyi építményeket tehetsz oda, mint pl ez a Megváltó szobra, vagy Machu Picchu.

Nálam is elõfordultak furcsaságok a turbinákkal. Az elsõ városomban ahova beléptem, mintha gyorsított lett volna az idõ. Még a forgalom is gyorsabb volt. Utána a másik városomba belépve már normális volt minden.
Bár nálam jelentkezett még egy érdekes dolog. Képtelen vagyok egy régióban két területnél többet elfoglalni. Csak látogató nézetben léphetek be (annak ellenére, hogy az elfoglalásra kattintok). Jelentkezett ez még valakinél, vagy valami korlátozás lehet, hogy a gépem nem a legerõsebb, és ne terhelje? (Már minden hülyeségre gondoltam).
Bár nálam jelentkezett még egy érdekes dolog. Képtelen vagyok egy régióban két területnél többet elfoglalni. Csak látogató nézetben léphetek be (annak ellenére, hogy az elfoglalásra kattintok). Jelentkezett ez még valakinél, vagy valami korlátozás lehet, hogy a gépem nem a legerõsebb, és ne terhelje? (Már minden hülyeségre gondoltam).
Én meg ráfrissítettem.
Frissítettem a multi listát egy kicsit
nálam is megbolondultak a szélturbinák...
Nekem a frissítés óta megbolondultak a szélturbináim. Össze-vissza hülyén pörögnek. Csak nálam van ilyen?

Kingston városka

Ahha.. én csak beléptem egy percre, megnéztem és nem látta. Akkor várni kellett volna...
Mûködik az, csak el kell telnie 2-3 játékbeli napnak, hogy lássa. Nekem ugyanez a hibám volt az egyik régióban és már mûködik. 😊
A koncerttermet a "Római Stílusú Kaszinó" moduljaként helyezhetitek le...
nekem eddig is látszott másik városból is!
Nekem továbbra sem látszódik a nagy mû csak azzal a várossal amelyikkel kezdtem, a másik továbbra sem látja. Megint elbasztak valamit, vagy ehhez új játékot kell kezdeni?
Valaki találkozott az új koncertteremmel? mert én nem találom
azt nem is láttam!😊
Letölti a patchet, de a szerverek ma még nem fognak menni, oda van írva. Játszani csak holnap lehet.
én most próbáltam (volna), letöltötte, frissítette, kérte h indítsam úrja ami meg is történt utána még 1x tölt, frissít, újraindít és most meg nem talál szervert!!??<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Lényegében 4 új régió, új kaszinó, hibajavítások( nagy mû szinkron, audió hibák), 3d zoning, apróságok (pl nagyobb lesz a szemétlerakó befogadóképessége). Persze csak a fontosabbakat írtam le. A sok újítás a Cities of Tomorrow kieg.-ben lesz 😄
valaki össze tudná nekem foglalni magyarul hogy mit is kaptunk ebben a patch-ben?😄
jöhetne már😄
sõt lehet, hogy már kész van, én még nem néztem
Elvileg már telepítik is
Meg szoktak csütörtökön is. Majd a héten kiderül (vagy nem...) 😊
most néztem még nem volt semmi... 😞
Naaa? Megvolt a frissítés? ahogy írtátok, hogy általában kedd este szoktak frissíteni.
Ott is van a kérdésedre a válasz: "Update 8.0 will be available during the week starting 28th October 2013. We will announce the exact release day and timing next week."
Nem tudjátok mikor jelenik meg a 8.0 patch?
A Simcity fórumon azt írták, hogy október 28-án érkezik meg...
Itt írják:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9768286.page;jsessionid=FA9A5EF4E908445989B7CA47639F90D9
A Simcity fórumon azt írták, hogy október 28-án érkezik meg...
Itt írják:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9768286.page;jsessionid=FA9A5EF4E908445989B7CA47639F90D9
Milyen kékhalál hiba? Azt max a géped okozhatja, amit neked kell kijavítani...
ki javitoták már a kékhalál hibát ?
Én sajnos figyelmetlen voltam, elõször építettem ilyen erõmût és nem gondoltam hogy ez lesz, így betett az egész városnak. Csak azt nem értem hogy hogyan kellene megfelelõen képzett munkaerõt elérni. Van mondjuk egy 70 ezres városom, minden iskolatrípussal, +mérnöki kar és még így is probléma. A régióban van még egy városom 120 ezer fõ kb szintén rengeteget költök az oktatásra és itt is hasonló gondok vannak.
Azt hogy lehet beállítani hogy munkaerõt küldjek másik városba? Vagy ezt magától csinálja, mert a statisztikák szerint vannak ingázók a városban.
Azt hogy lehet beállítani hogy munkaerõt küldjek másik városba? Vagy ezt magától csinálja, mert a statisztikák szerint vannak ingázók a városban.
Volt már frissítés csütörtökön is.
Nekem Godzilla nélkül nem lett volna sugárszennyezett a város, mert biztonságos szintû volt végig a munkásaim miatt.
Volt egy kis idõm és megjavítottam a listát a menüben, újra lehet bele firkálni, meg beraktam a reddit SC topikját is hogy könnyebb legyen elérni ha esetleg valaki sûrûn szeretne tájékozódni 😊
"Ezt a patchet magától felteszi majd a játék vagy le kell tölteni és telepíteni külön?"
Magától rakosgatja mindig a frissítéseket a játék mielõtt elkezdenél vele játszani, mert ha van éppen frissítés akkor elõbb frissíti a játékot.
Magától rakosgatja mindig a frissítéseket a játék mielõtt elkezdenél vele játszani, mert ha van éppen frissítés akkor elõbb frissíti a játékot.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Én godzilla nélkül is sugárszennyezetté tettem egy fél városot, az alulképzett emberekkel, pedig volt minden iskolatípusom! Végülis azért az ott kitermelt nyersanyagokból azért egy nagy mû megépült! Bár lehet be kellene zárnom a várost, már fekete a talaj is a fele területen.
Ezt a patchet magától felteszi majd a játék vagy le kell tölteni és telepíteni külön?
Ezt a patchet magától felteszi majd a játék vagy le kell tölteni és telepíteni külön?