11758
  • Aragorn831109
    De csak ennyi előnye van. Több nincs. :(
  • Coolfire
    Ezt hamarabb is mondhattad volna.Ha ezt tudom,meg sem veszem.
  • Aragorn831109
    Dehogynem. A városaimban rendszeresen drónok vannak és még nekem nincs meg a kieg. Sőt kontrollnetet is tudok venni és tudom használni a más által kifejlesztett szél- és napenergia erősítőket is.
  • Coolfire
    Azt tudom.Mondjuk tényleg elég ratyi még a kereskedelem,az igaz.:)De szerintem drónokat olyannak nem tudok küldeni,akinek nincs meg a kieg.
  • Aragorn831109
    Felesleges. Azok is tudnak játszani veletek, akiknek nincs meg a kieg.
  • Coolfire
    Esetleg a multis listába bele lehetne hegeszteni,hogy exp. pack kell-e,vagy valami?Úgy csak jobb lenne.:)
  • Joschka
    Ja, bele feszegette...

Aha...zsír az intró!!
  • Joschka
    Nálam így néz ki, miután a frissítés gombot megnyomtam:

• Coolfire
    Sunyiba betette az alapjátékba.Tök jó az intro.:)
  • Joschka
    Nálam csak az alapot rakta ki az originbe...ott is a rejtettek közé.
  • Joschka
    Pontosan azért tette oda a hg, hogy ne kelljen újból és újból ide írogatni...főleg, mert a kieg nekünk is új...ebből kifolyólag nem garantált, hogy naponta rengeteg bugba bele fogunk ütközni.
  • Caterpillar
    A kérdést azért tettem fel, mert miután a fenti linkeket átolvastam (igen mindet) szerettem volna naprakész információt kérni, ugyanis ha jól rémlik a fenti linkek nem azok, arról nem is beszélve, hogy egyből két topic is van 100+ hozzászólással.

Ennek ellenére megpróbáltam kihámozni a lényeget, de ezek szerint gyarló mód naív voltam mikor azt feltételeztem egy igen/nem válasz kevesebb erőfeszítésbe kerül mint leírni, hogy "ott a link nézd meg magad".

Ehh sebaj SG stly ftw...
  • Coolfire
    Neked kint van a többi játék között?
    Nálam el van dugva.:)

• Joschka
    Azonnal használni tudtam az új szörzeményemet!:)
  • Joschka
    Jaj bocsi...félre értettem...DD

Nem, nálam egyszerű volt. Simán ment minden. Nem dugott senki semmit sehova!
  • Coolfire
    Nem a keyre gondoltam,hanem az origin könyvtárra.Akkor kaptam egy enyhe strokeot mikor nem találtam,és a kulcsra használtat írt.Azután rájöttem,hogy az alapjáték könyvtárába dugta el.
  • Joschka
    Azt rájöttem, hogy kaparós sorsjegy az egész...lekapirgáltam és láss cso(r)dát...meglett!hehe
  • Joschka
    Ja, olyan hülye szürke, terepszínű volt...majdnem szét kaptam a tokot, hogy hol az a hülye serial!DDDDD
  • Coolfire
    Neked is eldugta?Alig találtam meg.
  • Joschka
    Mivel nekem olyan bankszámlás lehetőségem nincen.
  • Joschka
    Ott van felül a nagy kép alatt egy olyan szövegű gomb, hogy"Eddig ismert bugok" na arra szépen kattints csak rá azt ott meg tudsz mindent a kérdéseddel kapcsolatban.
  • Joschka
    Ha meg mondom dobsz egy hátast...amúgy cd galaxis!
  • Caterpillar
    Sziasztok!

Egy ideje már szemezek a játékkal és az elhatározás is megvan, hogy beszerezzem az alap játékot Limited kiadásban a kieggel együtt (szintén limited).

A kérdésem az volna, hogy van olyan bug amiről érdemes tudni? Gondolok itt pl. a nagy építkezések nem láthatóak a szomszéd városokból mert nem szinkronizálódnak. (Ha jól értettem.... Egyáltalán még létezik ez a probléma?)

Ha úgy döntök belevágok, lesz olyan akivel esetleg közös régióban tudom fejleszteni a kis városkámat?

Köszönöm
  • Coolfire
    Halvany lila gozom sincs,hogy miert.
  • Coolfire
    Es azt mennyiert ujitottad be?:-)
  • Joschka
    DDDD...szépen kúszik felfelé...
  • Joschka
    Hehe...a városlakók már óbégatnak, hogy droidokat mindenhová...nehogy már nekik kelljen szaladgálni kajáért...na ma építek egy gyárvárost ahol droidokat meg hozzá procikat fognak legyártani azt mehet a kereskedelem.
  • Coolfire
    Bakker,mar 19.49...beszarok.Ugyanazt csinaljak,mint a g2play..
  • Joschka
    Nem muszáj akkorákat építeni belőlük, mint amilyen égimeszelőket én építettem...és akkor beleférhet még a városképbe is.
  • Joschka
    Én beértem a simával is...azzal is nagyon jól el lehet lenni.
  • Coolfire
    A limited kerul ennyibe.Es egy percen belul szamlastol mindenestol ott volt a kulcs.Kepen kuldik el.Erdemes a valuta arfolyamokat is nezni.Ja egy aprosag:17.49-ert van kiirva,de 18.28-at vett le a szamlamrol.Erdekes,a tax sehol nem szerepel.
    De nekem ennyit megert.:-)
  • Coolfire
    A limited kerul ennyibe.
  • Dzsini
    És ott a limited, Launch Arcology-s változatot adják ennyiért, vagy a simát?
  • Coolfire
    Vasember vedd mar meg te is.Az online goldon megvan 5500 penzbol.Sajnos megy fel az euro becsuletesen..lehet,hogy dolcsival jobban jartam volna.
  • Joschka
    Majd a többi toronyház is hozzájuk nő...remélhetőleg.:)
  • Ironman2
    Hát nem tudom,nekem nem tetszik a látvány,durva nagyok azok a tornyok,nem illik a városképbe.A mágnesvasút viszont jól néz ki
  • Joschka
    Állati jó ez a mágnesvasút!

Meg, hogy égi úttal össze lehet kötni a megatornyokat is.

• Joschka
    DDD...így jártál!
  • Coolfire
    Nem jol latod.:-) Meg tart a giveaway,csak mar 6600..
  • Joschka
    Itt most 70 ezren laknak...