11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #11155 De csak ennyi előnye van. Több nincs. :( -
Coolfire #11154 Ezt hamarabb is mondhattad volna.Ha ezt tudom,meg sem veszem. -
Aragorn831109 #11153 Dehogynem. A városaimban rendszeresen drónok vannak és még nekem nincs meg a kieg. Sőt kontrollnetet is tudok venni és tudom használni a más által kifejlesztett szél- és napenergia erősítőket is. -
Coolfire #11152 Azt tudom.Mondjuk tényleg elég ratyi még a kereskedelem,az igaz.:)De szerintem drónokat olyannak nem tudok küldeni,akinek nincs meg a kieg. -
Aragorn831109 #11151 Felesleges. Azok is tudnak játszani veletek, akiknek nincs meg a kieg. -
Coolfire #11150 Esetleg a multis listába bele lehetne hegeszteni,hogy exp. pack kell-e,vagy valami?Úgy csak jobb lenne.:) -
#11149 Ja, bele feszegette...
Aha...zsír az intró!! -
#11148 Nálam így néz ki, miután a frissítés gombot megnyomtam:
-
Coolfire #11147 Sunyiba betette az alapjátékba.Tök jó az intro.:) -
#11146 Nálam csak az alapot rakta ki az originbe...ott is a rejtettek közé. -
#11145 Pontosan azért tette oda a hg, hogy ne kelljen újból és újból ide írogatni...főleg, mert a kieg nekünk is új...ebből kifolyólag nem garantált, hogy naponta rengeteg bugba bele fogunk ütközni. -
Caterpillar #11144 A kérdést azért tettem fel, mert miután a fenti linkeket átolvastam (igen mindet) szerettem volna naprakész információt kérni, ugyanis ha jól rémlik a fenti linkek nem azok, arról nem is beszélve, hogy egyből két topic is van 100+ hozzászólással.
Ennek ellenére megpróbáltam kihámozni a lényeget, de ezek szerint gyarló mód naív voltam mikor azt feltételeztem egy igen/nem válasz kevesebb erőfeszítésbe kerül mint leírni, hogy "ott a link nézd meg magad".
Ehh sebaj SG stly ftw... -
Coolfire #11143 Neked kint van a többi játék között?
Nálam el van dugva.:)
-
#11142 Azonnal használni tudtam az új szörzeményemet!:) -
#11141 Jaj bocsi...félre értettem...DD
Nem, nálam egyszerű volt. Simán ment minden. Nem dugott senki semmit sehova! -
Coolfire #11140 Nem a keyre gondoltam,hanem az origin könyvtárra.Akkor kaptam egy enyhe strokeot mikor nem találtam,és a kulcsra használtat írt.Azután rájöttem,hogy az alapjáték könyvtárába dugta el. -
#11139 Azt rájöttem, hogy kaparós sorsjegy az egész...lekapirgáltam és láss cso(r)dát...meglett!hehe -
#11138 Ja, olyan hülye szürke, terepszínű volt...majdnem szét kaptam a tokot, hogy hol az a hülye serial!DDDDD -
Coolfire #11137 Neked is eldugta?Alig találtam meg. -
#11136 Mivel nekem olyan bankszámlás lehetőségem nincen. -
#11135 Ott van felül a nagy kép alatt egy olyan szövegű gomb, hogy"Eddig ismert bugok" na arra szépen kattints csak rá azt ott meg tudsz mindent a kérdéseddel kapcsolatban. -
#11134 Ha meg mondom dobsz egy hátast...amúgy cd galaxis! -
Caterpillar #11133 Sziasztok!
Egy ideje már szemezek a játékkal és az elhatározás is megvan, hogy beszerezzem az alap játékot Limited kiadásban a kieggel együtt (szintén limited).
A kérdésem az volna, hogy van olyan bug amiről érdemes tudni? Gondolok itt pl. a nagy építkezések nem láthatóak a szomszéd városokból mert nem szinkronizálódnak. (Ha jól értettem.... Egyáltalán még létezik ez a probléma?)
Ha úgy döntök belevágok, lesz olyan akivel esetleg közös régióban tudom fejleszteni a kis városkámat?
Köszönöm -
Coolfire #11132 Halvany lila gozom sincs,hogy miert. -
Coolfire #11131 Es azt mennyiert ujitottad be?:-) -
#11130 DDDD...szépen kúszik felfelé... -
#11129 Hehe...a városlakók már óbégatnak, hogy droidokat mindenhová...nehogy már nekik kelljen szaladgálni kajáért...na ma építek egy gyárvárost ahol droidokat meg hozzá procikat fognak legyártani azt mehet a kereskedelem. -
Coolfire #11128 Bakker,mar 19.49...beszarok.Ugyanazt csinaljak,mint a g2play.. -
#11127 Nem muszáj akkorákat építeni belőlük, mint amilyen égimeszelőket én építettem...és akkor beleférhet még a városképbe is. -
#11126 Én beértem a simával is...azzal is nagyon jól el lehet lenni. -
Coolfire #11125 A limited kerul ennyibe.Es egy percen belul szamlastol mindenestol ott volt a kulcs.Kepen kuldik el.Erdemes a valuta arfolyamokat is nezni.Ja egy aprosag:17.49-ert van kiirva,de 18.28-at vett le a szamlamrol.Erdekes,a tax sehol nem szerepel.
De nekem ennyit megert.:-) -
Coolfire #11124 A limited kerul ennyibe. -
#11123 És ott a limited, Launch Arcology-s változatot adják ennyiért, vagy a simát? -
Coolfire #11122 Vasember vedd mar meg te is.Az online goldon megvan 5500 penzbol.Sajnos megy fel az euro becsuletesen..lehet,hogy dolcsival jobban jartam volna. -
#11121 Majd a többi toronyház is hozzájuk nő...remélhetőleg.:)
-
Ironman2 #11120 Hát nem tudom,nekem nem tetszik a látvány,durva nagyok azok a tornyok,nem illik a városképbe.A mágnesvasút viszont jól néz ki -
#11119 Állati jó ez a mágnesvasút!
Meg, hogy égi úttal össze lehet kötni a megatornyokat is.
-
#11118 DDD...így jártál! -
Coolfire #11117 Nem jol latod.:-) Meg tart a giveaway,csak mar 6600.. -
#11116 Itt most 70 ezren laknak...