SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
EA minden alkalommal beszopta, olvass utána. Sajnálják rá a pénzt, ennyi.

„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

pl x6-os BMW. Imádom az x6-os BMW-t Én már csak ilyen ódivatú maradok...
Ráadásul egy felsõ kategóriás autó ha már egy felsõ kategóriás játékkal állítjuk párhuzamba 20 misi.
MightyKopiati
Mindkettõ használati cikk, csak az egyiket nem lehet használni...

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Dzsini
Komolyan senkinek nincs jobb dolga annál, hogy ha már nem vette meg / nem játszik vele épp, akkor itt járja a törzsi táncot az EA/Origin áldozati máglya körül?

(nem szoktam követni a játékos fórumokat - minden egyes megjelenésnél ez van? :( )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Armi555
Rossz a példa. Ez nem autó!
MightyKopiati
"Veszek egy autót, ami csak akkor mûködik, amikor Online van...
Eladni nem lehet, mert a forgalmi az én nevemre lett regisztrálva, ami nem eladható. Ezek után vehetek 10 rádió csatorna dlc-t, meg fûtés dlc-t, duda dlc-t:) Aztán az autó supportja megszûnik 2 év múlva, ezért nem tud online lenni és nem tudok vele elmenni sehova...."

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Shiver
ráadásul úgy nézd az apple-t hogy nem hetente ad ki patchet, vagyis amikor megépítették ezt a hálózatot, akkor õk a peak értékeket vették maxnak, itt jelen esetben a játékoknál mindig a midranget veszik maxnak ezért halnak be a szerverek, mert tudják egy hét és eloszlik a usertársadalom a szervereken

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
mondok egy jó példát: ott van az apple, amikor kijön egy frissítés 30-40 millió user tölti le szinte párhuzamosan úgy, hogy szinte alig van akadás a dologban (persze van egy pici de szinte semmi). õk megoldották, van pénz, de elsõsorban presztizsértéke van

Shiver
egy hálózatot akkor tudsz leterhelni ha rosszul van tervezve, semmi több

Shiver
és most EA is beszopta ezt

Shiver
valamit rosszul olvastál akkor, IT-s vagyok, tudom hogy mûködnek a dolgok, tervezés dolga az egész, dio meghalt elején mert nem tervezték meg a hálózatot rendesen, nem becsülték meg a játékosok számát rendesen, pedig tudva levõ volt hogy iszonyat sokan veszik majd meg, de elkúrták, böszmék voltak

Tört, online, offline, crack, hack valami? :D
Nem az, technika nincs rá, a világ minden pénzéért se, még diablo 3nál olvastam róla. Nincs az a login szerver, ami elbírja, hogy több millió ember refreshelgeti.

Shiver
itt nem a technika jár gyerekcipõben, hanem 2 fasz aki azt mondta hogy "ááá simán el fogja bírni a szerver, nem kell több", a másik meg "sorry 45 csilliárd pénz van a számlán de erre a projektre nincs pénz"

Szerintem meg ez a jövõ, csak még a technika jár gyerekcipõben

Shiver

Dzsini
A Diablonál ugyanez ment, aztán 1 hét alatt helyrerázogatták a szervereket, és azóta nyugodtan játszik vele a nép.

Az a pár hangosan nyivákoló a fórumokon meg "sosevesztöbbet" ilyesmit a következõ megjelenésig.
Én meg játszom vele békében, ma bármikor 5 percen belül játszottam Kelet 1-en akadás nélkül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én nagyon örülök egyébként!
Mert most a sok köcsög, akinek mindent le lehet tolni a torkán majd szépen rájön, hogy mekkora nagy átbaszás az egész "kötelezõ online kapcsolat+ térhódítása! Olvasgatom az EA fórumot, és azokkal értek egyet, akik anyáznak. Mert olyan nincs, hogy az ember megvesz egy játékot, és képtelen vele játszani mert minden szerver halott. Az online egy opció kell maradjon, ahogy mindig is volt! Aki ezt nem látja be, az így járt! Azok a kiadók akik erõltetik ezt a szemétséget, remélem jó sokat buknak majd!
Láma!
Ugyanugy elérhetetlen minden... :S

Nem mûködnek a szerverek? sebaj vegyünk ki pár alapvetõ contentet hátha jobb lesz... eszméletlen

MightyKopiati
Majd jönnek a free DLC-k, mint a Mass Effect 3-nál... csak legyen elég hangos az elégedetlenség. Ott sem szívjóságból volt ingyen a multis dlc:)

Éljen a kötelezõen online játékos új világ!
Dugják fel a kötelezõ netes kapcsolatot.
Csak egyszer ne lenne igazam...OFF-LINE gamez rulez!
lybrahu
<#wow1> ez nem semmi! Igazad lehet a kompenzálással kapcsolatban...ez már tényleg túl nagy baki! <#vigyor3>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Shiver
amazon levette a játékot eladásról, ilyen sem volt még, nah ez már jelentõs. http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41018ted-Edition2-SimCity/dp/B007VTVRFA/ref=cm_rdp_product

Shiver
nekem van egy sanda gyanúm hogy ekkora hypolt játéknál lesz valami kompenzáció ekkora nagy blamázs miatt. amerikaiak perelnek mindenért szóval ha EU régio kicsi is , amcsik szerintem hangot adnak ennek rendesen. ott egy rossz marketing (mint ez) hamar körbemegy

Talán hajnali 1-2 fele majd tudok játszani! :D
Omlás
Elõfordulhat, hogy lesz valami kárpótlás a csúszásért bár kicsi az esélye :D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zeusz áldja szavaidat!! :D De ugye nam gondoltad komolyan hogy az EA ilyet fog csinálni :D XD
Nah, akkor én mentem vissza a jól bevált "Minecraft - Tomb Raider - Far Cry 3" háromszögbe. Sok sikert ehhez a hulladékhoz, majd akkor szóljatok, ha lesz benne tényleges offline mód.<#wave>

Shiver
ha tökös gyerek lennék a maxis vagy az EA helyében mindenkinek adnék egy 20 dolláros DLC kupont most

Technikai értelemben véve igen. <#hehe>

Ezen a twitteren is csak azt írják hogy dolgozunk rajta! Mi a fa..nak kell kiadni egy játékot ha még nem is megy! :D EA hogy szakadna be a kõrmöd!!!!
Egyébként ez a szerver ledöglés nem egyedi eset. Amikor anno megjelent a Test Drive Unlimited 2 (Atari), ott is ugyanez volt. Akkor 4 napig nem lehetett online játszani.

Akkor is õk adják a pénzt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mekkora mák, hogy eddig hezitáltam a vásárlással. Ahogy elnézem minden tekintetben jobb, ha várok vele. Lehet, hogy nem lesz ebbõl warez, de akik fizettek érte sem tudnak vele játszani.
Szóval azért ez megnyugtató, hogy ugyanannyit játszhatok vele mint akik megvették, és én nem fizettem érte semmit. Hmmm... lehet, hogy én most akkor warezolok? <#whatever> <#idiota>
https://twitter.com/simcity

itt irják ki élõben hogy mi a helyzet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az EA szarik bele! Bocsánat a kifejezésért mostsem nyilatkozott hogy miért van ez hanem a maxis kért elnézést! Az EA elmehet a ...................................................................................... oda! :D:D
Van elég pénze az EA-nak,szerintem 1-2 hét,és rendbejön

BUG BUG ÉS BUG HÁTÁN :D
Érdekes,mert a launcherben frissíti a szervert,és játékra készen állít be,de mikor belépek a játékba,már ezt irja ki hogy nem éri el a szervert.D

Pedig hogy vátam hogy egy egész napot végigjátszak vele :( De én eddig 5 órát játszottam úgyhogy asszem inkább befoghatom :)
Terawatt
Aki játszik nem ide figyel.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Joschka
Én ma eléggé sokat játszottam vele, és már a 2. várost építgetném...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Aha! Egy kicsi érdekes számomra hogy itt a forumon senki nem tud játszani akkor ki az isten játszik?? :D
Joschka
Nálam is ugyan ez volt az üzi!<#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Nem indul.Nincs kapcsolat a szerverrel,próbáljam meg késõbb.Nálatok is ezt irja ki?