11758
  • khalmi77
    Van valakinek 3 szintü egyeteme? Egy várossal még nem jött össze idáig, pedig a TTK mellé kurvára kéne már egy mérnöki vagy orvosi kar :D
  • buttonp
    Hallod!

Igazad van................... Ez egy bugos autópályabug :D
    felnyomta az agyam! ezrekre lenni a fejlesztéstől és a szomszédok is küldik át a hülye távolsági buszaikat amik azt sem tudják hol vannak! ÉRTED?? NEM VÁGJÁK MERRE MENNEK :D nincs gps vagy valami? bejön a szaros busszal ami 10 méter, és nem tud befordulni egy szaros utcába, ha meg befordul, nemtudja merre megy. Buscity
  • khalmi77
    A régiók közötti közlekedés az autópályán hihetetlenül, értsd HIHETETLENÜL bugos, játszhatatlan kb, majd ha kijavítják akkor térek vissza a régiós játékhoz... addig marad az egy map-on mindent megoldok :)
  • buttonp
    Rájöttem miért áll meg 150 ezres profitnál a szénkereskedelmem. Mert elakadnak a rohadt teherautóim. Ami bejön bevezető szakasz a városba, ammi az autópályáról jön le, tök mindegy mit csinálsz, ahova raksz egy leágazást akár a lejövő rész után 500 méterrel, bedugul az útszakasz, teherautó meg nemtud lejönni a pályáról. BUG
  • BYpsilon
    Mocsaras terület. Nem lesz hatalmas lélekszám, de érdekes utak lesznek. :)

• Shiver
    *minden=mindig :)
  • Shiver
    1. szabály: minden legyen tartalék pénzed a fél várost újraépíteni :)
  • Shiver
    kaptam egy szép okos godzillát aki indult a 3 hsz-szel lentebb indult város egyik feléből ami a kép fenti felén van és lement keresztül a városon a telepig, hogy ba.......nááá meg :) 300-es hitelt kellett felvennem hogy megmaradjak, de még kérdéses a vég :)
  • Shiver
    :DDD
  • khalmi77
    Középfölde XD ez akkor minas-tirith
  • Shiver
    recycle rox:)
  • Aragorn831109
    Itt a hivatalos szerver figyelő linkje is. :)

http://www.simcity.com/en_US/server-status
  • galovics
    kelet 2-n, Hungary regioban van meg hely. origin: galovicsarnold
    gyertek, jol haladunk. :)
  • Aragorn831109
    Kivéve az NAE1, ami terhelt, de igazából az is elérheltő.
  • Aragorn831109
    Nocsak! Hirtelen minden szerver szabaddá vált... :)
  • iliili
    hú túléltem " csak " minusz 2 ezer lakos
  • Shiver
    ne is mond :) tegnap kaptam egy szép zombitámadást kb 120e-ből 30e megmurdált :) de aztán reggelre helyrejöttek úgy ahogy :D:D, aztán persze x óra múlva kaptam még egy szép meteorzáport de szerencsére semmi fontosat nem érintett a dolog
  • khalmi77
    Jó rendőrség, de reggelre meghónak a naptól (ha addig életbe maradsz :D)
  • iliili
    Zombik ellen mi kell ?
  • Sponnyabob
    Annyira szeretem, hogy változik a szél irány és pont a lakóövezetbe fújja a koszt a szél...
  • khalmi77
    Ide is bemásolom, hátha még többeket érdekel a dolog, ez az itt is említett FB csoportban lett kiírva:
    "Lakatos András
    ‎!!! FIGYELEM !!!
    Továbbgondoltuk a dolgot és két privát régió fog indulni, egy "HC" és egy "SOFT". A HC-t én és nyirog szervezzük, a Softra várunk önként jelentkezőt. Péntek reggel csináljuk meg a régiót. Több infó késöbb, addig is jelentkezzetek az alábbi linken melyik érdekel benneteket. Jó játékot! :D"
  • buttonp
    Te is olvasd el Khalmi hozzászólását. #6027
  • hoffmann14
    én csak létrehoztam senki sincs kötelezve még én sem. Ha nincs rá igény akkor törölve lesz de ez majd késöbb kiderül.
  • khalmi77
    Weblapnak csak akkor van értelme, ha valaki egy minimális pénzt beletol, és kerüljük a reklámokat és ingyenes tárhelyeket, ezzel együttvéve pedig vállalja, hogy megcsinálja és szerkeszti azt. Amíg ez nem áll fent (persze annak függvényében, mennyi aktiv magyar marad 1 hónap után 30-40 már jó) addig ez a forum lesz sztem...
  • khalmi77
    Szép munka nagyon!
  • BYpsilon
    Az első város privát régióban. Specializáció nincs egy rendezvény központ kivételével. Más város még nincs régióban. Minden iskola meg van benne, vasút, repülötér. villamos is. Szépen el vannak

• hoffmann14
    Mert ez fórum. olvasd el khalmi hozzászólását én nem írom le még 1szer.
  • buttonp
    Erre már itt van az SG. Minek weblapot nyitsz????????
  • hoffmann14
    Nyitottam egy oldalt a célból hogy mindenki meg tudja osztani tippjeit trükkjeit képeit. Kérlek segíts hogy tartalom legyen elérhető! http://simcityhungary.webnode.hu/ Ha van tipped képed vagy valami amit hasznosnak gondolsz külld el nekem neveddel ellátva a [email protected] és kikerül az oldalra. Ez mindenki érdeke hogy mindent megtaláljunk egy helyen. köszönöm.
  • Porta
    adók,turisták,eladott nyersanyag, másik régió kiszolgálása

de vannak belső missiok is. nekem a kedvencem a tüzijátékos 25 vagy 50Kért ha jól rémlik
  • khalmi77
    Amíg nem termelsz, addig nagyon szépen meg lehet élni az adókból. Rakj le pár parkot, akkor már lesznek gazdagabbak és simán tejelnek!
  • Marfy
    A főút a legkisebb aszfaltos út volt, a többi földút. De miből jön a pénz, tudom hogy nem kell mindent megvenni. Csak az adók?
  • Porta
    az miért van, hogy egyszercsak elmarad a turisták mint a szög. Leraktam sandboxban próbaképpen a 250Ezres épületet jöttek is szépen a népek fejlődött a város. épitettem a kereskedelmi zonákat a hoteleket miatt. Egysem épült hiába növeltem a telek értékeket. Gyakorlatilag egyáltalán nem jön már turista se vonaton se buszon se sehogy

A régióban nincs másik város de meglepő módon ennek ellenére is sok turista jött a semmiből az elején.

bug? valami ötlet?
  • BYpsilon
    Nem kell elsőre azonnal hat sávos utat építeni. Nem kell azonnal mindent lerakni. Valamin türelem időnként várni kell amíg pénz gyűlik.
  • khalmi77
    Rá mész a pénzügyekre, és ott van jobb oldalt középen hogy A, B C kötvény. Vegyél meg abból 1-2-őt és lesz kezdőtőkéd. Én mindig naperőművel indulok, ezért nekem ez muszáj.
  • Marfy
    Akkor már azt is le lehetne írni, hogy hogy a fenébe tudok 50.000 indulóból jól kijönni. Mit csináljak hogy legyen bevételem? Az adók semmire nem elegek.
  • khalmi77
    CSak elhagyni tudod, törölni nem. Baszki kéne valami gyik vagy valami a folyamatosan ismételt kérdésekre... vagy inkább egy közös magyar weboldal, mert ugyan faxa ez a forumozgatás, de hogy semmilyen információ nem marad meg ami nincs cikk-be vagy direkt link-be ölve az is biztos. Meg persze senki nem olvas majd vissza új játékosként több ezer hsz-ást, hogy megtalálja a kérdésére a választ :P
  • Marfy
    Ki tudom törölni a városom a régióban, vagy csak elhagyni tudom?
  • Dzsini
    Nekem meglepően jól működött a villamos is a városomban, szépen felszívta azokat, akik már nem fértek buszra.
  • khalmi77
    A villamos a legbugosabb dolog, ami létezik ebben a játékban. A vonat viszont nagyon über, sok embert is szállít, okosan megépíted az megoldja majd JOBBÁRA, de tökéletes megoldás persze nincs. Sztem busz+(P+R)+vonat már elég jó kombó.