11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#6050 Van valakinek 3 szintü egyeteme? Egy várossal még nem jött össze idáig, pedig a TTK mellé kurvára kéne már egy mérnöki vagy orvosi kar :D -
buttonp #6049 Hallod!
Igazad van................... Ez egy bugos autópályabug :D
felnyomta az agyam! ezrekre lenni a fejlesztéstől és a szomszédok is küldik át a hülye távolsági buszaikat amik azt sem tudják hol vannak! ÉRTED?? NEM VÁGJÁK MERRE MENNEK :D nincs gps vagy valami? bejön a szaros busszal ami 10 méter, és nem tud befordulni egy szaros utcába, ha meg befordul, nemtudja merre megy. Buscity -
#6048 A régiók közötti közlekedés az autópályán hihetetlenül, értsd HIHETETLENÜL bugos, játszhatatlan kb, majd ha kijavítják akkor térek vissza a régiós játékhoz... addig marad az egy map-on mindent megoldok :) -
buttonp #6047 Rájöttem miért áll meg 150 ezres profitnál a szénkereskedelmem. Mert elakadnak a rohadt teherautóim. Ami bejön bevezető szakasz a városba, ammi az autópályáról jön le, tök mindegy mit csinálsz, ahova raksz egy leágazást akár a lejövő rész után 500 méterrel, bedugul az útszakasz, teherautó meg nemtud lejönni a pályáról. BUG -
BYpsilon #6046 Mocsaras terület. Nem lesz hatalmas lélekszám, de érdekes utak lesznek. :)
-
#6045 *minden=mindig :) -
#6044 1. szabály: minden legyen tartalék pénzed a fél várost újraépíteni :) -
#6043 kaptam egy szép okos godzillát aki indult a 3 hsz-szel lentebb indult város egyik feléből ami a kép fenti felén van és lement keresztül a városon a telepig, hogy ba.......nááá meg :) 300-es hitelt kellett felvennem hogy megmaradjak, de még kérdéses a vég :) -
#6042 :DDD -
#6041 Középfölde XD ez akkor minas-tirith -
#6040 recycle rox:)
-
Aragorn831109 #6039 Itt a hivatalos szerver figyelő linkje is. :)
http://www.simcity.com/en_US/server-status -
galovics #6038 kelet 2-n, Hungary regioban van meg hely. origin: galovicsarnold
gyertek, jol haladunk. :) -
Aragorn831109 #6037 Kivéve az NAE1, ami terhelt, de igazából az is elérheltő. -
Aragorn831109 #6036 Nocsak! Hirtelen minden szerver szabaddá vált... :) -
iliili #6035 hú túléltem " csak " minusz 2 ezer lakos -
#6034 ne is mond :) tegnap kaptam egy szép zombitámadást kb 120e-ből 30e megmurdált :) de aztán reggelre helyrejöttek úgy ahogy :D:D, aztán persze x óra múlva kaptam még egy szép meteorzáport de szerencsére semmi fontosat nem érintett a dolog -
#6033 Jó rendőrség, de reggelre meghónak a naptól (ha addig életbe maradsz :D) -
iliili #6032 Zombik ellen mi kell ? -
Sponnyabob #6031 Annyira szeretem, hogy változik a szél irány és pont a lakóövezetbe fújja a koszt a szél... -
#6030 Ide is bemásolom, hátha még többeket érdekel a dolog, ez az itt is említett FB csoportban lett kiírva:
"Lakatos András
!!! FIGYELEM !!!
Továbbgondoltuk a dolgot és két privát régió fog indulni, egy "HC" és egy "SOFT". A HC-t én és nyirog szervezzük, a Softra várunk önként jelentkezőt. Péntek reggel csináljuk meg a régiót. Több infó késöbb, addig is jelentkezzetek az alábbi linken melyik érdekel benneteket. Jó játékot! :D" -
buttonp #6029 Te is olvasd el Khalmi hozzászólását. #6027 -
hoffmann14 #6028 én csak létrehoztam senki sincs kötelezve még én sem. Ha nincs rá igény akkor törölve lesz de ez majd késöbb kiderül. -
#6027 Weblapnak csak akkor van értelme, ha valaki egy minimális pénzt beletol, és kerüljük a reklámokat és ingyenes tárhelyeket, ezzel együttvéve pedig vállalja, hogy megcsinálja és szerkeszti azt. Amíg ez nem áll fent (persze annak függvényében, mennyi aktiv magyar marad 1 hónap után 30-40 már jó) addig ez a forum lesz sztem... -
#6026 Szép munka nagyon! -
BYpsilon #6025 Az első város privát régióban. Specializáció nincs egy rendezvény központ kivételével. Más város még nincs régióban. Minden iskola meg van benne, vasút, repülötér. villamos is. Szépen el vannak
-
hoffmann14 #6024 Mert ez fórum. olvasd el khalmi hozzászólását én nem írom le még 1szer. -
buttonp #6023 Erre már itt van az SG. Minek weblapot nyitsz???????? -
hoffmann14 #6022 Nyitottam egy oldalt a célból hogy mindenki meg tudja osztani tippjeit trükkjeit képeit. Kérlek segíts hogy tartalom legyen elérhető! http://simcityhungary.webnode.hu/ Ha van tipped képed vagy valami amit hasznosnak gondolsz külld el nekem neveddel ellátva a [email protected] és kikerül az oldalra. Ez mindenki érdeke hogy mindent megtaláljunk egy helyen. köszönöm. -
Porta #6021 adók,turisták,eladott nyersanyag, másik régió kiszolgálása
de vannak belső missiok is. nekem a kedvencem a tüzijátékos 25 vagy 50Kért ha jól rémlik -
#6020 Amíg nem termelsz, addig nagyon szépen meg lehet élni az adókból. Rakj le pár parkot, akkor már lesznek gazdagabbak és simán tejelnek! -
#6019 A főút a legkisebb aszfaltos út volt, a többi földút. De miből jön a pénz, tudom hogy nem kell mindent megvenni. Csak az adók? -
Porta #6018 az miért van, hogy egyszercsak elmarad a turisták mint a szög. Leraktam sandboxban próbaképpen a 250Ezres épületet jöttek is szépen a népek fejlődött a város. épitettem a kereskedelmi zonákat a hoteleket miatt. Egysem épült hiába növeltem a telek értékeket. Gyakorlatilag egyáltalán nem jön már turista se vonaton se buszon se sehogy
A régióban nincs másik város de meglepő módon ennek ellenére is sok turista jött a semmiből az elején.
bug? valami ötlet? -
BYpsilon #6017 Nem kell elsőre azonnal hat sávos utat építeni. Nem kell azonnal mindent lerakni. Valamin türelem időnként várni kell amíg pénz gyűlik. -
#6016 Rá mész a pénzügyekre, és ott van jobb oldalt középen hogy A, B C kötvény. Vegyél meg abból 1-2-őt és lesz kezdőtőkéd. Én mindig naperőművel indulok, ezért nekem ez muszáj. -
#6015 Akkor már azt is le lehetne írni, hogy hogy a fenébe tudok 50.000 indulóból jól kijönni. Mit csináljak hogy legyen bevételem? Az adók semmire nem elegek. -
#6014 CSak elhagyni tudod, törölni nem. Baszki kéne valami gyik vagy valami a folyamatosan ismételt kérdésekre... vagy inkább egy közös magyar weboldal, mert ugyan faxa ez a forumozgatás, de hogy semmilyen információ nem marad meg ami nincs cikk-be vagy direkt link-be ölve az is biztos. Meg persze senki nem olvas majd vissza új játékosként több ezer hsz-ást, hogy megtalálja a kérdésére a választ :P -
#6013 Ki tudom törölni a városom a régióban, vagy csak elhagyni tudom? -
#6012 Nekem meglepően jól működött a villamos is a városomban, szépen felszívta azokat, akik már nem fértek buszra. -
#6011 A villamos a legbugosabb dolog, ami létezik ebben a játékban. A vonat viszont nagyon über, sok embert is szállít, okosan megépíted az megoldja majd JOBBÁRA, de tökéletes megoldás persze nincs. Sztem busz+(P+R)+vonat már elég jó kombó.