Sniper: Ghost Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passzolom. Esetleg ezzel próbáld ki.

IObit Game Booster 3.4.0504
grebber
Nálam full lowon se megy rendesen a Cry 3 😞

Next PC upgrade: 2022

Egy két funkciót le kell venni és megy a Crysis 3 is jól. Advanced SystemCare "Game Booster"je segíthet kicsit. Persze emellett minden mást is érdemes kiiktatni. Mást nem nagyon ajánlok, mert zsákbamacska és én sem használom.
grebber
Igen sebességben akkor is a Sniper GW 2 a jobb az csutkamaxon átlag 40 fps-t megy nálam ,addig a Crysis 3 csutkamaxon olyan 4-5 fps-t tol az arcomba!

Értelmetlen ez a hasonlítgatás 😄
grebber
Arra leszek kíváncsi ,hogy a dx11-es patch hozzáadás észrevehetõ lesz-e az fps csökkenésen kívül!

Maxtreme
Lõttem én is egy ilyet.
(nem, nem lowon van a GW2)

<#idiota>

Maxtreme
Végre egy gameplay!
Eddig nem volt az a 30 elég amit belinkeltek!

végre egy kis ütõs játék 😄
A végén is ugyanolyan helyszínen játszódik gondolom, mint az elsõ felében.
Shep
Hát ez tényleg rövid volt 4 óra 27 percet írt a végén a statnál. Tibetes pályák azért jól össze voltak rakva, mintha addigra tanulták volna ki a készítõk a pályaeditort 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
Ja nekem is ilyen érzésem van, bár a sötét pályát leszámítva élvezhetõ a stuff. Mondjuk a bulletcam lehetne jobb is, - meg vagy 25 dolog 😄.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Igen, mindenképp szerintem is.
Shep
Pedig az elsõ résszel jó irányba léptek szerintem, még a gyenge COD-os pályák ellenére is így gondolom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Viszont jön DirectX 11!
Fejlõdni kell nekik is visszafele.
Shep
Ugyan nem értem még a játék végére (van még vagy 2 pálya) de szerintem az elsõ rész jobb volt, itt valahogy olyan súlytalan az egész játékmenet, a történet ha lehet még gagyibb, mint az elõzõben, a pályadesign néhol tök jó, néhol meg olyan gagyi, hogy csak ámulok, ,hogy tudták ezt összehozni. Úgyhogy az az ár amit elkérnek érte szerintem csúnya lehúzás ez max ilyen 2e Ft-os kategória de jó legyen 3 😊

valaki megveszi? ha igen irjon mert van ts3 szobám és közösen játszhatunk

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

...és kapsz az új fegyverekhez még lõszert is 😄
TheGrinder
Ha veszel hozzá season pass-t 49.90€-ért, akkor gondolom még lesz hozzá 1-2 single misszió és még 1-2 multis pálya. (Csak vicceltem.)

sziasztok ugye nem csak 2 pálya lessz a multiban ugye?mert az nagyon gáz lenne nem elég hogy rövid a singleplayer csak 2 multiplayer térkép van!ugye lessz még hozá remélem,és h ingyen

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

DarkSector
Ha kinõnek a saját álomvilágukból akkor esetleg, az a baj hogy maga a CryEngine fejlesztõi a saját motorjukat csak látványban értik jól, Míg más idegen fejlesztõk ha nem is tudnak alkotni akkorát de értelmesebb játékokat tudnak csinálni...kár érte, a CryEngine a Crysis 3-ban szép, de ahogy az Other-es tag mondta ehhez semmi nem kell a jövõben a látvány megvan már csak a játék/játékmeneten kell változtatni.

Nekem eddig a 2. rész jött be a legjobban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja nem, oké. OFF vége.
Ja lehet, hogy a KAOS Studios/Digital Extremes-nél maradt, csak ugye THQ már nincs, így nem vette át senki eddig...😮
grebber
Fejlesztés alatt várható megjelenés valamikor 2015-ben 😞

Tényleg a Homefront 2-vel kapcs mi van? Azt is a CryENGINE-el csinálja tudtommal a Crytek.
grebber
Azért az kétlem.Évek alatt talán ebbõl is meglesz az 1+ millió eladás.
Inkább fókuszáljanak valami jobbra.

Nagyon remélem hogy a kalandjátékuk meghozza a hõn áhított sikert nekik,de az még nagyon odébb van 😞
Valamit azért elhinthetnének már belõle igazán.Legalább hogy Cryengine-es lesz vagy mi😄

Ha többet tettek volna marketingbe kelendõ lenne mint a fene!
Szerintem összképileg teljesen rendben van, a bugoktól meg a levegõben maradt textúrától + a sztorit levéve!
DarkSector
Jah mert egy 690-el menne 30-40 fps-t, akkor a megoldás hogy vegyek új gépet?
Tök lényegtelen milyen gépem van, Crysis 3 "üres", "rövid", "játszhatatlan", ez nem....az engem kuvára nem izgat hogy másnak bivaly gépe van.
Ez a lényege, nem annyira szép cserébe kis gépeken is játszható.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát igen a ballisztika tényleg jó nem olyan Sniper elite szintû 100m-en 1m-rel elfújja a golyót a szél szintû valami, it tényleg reálisnak tûnik, bár sosem voltam mesterlövész, meg nem számoltam ki az 500m-re 5m/s-es szélben kilõtt golyó trajektóriáját, de úgy érzésre nekem jónak tûnik. Az AI viszont, hát inkább csak scriptnek mondanám, ,mintsem rendes AI-nak.

Kongy
az alairasodban levo geppel valoban jatszhatatlan, de nem ahhoz kene viszonyitani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Ezért írtam egy kis kommentet, az alsó a többeknek játszhatatlan gépigénnyel bíró Crysis3, vagyis nem 1 játék.
Erre írtam hogy ne a Crysis 3-hoz nézzék. 😛

Maxtreme
*van

Maxtreme
Elvileg nem. (nem saját kép, nfohump-ról vvan)

Szasztok, ezt csak DX9-be lehet játszani?
Zeller01
Miért mondod? Megjelenik egy kép, hogy ilyen lesz és utána kapunk egy nálánál sokkal rosszabb minõséget. Mi ez, ha nem tiszta átverés? De, most a reagálásodon elgondolkoztam... lehetséges, hogy a 2 kép nem is egy játékból van? Mert akkor nem szóltam 😊
Egyébként Commodore 64en nõttem fel 😊

. : Z E L L E R : .

Muttley
jó néhány video-t megkuksizva
a ballisztika és az enemy AI mérföldekkel jobbnak tûnik, mint
az 1. részben

és ez a 2 lényeges
alig várom a megjelenést

Just do it :)

Shep
Hát én nem tudom de szerintem az elsõ rész szebb volt, itt valahogy nem állt úgy össze a pályadesign sem. Ráadásul elég sok a gagyi karakter animáció is, viszont legalább nincsenek azok a béna COD utánzat küldetések, mint az 1-ben.

A felsõ kép alacsony beállítások mellett<#kerdes>
Shep
Ha az amire gondolok akkor le kell húzódni elõlük jobbra a bokrok mögé.

nagykispeter
Nállam oloyan gond van hogy ATI kártyánál átlátszó a textúra!
Valaki találkozott már ehhez hasonlóval?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Tatyla
én elakadtam egy ilyen bázis tisztítás után mikor a sötét úton megyek egyszer csak kirohannak a katonák és lelõnek(elsõ infra szemüveges pálya)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Én vagyok a gyors mi? Haver most írta ez picsa volt: 4 óra 18 perc!

The Protector
Hol az 1080p tirexi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Újgengyerekek vagytok.
Nem éltetek abban az idõben mikor arcuk sem volt a karaktereknek, csak a felszín alapján ítélkeztek.

Én meg azokat büntetném akik warez után, vagy 2 kép után, MÁS tisztességes ember munkájára ezt mondják.

Zeller01
komolyan, én az ilyet pénzbírsággal büntetném!

. : Z E L L E R : .

Shep
Jó hát lehet, hogy a többi pálya rövidebb lesz, majd elválik.

grebber
Be lehet olvasgatni a torrentekhez konkrétan ott is írták hogy alig 5 órás volt szóval nem csak én vagyok "gyors"

Hi!

Ez nem megy csak Dx9-be?