341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
-
na, srácok, akkor
Sniper Ghost Warrior 2 - review (quick)
Act II-nél vagyok már x pályán túl és azt kell, h mondjam
a játék teli találat
- ez A Sniper játék -
persze, azért hibák vannak, de a LÉÉÉÉNYEG
amitől sniper game egy sniper game, na az stimmel :)
Pro:
- van ballisztika - VÉÉÉGRE - és elég valósághűnek hat.
számol a játék széliránnyal, távolság miatti lövedék eséssel a gravitáció miatt
és ennyi elég is egy játékba
úgy 3-400 m-től már lehet számolni a 2 fenti tényezővel több-kevesebb fölé és mellé célzást
nem úgy, mint az idióta sniper elite V2-ben, ahol már 60-70 m-től ugyanezt meg kell tenni
ők pisztoly ballisztikát számoltak :)
szóval a ballisztika 10/10 - teli találat - ez a játék lényege
- enemy AI: bőségesen van és most nem lett annyira eltúlozva, mint a GW1-ben
ha felfedeznek, iszki-ri, futás, nyúlcipő, különben megrohamoznak és szitává lőnek
ott keresnek ahol előzőleg felfedeztek és ott is maradnak abban a körzetben
ha te is ott maradsz a karakterrel, abban a reményben, hogy majd jól elrejtőzöl, akkor megszívod, ronggyá darálnak
mivel a sniper puska közelről semmit nem ér
a pisztoly pedig nem tudja felvenni a versenyt a roham gépkarabélyok tűzerejével és gyorsaságával
ilyenkor tehát taktika: - ami az életben is egy felfedezett mesterlövész esetén
hogy el kell futni jó messzire és onnan adni egyenként a buksi skúlót az enemy fattyának
majd mikor újra felfedeztek, uccu-neki húzás a következő fedezékbe és onnan ugyanez stb.-stb.
akinek ez nem tetszik, az menjen gears of warozni, az az ő játéka :)
- van benne night-vision és infra (előbbinek az aktiváló hangját átvették a Splinter Cellből - piros pont érte :)
de ilyen van az ellenségnek is, így adott pályán csak fedezék mögött, vagy ha éppen nem arra néz az enemy, tudunk észrevétlenek maradni - ez szintén valósághűre sikerült
- hangulat:
sok helyen a Modern Warfare sniper pályáinak hangulatát idézi
zenében, dumában,
amik ugye szintén nagyon el lettek találva
tehát nem hiába sírtuk nekik f.szbukkon, h figyeljenek erre :)
meghallgatásra talált
Contra:
- Grafika: cry engine 3-as Crysis2-3 hoz képest elég gyenge, de összességében egészen rendben van 2013-as szinten
semmi kimagasló, de azért O.K.
a titka a dolognak: el kell vonatkoztatni a crysis látványorgiájától :)
a City Int. egyelőre még nem tudja jól kezelni a CryEngine 3 motort, de majd beletanulnak :)
- sérülés modell: itt kissé bugos a játék. Mellkas és fejes lövés tud halálos lenni.
minden máshová ért találat után az enemy 1 mp-re megtántorodik épp'hogy majd tüzel tovább ezerrel, mintha misem történt volna - sérülésból fakadó fetrengés vajúdás és ezt kihasználandó enemy csapattárs segítségére sietés
és ezt saját javunkra kihasználás nincs
- játékmenet: elég lineáris - nem durván, de azért csőjáték. ha elmennél kissé messzebb felfedezni, nézelődni, már rád is számol a gép, hogy húzzáááá vissza, különben kirak a játékból
- Hangulat: a Modern Warfare féle Captain Price-Soap MacTavish-Ghost féle karakterépítés, heroikus sztori nincs
próbálkoznak vele, de nem jön át
SUMMA:
összességében, amiről kell szólnia egy Sniper játéknak
ballisztika és enemy AI - azt egészen jól eltalálták
és ez a lényeg
emiatt felhozza az egyéb hibái mellett a játékot
8/10-re
Sniper game fanoknak
nagyon ajánlott!
-
Hát nekem ez gáz, az alapvető bajom hogy ha előbujok lelőnek, ha elfutok (már ahol lehet) nem látm őket tehát patt helyzet.
Idegesítő, Sniper-ben nem volt ilyen gondom. -
mester1987 #259 Én meg már kivittem az első részt úgy 6 éve, szal sok újat nem mutatott :D -
Tudom, de nekem a sniper elite v2 kb gyermeteg könnyedségű. -
mester1987 #257 Azt írtam: "Ha a Sniper Elite V2-vel jéátszottál ez meg se konnyanhat"
-
Sniper elite meg sem kottyan, itt viszont mikor 8ember egyboől nekemfut, és ugye semmim nincs, csak sniper, még fedezék sincs.
Hát elsőre irritáló.
Dx11, meg crysis3 nem érdekel.
Nekem a játékmenet, ha jó, az elég.
Mostani látvány nekem elég. Maxon elmegy a játék. Felesleges a nagyobb gépigény. -
Valahonnan gyanítottam. -
mester1987 #254 Ha a Sniper Elite V2-vel jéátszottál ez meg se konnyanhat xD
Amúgy ha a játék fog úgy kinézni azzal a DX11-es packkal, mint anno a Crysis 2, az már pozitívum lenne. Természetesen még magasfelbontású textúrák nélkül is. -
Ugyanaz a nehézség mint az első részben ugyanazokkal a hibákkal!
Ha egy területen lelősz mindenkit akkor a 300 méterrel odább lévő emberkék elindulnak feléd és te tökmindegy hogy a bokor aljába vagy behasalva ,ahogy odaérnek rádfordulnak és véged.
Nem nehéz, csak azt kell csinálni amit a fejlesztők elvárnak és akkor nem lesz ilyen gond! -
Most csak engem szivat a játék vagy ez ennyire nehéz? -
Ja de csak sima bugokért nem rakom fel, annyira nem lényeg, dx11 sem nagyon hiányzik. azt hittem valamit rak a játékhoz...egyenlőre nem látok hibákat, addig nem teszek rá semmit. :)
Azért thx az infót.
DX11 miatt nem játszom még1x. :) -
mester1987 #250 Tuti javít bugokat. DX11-es pöcsre még várni kell, még csak most hámozzák össze. -
Na még 4-5 videó azt kész a komplett végigjátszás! -
kirpill75 #248 -
A pöcs javít valamit (látvány, gyorsaság)? vagy ha alapon nem bugos akkor hagyjam? -
Én fenthagytam csak azért, hogy megnézzem a City mit tud Dx11-ben! -
már elkéstek :D
-
Várjál már mingyá jön a dx11 es patch
-
basszus 3 act,hát mi volt ez a gyalázatos rövidség? más játékoknál ez egy dlc... -
mester1987 #242 Mindent vissza tudsz vele állítani és nem kúr el semmit. -
mester1987 #241 Passzolom. Esetleg ezzel próbáld ki.
IObit Game Booster 3.4.0504 -
Nálam full lowon se megy rendesen a Cry 3 :( -
mester1987 #239 Egy két funkciót le kell venni és megy a Crysis 3 is jól. Advanced SystemCare "Game Booster"je segíthet kicsit. Persze emellett minden mást is érdemes kiiktatni. Mást nem nagyon ajánlok, mert zsákbamacska és én sem használom. -
Igen sebességben akkor is a Sniper GW 2 a jobb az csutkamaxon átlag 40 fps-t megy nálam ,addig a Crysis 3 csutkamaxon olyan 4-5 fps-t tol az arcomba! -
mester1987 #237 Értelmetlen ez a hasonlítgatás :D -
Arra leszek kíváncsi ,hogy a dx11-es patch hozzáadás észrevehető lesz-e az fps csökkenésen kívül! -
Lőttem én is egy ilyet.
(nem, nem lowon van a GW2)
-
Végre egy gameplay!
Eddig nem volt az a 30 elég amit belinkeltek! -
nandi17653 #233 végre egy kis ütős játék :D
-
mester1987 #232 A végén is ugyanolyan helyszínen játszódik gondolom, mint az első felében. -
Hát ez tényleg rövid volt 4 óra 27 percet írt a végén a statnál. Tibetes pályák azért jól össze voltak rakva, mintha addigra tanulták volna ki a készítők a pályaeditort :) -
Ja nekem is ilyen érzésem van, bár a sötét pályát leszámítva élvezhető a stuff. Mondjuk a bulletcam lehetne jobb is, - meg vagy 25 dolog :D. -
mester1987 #229 Igen, mindenképp szerintem is. -
Pedig az első résszel jó irányba léptek szerintem, még a gyenge COD-os pályák ellenére is így gondolom. -
mester1987 #227 Viszont jön DirectX 11! -
mester1987 #226 Fejlődni kell nekik is visszafele. -
Ugyan nem értem még a játék végére (van még vagy 2 pálya) de szerintem az első rész jobb volt, itt valahogy olyan súlytalan az egész játékmenet, a történet ha lehet még gagyibb, mint az előzőben, a pályadesign néhol tök jó, néhol meg olyan gagyi, hogy csak ámulok, ,hogy tudták ezt összehozni. Úgyhogy az az ár amit elkérnek érte szerintem csúnya lehúzás ez max ilyen 2e Ft-os kategória de jó legyen 3 :) -
rolemodels #224 valaki megveszi? ha igen irjon mert van ts3 szobám és közösen játszhatunk -
mester1987 #223 ...és kapsz az új fegyverekhez még lőszert is :D -
Ha veszel hozzá season pass-t 49.90€-ért, akkor gondolom még lesz hozzá 1-2 single misszió és még 1-2 multis pálya. (Csak vicceltem.)