Sniper: Ghost Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mondom, már!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
😛
Nem az iso-val kell játszani, hanem a feltelepített fájlokkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Fõleg, hogy már az isot is letöröltem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Várhatóan csak úgy csorog a nyála mindenkinek a DLC-k után.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley

Just do it :)

A 3 GB-os patch megváltoztatja v javít vmit az alap game-n?
hehe, én csak a tesztben hallottam még a Sniper Elite V2-nél, annyit nem játszottam vele 😊
Shep
Azt amúgy tudtátok ,hogy itt is el lehet lõni a gránátot a figurákon?

Elõbb a játékmentet...csak sorjába mindent 😊))
grebber
Ez jó hír! Remélem valami grafikust szereznek a CryEngine 3-hoz aki tudja is használni!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
wao mekkora fos lett ez a játék......
<#falbav>

Blizzard Entertainment [email protected]

Le lehetne valahonnan tölteni ehhez a játékhoz a multiplayer DLC?

Muttley
review -kiegészítés

pro:
- nagyon jó az aláfestõ zene (MW1-bõl loptak sokat)
- környezet és helyszínek hangulata tényleg sniper feeling
- jók a fegyverhangok

contra:
- 10 pályás és kissé rövid

ezt kellett leutánozniuk
és ez egészen jól sikerült 😊
+ tettek hozzá normális ballisztikát

Muttley
csûri csavarja, de kilóg a lóláb
a csávó nem szereti a sniper játékokat 😊
kár ilyennek kezébe adni mesterlövész játékot

Sniper GW2 - Gamespot teszt

Nem is értem miért nem õ tesztelte le 😄
Viszont ez nagyon nagy arc. Minden szar címet anno letesztelt. FreddyD vagy hogy híják 😄
Nagy a pofa! 😊
Nincs mit tesztelniük 😄
Maxtreme

grebber
Nem szar.Amíg van netem és pc-m minden örömteli más nem lényeg!

Muttley
sz.r az élet, mi, Maistro? 😊
Why the FLAME?

grebber
Ezt magyarázom én is!De õ beépitett ember ugyse nekünk ad igazat!

Shep
Én inkább azt mondanám ,hogy az elõzõ részhez képest javult a dolog de még mindig elég sokszor tudják kapásból, hogy hol vagy hiába használtál hangtompítós fegyvert.

Muttley
EBBEN A RÉSZBEN nem vesznek mindenhol észre
szimplán csak a szó, mint 'stealth'
számodra ismeretlen 😊
van ilyen... 😄 😉

Jaka923
Lesz, mivel már bejelentették az elsõ DLC-t.

grebber
Gears of Warokat letudtam már.Sajnos folyamatos rókabõr.A Tomb Raider meg isten game.

Hiába magyarázod a dolgokat ez a mindenhol észrevesznek ai már az 1ben is jelen volt.

Muttley
értelmesen elmondtam
értelmezd 😊

ez pont nem az a játék, amin úgy kell végigmenni, ahogy te szoktál
a seggbe rúgott kapkodós mérgezett egér is lassabb lenne nálad 😄
de hát, ki így, ki úgy 😊

mennnyéééééé' gears of warozni
az való neked 😊
meg a tömbradar 😊

Remélem,hogy lesz még azért néhány multiplayer pálya ezen a 2 kivül!Szerintetek lesz még multiplayer pályák hozzá?

grebber
Nem is lõttem nagyon mellé amikor max 65-75%-osnak értékeltem a játékot.
A szaksajtó atomjaira szedi:

OXM – 6/10
CVG – 6/10
Meristation – 4.5/10
Metro – 3/10
Hardcore Gamer – 2.5/5

grebber
Aztakrohadt.Te valami fizetett ember lehetsz a citynél!

Bõségesen van AI? Hol?
-Csak egy példa a sok közül: Van egy terület 4 emberrel (az most kurva mindegy hogy likvidáljuk õket) kinyírjuk õket. Majd a terület feletti "hegyrõl/magaslatról" kinek,hogy tetszik elkezdenek sprintelni a népek úgy hogy észre se vehettek,mert elvileg sunnyogva nyírtuk ki hangtompítós cuccal a lenti népeket.És az hagyján de te a legnagyobb sötétbe a bokor aljába sunnyogva is mintha egy fénycsõ lennék ahogy odaérnek egybõl rádfordulnak és végünk. Ez jó AI? Ilyen csalás már az 1-ben is volt és ez minden csak nem ai.

2013-as szinten semmi kimagasló meg OK grafika: Ok a lószart az elsõ része is sokszor szebb helyenként mint ez. (De korábban mondtam az egyfajta hangulat miatt ez nem lényeg ,de attól még okádék.

Muttley
na, srácok, akkor

Sniper Ghost Warrior 2 - review (quick)

Act II-nél vagyok már x pályán túl és azt kell, h mondjam
a játék teli találat
- ez A Sniper játék -
persze, azért hibák vannak, de a LÉÉÉÉNYEG
amitõl sniper game egy sniper game, na az stimmel 😊

Pro:

- van ballisztika - VÉÉÉGRE - és elég valósághûnek hat.
számol a játék széliránnyal, távolság miatti lövedék eséssel a gravitáció miatt
és ennyi elég is egy játékba
úgy 3-400 m-tõl már lehet számolni a 2 fenti tényezõvel több-kevesebb fölé és mellé célzást
nem úgy, mint az idióta sniper elite V2-ben, ahol már 60-70 m-tõl ugyanezt meg kell tenni
õk pisztoly ballisztikát számoltak 😊
szóval a ballisztika 10/10 - teli találat - ez a játék lényege

- enemy AI: bõségesen van és most nem lett annyira eltúlozva, mint a GW1-ben
ha felfedeznek, iszki-ri, futás, nyúlcipõ, különben megrohamoznak és szitává lõnek
ott keresnek ahol elõzõleg felfedeztek és ott is maradnak abban a körzetben
ha te is ott maradsz a karakterrel, abban a reményben, hogy majd jól elrejtõzöl, akkor megszívod, ronggyá darálnak
mivel a sniper puska közelrõl semmit nem ér
a pisztoly pedig nem tudja felvenni a versenyt a roham gépkarabélyok tûzerejével és gyorsaságával
ilyenkor tehát taktika: - ami az életben is egy felfedezett mesterlövész esetén
hogy el kell futni jó messzire és onnan adni egyenként a buksi skúlót az enemy fattyának
majd mikor újra felfedeztek, uccu-neki húzás a következõ fedezékbe és onnan ugyanez stb.-stb.
akinek ez nem tetszik, az menjen gears of warozni, az az õ játéka 😊

- van benne night-vision és infra (elõbbinek az aktiváló hangját átvették a Splinter Cellbõl - piros pont érte 😊
de ilyen van az ellenségnek is, így adott pályán csak fedezék mögött, vagy ha éppen nem arra néz az enemy, tudunk észrevétlenek maradni - ez szintén valósághûre sikerült

- hangulat:
sok helyen a Modern Warfare sniper pályáinak hangulatát idézi
zenében, dumában,
amik ugye szintén nagyon el lettek találva
tehát nem hiába sírtuk nekik f.szbukkon, h figyeljenek erre 😊
meghallgatásra talált

Contra:

- Grafika: cry engine 3-as Crysis2-3 hoz képest elég gyenge, de összességében egészen rendben van 2013-as szinten
semmi kimagasló, de azért O.K.
a titka a dolognak: el kell vonatkoztatni a crysis látványorgiájától 😊
a City Int. egyelõre még nem tudja jól kezelni a CryEngine 3 motort, de majd beletanulnak 😊

- sérülés modell: itt kissé bugos a játék. Mellkas és fejes lövés tud halálos lenni.
minden máshová ért találat után az enemy 1 mp-re megtántorodik épp'hogy majd tüzel tovább ezerrel, mintha misem történt volna - sérülésból fakadó fetrengés vajúdás és ezt kihasználandó enemy csapattárs segítségére sietés
és ezt saját javunkra kihasználás nincs

- játékmenet: elég lineáris - nem durván, de azért csõjáték. ha elmennél kissé messzebb felfedezni, nézelõdni, már rád is számol a gép, hogy húzzáááá vissza, különben kirak a játékból

- Hangulat: a Modern Warfare féle Captain Price-Soap MacTavish-Ghost féle karakterépítés, heroikus sztori nincs
próbálkoznak vele, de nem jön át

SUMMA:
összességében, amirõl kell szólnia egy Sniper játéknak
ballisztika és enemy AI - azt egészen jól eltalálták
és ez a lényeg
emiatt felhozza az egyéb hibái mellett a játékot
8/10-re

Sniper game fanoknak
nagyon ajánlott! <#eljen><#wink>

DarkSector
Hát nekem ez gáz, az alapvetõ bajom hogy ha elõbujok lelõnek, ha elfutok (már ahol lehet) nem látm õket tehát patt helyzet.
Idegesítõ, Sniper-ben nem volt ilyen gondom.

Én meg már kivittem az elsõ részt úgy 6 éve, szal sok újat nem mutatott 😄
DarkSector
Tudom, de nekem a sniper elite v2 kb gyermeteg könnyedségû.

Azt írtam: "Ha a Sniper Elite V2-vel jéátszottál ez meg se konnyanhat" <#fejvakaras>
DarkSector
Sniper elite meg sem kottyan, itt viszont mikor 8ember egyboõl nekemfut, és ugye semmim nincs, csak sniper, még fedezék sincs.
Hát elsõre irritáló.

Dx11, meg crysis3 nem érdekel.
Nekem a játékmenet, ha jó, az elég.
Mostani látvány nekem elég. Maxon elmegy a játék. Felesleges a nagyobb gépigény.

DarkSector
Valahonnan gyanítottam.

Ha a Sniper Elite V2-vel jéátszottál ez meg se konnyanhat xD

Amúgy ha a játék fog úgy kinézni azzal a DX11-es packkal, mint anno a Crysis 2, az már pozitívum lenne. Természetesen még magasfelbontású textúrák nélkül is.
grebber
Ugyanaz a nehézség mint az elsõ részben ugyanazokkal a hibákkal!
Ha egy területen lelõsz mindenkit akkor a 300 méterrel odább lévõ emberkék elindulnak feléd és te tökmindegy hogy a bokor aljába vagy behasalva ,ahogy odaérnek rádfordulnak és véged.
Nem nehéz, csak azt kell csinálni amit a fejlesztõk elvárnak és akkor nem lesz ilyen gond!

DarkSector
Most csak engem szivat a játék vagy ez ennyire nehéz?

DarkSector
Ja de csak sima bugokért nem rakom fel, annyira nem lényeg, dx11 sem nagyon hiányzik. azt hittem valamit rak a játékhoz...egyenlõre nem látok hibákat, addig nem teszek rá semmit. 😊

Azért thx az infót.
DX11 miatt nem játszom még1x. 😊

Tuti javít bugokat. DX11-es pöcsre még várni kell, még csak most hámozzák össze.
grebber
Na még 4-5 videó azt kész a komplett végigjátszás!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

DarkSector
A pöcs javít valamit (látvány, gyorsaság)? vagy ha alapon nem bugos akkor hagyjam?

grebber
Én fenthagytam csak azért, hogy megnézzem a City mit tud Dx11-ben!

Tatyla
már elkéstek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Várjál már mingyá jön a dx11 es patch<#idiota>

Tatyla
basszus 3 act,hát mi volt ez a gyalázatos rövidség? más játékoknál ez egy dlc...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mindent vissza tudsz vele állítani és nem kúr el semmit.