Sniper: Ghost Warrior 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem sok játékkal szerintem csak úgy játszik, feltételezve hogy annyira nem is érdekli, és akkor nem mélyül bele annyira.
Gondolom én.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem marha egyszerû, "siet" végigjátszani õket.
Más az ha nyugodtan tolod és azért nem rohansz.
Crysis-ban is végig lehet futni hogy szinte senkit nem ölsz meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne legyetek már barmok!
Next PC upgrade: 2022
Szóval aki ebbe tud rohanni na az már pronak mondhatja magát!Én nem vagyok ilyen 1-2 rész ami ha jól megy 3 perc és szoptam vagy 30 percet.
Soha a büdös életbe nem fogom megérteni hogy 4-5 órás fps-ekben meg 100%-hoz kellõ Tomb Raiderben (hogy egy újat említsek) hogy képesek az emberek 1x-2x órákat beleölni.
Eladásokra kíváncsi leszek. Bízom benne,hogy ez is meglesz 1 millió!
Remélem azt is,hogy még sok játékukban használják majd a CE3-at és ennél jobban kihasználják majd.(Következõ az Enemy Front lesz)
2) mibe fogadjunk, h nem realistic ballisztikával játszod és szokás szerint rohansz ;)
nem lóverseny ez, B+
:D :D
Just do it :)
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondjuk a szelcsendben lehet valami, bar ahol neztem 1m/s-et irt es nem mozgott.
A palya vegefele 5m/s-et ott mar finoman mozgolodott a novenyzet.
De elejen a steril reszen, viszont hullik a lomb, zold level esz nelkul, akkor meg azt nehez hova tenni.
Na mind1 ez legyen a legnagyobb baja, remelem tobben liszenszeltek mar ezt az enginge-t, inkabb mint meg egy unreal3-as oskovuletes borzadaly.
szerintem
Na meg szerintem az elso palyan (meg csak ott jarok) Elfelejtettek bekapcsolni a szelet, mert minden all rezzenestelenul, nagyon streil lesz tole minden. EGy komolyabb modder csapat tobbet kihozna az engine-bol azt gondolom :)
szerintem
Nagyin kiváncsi vagyok mit alkotnak majd azzal a kalandjátékkal. Skyrim alázást várok :-D
én meg ezekután mindent az Unigine-hoz mérek majd, vagy a Future Mark-hoz.
Crysis 3 grafika csak egy van, semmi nem lesz olyan , meg olyan rövid szar sem...
Crysis egy techdemo/szimulátor,
EZ egy játék!
Nem bugos ez, csak a City csinálta. <#idiota>#idiota>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Minden maxon van!
* Scomcomputers the future of computing!*
Mert amiket mi raktunk be sajátot ég és föld a kettõ kb.