341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
-
rolemodels #221 sziasztok ugye nem csak 2 pálya lessz a multiban ugye?mert az nagyon gáz lenne nem elég hogy rövid a singleplayer csak 2 multiplayer térkép van!ugye lessz még hozá remélem,és h ingyen
-
Ha kinőnek a saját álomvilágukból akkor esetleg, az a baj hogy maga a CryEngine fejlesztői a saját motorjukat csak látványban értik jól, Míg más idegen fejlesztők ha nem is tudnak alkotni akkorát de értelmesebb játékokat tudnak csinálni...kár érte, a CryEngine a Crysis 3-ban szép, de ahogy az Other-es tag mondta ehhez semmi nem kell a jövőben a látvány megvan már csak a játék/játékmeneten kell változtatni.
Nekem eddig a 2. rész jött be a legjobban. -
mester1987 #219 Ja nem, oké. OFF vége. -
mester1987 #218 Ja lehet, hogy a KAOS Studios/Digital Extremes-nél maradt, csak ugye THQ már nincs, így nem vette át senki eddig...:O -
Fejlesztés alatt várható megjelenés valamikor 2015-ben :( -
mester1987 #216 Tényleg a Homefront 2-vel kapcs mi van? Azt is a CryENGINE-el csinálja tudtommal a Crytek. -
Azért az kétlem.Évek alatt talán ebből is meglesz az 1+ millió eladás.
Inkább fókuszáljanak valami jobbra.
Nagyon remélem hogy a kalandjátékuk meghozza a hőn áhított sikert nekik,de az még nagyon odébb van :(
Valamit azért elhinthetnének már belőle igazán.Legalább hogy Cryengine-es lesz vagy mi:D -
mester1987 #214 Ha többet tettek volna marketingbe kelendő lenne mint a fene! -
mester1987 #213 Szerintem összképileg teljesen rendben van, a bugoktól meg a levegőben maradt textúrától + a sztorit levéve! -
Jah mert egy 690-el menne 30-40 fps-t, akkor a megoldás hogy vegyek új gépet?
Tök lényegtelen milyen gépem van, Crysis 3 "üres", "rövid", "játszhatatlan", ez nem....az engem kuvára nem izgat hogy másnak bivaly gépe van.
Ez a lényege, nem annyira szép cserébe kis gépeken is játszható. -
Hát igen a ballisztika tényleg jó nem olyan Sniper elite szintű 100m-en 1m-rel elfújja a golyót a szél szintű valami, it tényleg reálisnak tűnik, bár sosem voltam mesterlövész, meg nem számoltam ki az 500m-re 5m/s-es szélben kilőtt golyó trajektóriáját, de úgy érzésre nekem jónak tűnik. Az AI viszont, hát inkább csak scriptnek mondanám, ,mintsem rendes AI-nak. -
az alairasodban levo geppel valoban jatszhatatlan, de nem ahhoz kene viszonyitani. -
Ezért írtam egy kis kommentet, az alsó a többeknek játszhatatlan gépigénnyel bíró Crysis3, vagyis nem 1 játék.
Erre írtam hogy ne a Crysis 3-hoz nézzék. :P -
*van -
Elvileg nem. (nem saját kép, nfohump-ról vvan) -
TóthG77 #206 Szasztok, ezt csak DX9-be lehet játszani? -
Miért mondod? Megjelenik egy kép, hogy ilyen lesz és utána kapunk egy nálánál sokkal rosszabb minőséget. Mi ez, ha nem tiszta átverés? De, most a reagálásodon elgondolkoztam... lehetséges, hogy a 2 kép nem is egy játékból van? Mert akkor nem szóltam :)
Egyébként Commodore 64en nőttem fel :) -
jó néhány video-t megkuksizva
a ballisztika és az enemy AI mérföldekkel jobbnak tűnik, mint
az 1. részben
és ez a 2 lényeges
alig várom a megjelenést -
Hát én nem tudom de szerintem az első rész szebb volt, itt valahogy nem állt úgy össze a pályadesign sem. Ráadásul elég sok a gagyi karakter animáció is, viszont legalább nincsenek azok a béna COD utánzat küldetések, mint az 1-ben. -
mester1987 #202 A felső kép alacsony beállítások mellett
-
Ha az amire gondolok akkor le kell húzódni előlük jobbra a bokrok mögé. -
Nállam oloyan gond van hogy ATI kártyánál átlátszó a textúra!
Valaki találkozott már ehhez hasonlóval? -
én elakadtam egy ilyen bázis tisztítás után mikor a sötét úton megyek egyszer csak kirohannak a katonák és lelőnek(első infra szemüveges pálya) -
Én vagyok a gyors mi? Haver most írta ez picsa volt: 4 óra 18 perc!
-
Hol az 1080p tirexi? -
Újgengyerekek vagytok.
Nem éltetek abban az időben mikor arcuk sem volt a karaktereknek, csak a felszín alapján ítélkeztek.
Én meg azokat büntetném akik warez után, vagy 2 kép után, MÁS tisztességes ember munkájára ezt mondják. -
komolyan, én az ilyet pénzbírsággal büntetném! -
Jó hát lehet, hogy a többi pálya rövidebb lesz, majd elválik. -
Be lehet olvasgatni a torrentekhez konkrétan ott is írták hogy alig 5 órás volt szóval nem csak én vagyok "gyors" -
zuzu7 #192 Hi!
Ez nem megy csak Dx9-be?
-
Nem, nem erre értem, nem biztos hogy ez.
Hanem sok játékkal szerintem csak úgy játszik, feltételezve hogy annyira nem is érdekli, és akkor nem mélyül bele annyira.
Gondolom én. -
Hát igen valahogy el kell érni, hogy minden topicba ő írhassa be először hogy végigtolta és milyen rövid volt:D -
Neki minden 5 óra. :D
Szerintem marha egyszerű, "siet" végigjátszani őket.
Más az ha nyugodtan tolod és azért nem rohansz.
Crysis-ban is végig lehet futni hogy szinte senkit nem ölsz meg. -
Nekem durván 40-45 perc volt eddig 1 pálya elvileg 10 van belőlük az akkor kerekítve 7 óra vagyis nem 5. Nem tudom, Grebber hogy csinálja, hogy neki szinte minden 5 óra hosszú :D -
kjhun #187 13.03.13 18:19 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Update.v1.03-P2P 34 MB -
lol
-
könnyű fokon 6-7 óra, ne beszélj butaságokat. -
codot eleve veteránon érdemes kezdeni, akkor nem 3 óra a single, hanem min. 6. -
Nem erről beszélünk de mindegy. -
Ja hogy szerintetek ha a Cod-ot végigviszem 6x egymás után különbözös nehézségen máshogy csinálva akkor a kod 24 órás.
Ne legyetek már barmok!