Sniper: Ghost Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem, nem erre értem, nem biztos hogy ez.
Hanem sok játékkal szerintem csak úgy játszik, feltételezve hogy annyira nem is érdekli, és akkor nem mélyül bele annyira.
Gondolom én.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Hát igen valahogy el kell érni, hogy minden topicba õ írhassa be elõször hogy végigtolta és milyen rövid volt:D

DarkSector
Neki minden 5 óra. :D
Szerintem marha egyszerû, "siet" végigjátszani õket.
Más az ha nyugodtan tolod és azért nem rohansz.
Crysis-ban is végig lehet futni hogy szinte senkit nem ölsz meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nekem durván 40-45 perc volt eddig 1 pálya elvileg 10 van belõlük az akkor kerekítve 7 óra vagyis nem 5. Nem tudom, Grebber hogy csinálja, hogy neki szinte minden 5 óra hosszú :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

13.03.13 18:19 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Update.v1.03-P2P 34 MB
Maxtreme

lol <#idiota>

DarkSector
könnyû fokon 6-7 óra, ne beszélj butaságokat.

Kongy
codot eleve veteránon érdemes kezdeni, akkor nem 3 óra a single, hanem min. 6.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Nem errõl beszélünk de mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ja hogy szerintetek ha a Cod-ot végigviszem 6x egymás után különbözös nehézségen máshogy csinálva akkor a kod 24 órás.
Ne legyetek már barmok!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem mindenkinél az a cél ,hogy berakhassa a rubrikába a pipát, hogy na ez is megvolt, hanem van aki szeret nézelõdni, ha nem tetszik valami újratölteni és más megoldást keresni, akármi.

grebber
Ha játszottál vele tudnád ebben nem is lehet rohanni,mivel szétszednek egybõl.Ráadásul mint mások is írták az egybõl átemelték azt a tulajdonságot,hogy 50 kb-rõl meghallják a társuk halálát és te lehet elbújva a föld alatt is jön és egybõl szarrá lõ miközben ki se látszol a bokroktól.
Szóval aki ebbe tud rohanni na az már pronak mondhatja magát!Én nem vagyok ilyen 1-2 rész ami ha jól megy 3 perc és szoptam vagy 30 percet.

Fehercsoki
Egy sniper pont nem csak megy elõre és lõ, de persze úgy játszod ahogy akarod.

grebber
Mennyetek már a jó büdös p..... ezzel a rohanás szöveggel. Menni kell lõni kell semmi mást nem kell mint minden más játékban megyek elõre basszátok meg! Nézelõdni a keresgélõs játékokban kell ahol az egérkattintással tudod a megtalált tárgyat eltüntetni.

Soha a büdös életbe nem fogom megérteni hogy 4-5 órás fps-ekben meg 100%-hoz kellõ Tomb Raiderben (hogy egy újat említsek) hogy képesek az emberek 1x-2x órákat beleölni.
Eladásokra kíváncsi leszek. Bízom benne,hogy ez is meglesz 1 millió!

Remélem azt is,hogy még sok játékukban használják majd a CE3-at és ennél jobban kihasználják majd.(Következõ az Enemy Front lesz)

Muttley
1) lesz hozzá 1 millió DLC
2) mibe fogadjunk, h nem realistic ballisztikával játszod és szokás szerint rohansz ;)

nem lóverseny ez, B+
:D :D

Just do it :)

grebber
Játék hosszilag követi a mai trendeket nincs 5 órás.

http://www.youtube.com/v/kxDPlfqqGKc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Fehercsoki
Undorító ez a checkpoint rendszer...

Fehercsoki
Na játszottam kb. 20 percet FLT crackel, és ezzel nem akadt be.

Lesz még.
Fehercsoki
Hát van már FLT crack, kipróbálom akkor azzal...

grebber
Szerintem crack hiba vagy valamit nagyon elrontottak mert nálam is ez van.Pl missziok elején is az átvezetõ videóknál.

Fehercsoki
Na kipróbáltam a játékot, elsõ 2 küldetést csináltam meg, de eddig elég monoton, de szívesen játszok azért vele, viszont van egy problémám, grafikai beállításoktól függetlenül a játék néha beakad pár másodpercre, ez miért lehet?(tehát akár lowon és very highon is ugyanúgy fut, teljesen jó fpsel, viszont néha beakad)

Kongy
ÚRISTEN! A CryEngine-t ilyen szarul használni, te jó ég! Az egész vegetáció full mozdulatlan, felnézek, egy darab textúra az egész erdõ... istenem. Crysis 3 után sírok ezen a játékon... tökéletes példája annak, ha egy jó engine egy csapat amatõr kezébe kerül. Amúgy maga a játék tûrhetõ, bár kicsit unalmas nekem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

2013-03-12 18:12:27 GAMES Sniper_Ghost_Warrior_2-FLT 6675.7MB | 70F
DarkSector
Hát ez legyen a legnagyobb baj ahogy fogalmaztál. :)

alma2
nem is en vezetem, en csak latom es szornyulkodom.
Mondjuk a szelcsendben lehet valami, bar ahol neztem 1m/s-et irt es nem mozgott.
A palya vegefele 5m/s-et ott mar finoman mozgolodott a novenyzet.
De elejen a steril reszen, viszont hullik a lomb, zold level esz nelkul, akkor meg azt nehez hova tenni.
Na mind1 ez legyen a legnagyobb baja, remelem tobben liszenszeltek mar ezt az enginge-t, inkabb mint meg egy unreal3-as oskovuletes borzadaly.

szerintem

DarkSector
Mondjuk ez a játék nem a jármûvezetésre lett kiokoskodva, valamint létezik olyan hogy szélcsend.

alma2
azt hiszem meg nyugdijt se annak annak a designernek, grfaikusnak, vagy barkinek aki rabolintott, hogy az elso palyan a motorcsonaknak megfelelo a felkavart vize, ilyen hanyadekot reg nem lathatott a jatekos tarsadalom :)
Na meg szerintem az elso palyan (meg csak ott jarok) Elfelejtettek bekapcsolni a szelet, mert minden all rezzenestelenul, nagyon streil lesz tole minden. EGy komolyabb modder csapat tobbet kihozna az engine-bol azt gondolom :)

szerintem

Shep
Megcsináltam másfél pályát, nem rossz ez csak valahogy olyan lomha a mozgása az emberünknek.

grebber
Nekem is tetszett az elsõ rész.A City elsõ igazán valamire valo játéka volt.És szerencsére tartja ezt a szintet.
Nagyin kiváncsi vagyok mit alkotnak majd azzal a kalandjátékkal. Skyrim alázást várok :-D

DarkSector
"sok tudatlan igen"

én meg ezekután mindent az Unigine-hoz mérek majd, vagy a Future Mark-hoz.

kill3r21
Mivel ezis Cryengine3 igy mindenki ahhoz fogja hasonlítani, kár ezen kiakadni....egyébként igen meglepõen jó a játék....bár nekem az elsõ is bejött....
DarkSector
HÁNYszor kell még ezt hallanom? És hány topikban?
Crysis 3 grafika csak egy van, semmi nem lesz olyan , meg olyan rövid szar sem...

Crysis egy techdemo/szimulátor,
EZ egy játék!

kill3r21
Nos hát nem egy Krizis3, de elég kellemes a grafika....:)
Maxtreme
Lõttem én is videt, de nem azért amiért egyesek hogy lássák milyen fainul tudok fullécsdibe játszani:

http://www.youtube.com/v/QWrG9xu7834&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem bugos ez, csak a City csinálta. <#idiota>

grebber
Nem rossz ,simán hozza az elsõ rész hangulatát.Csak sokan már a City név láttám le se szarják ;-)

z0ty4
wow azt hittem benne lesz pár napig a top10-ben. ennyire rossz? <#violent>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Jó az optimalizálása :D

http://www.youtube.com/v/mIzqCeQ4J3E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Te beteg vagy ember,de bírom a stílusod :D :D :D XD

Kérni fogok tõled egyszer egy autogrammot :)
Huhh <#eljen>
Mikrofonos videó:
http://www.youtube.com/v/bM9kuWADUTo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

scomcomputers
No nem egy Crysis3,meg csak DX9 ugye:

Minden maxon van!

* Scomcomputers the future of computing!*

...vagy PNG-t, az veszteségmentes.
BMP képformátumot kell választani.
grebber
Azok az elsõ képek rondák is nem is értem milyen beállításokkal csinálta a srác (nfohumpról raktam be õket)
Mert amiket mi raktunk be sajátot ég és föld a kettõ kb.

Shep
Másik topicban meg jó, hogy porig aláztad a grafikát :D

12.03.13 07:26 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Special.Edition-ALI213 6004 MB
12.03.13 10:22 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Special.Edition-3DM 6400 MB

Link

Scene, még nincs.