336
Shameless (2011) - Szégyentelenek
-
Konyigery #175 Egyet értek, még a Walking Deadet is leszartam tegnap előbb ezt néztem. :D -
#174 A Breaking Bad véget értével nálam is. Bár van még pár hasonló minőségű sorozat de egyik se ilyen szórakoztató, és a karakterek se ennyire szerethetőek. -
#173 Ezzel a résszel azt hiszem eldőlt: a Shameless a jelenleg futó legjobb sorozat. -
Konyigery #172 Uhhh kőkemény rész volt :S -
#171 Tipikusan úgy írták ki, hogy bármikor vissza tudják hozni.. Nem láttuk mi történt vele, hiába mondanak bármit az írók ameddig a sorozatban nem mondják, hogy meghalt nem lehet biztosra venni sztem.. -
#170 The Story Behind Jimmy's Death
Itt azt írja, hogy meg volt írva a halál, csak már nem tudták leforgatni.
De még lehet szerepelni fog valamilyen formában.
"ez pedig mint tudjuk a sorozatokban,filmekben mást nem is jelenthet mint azt hogy nem halt meg"
Ebből nem tudom mennyire lehet kiindulni, nemrég egy másik sorozatban még az se mindenkinek volt elég, hogy konkrétan mutatták a dolgot, volt aki még azután is reménykedett (talán még most is), hogy visszatér a karakter :D -
fenyharcosa #169 Hát ha a biztos tényeket nézzük amiket képen láttunk az alapján egy olyan képkocka sem volt ahol megölték volna.ez pedig mint tudjuk a sorozatokban,filmekben mást nem is jelenthet mint azt hogy nem halt meg.
de akkor ezek szerint hivatalos írás nem volt arról hogy meghalt. -
#168 #135 -
fenyharcosa #167 egy kértésem lenne:Steve most akkor meghalt,vagy van arról valami hivatalos infó hogy fel fog tűnni a 4. évadban is? -
#166 Na ez a rész az évad legjobbja volt eddig:D -
#165 Ignore that :D -
Konyigery #164 lehet csak szénszünet lesz a suliban. :D -
#163 na a következő részben végre lip hazatér:D ian is visszatérhetne már.. nekem még frank kocsmás jelenetei hiányoznak nagyon:D -
Janika114 #162 Carlnál azon szakadtam mikor Debi barátnőjének a szőkének beszólt :D -
#161 ja így is érdekes a szála, de sztem elébb-utóbb haza fújja a szél:D
legnagyobb sztem carl:D -
Janika114 #160 Nekem mindig is Lip volt a kedvencem, megnéznék egy spinoffot is arról, hogy boldogul az egyetemen :D Nekem az ő szála tetszik eddig a legjobban, remélem nem lép le hamar innen, és a szőkét később elkapja :D -
#159 Ja új közeg ahol senkit nem ismer, ismerős a szitu. Kiváncsi vagykk mikor unja meg és lèp le.. -
Konyigery #158 Lipet sajnáltam nem kicsit ebben a részben. Picit magamra emlékeztetett.
Kevinék meg :DDD Triplets:DD -
#157 Az utolsó jelenet:D:D -
#156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Samantha? -
Janika114 #155 +1 -
#154 nem ártana egy új banner.
ez elég jó sztem:
-
#153 megint nincs fordítója a sorozatnak:( -
#152 Na, ma néztem meg.
Debbie-t jól nyakonverném, sanszos, hogy én is utálni fogom idén, ha atovábbiakban is ezt a stílust fogja hozni. Sheila-t meg igazán kiírhatnák a sorozatból. annyira idegesítő.
-
Janika114 #151 Jaja, király kezdés volt, már látom előre, hogy Debbie idegesíteni fog idén. Lip még mindig nagy kedvencem, Rossum meg mennyivel jobban mutat rua nélkül :D -
#150 Hajjaj, de hiányzott már, kurva jó volt :DDD Emmy Rossum keblei meg, tej ó ég!!! -
#149 Ahh ez a Frank-Carl duó büntet.:D -
#148 Zsííír ;) -
#147 Megelőztél.:) -
Janika114 #146 Kijött a 4. évad első része egy héttel korábban, már tölthető, angol felirat is van már, szóval magyar is lesz akkor nem sokára. -
#145 Én Frank-et bírom, meg V-t meg Kev-et illetve Carl-t.
a buziskodós fiúkat, Sheila-t egyáltalán nem.
Lip-et meg Debs-et meg úgy-ahogy...
ja, a főszereplő csajt ki ne hagyjam... teljesen rendben van a karaktere. Remélem fog még kupakolni a rendőrrel! :D
/illetve a Cool Túrás girhes csajból bizony jó nő lett!/
1 gond van csak. a csajomnak nem tetszik a sorozat. (pedig eddig általában sikerült mindig elnyeretni a tetszését. de ez meg a Family Guy nem fog menni! :S ) -
Janika114 #144 De Jimmy is :D -
#143 Elején én is, de aztán egy idegesítő picsa lett belőle.. -
#142 Karent meg én bírtam (többnyire) :D
-
#141 Úgy látszik Jimmy-t csak én bírtam.:D -
#140 srácok a végére értem. /S01E01-S03E12/ kösz mindenkinek, aki ajánlotta a Sorozatok topicban.
nálam az első helyet osztja meg a sorozatok kategóriában a Californication-nel. /a még futók között/.
&..... mindjárt itt a január. /nekem nem tűnik olyan hosszúnak :D hehe/
Steve-Jimmy-ért nem kár.
Mandy-t meg tömném, mint a hálaadási pulykát!
és remélem Karen évadonként 1 epizódra tér vissza... /bár, ha nem jönne, az sem lenne nagy baj. sőt./ -
Janika114 #139 Igen én is ilyesmire gondoltam, de remélem úgyse fog, zárják le azt a szálat inkább teljesen. -
#138 gondolom ha visszatér akkor fiona álmában fog szerepelni, vagy valami hasonló -
#137 hát én nem örülök neki:( -
#136 Ja, ezt már nem akartam bemásolni, de nagyon örülök neki :)