Shameless (US)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Itt a harmadik évad,harmadik résznek a felirata.Ma este nézem is.
Jó szórakozást! <#wow1>#wow1>
Az az egy kár az egészben, hogy V-nek ocsmány szilikon mûcsöcsei vannak, szívesebben nézném a természetes dekoltázsát, mert amúgy nem rossz nõ. Na de ez egyéni szocproblem :) Mandy meg Fiona viszont <#finom>#finom>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A gettófehér az új barna" :DD
Rész is jó volt szerintem is, a robotos rész tetszett :D Lip karakterét bírom nagyon, remélem lesz még egy két olyasmi mint amikor loptak és menekültek :D
A rész tényleg fasza volt :D Már hiányzott :)
Yo, Bitch!
De Hank Moodyt egyszeruen nem tudom letenni mar honapok ota :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nyáron daráltam, várós!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezen kívül még Falling Skies, Longmire, Anger Management, The Newsroom amiket nézek, és várom nagyon a Breaking Bad új évadját.
Ja és még mellette darálom az Eastbound and Down-t és az X-Files-t. De van még kb 30 sorozat ami darára vár.:D Egyszer érjek a végére, csak a lista kb minden nap bõvül.:D
Yo, Bitch!
Amúgy mik szerepelnek a nyári listádon? Azt láttam, hogy az Anger Managementet te is nézed. Continuum, Scandal, új Dallas esetleg? :D Nekem egy most nagyon tetszik, CW-n fut, NYC 22 a neve. Érdekesek a karakterek, a sztori már kevésbé, de szerintem nézhetõ!
Yo, Bitch!
A történet: A fõszereplõ egy transzszexuális bérgyilkos (férfi test, de nõnek érzi magát), akit Chloë Sevigny alakít. Az elsõ részben többször is alaposan megmutatják, hogy valójában mi is van a lábai között :D Kiderül, hogy az exe meghalt, továbbá az is, hogy van egy közös fiuk, õ pedig el is utazik hozzá rögtön. A többit nem írom, mert még túl spoileres lenne. Annyi még, hogy a szereplõválasztás szerintem ismét csak zseniális (mint a Shamelessben), szó sincs sablonszereplõkrõl, hanem furcsa és egyedi karaktereket ismerhetünk meg, akik nem szupermodellek, mint manapság szinte az összes soriban.
Én nézni fogom, mert imádom az olyan sorozatokat, amik történetben és megvalósításban is jóval eltérnek a szokásostól, de persze azt is megértem, ha valaki inkább távol tartja magát tõle :D
Este megnézem a pilotot, aztán írok véleményt.
Yo, Bitch!
Nem is emlékszem, hogy írtad-e, de berendelték végül a harmadik évadot?
3-4 nap alatt szokott felirat lenni, csak a fordítónak nagyon sok a dolga mostanában ezért csúszik ilyen sokat az utolsó 2 epizód felirata
Yo, Bitch!
Karen meg a legnagyobb személyiségfejlõdésen ment keresztül a sorozatban, sajnos negatív irányban. Bár én még így is dugnám <#banplz>#banplz>
Amúgy komolyan ilyen lassan fordítják? Én azt hittem már a megjelenés estéjén kész szoktak lenni a feliratok, itt meg azért hosszú hetek telnek el <#conf>#conf>
vége elég lehangoló volt amúgy.
Yo, Bitch!
Elvileg ez a tegnapi rész volt a season finale. Nekem tetszett benne, hogy nem a szokásos drámai évadzárót választották õk is, hanem egy vidám befejezést.
Frank kórházas mentõakciója epic :D
Lip meg b*ssza meg, állandóan a legjobb csajokkal van dolga :D (remélem a lányka szerepel majd sokat a harmadik évadban is, lehetõleg ugyanennyi ruhamennyiséget viselve magán :D)