336
Shameless (2011) - Szégyentelenek
-
Janika114 #135 De hozzátették hogy egy-két részre feltűnhet, de nem valószínű mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megerősítették hogy Jimmy meghalt.
Amit én szeméy szerint nem is bánok.
-
#134 Justin Chatwin (Jimmy) nem fog visszatérni a Shameless US 4. évadjára. -
Janika114 #133 A sex jelenetekbe akkor könnyen beleélték magukat xd -
#132 wow :) Remélem igaziból nem üti el Laura Wiggins-t :( -
#131 most nézem, hogy lip és mandy igazából is járnak:D -
#130 hát sajnos ha így folytatja tényleg hamarosan vége lesz:S
bár lehet a következő évad arról fog szólni, hogy nem iszik és próbál megváltozni. -
#129 Én meg ettől is félek, amit az első mondatban írtál :D -
Janika114 #128 Sztem nem, direkt nem mutattak semmi konkrétat pont ezért, szerintem a következő évad fináléjának ez lesz a vége h visszatér. Amúgy én is attól félek egyre jobban, hogy lassan eljön az az idő mikor Franknak annyi, nélküle meg már nem lenne ugyanaz ez a sorozat. -
#127 a kritikán én is csodálkoztam. mert ez az évad minden volt csak gyenge nem.. de a kommentek szinte mind pozitívak. mondjuk a kritikát is olvasó írta. -
#126 szerintem is jobb volt.. 2014 de rohadt messze van még.:S -
#125 ehh de szomorú rész volt:(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor jimmy meghalt? ne már geci..:( -
Janika114 #124 Az évad finálé szerintem nagyon jó lett, nagyon tetszett mikor Carl elment az apjához a kórházba, de egész rész nagyon adta. Junkie kritikát olvastam és látom hogy sokaknak nem tetszett az évad annyira, szerintem meg jobb volt mint a tavalyi, nekem ez az évad nagyon adta, sajnos messze van még 2014... :/ -
#123 Imádom! Januárban ugyanitt gyerekek -
#122 Nekem még az is kevés lenne, ha minden héten lenne egy rész, most meg várhatunk 2014-ig... -
#121 Atyaég mi rész volt ez a 11-es! Elképesztő ez a sorozat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszus Karen, hát engem nagyon lesokkolt, mi lett vele. Aztakurva. Liptől meg nagyobb agressziót vártam, ahogy az előző részben ott a buszon ült, megszállott fejjel. A végén meg Frank de durva volt, azért van ott valahol mélyen szív :) -
#120 Már csak egy rész
De legalább talán jövőre Debbie már nem fog mutálni :D -
Janika114 #119 Ettől félek én is...
A vége amúgy epic volt :D -
Konyigery #118 Ezt a Jody-t egyre jobban bírom :DDD -
#117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok Lip mire készül. Szerintem most látni fogunk tőle is valami durva dolgot -
#116 Haha :) -
#115 [spoiler]A sorozathoz tökéletesen illik a kóma gyógymódja
És szegény Frank :D -
#114 karen még idegesítőbb:D
frank meg jó haverokat talált:D:D -
#113 Nyilván túléli, de nem festett túl jól :D -
Konyigery #112 hajajj ez a rész felért egy Skins évadzáróval :DD -
#111 A kurva életbe :D -
#110 Hát Mandyt eddig se nagyon bírtam... -
#109 A nyolcadik rész is +volt.Nem volt olyan rossz,csak a hatodik nyomába sem ér.
De a Kev és V + anyuci páros most is fasza volt. -
#108 [spoiler]Rosszabb :D
De én örülök, hogy visszajött -
#107 Idegesítő egy pics@,remélem nem olyan lesz mit a második évadban. -
Janika114 #106 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és már nem is olyan idegesítő darkos-emos picsa :D
-
#105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen!!! Viszajött Karen! -
#104 A hatodik rész volt a legnagyobb!! Kib@szott jó volt.Kev és V anyja közti du... hatalmas volt,szét röhögtem az agyam.és Frank vizelet +oldása is valami eszméletlen áhhhhhhhhhhh -
#103 ÁÁÁ de undorító ez az ember :D -
hapi #102 Az utolsó két résszel új magasságokba (vagy mélységekbe?)emelkedett a sorozat. :) -
#101 hát én is valami hasonló unalmas családi drámára.
de aztán egyre többen írták, hogy nagyon jó. aztán mikor elkezdte adni a viasat3 ott megnéztem az 1. részt és utána elkezdtem darálni:D -
Janika114 #100 Ezzel én is így voltam h alig akartam elkezdeni teljesen másra számítottam. Elsőnek ezt a képet láttam a sorozatról:
Gondoltam h biztos arról szól h nagyon szegények alig tudnak megélni, és szegény apjuk mindent megtesz h eltartsa őket, tele drámával :DDD Hát nagyon nem ezt kaptam :D -
#99 ezt a sorozatot részről részre jobban szeretem:D előlépett a legvárósabb sorozattá nálam minden héten.
pedig ha valaki csak leírná az alapsztorit, akkor tuti el sem kezdeném.. -
Konyigery #98 NAJÓ Frank nálam megint kib***ta a biztosítékot :DDD -
BongoBácsi #97 Nagy nagy volt az utolsó két rész és ráadásul mindig tanul az ember valamit a részekből (pl. vizelettesztes jelenet) -
BongoBácsi #96 Köszi nagy vagy az oldalon kerestem de akkor sajnos átfutottam a szám felett !