Shameless (US)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár néha van syntax error, de talán a helyesírásra már jobban figyelnek, miután egyszer sok volt a negative feedback. viszont aránylag hamar kész! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Már idejét nem tudom hogy mikor röhögtem ekkorát mint a Lip wc-s jelenetén . Le kellett állítanom 5 percre úgy szakadtam a röhögéstõl
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Itt azt írja, hogy meg volt írva a halál, csak már nem tudták leforgatni.
De még lehet szerepelni fog valamilyen formában.
"ez pedig mint tudjuk a sorozatokban,filmekben mást nem is jelenthet mint azt hogy nem halt meg"
Ebbõl nem tudom mennyire lehet kiindulni, nemrég egy másik sorozatban még az se mindenkinek volt elég, hogy konkrétan mutatták a dolgot, volt aki még azután is reménykedett (talán még most is), hogy visszatér a karakter 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
de akkor ezek szerint hivatalos írás nem volt arról hogy meghalt.
Yo, Bitch!
legnagyobb sztem carl😄
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Kevinék meg 😄DD Triplets😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Debbie-t jól nyakonverném, sanszos, hogy én is utálni fogom idén, ha atovábbiakban is ezt a stílust fogja hozni. Sheila-t meg igazán kiírhatnák a sorozatból. annyira idegesítõ.
a buziskodós fiúkat, Sheila-t egyáltalán nem.
Lip-et meg Debs-et meg úgy-ahogy...
ja, a fõszereplõ csajt ki ne hagyjam... teljesen rendben van a karaktere. Remélem fog még kupakolni a rendõrrel! 😄
/illetve a Cool Túrás girhes csajból bizony jó nõ lett!/
1 gond van csak. a csajomnak nem tetszik a sorozat. (pedig eddig általában sikerült mindig elnyeretni a tetszését. de ez meg a Family Guy nem fog menni! :S )
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nálam az elsõ helyet osztja meg a sorozatok kategóriában a Californication-nel. /a még futók között/.
&..... mindjárt itt a január. /nekem nem tûnik olyan hosszúnak 😄 hehe/
Steve-Jimmy-ért nem kár.
Mandy-t meg tömném, mint a hálaadási pulykát!
és remélem Karen évadonként 1 epizódra tér vissza... /bár, ha nem jönne, az sem lenne nagy baj. sõt./