Shameless (US)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt.
bár néha van syntax error, de talán a helyesírásra már jobban figyelnek, miután egyszer sok volt a negative feedback. viszont aránylag hamar kész! :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

SPEAK FUCKIN ENGLISH :DD Asziszem :DD Mickey kegyetlen forma lett :DD Amit picit sajnálok, hogy ennyire tönkrebszták Frank egészségét, nagyon szarul néz ki, nem tudom ezt hogy fogja túlélni, plusz ha túl is éli nehezen tudja majd azt az életmódot folytatni amit eddig, és az már sajna nem lesz a régi feeling :( Remélem nem akar William H. Macy kiszállni a mûsorból :S
Steve Downie
Ez a Mickey is mekkora egy hatalmas karakter, egyre jobb a show!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

stargatelost
Shameless a csúcson, 10/10.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
Következö se lesz egy vidám rész ahogy elnézem..

Yo, Bitch!

Ez a rész volt drámailag eddig a legerõsebb szerintem, nekem nagyon bejött, fõleg, hogy eléggé Lip központú volt, de nagyon átjött most ez rész.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ForzaInter
5. évad berendelve!:)

Yo, Bitch!

Hát ez sem volt egy túl vidám rész :S
Nem tudom hogy a történetírás miatt lett így alkotva,vagy David Nutter keze van a dologban de talán ez az s04e05 volt a legjobb rész.az elmúlt pár évadot tekintve biztosan.

Már idejét nem tudom hogy mikor röhögtem ekkorát mint a Lip wc-s jelenetén . Le kellett állítanom 5 percre úgy szakadtam a röhögéstõl
hol szokott megjelenni leghamarabb a magyar felirat?

Egyet értek, még a Walking Deadet is leszartam tegnap elõbb ezt néztem. :D
ForzaInter
A Breaking Bad véget értével nálam is. Bár van még pár hasonló minõségû sorozat de egyik se ilyen szórakoztató, és a karakterek se ennyire szerethetõek.

Yo, Bitch!

stargatelost
Ezzel a résszel azt hiszem eldõlt: a Shameless a jelenleg futó legjobb sorozat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Uhhh kõkemény rész volt :S
ForzaInter
Tipikusan úgy írták ki, hogy bármikor vissza tudják hozni.. Nem láttuk mi történt vele, hiába mondanak bármit az írók ameddig a sorozatban nem mondják, hogy meghalt nem lehet biztosra venni sztem..

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
The Story Behind Jimmy's Death

Itt azt írja, hogy meg volt írva a halál, csak már nem tudták leforgatni.
De még lehet szerepelni fog valamilyen formában.

"ez pedig mint tudjuk a sorozatokban,filmekben mást nem is jelenthet mint azt hogy nem halt meg"

Ebbõl nem tudom mennyire lehet kiindulni, nemrég egy másik sorozatban még az se mindenkinek volt elég, hogy konkrétan mutatták a dolgot, volt aki még azután is reménykedett (talán még most is), hogy visszatér a karakter :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát ha a biztos tényeket nézzük amiket képen láttunk az alapján egy olyan képkocka sem volt ahol megölték volna.ez pedig mint tudjuk a sorozatokban,filmekben mást nem is jelenthet mint azt hogy nem halt meg.

de akkor ezek szerint hivatalos írás nem volt arról hogy meghalt.
stargatelost

egy kértésem lenne:Steve most akkor meghalt,vagy van arról valami hivatalos infó hogy fel fog tûnni a 4. évadban is?
ForzaInter
Na ez a rész az évad legjobbja volt eddig:D

Yo, Bitch!

Steve Downie
Ignore that :D

lehet csak szénszünet lesz a suliban. :D
ForzaInter
na a következõ részben végre lip hazatér:D ian is visszatérhetne már.. nekem még frank kocsmás jelenetei hiányoznak nagyon:D

Yo, Bitch!

Carlnál azon szakadtam mikor Debi barátnõjének a szõkének beszólt :D

ForzaInter
ja így is érdekes a szála, de sztem elébb-utóbb haza fújja a szél:D

legnagyobb sztem carl:D

Yo, Bitch!

Nekem mindig is Lip volt a kedvencem, megnéznék egy spinoffot is arról, hogy boldogul az egyetemen :D Nekem az õ szála tetszik eddig a legjobban, remélem nem lép le hamar innen, és a szõkét késõbb elkapja :D

ForzaInter
Ja új közeg ahol senkit nem ismer, ismerõs a szitu. Kiváncsi vagykk mikor unja meg és lèp le..

Yo, Bitch!

Lipet sajnáltam nem kicsit ebben a részben. Picit magamra emlékeztetett.
Kevinék meg :DDD Triplets:DD
ForzaInter
Az utolsó jelenet:D:D

Yo, Bitch!

stargatelost
Samantha?<#fejvakaras>

+1

ForzaInter
nem ártana egy új banner.
ez elég jó sztem:

Yo, Bitch!

ForzaInter
megint nincs fordítója a sorozatnak:(

Yo, Bitch!

Na, ma néztem meg.
Debbie-t jól nyakonverném, sanszos, hogy én is utálni fogom idén, ha atovábbiakban is ezt a stílust fogja hozni. Sheila-t meg igazán kiírhatnák a sorozatból. annyira idegesítõ.

Jaja, király kezdés volt, már látom elõre, hogy Debbie idegesíteni fog idén. Lip még mindig nagy kedvencem, Rossum meg mennyivel jobban mutat rua nélkül :D

stargatelost
Hajjaj, de hiányzott már, kurva jó volt :DDD Emmy Rossum keblei meg, tej ó ég!!!<#szeret><#finom><#finom>

ForzaInter
Ahh ez a Frank-Carl duó büntet.:D

Yo, Bitch!

Steve Downie
Zsííír ;)

ForzaInter
Megelõztél.:)

Yo, Bitch!

Kijött a 4. évad elsõ része egy héttel korábban, már tölthetõ, angol felirat is van már, szóval magyar is lesz akkor nem sokára.

Én Frank-et bírom, meg V-t meg Kev-et illetve Carl-t.
a buziskodós fiúkat, Sheila-t egyáltalán nem.
Lip-et meg Debs-et meg úgy-ahogy...
ja, a fõszereplõ csajt ki ne hagyjam... teljesen rendben van a karaktere. Remélem fog még kupakolni a rendõrrel! :D

/illetve a Cool Túrás girhes csajból bizony jó nõ lett!/

1 gond van csak. a csajomnak nem tetszik a sorozat. (pedig eddig általában sikerült mindig elnyeretni a tetszését. de ez meg a Family Guy nem fog menni! :S )

De Jimmy is :D

ForzaInter
Elején én is, de aztán egy idegesítõ picsa lett belõle..

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Karent meg én bírtam (többnyire) :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
Úgy látszik Jimmy-t csak én bírtam.:D

Yo, Bitch!

srácok a végére értem. /S01E01-S03E12/ kösz mindenkinek, aki ajánlotta a Sorozatok topicban.
nálam az elsõ helyet osztja meg a sorozatok kategóriában a Californication-nel. /a még futók között/.
&..... mindjárt itt a január. /nekem nem tûnik olyan hosszúnak :D hehe/

Steve-Jimmy-ért nem kár.
Mandy-t meg tömném, mint a hálaadási pulykát!
és remélem Karen évadonként 1 epizódra tér vissza... /bár, ha nem jönne, az sem lenne nagy baj. sõt./

Igen én is ilyesmire gondoltam, de remélem úgyse fog, zárják le azt a szálat inkább teljesen.

ForzaInter
gondolom ha visszatér akkor fiona álmában fog szerepelni, vagy valami hasonló

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát én nem örülök neki:(

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Ja, ezt már nem akartam bemásolni, de nagyon örülök neki :)