336
Shameless (2011) - Szégyentelenek
-
#215 William H. Macy pár hónapja nyilatkozta egy talkshowban, hogy aláírt az 5. és a 6. évadra is. -
Konyigery #214 Hát pedig nem ártana neki, mer ha nagyon legénykedik max még egy évadig lesz csak velünk :D 1 vese, pótmáj, elég szarul hangzik, még egy Frank Gallaghernek is :D Na persze ha próbálnak reálisabbak lenni. -
#213 "Komolyan azt hittem hogy jelképesen hozta az üveget hogy majd eldobja, és megpróbál felhagyni az ivással"
Én egy másodpercig sem hittem ezt. :D -
#212 csak 9 hónapot:) -
Konyigery #211 Most néztem meg másodszor az évadzárót. A zárójelenet Frankkel egyszerűen gyönyörű volt. A zene, a fagyott kikötő, zseniális. Komolyan azt hittem hogy jelképesen hozta az üveget hogy majd eldobja, és megpróbál felhagyni az ivással, erre... Kicsit szánnivaló volt amikor így beszólt istennek, és amikor kimondta utoljára hogy "élek" szerintem erre ő is rájött. Nagyon nagyon jó volt ez az évad, egyáltalán nem hiányzott belőle Jimmy, de engem nem zavar hogy visszahozzák, már ha őaz. Mi van ha volt egy ikertesója? :DD
Noel Fisher előtt meg le a kalappal, szinte ellopta a műsort. De a többiek is hatalmasat alakítottak. Nagyon szívemhez nőtt ez a sorozat, nem hittem hogy ennyire jól fog működni remake lévén ugye. Most megint várhatunk 1 évet :SS -
#210 Teljesen jó volt ez az évad Jimmy/Steve/Jack nélkül is -
#209 Jack volt, Steve nem :) -
Janika114 #208 Kurva jó évad volt, az évadzáró annyira nem adta viszont, főleg a vége miatt, minek ide Steve megint?? Le is húzta a várási faktoromat rendesen... Viszont előtte a Frank-Carl jelenet, zenéstől mindenestől nagyon hangulatos volt, számomra egyik legjobb jelenet volt. -
#207 Szinte biztos voltam, hogy csak ködösítenek és visszahozzák. Akinek nem mutatják a halálát az mindig visszatér.:D Én örülök, bírtam a karaktert.:) De így lezárni az évadot nagy geciség, most várhatunk 9 hónapot.:( -
sempronius18 #206 Phasz kivan akkor most Steve a brazil maffiózóval csak Vágódurbincsra pecázni meg sörözni ment a 3. évad végén? -
#205 NEMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt nem hiszem el, annyira jó volt ez az évad, főleg Jimmy/Steve nélkül. A készítők ráadásul mondták, hogy off-screen kinyírták. Erre minek visszahozni? Ez kurva gáz. Most mérges vagyok a sorozatra, és kb. felére lehúzták a várakozási faktoromat a következő évadra. :(
Viszont ettől függetlenül az évad pazar volt, legjobb sorozat, nem is kérdés. -
#204 legyen már január :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D -
#203 Mandy is szerepelhetne többet.. A kocsmás verekedős jelenet óriási volt.:D Mickey nagyon nagy arc! -
#202 Áhh, hogy itt van Shameless topic. :) +fav
Ez az évad annyira szenzációsan jó, hogy minden rész végén akut libabőrözést produkál, Frank kocsma-berendezős jelenetét pár résszel korábban még meg is könnyeztem. Macy-nek sikerült azt az undorító csótány karaktert pár arckifejezéssel egy pillanatra megsajnáltatnia velem, ami olyan színészi teljesítmény, hogy az összes díjat odaadnám neki. Ebben a részben a "Fionával" való megbánás kinyilvánítása alatt folytatta ugyanezt. Emmy Rossum (Fiona) és Jeremy Allen White (Lip) is 150%-on nyomják, de a gyerekszínészek is sokkal jobbak ebben az évadban, főleg Debbie. Mickey meg... Noel Fisher zseniális egyszerűen. Az egyetlen bajom az évaddal, hogy Kevből kicsit kevés volt az én elvárásaimhoz képest, de nem baj.
Előre "félek" a jövő heti finálétól. Finálékban mindig is erős volt a sorozat, de egy ilyen évad után nem tudom, mit kaphatunk még. :D -
Konyigery #201 Na ez a rész is marhajó lett. Volt itt már megint minden. Mickey kőkemény volt :D (megint :D ) Frank ébresztésén meg felsírtam a röhögéstől :DD -
#200 Én már unom, hogy sok sorozatban csak azzal tudják az írók sokkolni a nézőket hogy egy főkaraktert kinyírnak.. Shameless-hez ez nem illett volna sztem, nem az ilyen dolgok miatt jó a sorozat. -
Konyigery #199 Hát én kábé felüvöltöttem amikor kiderült :D :D Eszméletlen mit lehoz ez a sorozat, azért örülök hogy így alakult, tényleg kár lett volna érte. De mi volt ott Fionával a végén? Nem teljesen fogtam fel mit mondott a nő?? -
#198 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit sajnálom, hogy Frank végül 'csodával' határos módon megmenekül, mert ugyan hatalmas veszteség lenne William H. Macy, mégis leborultam volna a készítők előtt, ha meglépnek egy ilyet. Amikor kiderült, hogy a sufni műtéttel vesét loptak, na ott elakadt a lélegzetem. Azt hittem tényleg annyi neki. -
Janika114 #197 Szerintem Sheila azért megy hozzá, hogy így fedezi az ő biztosítása a műtétet, aztán vhonnan lesz donor is. -
#196 de, elvileg 50 ezer dollár kell előlegbe
Sheila majd ad neki pénzt, ha összeházasodnak :D
aztán lehet azért találok ki ilyen hülyeségeket, mert nagyon nem akarom, hogy Frank meghaljon :D
remélem nem azért lesz jövőre Sammi állandó szereplő, mert Frank már nem lesz... -
#195 Nem az van, hogy ha lenne is donor, a műtét geci drága? -
#194 vagy már műtéttel se lehet rajta segíteni? mert akkor nem tudom... -
#193 Fiona segíthet még Franken, az más kérdés, hogy fog-e (szerintem igen) :) -
#192 Az kemény lesz, ha meglépik Franket, de én sem látok más kiutat :S Amúgy újfent ütős rész volt. Még három rész. -
Konyigery #191 Kész..Franknek szerintem annyi. :S Kábé csak a csoda segíthet rajta. Mickey is kihúzza szerintem a gyufát az orosz ribancnál aztán a végén eltemetik élve. Valaki tuti megfog itt halni, nagyon keserű volt ez az utóbbi pár rész :S -
#190 Fiona:( -
sempronius18 #189 Hjaj eddig engem nem zavartak a melegek ebben a sorozatban, de a 8-as részben néha már elfordítottam a fejem.
Mickeynek is sok volt úgy néztem. -
Konyigery #188 Mickey minden egyes jelenete aranyat ér komolyan mondom :D (najó egykettőt leszámítva :D ) -
#187 szerintem egyelőre annak is örülhet, h a volt-kanja, akit jól átb*szott, kifizette a nem kevés óvadékot.
-
fenyharcosa #186 azér fiona simán lezsarolhatta volna szeretőjét vagy az apját hogy felnyomja drogterjesztésért!
biztos perkáltak volna vagy 100 ezret
mer fiona állása gondolom ugrott...
-
#185 itt.
bár néha van syntax error, de talán a helyesírásra már jobban figyelnek, miután egyszer sok volt a negative feedback. viszont aránylag hamar kész! :D -
Konyigery #184 SPEAK FUCKIN ENGLISH :DD Asziszem :DD Mickey kegyetlen forma lett :DD Amit picit sajnálok, hogy ennyire tönkrebszták Frank egészségét, nagyon szarul néz ki, nem tudom ezt hogy fogja túlélni, plusz ha túl is éli nehezen tudja majd azt az életmódot folytatni amit eddig, és az már sajna nem lesz a régi feeling :( Remélem nem akar William H. Macy kiszállni a műsorból :S -
#183 Ez a Mickey is mekkora egy hatalmas karakter, egyre jobb a show! -
#182 Shameless a csúcson, 10/10. -
#181 Következö se lesz egy vidám rész ahogy elnézem.. -
Janika114 #180 Ez a rész volt drámailag eddig a legerősebb szerintem, nekem nagyon bejött, főleg, hogy eléggé Lip központú volt, de nagyon átjött most ez rész. -
#179 5. évad berendelve!:) -
Konyigery #178 Hát ez sem volt egy túl vidám rész :S -
fenyharcosa #177 Nem tudom hogy a történetírás miatt lett így alkotva,vagy David Nutter keze van a dologban de talán ez az s04e05 volt a legjobb rész.az elmúlt pár évadot tekintve biztosan.
Már idejét nem tudom hogy mikor röhögtem ekkorát mint a Lip wc-s jelenetén . Le kellett állítanom 5 percre úgy szakadtam a röhögéstől
-
fenyharcosa #176 hol szokott megjelenni leghamarabb a magyar felirat?