160
10580146_10152746371488638_6413092946570
  • Slee
    Az utolsó 20 másodperc mindent megér :)
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy rémlik, hogy korábban is jelent már meg így szellemként az anyuci.. most rásegített a botocska is, hogy előcsalja őket..

én letudtam annyival, hogy mivel a botocska nagy része korábban a másik dimenzióban volt, így teljes ereje a fogpiszkálóban összpontosult.. amikor samu áthozta magával a maradékot, arányosan megoszlott az ereje..

ha Trubel emlékezett volna, akkor a világ nagy része is, hisz a lakosság nagy része nem volt érintett a dologban, hirtelen tömeges De Ja Vu láz tört volna ki..

ezért csak Nick emlékszik a dolgokra.. meg a kiscsaj, bár ő lehet csak foszlányokra, de ő rendkívül különleges, a szellemeket is látta..

mondjuk én azt vártam, hogy a kis botocskát simán beleszúrja a csonti nyakába vagy szemébe, oszt szevasz.. meg le se fejezte :(

és végre kiderült, ami mindig is sejthető volt, hogy Nick és Trubel rokonok

meg a jelek szerint Monroe-ék sem költöztek el, ha a "threelings" várta a nyakazó duót..

(azért elképzeltem, hogy mennyi esélyük maradt az agresszív wesen-eknek a túlélésre, ha a fiatalok utánuk mennek.. )

lehet szidni, dicsérni, szerintem elég jól sikerült lezárás lett, láttam már sokkal rosszabbat is (Dexter.. )

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.04.01. 22:48:32
  • IXEMGabeo
    amugy a kis bot erejet nem ertem

Elmeletileg amig mindegyikuk picit lelegzett a botnak, amit Nick mindig hasznalt meg kellett volna oket gyogyitsa nem? Korabban igy tortent itt miert nem? Vagy mar elkesett vele, mert addigra mindegyikuk meghalt?

Durva, hogy a vegen meg Trubel sem emlekezett a tortentekre holott o tulelte csak Diana es Nick

Kelly es a nagynenje is hirtelen ott termettek:))) azert kicsit erdekes...

Sajnalom, hogy vege lett nem ilyen befejezesre szamitottam
  • Shiwo
    gondoltam, hogy nem lesznek véglegesen kinyírva (:
  • IXEMGabeo
    az a baj a fo szal se volt nagy szam...illetve jol indult, mert Renard tunt kozponti szereplonek aztan el is vetettek ezt a szalat es megegyeztek Nickekkel... ezt az evadot osszecsapottnak ereztem szemben a 4. es 5.-el, ami pazar volt
  • grebber
    Ha ez az utolsó évad akkor érthető ,hiszen a fő szálat kellett nyomni... Így is elég össze lesz csapva érzésre.
    Itt van ez a badass "isten" akit kb meg se tudnak érinteni... ,de abban 1000000%-ig biztos vagyok hogy lazán ki fogják nyírni "gyermeteg" modon.....
  • IXEMGabeo
    azert ebben az evadban eleg gyengere sikerultek a nyomozos reszek...egyedul El Cuagle tetszett aki csecsemoket evett...tobbi mind orbitalis baromsag volt...
  • BlackWolf
    Kapkodós lesz ez a sorozatzáró :( még 1 évad simán elfért volna.
    - Mi lesz a kis keverék képessége ? boszorkányszörny meg grimm nászra ugye eddig nem volt példa
    - Hank meg Wu is kaphattak volna valami asszonyt mert így elég egydimenziós karakterek ( mondjuk ha meghaltak mind1 bár nemhinném)
    - Rosalee szülése és a kis porontyok , rókafajzat meg dúvad keveredése is valami új
    - Mi lesz Juliettel a képessége nélkül visszamegy állatorvosnak ?
    - Trubel szál lezárása

Kedvenc sorozatom volt :( Legjobbak a kis heti nyomozgatós részek voltak évekig elnéztem volna még őket .
  • Shiwo
    csodálkoznék, ha nem hoznák vissza őket a fogpiszkálóval.. vagy magával a bottal, miután lefejezték a Eddie kuzinját...

és egen, úgy néz ki, hogy vége a mesének..

• IXEMGabeo
    valszeg

baszki Hank es Wu meghaltak:((( durva jelenet volt
  • grebber
    Következő résszel game over a sorozatnak örökre?
  • IXEMGabeo
    amugy egy vicc...pont az egyik legjobb sorozat raadasul
  • Shiwo
    kaszát kapott, az S6 lesz az utolsó évad :\
  • IXEMGabeo
    reakciot arra ertem mikor a voros csajt Rachelt megfojtotta a takaroval a kis Diana raadasul woodo fele varazslattal mozgatta a szuleit mar akkor felismerhettek volna, hogy bezony a kis szosziban hihetetlen hatalom lakozik...
  • IXEMGabeo
    utobbi evek legjobb noi karaktere, akit lattam sorozatban...nekem kedvenc...

de most a legdurvabb az megis Diana, Adalind es Renard lanya...ugy kinyirta a fobosst mint az allat... ezt a kiscsajt kellett volna felhasznalni az oreg ellen...Renard ugyan agymosas alatt allt, de Adalind reagalhatott volna szvsz, hogy bizony a lanya akar meg az oregnel is erosebb lehet...bele se merek gondolni a kis Kellybol mi lesz, ha felno...Hexan Beast-Grimm keverek:DDD

vilag legerosebb testverparosa lehet
  • IXEMGabeo
    azta kutya micsoda evadzaro volt...fordulat, fordulat hatan volt
  • Shiwo
    elvileg 13-án adják az új részt, tehát szombaton már kéne h fent legyen a megfelelő helyeken..
  • Slee
    A héten érkezik új rész ?
  • Monoton
  • Shiwo
    köv évadról némi infó
    A Grimm 5. évadjában is húznak egy kvázi rebootot.

by Sorozatjunkie
  • grebber
    Brutál.....Remélem Nickből előjön a valódi Grimm mivolta és ledaraálja az összeset kérdezés nélkül beleértve ezt a riherongy ri**ncot is.
  • DasIsFuck
    Tzdtok olyan oldalt ahol megtalálható a 2. évadtól feliratosan?
    Szinkronosan nem bírom nézni.
  • Narxis
    Pedig milyen bonyodalmak lesznek ebből...
  • Monoton
    Hát nem tudom, nekem már kicsit túlzásnak tűnt a vége.
  • Narxis
    Neeeeeeeee :D Azért mondjuk a mai rész vége is epic lett, bárcsak Grimm lehetnék.
  • Monoton
    Remélem Nick lecsapja a fejét
  • Narxis
    Juliette karaktere nagyon badass lett, remélem azért nem szakítanak Nick-kel.
  • G_ArchAngel #133
    Szep lassan a legjobb supernatural sorozat lesz belole, ha a tobbiek ennyire alszanak :)
  • Narxis
    jaja
  • grebber
    Juliette lopja a show-t
  • Narxis
    Lehet.
  • grebber
    Na csak nem lesz egy kicsi Grimm is
  • Narxis
    lol
  • Shiwo

hmm.. úgy néz ki, hogy a Na'vi -k is Wesen-ek

• Narxis
    Nagyon jó rész volt, remélem Nick újra Grimm lesz.
  • kirol
    Magyaron mikor folytatják?
  • Narxis
    Aztarohadt micsoda évadnyitó volt!
  • grebber
    Végre ez is elkezdődött fasza rész volt. Szegény Nick.

Wu-t meg előbb utóbb beavatják tuti.
  • Narxis
    Jaja, ez atomdurva volt!!!
  • grebber
    Ez WTF éveadzáró volt!
    ÁÁÁÁ mi lesz még itt így befejezni ,kettéfejelek valamit