Grimm

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Állítólag készül a film?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az utolsó 20 másodperc mindent megér :)

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

Shiwo
úgy rémlik, hogy korábban is jelent már meg így szellemként az anyuci.. most rásegített a botocska is, hogy előcsalja őket..

én letudtam annyival, hogy mivel a botocska nagy része korábban a másik dimenzióban volt, így teljes ereje a fogpiszkálóban összpontosult.. amikor samu áthozta magával a maradékot, arányosan megoszlott az ereje..

ha Trubel emlékezett volna, akkor a világ nagy része is, hisz a lakosság nagy része nem volt érintett a dologban, hirtelen tömeges De Ja Vu láz tört volna ki..

ezért csak Nick emlékszik a dolgokra.. meg a kiscsaj, bár ő lehet csak foszlányokra, de ő rendkívül különleges, a szellemeket is látta..

mondjuk én azt vártam, hogy a kis botocskát simán beleszúrja a csonti nyakába vagy szemébe, oszt szevasz.. meg le se fejezte :(

és végre kiderült, ami mindig is sejthető volt, hogy Nick és Trubel rokonok

meg a jelek szerint Monroe-ék sem költöztek el, ha a "threelings" várta a nyakazó duót..

(azért elképzeltem, hogy mennyi esélyük maradt az agresszív wesen-eknek a túlélésre, ha a fiatalok utánuk mennek.. )

lehet szidni, dicsérni, szerintem elég jól sikerült lezárás lett, láttam már sokkal rosszabbat is (Dexter.. <#szomoru1>)

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.04.01. 22:48:32

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

amugy a kis bot erejet nem ertem

Elmeletileg amig mindegyikuk picit lelegzett a botnak, amit Nick mindig hasznalt meg kellett volna oket gyogyitsa nem? Korabban igy tortent itt miert nem? Vagy mar elkesett vele, mert addigra mindegyikuk meghalt?

Durva, hogy a vegen meg Trubel sem emlekezett a tortentekre holott o tulelte csak Diana es Nick

Kelly es a nagynenje is hirtelen ott termettek:))) azert kicsit erdekes...

Sajnalom, hogy vege lett nem ilyen befejezesre szamitottam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
gondoltam, hogy nem lesznek véglegesen kinyírva (:

az a baj a fo szal se volt nagy szam...illetve jol indult, mert Renard tunt kozponti szereplonek aztan el is vetettek ezt a szalat es megegyeztek Nickekkel... ezt az evadot osszecsapottnak ereztem szemben a 4. es 5.-el, ami pazar volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Ha ez az utolsó évad akkor érthető ,hiszen a fő szálat kellett nyomni... Így is elég össze lesz csapva érzésre.
Itt van ez a badass "isten" akit kb meg se tudnak érinteni... ,de abban 1000000%-ig biztos vagyok hogy lazán ki fogják nyírni "gyermeteg" modon.....

Next PC upgrade: 2022

azert ebben az evadban eleg gyengere sikerultek a nyomozos reszek...egyedul El Cuagle tetszett aki csecsemoket evett...tobbi mind orbitalis baromsag volt...

Kapkodós lesz ez a sorozatzáró :( még 1 évad simán elfért volna.
- Mi lesz a kis keverék képessége ? boszorkányszörny meg grimm nászra ugye eddig nem volt példa
- Hank meg Wu is kaphattak volna valami asszonyt mert így elég egydimenziós karakterek ( mondjuk ha meghaltak mind1 bár nemhinném)
- Rosalee szülése és a kis porontyok , rókafajzat meg dúvad keveredése is valami új
- Mi lesz Juliettel a képessége nélkül visszamegy állatorvosnak ?
- Trubel szál lezárása

Kedvenc sorozatom volt :( Legjobbak a kis heti nyomozgatós részek voltak évekig elnéztem volna még őket .

Shiwo
csodálkoznék, ha nem hoznák vissza őket a fogpiszkálóval.. vagy magával a bottal, miután lefejezték a Eddie kuzinját...

és egen, úgy néz ki, hogy vége a mesének..

valszeg

baszki Hank es Wu meghaltak:((( durva jelenet volt

grebber
Következő résszel game over a sorozatnak örökre?

amugy egy vicc...pont az egyik legjobb sorozat raadasul

Shiwo
kaszát kapott, az S6 lesz az utolsó évad :\

reakciot arra ertem mikor a voros csajt Rachelt megfojtotta a takaroval a kis Diana raadasul woodo fele varazslattal mozgatta a szuleit mar akkor felismerhettek volna, hogy bezony a kis szosziban hihetetlen hatalom lakozik...

utobbi evek legjobb noi karaktere, akit lattam sorozatban...nekem kedvenc...

de most a legdurvabb az megis Diana, Adalind es Renard lanya...ugy kinyirta a fobosst mint az allat... ezt a kiscsajt kellett volna felhasznalni az oreg ellen...Renard ugyan agymosas alatt allt, de Adalind reagalhatott volna szvsz, hogy bizony a lanya akar meg az oregnel is erosebb lehet...bele se merek gondolni a kis Kellybol mi lesz, ha felno...Hexan Beast-Grimm keverek:DDD

vilag legerosebb testverparosa lehet

azta kutya micsoda evadzaro volt...fordulat, fordulat hatan volt

Shiwo
elvileg 13-án adják az új részt, tehát szombaton már kéne h fent legyen a megfelelő helyeken..

A héten érkezik új rész ?

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

<#integet2>

REAL MADRID

Shiwo
köv évadról némi infó
A Grimm 5. évadjában is húznak egy kvázi rebootot.
by Sorozatjunkie

grebber
Brutál.....Remélem Nickből előjön a valódi Grimm mivolta és ledaraálja az összeset kérdezés nélkül beleértve ezt a riherongy ri**ncot is.

DasIsFuck
Tzdtok olyan oldalt ahol megtalálható a 2. évadtól feliratosan?
Szinkronosan nem bírom nézni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
Pedig milyen bonyodalmak lesznek ebből...

Hát nem tudom, nekem már kicsit túlzásnak tűnt a vége.

REAL MADRID

Narxis
Neeeeeeeee :D Azért mondjuk a mai rész vége is epic lett, bárcsak Grimm lehetnék.

Remélem Nick lecsapja a fejét <#vigyor1>

REAL MADRID

Narxis
Juliette karaktere nagyon badass lett, remélem azért nem szakítanak Nick-kel.

Szep lassan a legjobb supernatural sorozat lesz belole, ha a tobbiek ennyire alszanak :)

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
jaja

grebber
Juliette lopja a show-t<#eljen>

Narxis
Lehet.

grebber
Na csak nem lesz egy kicsi Grimm is <#nemtudom>

Narxis
lol

Shiwo

hmm.. úgy néz ki, hogy a Na'vi -k is Wesen-ek <#idiota>

Narxis
Nagyon jó rész volt, remélem Nick újra Grimm lesz.

kirol
Magyaron mikor folytatják?

Narxis
Aztarohadt micsoda évadnyitó volt!

grebber
Végre ez is elkezdődött fasza rész volt. Szegény Nick.

Wu-t meg előbb utóbb beavatják tuti.

Narxis
Jaja, ez atomdurva volt!!!

grebber
Ez WTF éveadzáró volt!
ÁÁÁÁ mi lesz még itt így befejezni ,kettéfejelek valamit<#falbav>

Narxis
Jó kis rész volt, Adalindt utolérte a múltja. :)

Narxis
Hatalmas rész volt! :D

Narxis
4. évad berendelve!!!

Narxis
Jó kis rész volt. Szegény Wu...

Narxis
ejnye de hát õ Nick szerelme :D

Nem tudom elégszer leírni, de Juliette tényleg kaphatna egy golyót a fejébe :D Szerintem erõltetett a szerepe, nekem nagyon unszimpatikus.

REAL MADRID

Narxis
Nagyon jó rész volt a mai, rendesen megkavarták az állóvizet!

Monroe papa és mama belecsöppentek a sûrûjébe :D

REAL MADRID

Narxis
jaja <#violent><#boxer><#falbav>

Oldal 1 / 4Következő →