160
-
Monoton #39 Holnap folytatódik -
Janika114 #38 Szívesen;) -
PiciEri #37 Köszönöm! :) azt nem tudtam sajnos, bocsi, azt hittem, hogy vége lett a 2. évadnak, de köszönöm az infókat! :) -
Janika114 #36 Március 8, és nem harmadik évad lesz, hanem a második évad folytatása, a 13. résszel folytatódik akkor. -
Monoton #35 Március környékén. -
PiciEri #34 Sziasztok! Nem tudjátok mikor kezdődik a 3. évad? köszi! -
#33 Hát jah, szar így ennyit várni úgy, hogy egy izgalmas ponton fejezték be. -
Retsu #32 A francért kellett nekik már augusztusban kezdeni. Vártak volna még 2 hónapot, nem lett volna szükség megszakítani az évadot. -
#31 -
#30 Fúúúúúúúúúúú ez mekkora rész volt gyerekek!!! -
#29 Na ez is jó rész volt, vége ütött. Bárcsak én is egy Grimm lehetnék! -
#28 Fúúú ez jó rész volt! -
Retsu #27 Arra emlékszem, h Adalind anyja mondott is ilyet neki h "és mivel nem egészen vagy ember, ez kemény lesz neked drágám". Nagyon ellentmondásosak az eddig látottak. Gondolok itt arra a majdnem-átváltozására, ami igen brutálisan nézett ki. A másik oldalon ott az a gyengus ütése, amitöl megsérült a kis keze:) Mindenesetre ha kiderül h nincs emberfeletti ereje mint a durvább teremtményeknek, az nagyon elcseszett lesz szvsz. -
#26 Asszem a herceg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!félig boszorkány vagy annak valami elvetemült fajtája, ugye volt rá utalás, hogy nem élő, még az idősebb boszi mondta, mostani vagy azelőtti részben meg a fiatalabbnak mesélt a tesója róla.
Ezek a hercegek amúgy szimpla emberek sok pénzzel, nagy befolyással a kormányok felett és persze ismerik a teremtményeket. -
Retsu #25 Kíváncsi vagyok lesz-e évadvégi harc a kapitánnyal pl. Juliette-ért. Eddig viszonylag kiszámíthatóan mentek a főbb dolgok, lehet ebben tévedek de most nagyon erre nyomják a sztorit.
Amúgy erőszintben kb.milyen helyen állhat a "herceg"? Bár eléggé kidolgozatlan ebből a szempontból a sorozat(1.évadi kőmorzsolótól pár bordája eltört Nicknek, holott sokkal erősebbnek kellett lennie Monroenál, aki nem mellesleg simán letép karokat). -
#24 Jó kis Halloween-es rész volt, köv. rész viszont durva lesz. -
#23 Hoppá, itt azért sok embernek tetszik: Link -
#22 Ez most gyengébb rész volt szvsz. -
#21 Brutáljó rész volt, nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Szegény Monroe. :( -
#20 -
#19 Jó rész volt a mai, kis csavarral a "titkáról". Azért nem kellene akkora pofának lenni a releaser csapatoknak, hogy elnevezik a becsomagolt rar fájlokat a.not.as.good.as.supernatural.ripoff-nak. Mit képzelnek magukról? Azért legyen már határ. -
#18 Tegnap néztem meg az utolsó 2 részt, gyorsan végeztem vele. Kicsit tetszik a sorozat, mi? :D
De tényleg, szerintem tök jó, a 2. évad intrója azzal a narrátor hanggal olyan mintha valami 80-as 90-es évekbeli gagyi szuperhősös sorozat lenne, de nekem tetszik. :D -
#17 Én most néztem meg a pilotot, szerintem bőven nézhető kategória. Én egy 10-es skálán már csak azért adok ennek alapból 5 pontot mert fantasy. Once Upon a Time-on kívül nincs hasonló. A Supernatural sztem más kategória, hiába vannak abban is szörnyek. -
#16 Eddig 2 részt láttam, de nem győzött meg. Nem nagy szám ez a sorozat, egy gyenge "Odaát" utánzat. Talán még pár részt megnézek, bár kétlem, hogy valmi jó kisül ebből... -
paly90 #15 4 részig bírtam ,egy pozitivum van benne kb, a farkas. -
#14 a 10 - 11. rész már kicsit bonyolódik, és tényleg "izgulósra" sikerült, szvsz ha a CGI-ket nem b***ták volna így el (talán majd kapnak nagyobb budget) akkor jobb lenne(de végülis annó a sliders-t is néztük), jah és aki kitalálta ezeket a szinkronhangokat annak kéne nekünk fizetnie, hogy magyarul nézzük... marad a feliratozás -
#13 Ha a farkas nem lenne benne, kutyát sem érdekelne -
#12 Ennyire azért nem lehet unatkozni :)))) -
mike01010101 #11 Inséges időben jó, de semmi extra. A Terra Nova jobban tetszett és lehet hogy azt elkaszáljak, akkor ennek sem jósolok nagy jövőt.
-
#10 Kár volt ennek a gagyinak topicot nyitni :) -
#9 once upon a time tényleg jó, grimmet asszem 3 részig bírtam, és megállapítottam, hogy elég gagyira sikeredett :) -
#8 ez egy atomszar sorozat szvsz -
#7 nekem a once upon jobban bejön, igaz nagy 10.királyság rajongó vagyok lehet azért) -
#6 Így van, láttam már jobb sorozatot, de annyira nem is volt rossz szerintem. Hetente egyszer nézhető! -
#5 Ahogy fordítják a szörnyek nevét az elég vicces.. én azt hiszem 4-5 részt néztem meg, de amikor jöttem az Építőmalacok, meg nem is tudom mik voltak nagyokat kacagtam :)
Szerintem elég sablonos, az összes rész ugyanarról szól, a történet nem halad előre ( AZ ELSŐ 4-5 részből kiindulva), a pilot gyengébb volt a vártnál.
Ja amugy feliratosan néztem, arról beszéltem most, szinkronosan még nem hallottam :) -
#4 +1 -
#3 ez 7.5??
úr isten.
szerintem iszonyat gagyira sikerült, max 4pontot érdemel. azt is csak azért mert színes a képe. :/ -
EnxTheOne #2 Néztem tegnap. Nem egy nagy szám. 10 év múlva a kutya se fog rá emlékezni, de bőven nézhető. De max hetente egy rész. :D -
A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror-köntösbe bújtatva. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...
IMDB
Port.hu
A műsor minden pénteken látható a TV2-n, 22:30-kor!