160
-
#120 Jó kis rész volt, Adalindt utolérte a múltja. :) -
#119 Hatalmas rész volt! :D -
#118 4. évad berendelve!!! -
#117 Jó kis rész volt. Szegény Wu... -
#116 ejnye de hát ő Nick szerelme :D -
Monoton #115 Nem tudom elégszer leírni, de Juliette tényleg kaphatna egy golyót a fejébe :D Szerintem erőltetett a szerepe, nekem nagyon unszimpatikus. -
#114 Nagyon jó rész volt a mai, rendesen megkavarták az állóvizet! -
Monoton #113 Monroe papa és mama belecsöppentek a sűrűjébe :D -
#112 jaja -
#111 bazze.. most tudatosult bennem, hogy most 1 hónap kihagyás -
#110 hát igen, ennek kemény vége lett -
#109 OMFG ez mekkora rész volt te jó ég.... :D Végre egy kis színt vittek bele a szokás nyomozás mellé. -
#108 -
#107 Jó kis rész volt. :D
-
#106 -
#105 Ez brutáljó rész volt, hehe Nick.. :D Grimm 2.0 -
#104 Igen kicsit low budget-nek tűnik de én már a 3. évadra nem is vártam komoly változást. Ahhoz képest, hogy az első évadban záporoztak a "SupNat ripoff" kommentek mindenhol, emlékszem még valamelyik releaser csapat az egyik részt ilyen nevű zip-ekbe is csomagolta... ahhoz képest most csupa pozitív kommenteket olvasok, mindenki nagyon várta aki nézi. -
Monoton #103 Gyenge volt es tovabbra is azon vagyok, hogy Juliettenek kijarna egy fejloves. :-) -
#102 Nagyon jó volt az évadnyitó, Nick badass lett. A végén a trailer alapján pedig lesznek még itt komoly dolgok. -
#101 Jaja, várjuk mint a karácsonyt. :D -
Monoton #100 Holnap már nézhetjük :) -
#99 -
Monoton #98 [spoiler] -
kösz :D -
Monoton #95 Hivatalos Grimm csatornákon (facebook, twitter, youtube, reddit, ...) elég szétnézni :)
-
#94 Most már nekem is egyre több van ahogy beindul a sorozatszezon de nagyon várom ennek a folytatását. :D Épp promo-t kerestem de csak ezt találtam. -
Monoton #93 Még úgy is van mit néznem :D -
#92 Még 25 nap....
-
#91 Jaaaa, hát igen, az egy kicsit egyszerűbb rész volt. :D -
Retsu #90 A kecskefakjzatos, a bíróságon. :D -
#89 Vagyis miről szólt röviden? -
#88 Má nem emlékszem, melyik rész volt az? -
Retsu #87 Ez a 17. rész mi vicc, uramatyám! Remélem, az évad vége felé jobban összekapják magukat, mert ha ez a rossz paródia szint megy tovább, nem biztos hogy nézem a 3.at. -
Retsu #86 Jó, most írtam 1 számot érted. A lényeg, hogy ha már sok új szereplőt hoznak be, legyen azért karakterfejlődés is nem az hogy kiaknázatlanul hagyni 1 csomó dolgot. -
#85 Reménykedjünk, hogy fog. :P -
Monoton #84 Szerintem ez sorozat nem fog 10 évadot megélni :D -
Retsu #83 Na ja, csak nehogy az legyen h kb. 10. évadig húzzák a képességek felfedezését, mert eddig ez elég lassú.
Amúgy szünet utáni 3 résszel járok(a részt már láttam, hát tényleg 1 töltelék hülyeség volt). Annyit mondjatok aki látta, h még ebben az évadban lesz vmi jó brutál Monroe vagy kapitány action? Vagy megint folytatják azt a vonalat h évad végén új karakter tűnik fel 2 rész erejéig? -
#82 Köszi! -
Monoton #81
A TV2 07.04-én folytatja a Grimm-et a 2x13-mal. 23:45-től.
(https://twitter.com/sorozatjunkie/status/345274158273413121) -
#80 A viasaton 2x12 rész volt az utolsó. Nem tudjátok mikor lesz folytatás?