92
  • Cef
    Van igazság abban, amit mondasz, ezek az oldalak valóban segítik a kapcsolattartást, főleg, ha nagy a távolság az emberek között. Nagyon sok előnnyel jár.
    Viszont a személyes kapcsolattartást soha nem helyettesítheti. Ez csak egy kiegészítő, jó hogy van. Bár 20 emberrel még a neten sem lehet egyszerre beszélni (nem a félóránként 1 mondat/1 fő nem számít beszélgetésnek).
    Az meg tényleg szánalmas, hogy a sok hülye azt irkálja az üzenőfalára, hogy reggel mekkorát szart a budin.
  • Lack
    Belegondoltatok, hogy teljesen gáz ezen vitatkozni? Akinek nem tetszik a rendszer (Facebook), mint pl. Nekem, az úgysem regisztrál. Engem totál nem érdekel, hogy ki mit posztol, meg milyen ismerősei vannak, vagy mlyen közösségben van benne, ha Neki jó, hát csinálja.
  • asdasdasd
    Azért sem fogok FB-t használni. Meg időm sincs rá. Akkor most különc vagyok :(
    Na megyek telefonálni...
  • who am I 7
    Mindennek megvan a maga jó és rossz oldala a probléma ott van amikor jönnek az idióták és csak a rossz oldalt jelenítik meg, mert nem tudják hogyan és mire kell valamit használni."

Us army szerint ez már 20 évvel ezelőtt elkezdődött.....szóval, lekéstetek.Itt a neten csak pár makmarci próbálja a konzervatív hőst játszani.Nem tudnak információk közt szelektálni, nem tudják az idejüket beosztani, és nem tudják, h minek mi a jó és rossz oldala.
  • who am I 7
    Ki dönti el, te?Te vagy az alfa és omega?Miből gondolod, hogy azok az emberek sosem találkoznak egymással?Miből gondolod, hogy a virtuális kommunikáció nem hozza jobban össze őket?Hogy tudsz élőben egyszerre 20 emberrel kapcsolatot tartani?Meló, hobbi, barátnő melett?Miből gondolod, hogy te nem a fáról írsz?Mássz le és gondolkozz el.
  • finizlik
    De az emberiség 99%-a segg buta és mindig nekik van igazuk.
  • endrev
    Ilyen buta lenne egy orvostanhallgató? Én pontosan tudom hogy mit mikor miért osztok vagy nem osztok meg Facebook-on. Csak annyira vagyok a ketrecükben, amennyire engedem. A közeli barátokkal gyakran beszélek Skype-on vagy akár mobilon (előbbi olcsóbb). És nem tapasztalom hogy hol adott volna el mint árut (effektíve nem kerülök kapcsolatba reklámokkal).

Szóval Facebook csak a butákat használja ki. Az okos ember kihasználja a Facebook-ot.
  • finizlik
    Ez a kijelentés mekkora egy faszság :D

Senki nem felejt el írni... Aki ezt állítja az meg sem tanult....Nézd meg a mai idős korosztályt.. A büdös életben nem tudtak rendesen írni és nem barátok közt miatt az biztos.
  • Relixo
    Ha valaki a mai világban csak akkor érzi jól magát,ha ő ki tudja "hányni" a digitális profiljára,hogy éppen megebédelt és az milyen finom volt, vagy akármilyen hasonló TELJESEN JELENTÉKTELEN, ÉRDEKTELEN dolgot,mit vett magának,milyen filmet látott,mit csinált az elmúlt 24 órában stb.... hát az enyhén szólva is szánalmas. De lassan a szart is lehet már lájkolni ugye.

Az ismerősgyűjtögető idiótákról nem is beszélve, attól,hogy valakivel egy munkahelyen dolgozol és váltasz vele heti szinten 5 mondatot(azt is csak muszájból mert a majom odajön hozzád és jó pofizni kell vele) még NEM EGYENLŐ azzal,hogy az ismerőse vagyok és bejelölhet havernak vagy akárminek aztán irogathat nekem f@szságokat...

Mindennek megvan a maga jó és rossz oldala a probléma ott van amikor jönnek az idióták és csak a rossz oldalt jelenítik meg, mert nem tudják hogyan és mire kell valamit használni.
  • WeAreMany
    A hozzászólásodnak mégannyi sem. Én 2 hónapja léptem ki. Irc,msn,skype mai napig van de sokkal többet találkozom az emberekkel. Itt nem adaptálódásról van szó. Van jó irány és rossz irány. Adaptálódásnak neveznéd a másodfokú analfabetizmus kialakulását is?

"másodlagos analfabetizmus: az érintett megtanult írni-olvasni, de elfelejtette. Fő oka a telefon és a tévé elterjedése, de okozhatja afázia is. Az 1970-es években fedezték fel." - Wikipedia

Az ilyeneket neveztem el Harry Potter nemzedéknek. Eszméletlen technológiai felhasználók vagytok, de ha megkérdezem hogy működik az _______ (napi használati tárgy neve) akkor max "varázslat" a válasz...
  • Narxis
    Mert neked nincs is honlapod vagy a lőtéri kutya se kíváncsi rá.
  • Svlad Cjelli
    Ennek a cikknek annyi ertelme volt mint egy tal viznek.

Aki nem tudd adaptalodni a vilaggal, az elhet tolem barlagban. Ez kb olyan, mintha azt mondanak a 1800-as evekben, hogy ne latogass szinhazat.

Ez van, ez a jovo, van akinek bejon es van akinek nem. De nem ketto emberbol kell kiindulni.

Nekem se tetszik a death metal, megsem irom le ketto oldalas cikben, hogy miert nem.