Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
értem, tehát mert gyenge jelszót állított be és "feltörte" valaki a fiókját... már egybõl a kulcs forrás a szar szemét csaló és különben is..

bármi meglepõ egy kulcsot egy fiókhoz lehet beállítani, tokos játékhoz se fognak más kulcsot adni, hogy jaj feltörték a fiókom és adjanak három másik kulcsot..

"Nulla tenaci invia est via"

Mardel
Nyilván nem.

De egy hivatalos bolt nem ilyen gagyi oldalt dob össze nem gmail elérhetõsége van, van rendes support, soroljam még?

És mivel csak Cd kulcsokat árul így a FAQ-ba azt ír amit akar, jöhet kilopott, kamionról "leesett" stb. játékok dobozából a kulcs, ezt soha nem fogod megtudni.

És mivel azt írja, hogy állítólag külföldrõl veszi és ezért olcsóbb, az originnel és a steammel vagy a kiadókkal közvetlen kapcsolatban sincs ezért semmi garancia nincs arra, hogy amit ott ott veszel azt meddig lehet használni. Ez csak egy cd kulcs seftes oldal semmi több, ez nem olyan mintha boltban megvette volna valaki teljes áron.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
szerinted a játékokat a bolt ami árulja 10ezerért veszi meg a forgalmazótól, majd 10ezerért adja el neked ?

Mardel
Miért is?

"mert azért csak 4000ft volt cdkulcsokról." Tehát ha jól értem innen ez nekem nem tûnik hivatalos boltnak.

Válasz 'RoboKutya78' üzenetére (#245)

Szerintem nem neked írtam, de még ha neked is akkor elolvashatnád mit írt õ és mit írtam én.

Köszi!

Szabi
rég nevettem ilyen jót, köszi <#taps>

RoboKutya78
Viszont egy rossz pontot mégis adok nekik Tavaly még szokásuk volt hogy a szülinaposoknak küldtek egy X% utalványt ez idén valahogy elmaradt jó szokásuk volt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Te úgy gondolod hogy a magyar hivatalos Ea support csalók gyülekezdéje?
Vagy rosszul értem a mondanivalódat?
Csak hogy ismét egy jó pontot írjak a banda számára:
Anno volt egy 75% os leértékelési rohama az Ea-nek, vettem egyszerre 3 játékot 5 euért. A nagy rohamra való tekintettel a 3 játékból kettõt azonnal megkaptam a harmadik valahogy elkeveredett. Írtam a supportnak küldtem a vásárlási számlát is amit kaptam tõlük. Azt javasolták hogy várjak még minimum 48 órát a terheltségük miatt, nem jött meg ezt jeleztem és azonnal kaptam a kódomat amit azóta is használok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
*mahinalnak (mobilrol szar irni)

Mardel
Szerintem nem rendes boltbol vette, ezek altalaban dobozbol kilopott kulccsal mshonalnak. Meg egy 10-11 ezer Ftos EA jatekot meg leakciozva sem kapsz 4 ezerert.
Tanulopenz.

köszi szépen a segítséget, utána járunk a dolognak. 😉
RoboKutya78
https://help.ea.com/
Ha itt be tud jelentkezni akkor megvan a fiókja.
Ha nem akkor kell a játék dobozáról cdjérõl kiegészítõkönyvrõl cd kulcsról számláról egy fotó és feltenni a kérdést hogy ilyenkor mi a teendõ. Elvileg a vásárlásnál ha originen veted kapott egy mailt egy csomó biztonsági sorszámmal lehet arra is szüksége lesz.

A haverod fiókját nem törölhette senki a haverod beleegyezése nélkül illetve kérése nélkül.
Szerintem szimplán elfelejtette a jelszavát a fiókjához.

Ha esetleg lopás áldozata akkor a fiókja biztonsági kérdését születési dátumát meg olyan adatokat fognak kérni amivel bizonyíthatod hogy a tied a cucc.

Szépen magyarul érthetõen meg kell nekik írni mi a gondod Segítenek, nekem is átemeltek cd kulcsokat másik fiókomról anno.

Hali, haveromnak valószínûleg törölték a fiókját és így el is vesztette a bf3 játékát. meg van a kulcs neki, de hiába reggelt újra, nem fogadja el azt írja használatban van már ez a kulcs. Nem lehet nekik írni valami levelet, hogy engedélyezzék a kódot újra vagy valami megoldás, mert azért csak 4000ft volt cdkulcsokról.
fery02
Már kb fél éve csak az ilyen hozzászólások miatt indítom el, hogy mindig naprakészen tartsam (mondjuk az sem érdekel annyira).
Nem gyûjtöm rajta annyira a játékokat. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Origin kliens ma frissíést kapott! (vagy tegnap, tegnap nem indíottam el)
Csak megfogadtam, ha tudok értesítem róla a topicot, ha valami bug ütné fel a fejét talán visszavezethetõ, hogy épp egy adott update miatt van-e.

Csekkold az Origin oldalát. Ott, most csak 50% a max leárazás. A képen 70% van.

Fpocok
Up to 70%, simán jelentheti, hogy valami olcsó játék 70, minden más csak 50.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
arckönyv 😄

de most nézem, hogy pl. az DCS: A-10C WARTHOG nincs a listán, mégis féláras 😄

Honnan a kép? Én csak up to 50% sale-t látok. De mindegy, minden megvan már.

Dzsini
Ez egy upgrade pack, nem a játék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi

link, de én csak 112-t látok 😄

RoboKutya78
elég csak õt vagy a legújabbat ?
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.260623100

Dzsini
Mindenkinek jár, aki március 25-ig aktivál egy Simcity-t az Origin fiókjában, és 31-ig kiválasztja, hogy mit kér. (bár annál magyarabbul, mint ahogy le van írva nem tudom hogy lehetne)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RoboKutya78
skacok ez kinek és hogy és milyen módon juthat hozzá?
https://help.ea.com/hu/article/simcity-something-extra

Az Origin mai nap frissült! 9.1.14 verzió

Hrisskar
Köszönöm, a cookiek törlése megoldotta a dolgot.

Prince23
Egy Ccleanert indítsd el, töröld a cookiekat vele. Nekem már megoldódott ez a bug.

Hrisskar
Biztonsági kérdésem be van állítva.

Nekem pár hete írta ezt szintén. Pedig máshol nem votlam belépve, másik gépen nem használom a fiókot.
Esetleg írj a supportnak. De ha egyébként nincs gond a fiókkal és a jelszó is OK szerintem nincs miért aggódni. Szerintem egyszerû bug. Titkos kérdésed van? A biztonság kedvéért legyen.

Hrisskar
Akárhányszor jelentkezek be az Origin-re annyiszor írja ki hogy használja valaki az accountomat. Jelszót változtattam, de még mindig ezzel jön föl idításkor, pedig arra nyomtam hogy a másik helyet csatlakoztassa ki.
Az Origin hibás vagy valami komoly gond elõtt állok?

Prince23
Ha az EA srevers megszakad, akkor D 3-ban a mentést nem lehet használni?

Esetleg lépj ki a böngészõben. Ezt a már használják dolgot nekem is írta.

Prince23
Mióta bejelentkeztem böngészõbõl originba, állandóan azt írja a kliensben hogy már használják a fiókomat :S

ezt nem lehet elkerülni?

Én másfél éve használom nap, mint nap - aktív ME játékos - és eddig semmi bajom nem volt vele.
Esetleg próbáltad a telepítési útvonalon változtatni? Volt már rá példa, hogy a játék nem indult, de a Program Files\Origin Games mappa beállítás után ment.

RoboKutya78
nem magát a programot hanem a játék könyvtárat mondom hátha ott van valami ütközés.

újratelepítettem az origint utánna kb 5. próbálkozásrsa sikerült belépni szval kétlem hogy köze volt az ujratelepítéshez de most eddig mûködik... aztán lehet 1 óra mulva megint kezdi... amugy battlefield 3-as topikban is sokan írták hogy most dobtak ki valami origin frissítést és azóta sok embernek szarakodik gondolom nálam is ez a helyzet

RoboKutya78
még mielõtt az EA-t szidnád
nem akarom védeni õket de próbáld ki ha törlöd a teljes játékkönyvárat és úgy töltsd le a cuccot lehet valami filet nem tud újraírni letöltésnél.

pár hónap kihagyás után töltetném le megint a bf 3-at erre ez a szájbabaszott origin meg akárhányszor indítom újra mindíg azt írja ki hogy valami hiba történt.. ha meg véletlenül sikerül belépni akkor vagy azonnal vagy 30 perc után kivág offline módra és nem tudok vissza csatlakozni sem, és persze emiatt a bf 3 is 21 % nál megállt letöltésnél :@ ennyire szerencsétlen hogy lehet az EA hogy egy szaros letöltõ programot nem bírnak rendesen megcsinálni

Tudtommal az Originen se lehet "átpakolni" a játékokat. Akárcska Steamen. Max régi accountról vagy régi EA címet.

RoboKutya78
skacok másnak is visszautasították az accuntról accuntravaló játék átemelést vagy csak velem szórakoznak. A vicc kaptam egy 15% os orikodot vigaszdíjként😊 vegyem meg a játékot amit átakartam emeltetni hátsószándékkal.

RoboKutya78
Nekem simán bejön az oldal

sziasztok van egy problemam az originel ba akarom valtani a termekkodot es nem tolti be azt ahova be kell irni origin problema ?
RoboKutya78
<#duhos2>
De igazam volt nem ?
😊

Fpocok

RoboKutya78
Automatikusan be vagy állítva rejtett vagy offline csatlakozásra
Ne legyetek már ennyire 10en évesek.😊

Fpocok
Haver online van, én viszont ha belogolok, offline vagyok és nem tudok felcsatlakozni originnel wtf?

RoboKutya78
<#wilting>

elég durva megoldás de sikerült.... ugy néz ki.

egyszerüen átirtam az originTMP.exe-t origin.exe-re....

valamiért az origin.exe nem létezett.... istenem ekkora fost.
dede. ma frissitettem volna.. és akkor durrant be az egész. azóta nemmegy.
RoboKutya78
Tegnap vagy tegnapelõtt mintha frissített volna az origin nincs valami köze a kettõnek egymáshoz?