Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bármi meglepõ egy kulcsot egy fiókhoz lehet beállítani, tokos játékhoz se fognak más kulcsot adni, hogy jaj feltörték a fiókom és adjanak három másik kulcsot..
"Nulla tenaci invia est via"
De egy hivatalos bolt nem ilyen gagyi oldalt dob össze nem gmail elérhetõsége van, van rendes support, soroljam még?
És mivel csak Cd kulcsokat árul így a FAQ-ba azt ír amit akar, jöhet kilopott, kamionról "leesett" stb. játékok dobozából a kulcs, ezt soha nem fogod megtudni.
És mivel azt írja, hogy állítólag külföldrõl veszi és ezért olcsóbb, az originnel és a steammel vagy a kiadókkal közvetlen kapcsolatban sincs ezért semmi garancia nincs arra, hogy amit ott ott veszel azt meddig lehet használni. Ez csak egy cd kulcs seftes oldal semmi több, ez nem olyan mintha boltban megvette volna valaki teljes áron.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagy rosszul értem a mondanivalódat?
Csak hogy ismét egy jó pontot írjak a banda számára:
Anno volt egy 75% os leértékelési rohama az Ea-nek, vettem egyszerre 3 játékot 5 euért. A nagy rohamra való tekintettel a 3 játékból kettõt azonnal megkaptam a harmadik valahogy elkeveredett. Írtam a supportnak küldtem a vásárlási számlát is amit kaptam tõlük. Azt javasolták hogy várjak még minimum 48 órát a terheltségük miatt, nem jött meg ezt jeleztem és azonnal kaptam a kódomat amit azóta is használok.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tanulopenz.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha itt be tud jelentkezni akkor megvan a fiókja.
Ha nem akkor kell a játék dobozáról cdjérõl kiegészítõkönyvrõl cd kulcsról számláról egy fotó és feltenni a kérdést hogy ilyenkor mi a teendõ. Elvileg a vásárlásnál ha originen veted kapott egy mailt egy csomó biztonsági sorszámmal lehet arra is szüksége lesz.
A haverod fiókját nem törölhette senki a haverod beleegyezése nélkül illetve kérése nélkül.
Szerintem szimplán elfelejtette a jelszavát a fiókjához.
Ha esetleg lopás áldozata akkor a fiókja biztonsági kérdését születési dátumát meg olyan adatokat fognak kérni amivel bizonyíthatod hogy a tied a cucc.
Szépen magyarul érthetõen meg kell nekik írni mi a gondod Segítenek, nekem is átemeltek cd kulcsokat másik fiókomról anno.
Nem gyûjtöm rajta annyira a játékokat. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak megfogadtam, ha tudok értesítem róla a topicot, ha valami bug ütné fel a fejét talán visszavezethetõ, hogy épp egy adott update miatt van-e.
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.260623100
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://help.ea.com/hu/article/simcity-something-extra
Esetleg írj a supportnak. De ha egyébként nincs gond a fiókkal és a jelszó is OK szerintem nincs miért aggódni. Szerintem egyszerû bug. Titkos kérdésed van? A biztonság kedvéért legyen.
Az Origin hibás vagy valami komoly gond elõtt állok?
ezt nem lehet elkerülni?
Esetleg próbáltad a telepítési útvonalon változtatni? Volt már rá példa, hogy a játék nem indult, de a Program Files\Origin Games mappa beállítás után ment.
nem akarom védeni õket de próbáld ki ha törlöd a teljes játékkönyvárat és úgy töltsd le a cuccot lehet valami filet nem tud újraírni letöltésnél.

De igazam volt nem ?
😊
Ne legyetek már ennyire 10en évesek.😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
egyszerüen átirtam az originTMP.exe-t origin.exe-re....
valamiért az origin.exe nem létezett.... istenem ekkora fost.