Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
jó lett az új origin shop... az új átirányít a régire, a régi meg törölve.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Van felhõtámogatás a mentéseknek. Elvileg mikor letöltöd a játékot, el lehet rakni a telepítõ fileokat és onnan késõbb csak telepíteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Van, valamilyen backup funkció ebben a kliensben? (Lásd: Steam-en, a steambackup nevû alkalmazás.) Ha van, akkor hogy kell megoldani, magyar nyelvû leírást nem nagyon találok. És tömörít-e és mennyit a játékokon? Bár, ez a játék fájljaitól is függ. (Valami ZIP tömörítés rémlik, ez kutyafüle a 7-Zip-hez/INNO-hoz képest.) Csak, telepített formában tölti le a játékokat, vagy van telepítõs változat is? A BF1942, az 1.2GB körül volt letöltve/feltelepítve, telepítõs változatban csak fele ekkora lett volna. Az újabb játékokat már ne is említsem már.
Hello,akkor mi van ha elfelejtettem a választ a biztonsági kérdésemre? Még 2009-ben regisztráltam originre de nem használtam egészen a mostani humblebundle akcióig.
nem 😄

kill3r21
Detto ugyan ez, akkor nem keresem tovább a bajt...
Borg , téged nem Jenõnek hívnak?
Dzsini
Két nap múlva rend lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mardel
Nem értem miért a klienst kell szidni.

Nincs felkészítve több százezer felhasználó egyidejû kulcsregisztrálására és játék letöltésére, valamilyen szinten érthetõ ha kicsit belassul a rendszer.

Nem tudom hányszor írjam még, leghogy az Anonymus csoport hasonló módon fektet meg kormányoldalakat, és egy csomó bank honlapját?

Vársz míg lecseng a vásárlási láz (Humble Bundle).

"Timeo Danaos et dona ferentes."

ilyen egy szar félkész klienst miért kellett csinálni -.-"
kedvet kaptam megint a battlefield 3-hoz, felrakom az origint töltöm le a bf-et erre 5%-nál megáll és onnantól 2 óra mulva sem megy tovább miközben van netem... újraindítom az origint megy a letöltés 2 percig aztán megint megáll... -.-" tegnap is ezt csinálta meg ma is
az EA olyan mint a magyar kormány ígérget minden szépet aztán csak egy rakás kakát kapsz a fejedre

papi08
Jól van, látom..e-mail csere lesz..😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Délelõtt gond nélkül cseréltem a jelszavam, support nélkül 😊

13 éve itt. Szép idő.

Mardel
A sorozatos account lopasok miatt, csak a support tudja megvaltoztatni.

Na a fáradtság... úgy értem az email címet 😄

Sziasztok, nem tudjátok hogyan lehet megváltoztatni originen a jelszót?

Az nem mentség arra hogy van amit be sem enged váltani külön weboldalra irányít.
Steamen 10 másodperc volt beváltania kulcsokat. Itt 15 perce szórakozok vele......

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mardel
Azert nem mert a rendszeruk nem bir el ennyi terhelest.
Tobb ezren probaljak bevaltani, es az egyideju nagy szamu lekeresek DDOS-nak szamitanak. Amivel pl. az Anonymus csoport weboldalakat szokott megfektetni.

Dejó hogy nem lehet beregisztrálni a kulcsokat......
Origin és így szeretlek. Mert kellett neked EA ez a félkész szar kliens....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lalakov
Köszönöm. 😊
Dzsini
A kliensben beállíthatod, hogy hol legyen az ideiglenes letöltések és a telepített játékok mappája.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
A játékokat bárhová lehet telepíteni vagy csak az Origin kliens mellé?
Megpróbáltam de nem volt jó.Most viszont amikor újból beléptem már ott volt.Nem tudom miért csinálta de legalább újra minden rendben van.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Mardel
Origin fül, játékaim újbóli betöltése

Hali
Találkozott valaki olyannal,hogy a kliensbõl eltûnt az egyik játék?Mivel telepítve van el tudom indítani,játszottam is vele.Pontosabban a Dragon Age 2-rõl van szó.Több játékom is van de csak ez az egy tûnt el.Ha rámegyek a héten játszottakkal kiválasztásra akkor is hiányzik a képe a játéknak.Szerintetek mi lehet?

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

fery02
Win újratelepítés után újratelepítettem az Origin-t is.

Hogyan etethetném meg a már elõzõ Origin-re telepített játékok mappáit a frissen telepített Origin-emmel?
Mindegyik játéknál csak letöltés lehetõséget kínálja.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

köszi az jó lenne 😊
Fpocok
Valóban nem megy az origin store, ahol a link van. Átküldjem telepítõt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Nem tudom találkoztatok-e olyannal, hogy egyszerûen nem tudjátok letölteni az origint klienst sehonnan sem.
Próbálkoztam én már mindenféle böngészõvel de egyikkel sem tudtam letölteni. Mindig jön a "Kapcsolódás sikertelen. Kérjük próbálja újra" szöveg.
Mi lehet a probléma?

De én BF3-at vettem és dobozos 😊

RoboKutya78
Ha engedte a fiokra megvenni a játékot akkor tényleg csak az origin gajdult meg. várj vele,sokan lehet bf4 et vásárolnak mint te is is begajdult a szerójuk

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem küldi a jelszó emlékeztetõt ugyan ez van. Ha másik profillal próbálok bejelentkezni (amit most csináltam) ugyan ez.

Szabi
lehet hogy csak az origin szerencsétlenkedett, mert BF4 is kidobált folyamatosan délután origin és battlelog hibákkal 😄

RoboKutya78
ha naon régi próbálj egy jelszó emlékeztetõt kérni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Elvileg küld az origin egy aktiváló levelet a email címedre arra válaszolni kel.Azt hiszem ezt annó én is belestem mire eszembe jutott az aktiváló email.

Sziasztok! Ma vettem meg a Battlefield 3 Premium Edition-t és csináltam egy Origin accountot még régebben gondoltam ezzel jelentkeznék be. A weboldalon be is tudok jelentkezni (bár nagyon lassú az oldal) de magába az Origin alkalmazásba nem. Itt a kép a hibaüzenetrõl. Mi lehet a megoldás? (remélem érthetõ mert kicsit fáradt vagyok)

RoboKutya78
support segít elvileg de a mailcím necces dolog. ezért ajánlott gmail vagy más nevesebb szolgáltató erre a célra.

hello, nem tudom megváltoztatni az email címem originben,a régi email címem meg akarom szüntetni, van új

kössz

RoboKutya78
ÖÖÖ....Nem kaptál esetleg egy aktíválló mailt az originrõl?
Elvileg kellett.
Ez nagyon úgy fest hogy félig van reggelve a dolog.
Vagy ha tudsz supportot kérdez

Sziasztok!

Kliensen keresztül regisztráltam az Originre! Elkérte az email címem, jelszavat, felhasználói nevet, majd belépett az új fiókomba! A probléma, hogy a fiók korlátozva van! Csak a Játékaim rész látszik, de üzlet valamint a beállítások nagy része egyáltalán nem látszik, meg se jelenik, mintha nem léteznének!

Így pl. fiókbeállítások sem, fogaskerék sincsen, meg semmi hasonló! A kliensen keresztül be tudok lépni korlátozottan ugyan tehát a fiókba, de a honlapon pl. nem engedi hogy belépjek ugyanezzel az adatokkal, tehát ott se tudok semmit se módosítani (hibásnak jelöli meg ott az adatokat)! A fõprobléma, hogy emiatt barátokat sem tudok hozzáadni, meg semmi hasonló amivel a játékok bizonyos funkciótól elesem!

Mitõl lehet, mi a megoldás ebben tud e segíteni valamelyikõtök, elõfordult másnál is e?

RoboKutya78

RoboKutya78

Szabi
de abba mi csalás, hogy aktiválja a kódot, mûködik, majd x idõ után "feltörik" a fiókját ? 😄

RoboKutya78
Egyszerû a csalógyanús oldalakat mellõzni kell különben jön a tanulópénz.
Ha más nem akkor Amazon ott is lehet olcsón kapni dolgokat bár szoftver esetén a regio rendszerre vigyázni kell.

Szabi
mint írtam már, errõl az oldalról még nem vásároltam, így nem tudok kb. semmit róla 😄

Mardel
Paypalon kell fizetni és leírta, hogy a pénz giftként, vagyis ajándékként mennjen.
Bár ajándékért nem kell adót fizetni se a küldõnek se a fogadónak, de ha gond van ajándékot paypallal nem lehet visszahívni.

Viszont ez kétélõ fegyver hogy nincs cska egy paypal account meg egy emailcím.
Lehet hogy olcsón adja az árat és egy hasraütésszerû beárazás amin neki jócskán lehet haszon.
De ha gondod van, nemtudod feljelenteni max a rendõrségen, már ha foglalkoznak vele.
Nincs panaszkezelés.
Az emailre vagy válaszol valaki iylen ügyben vagy nem.
Van olyan ruszki kulcsos oldal ami rendes cégként üzemel és más országhoz képest olcsón ad kódokat, de az abban az országban van bejegyezve mint cég ahol olcsók a játékok.
És azért ír VPN aktiválásról, mert számít arra, hogy nem csak orosz emberek fognak tõle vásárolni.

Nekem az már gyanús hogy közvetlen az oldalról nem vásolhatok, payplaon kerezstûl kell personal giftként küldeni a pénzt, stb.

Szabi
ezért kell elsõnek az eladónak írni..

az online kulcsvásárlásnak épp ez a lényege, hogy nem megy el ennyi felé fölösleges pénz.. így lehet egy digitális kulcs féláron a bolti tokos játékhoz képest..
az adót én kifizetem, számlát is kapok róla.. aztán hogy utána ezzel mit kezd az már nem az én dolgom, bár elméletileg az online kereskedelem magánembereknek havonta ~100.000ft-ig ingyenes, afölött adóköteles

Mardel
Igen csak ennél az oldalnál sehol nem látok cégnevet, se telephely, szerintem mint cég nem is mûködik és adót se fizet. Ezek hiányában csak hivatalosnak tûnõ számlát tud adni. Domain címet a weboldalhoz meg bárki tud venni, ehhez nem kell cég sem.
Innentõl kezdve meg megkérdõjelezhetõ, hogy az a digitális kulcs honnan származik.

Szerintem.

Szabi
általában nem tokos hanem digitális generált kulcsot árulnak az oldalakon, csak a kisebb oldalaknál van vagy egy nagyonjóáras tokos terméknél hogy tokból írják ki a kódokat, de ott is általában lehet igényelni a tokot ha fizeted a postát 😄

errõl az oldalról még nem vásároltam, de sok külföldi és egyéb magyar oldalról már igen, eddig mindenhol adtak hiteles(nek látszó 😄) számlát és bármilyen meglepõ.. mindent elfogadott a steam vagy origin 😊

egyszer volt csak egy kis furcsaság külföldi kis oldalnál, de ott is visszakaptam a pénzem egy levél után pár órán belül

Mardel
*ha nem hivatalos boltból.

Mardel
Arról van szó, hogy ha hivatalos boltból veszi és az origin valamiért visszadobja azzal hogy ez a bolt sara, és mondjuk az egyik felhasználó be tudta mutatni ugyanezt a kódot rendesen lefotózva a dobozával. Akkor kihez fordulsz, a bolt mit tud vele kezdeni?