Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nincs felkészítve több százezer felhasználó egyidejû kulcsregisztrálására és játék letöltésére, valamilyen szinten érthetõ ha kicsit belassul a rendszer.
Nem tudom hányszor írjam még, leghogy az Anonymus csoport hasonló módon fektet meg kormányoldalakat, és egy csomó bank honlapját?
Vársz míg lecseng a vásárlási láz (Humble Bundle).
"Timeo Danaos et dona ferentes."
kedvet kaptam megint a battlefield 3-hoz, felrakom az origint töltöm le a bf-et erre 5%-nál megáll és onnantól 2 óra mulva sem megy tovább miközben van netem... újraindítom az origint megy a letöltés 2 percig aztán megint megáll... -.-" tegnap is ezt csinálta meg ma is
az EA olyan mint a magyar kormány ígérget minden szépet aztán csak egy rakás kakát kapsz a fejedre
Steamen 10 másodperc volt beváltania kulcsokat. Itt 15 perce szórakozok vele......
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tobb ezren probaljak bevaltani, es az egyideju nagy szamu lekeresek DDOS-nak szamitanak. Amivel pl. az Anonymus csoport weboldalakat szokott megfektetni.
Origin és így szeretlek. Mert kellett neked EA ez a félkész szar kliens....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Találkozott valaki olyannal,hogy a kliensbõl eltûnt az egyik játék?Mivel telepítve van el tudom indítani,játszottam is vele.Pontosabban a Dragon Age 2-rõl van szó.Több játékom is van de csak ez az egy tûnt el.Ha rámegyek a héten játszottakkal kiválasztásra akkor is hiányzik a képe a játéknak.Szerintetek mi lehet?
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Hogyan etethetném meg a már elõzõ Origin-re telepített játékok mappáit a frissen telepített Origin-emmel?
Mindegyik játéknál csak letöltés lehetõséget kínálja.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudom találkoztatok-e olyannal, hogy egyszerûen nem tudjátok letölteni az origint klienst sehonnan sem.
Próbálkoztam én már mindenféle böngészõvel de egyikkel sem tudtam letölteni. Mindig jön a "Kapcsolódás sikertelen. Kérjük próbálja újra" szöveg.
Mi lehet a probléma?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
kössz
Elvileg kellett.
Ez nagyon úgy fest hogy félig van reggelve a dolog.
Vagy ha tudsz supportot kérdez
Kliensen keresztül regisztráltam az Originre! Elkérte az email címem, jelszavat, felhasználói nevet, majd belépett az új fiókomba! A probléma, hogy a fiók korlátozva van! Csak a Játékaim rész látszik, de üzlet valamint a beállítások nagy része egyáltalán nem látszik, meg se jelenik, mintha nem léteznének!
Így pl. fiókbeállítások sem, fogaskerék sincsen, meg semmi hasonló! A kliensen keresztül be tudok lépni korlátozottan ugyan tehát a fiókba, de a honlapon pl. nem engedi hogy belépjek ugyanezzel az adatokkal, tehát ott se tudok semmit se módosítani (hibásnak jelöli meg ott az adatokat)! A fõprobléma, hogy emiatt barátokat sem tudok hozzáadni, meg semmi hasonló amivel a játékok bizonyos funkciótól elesem!
Mitõl lehet, mi a megoldás ebben tud e segíteni valamelyikõtök, elõfordult másnál is e?

Ha más nem akkor Amazon ott is lehet olcsón kapni dolgokat bár szoftver esetén a regio rendszerre vigyázni kell.
Bár ajándékért nem kell adót fizetni se a küldõnek se a fogadónak, de ha gond van ajándékot paypallal nem lehet visszahívni.
Viszont ez kétélõ fegyver hogy nincs cska egy paypal account meg egy emailcím.
Lehet hogy olcsón adja az árat és egy hasraütésszerû beárazás amin neki jócskán lehet haszon.
De ha gondod van, nemtudod feljelenteni max a rendõrségen, már ha foglalkoznak vele.
Nincs panaszkezelés.
Az emailre vagy válaszol valaki iylen ügyben vagy nem.
Van olyan ruszki kulcsos oldal ami rendes cégként üzemel és más országhoz képest olcsón ad kódokat, de az abban az országban van bejegyezve mint cég ahol olcsók a játékok.
És azért ír VPN aktiválásról, mert számít arra, hogy nem csak orosz emberek fognak tõle vásárolni.
Nekem az már gyanús hogy közvetlen az oldalról nem vásolhatok, payplaon kerezstûl kell personal giftként küldeni a pénzt, stb.
az online kulcsvásárlásnak épp ez a lényege, hogy nem megy el ennyi felé fölösleges pénz.. így lehet egy digitális kulcs féláron a bolti tokos játékhoz képest..
az adót én kifizetem, számlát is kapok róla.. aztán hogy utána ezzel mit kezd az már nem az én dolgom, bár elméletileg az online kereskedelem magánembereknek havonta ~100.000ft-ig ingyenes, afölött adóköteles
Innentõl kezdve meg megkérdõjelezhetõ, hogy az a digitális kulcs honnan származik.
Szerintem.
errõl az oldalról még nem vásároltam, de sok külföldi és egyéb magyar oldalról már igen, eddig mindenhol adtak hiteles(nek látszó 😄) számlát és bármilyen meglepõ.. mindent elfogadott a steam vagy origin 😊
egyszer volt csak egy kis furcsaság külföldi kis oldalnál, de ott is visszakaptam a pénzem egy levél után pár órán belül