Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you give a little love you can get a little love of your own
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Megkérdezem itt hát ha találkozott ilyen problémával , miszerint frissen telepített Titanfall-t indítanám ámbár nem csinál semmit , majd az origin mindig ezt az üzenetet dobja ki , már 2x telepítettem újra
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_28_d099fk7djn.bmp
Valaki Help
Rég nem vásároltam az Origin-en keresztül.Most a Mass Effect 3-at szerettem volna(9,99 EUR).Bankkártyás fizetés-ellenõrzés,majd jön egy sms a bankomtól,hogy vásárlás történt 220HUF, Geneva Origin com.
És ennyi.Se email az origin-tõl,se a megfelelõ összeg levonása.Kérdésem:Valami feldolgozási idõre várok?Ez a levont 220Ft valami elõleg?
Sajnos nem értem,Steam-hez szoktam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Nulla tenaci invia est via"
Más. Megvan a C&C Generals+Zero Hour,de nem tudom megetetni az originnel. Utána olvastam és ez régebbi játék és csak a supporton keresztül lehet beaktiválni,na én írtam is nekik,de semmi válsz már vagy két hónapja. Ötlete van valakinek?
Igaz levélváltással.
Ma pl kaptam egy értesítést hogy valaki taivanról vagy honnan a túróból ilyen és ilyen ip címen elkeveredett a fiókomhoz ilyenkor érdemes azonnali jelszócsere bár ez már a 2. próbálkozása volt valakinek de még mindig nem jött össze neki.
Ha tudsz beszélni az emberkével és meg tudják oldani a gondod kérd meg hogy cseréljék le a email fiókod.
Nem tudom mostanában már csak telefonos segítség van vagy létezik még a gyors levélváltás?
https://help.ea.com/hu/
Én itt intéztem.Próbáld meg,vesztenivalód nincs.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Na nem baj max felteszem azt a játékot amivel tuti játszom aztán majd kitapasztalja az ember melyik játék fut jobban win 8 alatt és azt alapra oda telepítem.Hirtelen ez az ötletem.Tegnap megvettem a Bo 2-t hát mit ne mondjak a multi a singe meg a zombi mod kb 2 óra alatt zuzta le a steam nem tudom mi került neki ennyibe.
És, ha amikor egy adott játékot beaktiválsz a fiókodra, egy adott kóddal, ott ugyebár, ki lehet választani, hogy melyik nyelv(û/eket) tartalmazó verzió kell, és ezt szedheted le, akár akkor, akár késsõbb. De, nem mindegyik játéknál van az, hogy a "Letöltés" gombra való kattintás után, kiírja a helyigényt, és a többit, hanem a Crysis 2-nél, még nyelvválasztó menüt dob fel amelynél, a játék nyelvét kell kiválasztanod. Na most, én a magyart tartalmazó verziót választottam ki, a kód beváltásakor akkoriban, de a nyelvválasztó menüben, már nem szerepel, a letöltés megkezdése elõtt. Ilyenkor mi van? Amely játéknál eleve nincs magyar nyelv, ott melyik angol verziót érdemes kiválasztani? A brit angolt vagy az amerikai angolt?
Ha jól sejtem a játékok általában annó a hardverváltozásokat nem kóserelték szoftveres váltásra nem hiszem. Annó a two world elsõ részével szoptam mert vgat cseréltem és kikészült tõle. Kár hogy a levél váltást megszüntette az origin vagy én nem találom, mert megkérdeztem volna tõlük. Azt viszont sehol nincs feltüntetve hogy az a szám amit kitettek milyen percdíjas.
Más:
Lesz-e rendes backup funkció (Lásd: steambackup) valamikor a kliensben, vagy házilag kell mókolni vele? Pl.: Egyedi telepítõ írása, vagy a kliensben megtalálhatók a hozzávaló alkatrészek? (fájlok) Mert, a játékokat nem telepítõs formában tölti le, hanem mintha feltelepítetted volna már, és csak a "Játék neve\_Installer" mappában lévõ cuccokat telepíti fel. Amikor a BurnOut-ot felrakta, akkor csak a DirectX-et telepítette, meg valami Touchup.exe fájlt futtatott még onnan, ez lenne a telepítõprogram, a Cleanup.exe meg az eltávolítóprogram? És mellette még az EAProxyInstaller.exe fájlt, az Origin mappájából. Mert, akkor lehetne egy egyedi telepítõ-szkiptet írni, hogy a játékot 1 vagy több DVD-re kiírván, és onnan feltelepítvén (tömörítve és darabolva a lemezen!!), a kliensben megadott mappába felteszi (C:Program FilesOrigin Game vagy máshová, ha átállítottad), és utána az "_Installer" mappában lévõ cuccokat, és az egyéb programokat még. A serialt, a telepítõben kéne megadni (kliensbõl kimásolni elõtte) vagy az Origin-kliens és képes beregisztrálni a registrybe, ha már feltettük kód nélkül a játékot? Azért egy 10+ GB-os játékot nem töltögetnék le mindig, ha nem muszáj, lassú nettel nem valami jó. Pláne, ha már patch sem jön ki hozzá, akkor meg még inkább. Ha, valami patch jönne (a kliens szedi le), akkor az egyedi telepítõpakkot vagy frissítjük (ha vinyón külön van, ez nem gond, DVD esetén, ha újraírható, újra kiírjuk) vagy felírjuk/oda másoljuk a backup mellé. (Ha, letölthetõ külön, akkor meg pláne, és egy exe/zip az egész.) Magyar leírást nem nagyon leltem ezzel kapcsolatban.
Feltettem egy külön winyóra a win 8 at feltelepítem a klienst elvileg beállítottam ugyanazon telepítési helyeket a tárolt játékok helyét, de ha rákattanok a játékra amit tudom hogy telepítettem win 7 alatt még mindig telepítést kér arra a játékra
Nem szeretném azért két helyre telepíteni a dolgaimat mert két rendszerem van.Steames játékokkal nincs gond mert awin7 alatt telepített progit simán tudom használni.
Kínlódtam vele órákat, de nem tudtam összehozni operával.
Végül felraktam a firefoxot és azzal pöccre indul minden.
a battlelog elindítja az origin-t és a játékot is
és ott kellett mókolni azt hiszem hogy errõl az oldalról is indul a játék bár nem biztos hogy jól emlékszem.rég toltam a játékkal
Olyan problémám lenne, hogy nem tudom elindítani a bf3-at.
Azt írja ki:
https://battlelog.battlefield.com/bf3/sso/TmV4dXNDb25uZWN0QVQXI5TmhLbTlhREh0...
A fájlhoz nincs társítva a mûvelet végrehajtásához program. Telepítse a megfelelõ
programot, vagy (ha az már telepítve van) adja meg a társítást a Vezérlõpult Alapértelmezett programok eszközével.
Frissen szedtem le Humblebundle kóddal. Nem tudja vki mi lehet a probléma?
Nem találkozott vki hasonló problémával?
Elõre is köszi a segítséget.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem olyan gondom lenne,hogy egy lendületbõl két Sims 3 alapot regeltem be egy accountra.<#idiota>#idiota>
Nem szólt a genyó,hogy már van egy,hogy szopjon le.
A support ebben tud segíteni?Pölö kivenni a kulcsot,hogy a másik accra-amire szántam még egyszer be lehessen aktiválni?
13 éve itt. Szép idő.
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Érdeklõdnék, hogy az origines játékok amik anno dobozos verzióban tartalmaztak magyar feliratot, azok a mostani verziókban is megtalálhatóak, vagy kiszedtek minden ilyen nemû dolgot azokból a játékokból ?