551
-
Ironman2 #390 Miért van az hogy az Origin mindennap kiküld nekem egy kódot hogy változtassak jelszavat? Elég bonyolult jelszavam van.Valaki mindig be akar lépni? -
Lokker #389 Ingyenes a SimCity 2000 Special Edition -
Gater #388 Persze de az sem használ. -
#387 Rendszergazdaként próbáltad elindítani? -
Gater #386 Üdv! Egy olyan problémám lenne hogy kb. egy hete az Origin nem akar letölteni semmilyen játékot. Azt íja hogy az origin engedélyekre vár a fájlok letöltéséhez a Windowstól de Win7 nem jelez semmit. Hozzáadtam a tűzfal "kivételeihez" sőt volt hogy az egész tűzfalat lekapcsoltam de úgyse tölt le semmit. Vírusirtó se volt a gépen a hiba jelentkezésekor és a program újratelepítés se segített. Ha valaki találkozott hasonlóval vagy tud segíteni kérem írja meg. Előre is köszönöm! -
#385 Bejeweled® 3 ingyé az originen október 28 ig -
#384 Gondoltam hátha nem buli nekik az ilyet megcsinálni:)
Kicsit már csömöröm van a sok Letöltő rendszer installációjából Steam Origin Uplay stb:)
Még szerencse hogy az internetes áruházak nem akarnak saját letöltő központot:) -
#383 Miért lehetne? Megvetted egy rendszeren, akkor egy másik cég másik rendszere miért "venné át"?
Berakhatod, mint nem Steames játék a listába, ha lusta vagy a start menüből indítani. -
#382 az rendben van volt egy bundlees csomag amiben mind originre mind steamre volt kód az rendben.
De spec én arra gondolok hogy amot originen vettem azt át lehet e aktivállás után rakatni steamre?
-
#381 PL vettem battlefield complett-et, és sehol sem engedi aktiválni -
Plata #380 Nálam van olyan játék ami Originen lett aktiválva,de Steamen is fent van,onnan szoktam indítani. -
#379 Na akkor én is kérdek és remélem figyel egy origines magyar support a forumra:)
Naszóval
Van e lehetőség arra hogy bionyos játékokat átköltöztethetőek e Steam fiókba?
Valaki kérdezte e meg őket erről a lehetőségről?
-
#378 elvileg a dobozon rajta van hogy origin vagy steam verzió
ha origin akkor elvileg elég ha a telepítő kódot megadod az origin menű játékhozzáadás menü alatt
ha engedi persze
Vagy elvileg telepítés közben kiderül hogy kér e origin fiokot.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.08. 14:56:40 -
#377 hello
Boltban vásárolt medal of honor játékokat, hogy tudom berakni originre? -
#376 én is kaptam ilyet :) -
#375 jé már originre is vannak vírusok ? o.0
-
HUN BECSEHELY #374 Üdv.Lenne egy eladó Origin fiókom.Játék lista
Battlefield 1942
Battlefield 3 Prémium
Battlefield 4 Prémium
Burnout Paradise Ultimate
Red Alert3
Criysis2
Dead Space
Dead Space 3
Medal of honor 2010
Mirror's Edge
Need for Speed HP 2010
Need for Speed Run
Nedd for Speed World
Populous
Árat majd a vevő,akit érdekel az ir privátba.Sajna már nincs időm játszani vele.Sokat godolkoztam mi legyen,és ugy gondoltam,ha valakinek kell,akkor normális árért eladom.
Utoljára szerkesztette: HUN BECSEHELY, 2014.08.17. 17:55:47 -
xido #373 no akkor helyesbítenék is,mivel telepítés után magyarul írta...2 nap trial..és a full game ajánlat annyi,hogy a mentés megmarad,ha megveszem és folytatom..bocs..akkor csak WC3 a free.. -
xido #372 on the house mostani ingyenes Wing commander 3..
simcity 4 órás free trial...sőt a trial/demo szektorban Kingdoms of Amalur:Reckogning..ami miután beraktam,az infoablak közölte,hogy most ez nem trial,de teljes értékű játékként elrakható ingyé...nem tudom meddig és jól fordítottam-e,lessetek rá -
#371 -
#370 Ha jól tudom valamilyen közösségi oldalra tették ki (facebook / twitter), onnan terjedt el. -
attika1979 #369 Köszönöm ,így már oké.Csak az oldalon nem találtam erről semmi infót. -
#368 Belépsz Originbe, fent a menüben kiválasztod a termékkód aktiválását, és oda beírod. -
attika1979 #367 Ez hol lehet elérni?Az originen sehol nem találom még a játékot sem.
On the house akció volt? -
Ironman2 #366 Ingyenes a Sims2 és összes kiegészítője!
Termék aktiválásakor ezt kell beirni: I-LOVE-THE-SIMS
Megkapjuk az Ultimate Collectiont ami ugye csak az Originen van! -
#365 akkor elvileg elég ha a cd kulcsot meg a cdt és a dvd dobozt tedd fel egy képre.
-
#364 Hát számla nincs, mert ilyen tesco-ba vettem kenyér meg ásványvíz mellé. :D
De megpróbálom! Köszi -
igazMAGYAR #363 -
#362 De ha írsz a supportnak és mellékeled a számlát is a játék mellé vagy a korongot beszkenneled akkor elfogják fogadni és esélyes hogy felteszik a fiókodba.
-
#361 Igen azok!
Köszönöm a segítséget! -
#360 Mert lehet hogy 2011 előtti a játékok kulcsai... -
#359 hello!
Az miért van, hogy a boltba vásárolt eredeti EA játékok cdkulcsát nem fogadja el?
-
#358 Nem kell átállítani, én is az angol support oldalon (help.ea.com - contact us) az emailt megírtam szépen magyarul, és megoldották, a megfelelő emberhez került :) (aki igen segítőkész volt, és korrekt módon, gyorsan intézkedett) -
#357 a nyelvet állítsd át magyarra.
-
Bal0924 #356 Köszi!
Tudsz adni egy linket vagy valamit a magyar supporthoz, mert nem találom. -
#355 nem kell angol hozzá magyar sup is van:)
ha eljutsz odáig kérdezd meg őket mit tehetsz. -
#354 1. Magyar supportja van.
2. Majd ők megmondják, mire van szükségük a bizonyításhoz. Lehet, hogy csak pár személyes kérdést fognak feltenni az accountoddal kapcsolatban, esetleg a rá aktivált játékok közül kérik az egyik serial számát, vagy vásárlási bizonylatát. -
Bal0924 #353 Ezzel csak 2 gond van..:S
1. Nem tudok angolul írni nekik semmit..
2. Mivel bizonyíthatnám? -
#352 vedd fel a kapcsolatot a helpdeskkel és próbálj szerezni valami bizonyítékot hogy a tied az acc.
-
Bal0924 #351 Sziasztok!
Segítség kellene!
Megszeretném változtatni az Origin fiókomba
Szeretnék változtatni benne valamit, de nem tudom, mert már elfelejtettem a biztonsági kérdésemet! Nagyon régen adtam meg.. :S
Valamit lehetne csinálni?