551
320px-Origin-logo.png
  • 11awalker
    1500Ft-ot megért 2 kiegészítővel nekem. A pro Streetet már lassan 3 hete szedtem le és már akkor írtam nekik de semmi!!!
    Mindegy, majd lesz valami, de ezt a regelést kipróbálom.
  • RoboKutya78
    a mohához azt hiszem a honlapján be kell reggelni, de baromi régen játszottam vele nem is tudom megéri e megvenni már ezeket a játékokat.
    Pár nap kell a válaszhoz náluk is:)
  • 11awalker
    Sziasztok!
    Origin-en megvettem a Pro Street-et és a MOHAA játékot de az elsőnél azt írja, hogy EA Download Manager kell a másiknál indításnál azt, hogy a játék működése leállt.
    Manager már szedtem le de azzal sem működik a MOHAA-nál nem tudom mit csináljak, írtam az EA Help oldalra de nem válaszoltak rá.
    Valakinek nincs ötlete véletlenül mit tegyek!?
    Nem zavarna ha nem fizettem volna a játékokért de így.....
    Köszi a segítséget előre is.
  • Laca333
    A probléma megoldódott, az AVG tűzfala miatt volt ez a hiba.
  • Laca333
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Az origin kliens indítása után hosszabb ideig (fél óra vagy több) magas processzor használat illetve lemez használat van folyamatban. Windows 8.1-et használok. Amint elindul az origin kliens, a system a kötetnaplót írja. Ez minden egyes origin kliens indításakor megtörténik, ha nem fut az origin kliens akkor ez a jelenség nem észlelhető. A segítséget előre is köszönöm.
  • Maxtreme
    srácok halódik az EA server vagy wtf? Az istenért sem akart bejelentkezni az origin..
  • RoboKutya78
    ez így igaz nekem is belekötöttek a második próbálkozásomba Igaz előtte olyat is kértem hogy a need for speed játékban nem lehetett játékosnevet váltani mert a felhasználó nevedet használta így azt is kértem hogy változtassák meg azt is megtették
    Illetve én nem is azért írtam ezt hogy nagyüzemben lehet ezt művelni mert azt már az orign se szereti.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.02. 10:18:28
  • MoRT2195
    Hát igen, 1 játéknál valszeg nincs gond, de amikor a már a 10. játékot akarod átrakatni a 10. "profilodhoz", akkor abból valszeg már semmi jó nem lesz részedről. :D
  • RoboKutya78
    Egy jó tanács origines játékok eladásához
    Ha van olyan játékod amit nem akarsz használni és telepítetted már akkor van egy megoldás az eladás kivitelezésére.
    Ha ismétlem ha még van olyan lehetőség hogy át kérheted egyes játékaidat másik fiókra megfelelő beazonosítás mellett kíséreld meg áthelyeztetni egy általad létrehozott fiókra a játékot és ha sikerült akkor nincs akadálya a fiók továbbadására.
    Nekem nagyon régen sikerült átkérnem egy játékot a másik fiókomra elvileg egy átemelést fiókonként meg kell adniuk kifogások keresése nélkül.
  • RoboKutya78
    igen sajna sőt a battelfield4free is vagy hogy hívták sajna:( az nsf wordot nagyon sajnálom sok lóvémat vitte el.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.01. 20:52:10
  • ricsa008
    Megszünt a Fifa és az NFS World ?
  • RoboKutya78
    küldtem ötletet a problémádra hátha az segít rajtad
  • MoRT2195
    És mi lesz ha eladja? Feljelented, vagy mi? A torrentezés se legaláis, jelents fel mindenkit aki már "lopott" le valaha bármit is netről (kezdve magaddal).
  • Prince23
    Az akkont eladás meg nem legális... főleg nemzetközi EA-nél, Valvenél...
  • MoRT2195
    Ha egyszer aktiváltál egy játékot steamen, originen, akkor azt te már nem fogod eladni, a kulcs a profilodhoz van kötve, más pedig nem fogja tudni aktiválni. Kizárólag account eladással lehet ezt megoldani.
  • Lantee
    Nekem is lenne eladó Origines játékom, és pont most világosított fel a support, hogy ki kell mellé adnom az origines accountomat is.
    Tényleg csak ez a megoldás?
    Battlefield Hardline és Dragon Age Inquisition. Mindkettő eredeti, bolti DVD, de ugyebár kénytelen voltam Originre is beregisztrálni.
  • RoboKutya78
    Azzal te nem tudsz mit kezdeni ha a főszerver ennyit enged akkor lehet neked fiber 1000 megád is csak 10 k val fogod leszedni.
  • JaSoN HuNTeR #413
    Miért van az hogy frissíttek és nem akar rendesen működni? 100 megás netem van és csak pár kb/s tölti lefelé a titanfallt.!!! HELP!
  • RoboKutya78
    Ez az origi helper is elmehetne a frakba...
    Mi a kórságnak van megadva a fiókomban a származási helyem mért nem tudnak ennek megfelelően beültetni egy ipsét aki magyarul csekkol vissza hiszen régebben ment a dolog.
  • Lokker
    Most már sikerült frissítenie. Működik.
  • kjhun
    Nálam, 6 napja frissített utoljára. Most, néztem, pár perce, simán be lehet jelentkezni a fiókba. Lehet, hogy a net szolgáltatód kever nálad valamit vagy az EA-nál volt valami gikszer. Aktuális verzió számozása: 9.5.5.2850 - 353317. verzió
  • Lokker
    Nocsak. "Az Online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség." Képtelen frissíteni magát az Origin és csak offline megy a dolog. Két hete pedig tökéletes volt mikor Theme Hospitalt szedtem meg SimCity-t.

Ötlet mit lehet tenni vagy a szolgáltatással lehet gondja az EA-nek?
  • RoboKutya78
    nekem anno a cset is jó volt meg secperc alatt átdobták a játékaimat egyik accrol a másikra meg nevet is sikerült váltanom az NSF esetében.
  • MoRT2195
    Én még régebben használtam, akkor sem volt gond vele (azt hiszem BF4 kulcs miatt írtam rájuk, aki kért supporttól kulcsot, az kapott is .D), csak ki kell várni az időt, amit ír. Most 10-15 perctől kezdtem el várni, nagyjából ennyit is vártam kb, szóval jól van ez megcsinálva.
  • Dzsini

Nekem sose sikerült chaten bárkivel találkozni, csak sorban álltam, és "nemsokára" jött valaki.
  • MoRT2195
    Na ennyi volt, megoldva angol chattel. :) Jó fej volt a srác, elbeszélgettünk. Igaz én értettem minden szavát, de ő neki azért kicsit ki kellett bogoznia a mondataimat. De még ő is megpróbált magyarul írni. :D
    Amúgy kérdezte a a biztonsági kérdést, mondtam, hogy nem tudom, és küldött az emailemre egy 6 számjegyű kódot, amit be kellett másolnom neki, és ez helyettesítette a biztonsági kérdés válaszát.
  • Dzsini
    Magyarul, emailben nekem hétköznapokon 1 napon belül mindig válaszoltak a megírt kérdésemre, és ha a válaszukra egy órán belül reagáltam, akkor azonnal jött a viszontválasz (tehát ott volt az ügyintéző a gép mellett).

A chat viszont nekem sose működött.

De ha nem tudod a biztonsági kérdést, akkor nem biztos, hogy hajlandóak lesznek csak úgy törölni egy accountot...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.02.01. 06:45:43
  • MoRT2195
    Ja, nagyon korrekt... megcsináltam minden lépést, és a végén ezt dobta ki. Hát tényleg korrekt.

Bezzeg az angol supportnál két lehetőség is van, az egyik, hogy ŐK HÍVNAK FEL engem, a másik pedig az élő chat. Mindjárt meg is próbálom, ezt az angol chatet, inkább mint ezt a "korrekt" magyar támogatást.
  • MoRT2195
    Rákerestem, és a hivatalos fórumon írta egy EA-s, hogy nincs lehetőség account törlésre, csak ha felveszem a kapcsolatot velük. Közbe meg rájöttem egy egyszerűbb, és gyorsabb megoldásra: először a hotmailos emailem változtatom meg valamire, aztán utána a citromailes emailemet nyugodtan megváltoztathatom a hotmailosra. :) Nem értem ez eddig miért nem jutott eszembe, már többször csináltam ilyet. :D

Szerk.: Na basszus, a hotmailos origin profilomhoz nem tudom a biztonsági kérdést, pedig csak így lehet emailt változtatni... király.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.02.01. 06:12:32
  • Dzsini
    Elég korrekt a magyar nyelvű supportja az Originnek, vedd fel velük a kapcsolatot, ha van rá lehetőség, el fogják mondani mi a módja.
  • MoRT2195
    Origin/EA fiókot lehet törölni valahogy? Azért kéne, mert amin a játékaim vannak, ahhoz a gagyi citromailes emailem van hozzá kötve, és jó lenne ha a hotmail-os emailemre megtudnám változtatni, elvégre biztonságosabb, jobb, és ezt használom mindenhova, naponta vagy 50x felnézek rá. :D Tehát a hotmailös accountom akarom törölni, de én nem találtam rá módot. Valaki tud ebben segíteni?
  • Ironman2
    Theme Hospital magyarítása:

http://magyaritasok.hu/magyaritasok/theme-hospital/theme-hospital/507

A Patch mappában lévő LANG-0.dat fájlt másoljátok be ide:

Program Files (x86)/Origin Games/Theme Hospital/Data/Game/DATA

(az alapban lévő is jó,de akkor a patch magyarítása nem érhető el)
  • oneal1
  • Ironman2
    Ingyenes lett a Theme Hospital,tőtsétek!
  • kjhun
    Privátban küld át az Origin-es verziójú játéknak a fájllistáját. Hátha, kideríthető így a fájlok neveiből melyek a nyelvi fájlok. Elvileg magyarítható lennne fájlcserével az Origin-es verzió. Parancssorban (Futtatás-ba beír: cmd) elnavigálsz a feltelepített játék főkönyvtárába (cd "%programfiles\Origin Games\The Godfather 2" gondolom itt van.) és beírod ezt:
    dir /s *.*>>"%userprofile%\Desktop\TG2_Fileslist.txt"

Nézd meg azon a gépen a CD-s verziót vagy egy másikon, húzd ki a gamepadot, joystickot, egyebet, ami nem bill és egér, elvileg ez zavar be neki.
  • Plata
    Fogalmam sincs.Cd-ről telepítem magyar,de csak az eget látom,ha Originről probléma nélkül fut de full angol.
  • RoboKutya78
    a cdröl telepített nyelvezetet nem tudni valahogy át applikálni mint a haegemonia esetében?
  • Plata
    Nekem lenne egy kérdésem,megvan dobozosan a The Godfather 2 játék,mindig cd-ről próbáltam játszani vele,de sosem volt jó.Ha cd-ről raktam fel a játékot a kamera az eget mutatta és évekig nem tudtam játszani a játékkal.Még netről is szedtem le törtet de az is ilyen volt,most eszembe jutott és Originről szedtem le a játékot.És az Origines tökéletesen megy eddig,csak hogy amíg a dobozos játékom magyar felirattal van addig az origin full angol.Vagyis semmit sem értek,valahogy lehetne feliratot varázsolni rá?
  • Rony94
    Azért mert hekkelgetések vannak mostanában. Az én accountomat mostanában törték fel.
  • RoboKutya78
    az is lehet vagy előfordul hogy évente azért küld egy ilyet hogy frissíts a jelszódon.