551
-
Madi92 #470 Nekem pár hónapja csórták el, mikor újra Bf3-azni kezdtem. Szerencsére nem hatott meg a dolog, meg a Bf3 sem, szóval legyenek boldogok vele. -
#469 Hm ez új keletű dolog
De most már elég komoly védelmet kapott az origin fiók is javaslom mindenkinek hogy aktiváljátok
A kedvenc kutyád neve csak az első lépés a biztonsági beállításoknál
Nekem most az tűnt fel hogy a fiók nyelvezetem angol lett.
A Login Verification ajánlom használatát.
-
Wking #468 Sziasztok, találkoztatok már olyannal hogy törölték az ea fiókhoz társított e-mail címet? Persze helyreállítás után ugyanúgy nem tudok belépni..... -
#467 Hallottam, hogy az eredeti verziónál ezt csinálták, de az originesnél nem nagyon működik. -
xido #466 Nos találtam alternatív verziót,ha jól értem...a srác szintén angolt akart és kapott,mi van,ha a telepített könyvtárban kicseréled az adott filet?
http://jadeempire.wikia.com/wiki/Forum:Dialog.tlk -
#465 Nos, nem :)
Akármit csinálok (már megváltoztattam angolra a kliens nyelvét, de nem hozott eredményt), magyar marad a játék. Az ilyesmit általában játékon belül lehet beállítani, de itt erre nincs lehetőség.
Annyira nem zavaró, de vannak benne félrefordítások, amik olyan esetekben rosszak, amikor nincs narrált szöveg és értelmetlen a kiírás. -
#464 Ugyan originem nincs, de steam alatt úgy működik, hogy amilyen a steam nyelve, olyan próbál lenni a játék is, ha támogatja.
Origin nem ilyen? :) -
#463 Pedig jó, a sztori, a kínai miliő és a fantasztikus zene megfogott. Viszont a harcrendszer és az irányítás borzalmas (WASD egy rpg-ben...), valamint a 3 alaptulajdonsággal sem vagyok kibékülve. De mindenképpen végigviszem, mert eddig nagyon tetszik. -
#462 Ezt passzolom nem sokat játszottam vele. -
#461 Nem éppen idevág, de ha nem gond megkérdezném, hogy van-e lehetőség a Jade Empire-on belül az angol nyelvre váltásra (mivel alapból magyar, ami nem gond, de szeretem eredetiben olvasni a részleteket)? -
#460 -
#459 Köszönöm, megoldódott (törlés + újratelepítés) :) -
#458 Support magyar nyelven keress fel valakit rajta.
Nem tudom origin sütik törlése esetleg segíthet bár ez nem ilyen egyszerűnek hangzik
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.02.28. 17:26:07 -
#457 Sziasztok.
Elkövettem egy hibát: véletlenül megtagadtam az origin aktivációs hozzáférését a tűzfalon és most nem tudok semmilyen játékkal játszani.
A Jade Empire volt a "bűnös" és bár megtaláltam az ActivationUI.exe-t, amit aztán engedélyeztem, így sem tudok semmit elindítani origin kliens alatt.
Járt már valaki hasonló cipőben vagy emlékszik még nemrég lezajlott friss install után, hogy mi lehet a megoldás? -
#456 Ha jól sejtem nem csak a steam képes rá. -
simonl #455 Sziasztok, Origin -ben be lehet állítani az FPS kiírását a képernyőre?
Köszi -
Lokker #454 Úgy érzem hogy az Unravel nálam kötelező vásárlás lesz mint az Ori. Szerintem a videóból kiderül miért. :) -
#453 -
Lokker #452 Azt írják hogy megjelenés előtt álló címeket is lehet limitált ideig próbálgatni, plusz kapsz rájuk kedvezményt. De ott a Vault lista abba benne van minden amihez hozzá lehet így férni.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.02.03. 00:13:48 -
#451 Early acces cuccok is fognak felkerülni, fejlesztés alatt álló játékok?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.03. 00:10:24 -
Lokker #450 Origin Access
Javaslom áttekintésre a dolgot. Meg keress egy angol tanárt hátha egy Velvet Assassinért cserébe tanít egy kicsit...
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.02.03. 00:04:20 -
#449 Hm akkor fizetünk a demokért szindróma:)
-
xido #448 inkább bármihez/vagy sokhoz kapsz pár órát kipróbálni vásárlási kötelezettség nélkül -
#447 Ez amúgy hogy működi?
Egy hónapra 4 euró a beugró és ezen idő alatt bármivel játszhatok? Vagy listás a dolog? -
#446 Vajh megmarad?:)
-
#445 NFS:Most Wanted on the house dealben ingyenes most. :o -
#444 xBox-osok mondták hogy ott EA acces néven megy ugyan ez és ott 1 héttel hamarabb lehet játszani az új játékokkal. kíváncsi vagyok.... -
#443 szerintem az új játékokra max demó időszakot adnak, de ne legyen igazam :D -
#442 Vajon új játékok is játszhatók lesznek (pl ha kijön a BF5) vagy csak ami már nem kell a kutyának sem...
-
#441 már elérhető az Origin acces nálunk is -
#440 reggelj be egy másik fiókot vedd fel a kapcsolatot a magyar support részlegével keress egy általad vett legutóbbi játék számláját.
és keresd fel a suppot vele hátha meg tudják mi történt a fiókoddal.
Esetleg ha van barát a barát listádon akit el tudsz érni kérdezd meg ő mit lát a fiókodból esetleg még nem törölte az ismerőslistát.
Más nem jut eszembe
Célszerű évente fél évente új jelszót adni a fióknak is és a email rendszerhez is Használj Gmailt vagy többszörös védelemmel ellátott emailfiókot amiről kapsz értesítést hogy gond lehet.Vegyétek elejét minden behatolási kísérletnek Ne könnyítsétek meg a behatolást semmilyen módon. -
Madi92 #439 Üdv.
Kaptam egy e-mail-t, hogy megváltozott az e-mail címem.
Amit természetesen nem én csináltam, belépni nem tudok, az e-mailben megadott e-mail visszaállító link meg nem ad be semmit.
Ezt buktam? -
#438 A jelszót azért jó ha erősre állítod azzal nem érdemes fukarkodni:)
nekem 8 jegyű kis nagy szám de lehet még rakok rá karakter kódot is.
És ha nem probléma a biszti kedvéért fél évenként cserélni -
Predaking666 #437 Közben megtaláltam a hiba forrását.
Alapból USA volt beállítva, így persze, hogy kapok hívást ha rossz a szám :D.
Állítottam magyarra, rá 2-3 percre már hívott is a supportok. és igen egy egyszerűbb kérdést és jelszót adtam meg :D. -
#436 Mi a manó nincs azonnali segítség adás cset segítségével?
Ano ez még nagyon jól működött.
Karácsony van lehet egy kicsit lassabb az ügyfélfogadás ilyenkor ott is:)
Legközelebb valami nagyon közeli dolgot állíts be neki.
Nálam pl édesanyám neve van megadva az a legtutkóbb
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.12.23. 17:53:16 -
Predaking666 #435 Kéne 1 kis help a Biztonsági kérdését totál elfelejtette, (mi a francért állítottam be azt passz).
Az originen sikerült jeleznem a gondom, a válasz elég fura volt, hogy "my case" azonbelül call me. 1 óra elteltével is csak Call me in 3 minutes van. Valaki tud valami megoldást?
Előre is thx. -
Bucsek #434 Sziasztok, ingyenes a Jade Empire, vagyis remélem most már véglegesen egy ideig :D
megtaláljátok az "On the House" fülnél
Utoljára szerkesztette: Bucsek, 2015.12.01. 19:55:57 -
11awalker #433 Valami linket kaphatnék mert kerestem mindenhogy de semmi.
-
#432 Nem tudom él még a magyar nyelvű livesupp?Vagy egyáltalán van live supp? -
#431 Live supportot probáld meg.