551
320px-Origin-logo.png
  • RoboKutya78
    tanuljanak meg ők magyarul ha már saomi nyelven is elérhető.
  • RoboKutya78
    én ezzel az új külsővel nem dicsekednék
  • RoboKutya78
    Na ezen egy kicsit röhögtem
    írtam is nekik hogy hol a magyar nyelv?
  • RelakS
    Valahogy ez az EA intro jutott eszembe:

• Plata
    Az még hagyján,de az eredeti origin-es játékom ami eddig magyarul is ment átváltott angolra,ma akartam játszani egy kicsit keresztapa 2-vel ,amikor indítom játékot kiírja válasszak nyelvet,angol vagy spanyol,a mentéseim is elvesztek,ennyit az origin felhőről.
  • Lokker
    Mondjuk ahogy olvasgatom egy csomó bugot is hozott magával. Uplya-nek ez kapóra jön, főleg hogy a The Crew ingyenes lesz. :)
  • Lokker
    Eddig se volt valami bonyolult az origin kezelőfelülete...
  • 11awalker
    Basszus!
    Mi az, hogy többé nem támogatja a magyar nyelvet!?
    Ez nekik a frissítés??????
  • Szabi #502
  • JaSoN HuNTeR #501
    Beléptem és ezt írja: hogy a Magyarország többé nem támogatott az originen?
  • bardocz
    Rosszabb szerintem mindennél. Azt mondjuk nem tudom az enyém hogyan törhették fel. A jelszavaimat csak akkor találod ki, ha szerencsésen fejeled le a billentyűzetet.
  • RoboKutya78
    az hogy feltörhető lenne nem hinném
  • bardocz
    Na én nem tudom mit adhattam meg, de ötletem sincs a válaszra. Gyűlölöm a biztonsági kérdéses megoldást, szerintem ennél nincsen rosszabb. Könnyen feltörhető, és még el is lehet felejteni.
  • RoboKutya78
    erre a legegyszerűbb Én anyám nevét használom azt sose felejted el:)még részegen se remélhetőleg:)
  • Czobi
    Szia! Nekem is hasonló problémám van, szóról szóra ugyanaz, mint amit te leírtál. Írtam még 1-2 hónapja a support-nak, hogy ilyenkor mi van, de azóta nem válaszoltak (meg én is elfelejtkeztem foglalkozni vele), úgyhogy lehet ismét írok nekik.

#495 Szerintem egyszerűen meg lehet változtatni, nekem csak a biztonsági kérdést tette fel - csak ugye most pont azt nem tudom, ezért kéne a support-tal felvennem a kapcsolatot.
  • RoboKutya78
    Szerintem a felhasznevet max suppon keresztül tudod megváltoztattatni a fiók kellő azonosítása után.
    bár ez egyik platfomnál se biztos.
  • Atisz #494
    A felhasználói nevet is meg lehet változtatni?
  • bardocz
    Valamikor megpróbálták feltörni a profilom, kaptam emailt, hogy jelszót változtattak, ezt visszacsináltam, de a felhazsnálónevet is megváltoztatták, és biztonsági kérdések vannak, amikor visszacsinálnám, amikre nem tudom a választ. Ezt a supporttal ki lehetne iktatni, meg úgy kompletten a biztonsági kérdéseket is?
  • RoboKutya78
    Az origint is felszerelték egy többlépcsős biztonsági bejelentkező rendszerrel valszínű ezért csinálja.
    Nézz körül a biztonsági beállítások között.
  • Béluska74
    Újratelepítettem a rendszeremet. Azóta az origin bejelentkezéskor kiírja,hogy a bejelentkezési jogosultság lejárt és jelentkezzek be újra. Be bírok lépni a saját profilomba csak eddig ilyen nem volt.
  • Béluska74
    Igen.
  • Prince23
    Az Origin Accesst ha nem szakítom meg/bontom fel, akkor havonta le fogja nyulni a számláról a 4 eurót automatikusan?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.23. 22:02:48
  • Béluska74
    Köszönöm a segítséget! Közben írtam egy levelet is a Magyar nyelvű ügyfélszolgálatnak.
  • greco
    Van eladó Industry Giant 2,Randal's Monday,Merchants of Kaidan és The Night of the Rabbit kódom ha valakit érdekel. (privátban)
    Utoljára szerkesztette: greco, 2016.05.01. 10:08:28
  • Lokker
    support (Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.)
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.05.01. 10:03:49
  • Béluska74
    Hát ez az Origin Acces most kicsit odacsípett nekem. Befizettem egy hónapot próbáljuk ki alapon. Kipróbáltam az általa adott plusz játékokat is. És egy meglévő játékot név szerint a Dead Space első részét mit egy kvázi fel upgrade-ltem. Volt hozzá tartalmi frissítés. Nem tudtam mi az,hozzáadtam az alapjátékoz. Azt hittem dlc. Kipróbáltam és semmi extrát nem adott hozzá. Most letelt az egy hónapos előfizetésem és elvette az egész Dead Space első részét. Mit kellene csinálnom?
  • Papa01 #484
    Köszönöm, már most nekem is OK a kliens, bár lassú...
  • Béluska74
    Nekem most jó. Én a weblapon néztem nem a kliensen keresztül.
  • Papa01 #482
    Sziasztok!
    Nálatok betölt az üzlet? A Crysis 3 akciós (4,99 Eur), azt venném meg...
  • Béluska74
    Befizettem ebbe az "acces" rendszerbe a Ned for Speed miatt... bár ne tettem volna. A játék nem ér egy halom gőzölgő lok@kit sem. Remélem az Unravel meg a PVS2 jobb lesz. A régebbi játékokról nem mondok semmit sem mert azok már kiforrták magukat.
  • Papa01 #480
    Szívesen! :)
  • scomcomputers
    Ment pü..nézz rá!!
  • Atisz #478
    Kösz :)
  • Atisz #477
    Passz, jó kérdés, próbáld meg az Eredeti Játékaink fórumában, ott hátha tud rá valaki válaszolni.
  • Papa01 #476
    Sziasztok!
    Ingyenesen elérhető a Medal of Honor: Pacific Assault.
  • JaSoN HuNTeR #475
    Sziasztok. Az EA Access pontosan hogyan működik? előfizetek és csak hozzáférést kapok egy ideig a játékokhoz vagy a játékok megmaradnak amig fizetem havidíjat?
  • Atisz #474
    Ha valaki egy ideig nem használja valamelyiket, akkor elképzelhető.
  • Atisz #473
    Akkor tulajdonképpen az e-mail fiókod jelszavát lopták el, nem?
  • Madi92
    Úgy kérlek, hogy origin nem érdekel, anno bf3 ment csak rajta, de már évek óta hozzá sem nyúltam, aztán megkívántam megint, de valakinek megtetszett.
  • RoboKutya78
    Nem váglak benneteket
    Hogy a csába lehet elveszíteni akár egy origin akár egy steam fiókot
    Persze ha minden szir szar skin nyerő oldalra feliratkozik az ember akkor ne csodálkozzon ha elveszti a fiókját.
    Félévente jelszócsere minimum már segít a védekezésben és nem a szuperstar jelszót használom pl.
    És ne feledkezz meg a mailfiokod védelméről se ha már a megszokott fiókodat használd legyen rajta 16 karakteres védelem minimum.
    2009 es az origin fiókom 2010 es a steam fiókom (itt csak akkor kapok frászt ha ddos támadás lép fel vagy más szerveres gigszer)
    De még nem vesztettem sehol se el fiók hozzáférést.