Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Rosszabb szerintem mindennél. Azt mondjuk nem tudom az enyém hogyan törhették fel. A jelszavaimat csak akkor találod ki, ha szerencsésen fejeled le a billentyűzetet.
RoboKutya78
az hogy feltörhető lenne nem hinném

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bardocz
Na én nem tudom mit adhattam meg, de ötletem sincs a válaszra. Gyűlölöm a biztonsági kérdéses megoldást, szerintem ennél nincsen rosszabb. Könnyen feltörhető, és még el is lehet felejteni.
RoboKutya78
erre a legegyszerűbb Én anyám nevét használom azt sose felejted el😊még részegen se remélhetőleg😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szia! Nekem is hasonló problémám van, szóról szóra ugyanaz, mint amit te leírtál. Írtam még 1-2 hónapja a support-nak, hogy ilyenkor mi van, de azóta nem válaszoltak (meg én is elfelejtkeztem foglalkozni vele), úgyhogy lehet ismét írok nekik.

#495 Szerintem egyszerűen meg lehet változtatni, nekem csak a biztonsági kérdést tette fel - csak ugye most pont azt nem tudom, ezért kéne a support-tal felvennem a kapcsolatot.
RoboKutya78
Szerintem a felhasznevet max suppon keresztül tudod megváltoztattatni a fiók kellő azonosítása után.
bár ez egyik platfomnál se biztos.

Atisz
A felhasználói nevet is meg lehet változtatni?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bardocz
Valamikor megpróbálták feltörni a profilom, kaptam emailt, hogy jelszót változtattak, ezt visszacsináltam, de a felhazsnálónevet is megváltoztatták, és biztonsági kérdések vannak, amikor visszacsinálnám, amikre nem tudom a választ. Ezt a supporttal ki lehetne iktatni, meg úgy kompletten a biztonsági kérdéseket is?
RoboKutya78
Az origint is felszerelték egy többlépcsős biztonsági bejelentkező rendszerrel valszínű ezért csinálja.
Nézz körül a biztonsági beállítások között.

Béluska74
Újratelepítettem a rendszeremet. Azóta az origin bejelentkezéskor kiírja,hogy a bejelentkezési jogosultság lejárt és jelentkezzek be újra. Be bírok lépni a saját profilomba csak eddig ilyen nem volt.

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
Igen.

Prince23
Az Origin Accesst ha nem szakítom meg/bontom fel, akkor havonta le fogja nyulni a számláról a 4 eurót automatikusan?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.23. 22:02:48

Béluska74
Köszönöm a segítséget! Közben írtam egy levelet is a Magyar nyelvű ügyfélszolgálatnak.

Van eladó Industry Giant 2,Randal's Monday,Merchants of Kaidan és The Night of the Rabbit kódom ha valakit érdekel. (privátban)
Utoljára szerkesztette: greco, 2016.05.01. 10:08:28
support (Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.05.01. 10:03:49
Béluska74
Hát ez az Origin Acces most kicsit odacsípett nekem. Befizettem egy hónapot próbáljuk ki alapon. Kipróbáltam az általa adott plusz játékokat is. És egy meglévő játékot név szerint a Dead Space első részét mit egy kvázi fel upgrade-ltem. Volt hozzá tartalmi frissítés. Nem tudtam mi az,hozzáadtam az alapjátékoz. Azt hittem dlc. Kipróbáltam és semmi extrát nem adott hozzá. Most letelt az egy hónapos előfizetésem és elvette az egész Dead Space első részét. Mit kellene csinálnom?

Papa01
Köszönöm, már most nekem is OK a kliens, bár lassú...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Béluska74
Nekem most jó. Én a weblapon néztem nem a kliensen keresztül.

Papa01
Sziasztok!
Nálatok betölt az üzlet? A Crysis 3 akciós (4,99 Eur), azt venném meg...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Béluska74
Befizettem ebbe az "acces" rendszerbe a Ned for Speed miatt... bár ne tettem volna. A játék nem ér egy halom gőzölgő lok@kit sem. Remélem az Unravel meg a PVS2 jobb lesz. A régebbi játékokról nem mondok semmit sem mert azok már kiforrták magukat.

Papa01
Szívesen! 😊

scomcomputers
Ment pü..nézz rá!!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Atisz
Kösz 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Passz, jó kérdés, próbáld meg az Eredeti Játékaink fórumában, ott hátha tud rá valaki válaszolni.

Papa01

JaSoN HuNTeR
Sziasztok. Az EA Access pontosan hogyan működik? előfizetek és csak hozzáférést kapok egy ideig a játékokhoz vagy a játékok megmaradnak amig fizetem havidíjat?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Atisz
Ha valaki egy ideig nem használja valamelyiket, akkor elképzelhető.

Atisz
Akkor tulajdonképpen az e-mail fiókod jelszavát lopták el, nem?

Úgy kérlek, hogy origin nem érdekel, anno bf3 ment csak rajta, de már évek óta hozzá sem nyúltam, aztán megkívántam megint, de valakinek megtetszett.
RoboKutya78
Nem váglak benneteket
Hogy a csába lehet elveszíteni akár egy origin akár egy steam fiókot
Persze ha minden szir szar skin nyerő oldalra feliratkozik az ember akkor ne csodálkozzon ha elveszti a fiókját.
Félévente jelszócsere minimum már segít a védekezésben és nem a szuperstar jelszót használom pl.
És ne feledkezz meg a mailfiokod védelméről se ha már a megszokott fiókodat használd legyen rajta 16 karakteres védelem minimum.
2009 es az origin fiókom 2010 es a steam fiókom (itt csak akkor kapok frászt ha ddos támadás lép fel vagy más szerveres gigszer)
De még nem vesztettem sehol se el fiók hozzáférést.

Nekem pár hónapja csórták el, mikor újra Bf3-azni kezdtem. Szerencsére nem hatott meg a dolog, meg a Bf3 sem, szóval legyenek boldogok vele.
RoboKutya78
Hm ez új keletű dolog
De most már elég komoly védelmet kapott az origin fiók is javaslom mindenkinek hogy aktiváljátok
A kedvenc kutyád neve csak az első lépés a biztonsági beállításoknál
Nekem most az tűnt fel hogy a fiók nyelvezetem angol lett.
A Login Verification ajánlom használatát.

Sziasztok, találkoztatok már olyannal hogy törölték az ea fiókhoz társított e-mail címet? Persze helyreállítás után ugyanúgy nem tudok belépni.....

Kockázat az egész élet!

Atisz
Hallottam, hogy az eredeti verziónál ezt csinálták, de az originesnél nem nagyon működik.

Nos találtam alternatív verziót,ha jól értem...a srác szintén angolt akart és kapott,mi van,ha a telepített könyvtárban kicseréled az adott filet?

http://jadeempire.wikia.com/wiki/Forum😄ialog.tlk
Atisz
Nos, nem 😊
Akármit csinálok (már megváltoztattam angolra a kliens nyelvét, de nem hozott eredményt), magyar marad a játék. Az ilyesmit általában játékon belül lehet beállítani, de itt erre nincs lehetőség.
Annyira nem zavaró, de vannak benne félrefordítások, amik olyan esetekben rosszak, amikor nincs narrált szöveg és értelmetlen a kiírás.

RelakS
Ugyan originem nincs, de steam alatt úgy működik, hogy amilyen a steam nyelve, olyan próbál lenni a játék is, ha támogatja.

Origin nem ilyen? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Atisz
Pedig jó, a sztori, a kínai miliő és a fantasztikus zene megfogott. Viszont a harcrendszer és az irányítás borzalmas (WASD egy rpg-ben...), valamint a 3 alaptulajdonsággal sem vagyok kibékülve. De mindenképpen végigviszem, mert eddig nagyon tetszik.

RoboKutya78
Ezt passzolom nem sokat játszottam vele.

Atisz
Nem éppen idevág, de ha nem gond megkérdezném, hogy van-e lehetőség a Jade Empire-on belül az angol nyelvre váltásra (mivel alapból magyar, ami nem gond, de szeretem eredetiben olvasni a részleteket)?

RoboKutya78
<#eljen>

Atisz
Köszönöm, megoldódott (törlés + újratelepítés) 😊

RoboKutya78
<#fejvakaras><#falbav><#heureka>Support magyar nyelven keress fel valakit rajta.
Nem tudom origin sütik törlése esetleg segíthet bár ez nem ilyen egyszerűnek hangzik
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.02.28. 17:26:07

Atisz
Sziasztok.
Elkövettem egy hibát: véletlenül megtagadtam az origin aktivációs hozzáférését a tűzfalon és most nem tudok semmilyen játékkal játszani.
A Jade Empire volt a "bűnös" és bár megtaláltam az ActivationUI.exe-t, amit aztán engedélyeztem, így sem tudok semmit elindítani origin kliens alatt.

Járt már valaki hasonló cipőben vagy emlékszik még nemrég lezajlott friss install után, hogy mi lehet a megoldás?

RoboKutya78
Ha jól sejtem nem csak a steam képes rá.

Sziasztok, Origin -ben be lehet állítani az FPS kiírását a képernyőre?
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Úgy érzem hogy az Unravel nálam kötelező vásárlás lesz mint az Ori. Szerintem a videóból kiderül miért. 😊
RoboKutya78
<#mf1>

Azt írják hogy megjelenés előtt álló címeket is lehet limitált ideig próbálgatni, plusz kapsz rájuk kedvezményt. De ott a Vault lista abba benne van minden amihez hozzá lehet így férni.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.02.03. 00:13:48
Prince23
Early acces cuccok is fognak felkerülni, fejlesztés alatt álló játékok?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.03. 00:10:24