Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljes trailert unlockolni lehet ezen az oldalon. 1, 776 millió tweet, megosztás, hozzászólás kell.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Everything is true, nothing is permitted.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
de csupán felkészülésként ajánlottam a filmet
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Láttam pár részt a Borgiákból, tiszta BH érzést adott, de valahogy ráuntam 😄
Amúgy nagyon jó film!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
UI: én Konzolok szervizénél rendeltem be . ott 18 körül van . remélem nem változik az ár ... 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Es ha ez nem tetszik akkor kerlek adjal ennek hangot, hisz megteheted.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nothing is True, Everything is Permitted
NEM.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Viszont, ami felkeltette a figyelmemet a második videó harmadik percében az mondják, hogy Connor-nál lesz hurok, amivel felránthatja az ellenfelét a fára.
A Leap of Faith-re milyen változtatásokat mondtak, azt nem értettem tisztán?
Everything is true, nothing is permitted.
First Take: Assassin's Creed 3 Part 2
És egy mai videó:
Behind the Art Trailer
[merlinw.org]