Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120517124307/assassinscreed/images/thumb/6/68/22_render.png/450px-22_render.png
Everything is true, nothing is permitted.
Skót utász a játékból.
Hogy hívják a szinkronszínészt? Tudni róla valamit?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyk: "Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
elélveztem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Azért nem volna rossz dolog ha az íjazásnál át lehetne váltani belsõ nézetbe.De csak ott,egyébként maradjon meg külsõsnek.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Azért a maci elleni küzdelemre kíváncsi lennék 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
10 kérdés
Kik ellen harcoltak a gyarmatosítók ellen küzdõ telepesek az amerikai függetlenségi háborúban?
a.,franciák---nem fogadták el
b.,britek
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Itt most a lock rendszer eltûnését értem. Ha viszon PC-n kontrollerrel játszik valaki (mondjuk, mint én) akkor nála sem lesz?
Vagy valami coop light-nak az AC:B és az AC:R single játékaiban hívható tanoncaink? :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nekem az volt az észrevételem h ahogy jöttek sorra a részek úgy lett szebb és ezzel egyenesen arányosan futott jobban a game.A revelations már majdnem max-on ment tükörsimán az elõzõeknél meg pár dolgot lejjebb kellett vennem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[merlinw.org]
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64