Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezt honnan tudod?

grebber
Akkor már 100% a vétel! Már csak a horgászbüntetésem nagyságától függ veszem-e a fullos CE-t vagy csak a simát!

Next PC upgrade: 2022

magyar felirattal jön a játék :o

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Na ez nem jött össze. Itt a link:
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120517124307/assassinscreed/images/thumb/6/68/22_render.png/450px-22_render.png

Everything is true, nothing is permitted.

Skót utász a játékból.

milyen "lesz"?..õ a narrátor😊
Egyébként a trailer-ben hallható hang lesz Connor szinkronja?
Hogy hívják a szinkronszínészt? Tudni róla valamit?

Krisztiam
én már a freedom edition -t elõ is rendeltem.. 😊)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

A fegyverek

Állat lesz. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én még nem hallottam róla szerintem még elég messze van az hogy legyen gépigénye.

Van már valami hír a játék gépigényérõl?

...pedig a grafikája nagyon ott van! :Ð

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyk: "Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Iszonyat dinamikus lesz ez a rész a videó alapján.
MerlinW
Az élet is lehetne szebb, mégsem írom be minden játék topikjába..😊

[merlinw.org]

gabo91
Hasonlóra gondolok mint a nyílpuska esetében volt.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

CroftManor
Az AC Revelations ennek a közelébe sem ér 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Állati jó játék lesz 😄

nem tartanám lehetetlennek,elvégre vadászni is lehet,azt meg random tps nézetbõl nehéz 😊
The Protector
röviden.
elélveztem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Isteni egy játék lesz!
Azért nem volna rossz dolog ha az íjazásnál át lehetne váltani belsõ nézetbe.De csak ott,egyébként maradjon meg külsõsnek.
HarryProf
Ez még Pre-Alpha állapotban van, szóval a megjelenés még fejlõdni fog a véglegesre.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

gabo91
Tényleg megújították a karakter mozgását is, harc közben is új fajta mozdulatok vannak. Ablakon ki-be jelenet is jó. Ami tetszik még nagyon az a1:33 -nál levágja a földre az egyiket a másikat meg szuronnyal együtt szépen vágja. 😊
Azért a maci elleni küzdelemre kíváncsi lennék 😄

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Széf most
10 kérdés
Kik ellen harcoltak a gyarmatosítók ellen küzdõ telepesek az amerikai függetlenségi háborúban?
a.,franciák---nem fogadták el
b.,britek
na ez az ablakon be,másik ablakon ki szép volt😊
Vad, de én még mindig azt mondom lehetne szebb is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23

MerlinW
Minden multi amit többen játszotok😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem, azok team deathmatch-ek. Coop az amikor "együtt a gép ellen".

[merlinw.org]

Prince23
Hát coop inkább a Man Hunt, de az is inkább multi.

Korábban írták, hogy konzolon másabb lesz a harcrendszer mint PC-n.
Itt most a lock rendszer eltûnését értem. Ha viszon PC-n kontrollerrel játszik valaki (mondjuk, mint én) akkor nála sem lesz?

A multis Team meccsek fölfoghatók coop-nak?
Vagy valami coop light-nak az AC:B és az AC:R single játékaiban hívható tanoncaink? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Prince23
Kongy
Az de egy ocsmány játék. 10 perc után fáj a szemem a kontraszttól. Látod, nekem a BF3 ronda, neked az AC XDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Itt a lényeg:

Snexi
igen 😄 bár lehet túlságosan a bf3hoz volt szokva akkor a szemem 😄

Olasznak volt hangulata,nem kicsi..ellenben én is megerõsíteném,hogy mindig volt valami tupír..Revelations után visszaraktam a 2-t és a Brotherhoodot és helyütt csúnyábbnak éreztem..de nem igazán a környezet,mint inkább a karakterek viszonyában...
Kongy
Ugyanazzal a játékkal játszottunk? 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
<#wow2>

[merlinw.org]

Snexi
persze voltak jó pillanatai,de a reneszánsz-olasz építészeti stílushoz jobban ment

Prince23
Ez neked csúnya látvány? 😮

Snexi
revelations szerintem kifejezetten csúnya volt a brotherhoodhoz képest,vagy valahogy a környezet nem illet az engine-hez

The Protector
meg egy bejáratott motort könnyebb is optimalizálni.
nekem az volt az észrevételem h ahogy jöttek sorra a részek úgy lett szebb és ezzel egyenesen arányosan futott jobban a game.A revelations már majdnem max-on ment tükörsimán az elõzõeknél meg pár dolgot lejjebb kellett vennem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

koschwarz
szerintem is teljesen tökéletes a látvány és az összhatás. nem kell grafika-buzulni állandóan.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MerlinW
Egyrészt semmi baj a motorral, másrészt új motorja lesz a harmadik résznek úgyhogy megnyugodhatsz. Mármint nem teljesen új, de erõsen továbbfejlesztett. Új motort 0-ról hülyeség lenne írni.

[merlinw.org]

Ahhoz képest nálam a Revelations hajlamos volt beszaggatni, bár ez inkább a szar port miatt lehet.

Kongy
Szerintem még mindig bõven megállja a helyét, az 1 óta bõven csiszoltak rajta azért...

legalább nem lesz eget verõ hw igénye
Ideje lenne már grafikus motort váltaniuk. AC1 óta ugyan az.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Nagyon frankó videó :d