Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[merlinw.org]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Assassins Creed: Revolution!!!
Ez lesz az AC3 mellék ágának a címe és naná (még szép) hogy Párizs lesz a fõ hely no meg persze egy põicit elkalandozunk majd Londonba, az elnyomók fõvárosához
Nyakamat rá!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nothing is True, Everything is Permitted
every damn day
AC III-ból lesz szobros kiadás pc-re vajon?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Amúgy a bill-el való játékkal nekem semmi gondom nem volt az eddigi négy rész alatt
Next PC upgrade: 2022
hidden blade forever
Connor-nak nem lesz kardja?
Everything is true, nothing is permitted.
http://www.youtube.com/watch?v=wzcgyO-BrJU&feature=player_embedded
Nem valami sok de legalább hatásosak!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A figura értelmes ötlet végre,eddig is tehettek volna bele
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"- Az Assassin’s Creed széria történelmében elõször fogunk gyerekekkel, illetve háziállatokkal (pl. kutyákkal) találkozni a különbözõ településeken, városokban.
- A levadászott állatokat könnyedén megnyúzhatjuk, majd a bõrüket eladva gyarapíthatjuk a vagyonunkat. Az elõzetesben látható farkasokon és a néhány korábbi képen feltûnt szarvasokon kívül vérszomjas medvékkel is összetûzésbe fogunk kerülni, akik nem csak ránk, hanem az összes többi élõlényre veszélyt jelentenek majd.
- Komoly szerephez fog jutni az idõjárás is: ködös idõben például jelentõs lecsökken a látótávolságunk, míg a szakadó esõ a muskéták, valamint az egyéb puskaporral mûködõ fegyvereket teszi majd használhatatlanná"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A multi karakterekre kíváncsi vagyok.
ebben ps3, xbox360: október 30, most vagy vmit elrontottak, vagy egy napos eltérés, vagy rosszabb esetben még több
gyûjtõi kiadás: ránézésre félkilós medál (vagy csak zoom), de a láncnál (lánchoz képest tényleg) egy féltéglányi ac logó XD
"Join, or Die", ígéretes : D
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Connor biztos valami õslakos nyelven fogja elmondani a szertartást 😊
remélem is
Mert akkor lehet Connornak az örök vadászmezõs lesz😊
Requiescat in pace. Úfff. Szóltam😊
Everything is true, nothing is permitted.
meg hóemberként álcázva ellenség közelébe kerülni?😊)
Van ebben lehetõség nem kevés.
Egyébként baromira meg vagyok lepõdve, hogy annak ellenére mennyire elleneztem ezt a korszak választást most annyira be vagyok sózva az új rész hallatán. Tetszik az új fõhös választás, a fegyverarzenál és mindezek fényében már a korszak se tûnik olyan rossznak (függetlenségi háborúban az indiánok a gerillataktikákat alkalmazták elsõsorban és azt én nagyon komálom!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha városi havazást raktak volna bele az nem lenne ilyen jó, de a természetben a hó az egyik legcsodálatosabb dolog szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.