Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Kérdeztem errõl is, nem tud róla. Õ is úgy tudja, hogy egy idõben jön mindenre (+/- egy hét), de ehhez neki semmi köze, ez értékesítés téma, számára teljesen irreleváns. A válasszal kapcsolatban pedig, a játék is kezdetleges állapotban van, valamint csak apró részeit kapja meg a játéknak, illetve sokkal többet nem is mondhat értelemszerûen😊 Ha van valami info, amit megoszthat velem, akkor úgyis mondja. Revelations-el kapcsolatban is többnyire annyit tudott mondani anno, hogy lesznek benne bombák és pár új mozdulat. Õ nem azokhoz a cégekhez tartozik, akik a végleges terméket tesztelik, hanem a korai fázisú dolgokat nyomogatják (irányítás, felületek érintkezése, AI funkcionalitása, tárgyhasználatok, stb.)

[merlinw.org]

Prince23
Hát ez eléggé kezdetleges válasz. A PC verzió késésrõl tud vmit nyilatkozni? sok helyen lehagyják a PC-t.

Klemice
aha

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

MerlinW
Elõbb beszéltem az egyik román tesztelõvel, azt mondta "perpill még hihetetlenül bugos, de a végeredmény igen érdekes lesz" 😊

[merlinw.org]

Prince23
Kiegészítésebn simán jöhet, mint annak idején ac2-höz a BH 😊)

Pár ember rátette a nyakát ACIII párizsban játszódó sztorira is, és mégse lett 😊 Csak óvatosan a nyakaddal 😊)))))

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

na végre már,azt hittem csak nekem borsózott a hátam az egész velencei nyitánytól 😊
Prince23
Nemrég néztem meg a remake 3 Testõr c. filmet, amiben sokszor éreztem az Assassins Creed stílusait. fõleg az elején, Da Vinci pincéje odabaszott nagyon, eléggé AC feelinges volt. Na meg Aramis mélyugrása az tiszta Eziós volt. tetszett végülis.

Assassins Creed: Revolution!!!

Ez lesz az AC3 mellék ágának a címe és naná (még szép) hogy Párizs lesz a fõ hely no meg persze egy põicit elkalandozunk majd Londonba, az elnyomók fõvárosához

Nyakamat rá!

Kongy
Nekem eddig fel sem tûnt, hogy nem voltak gyerekek az utcán... de most így visszagondolva tényleg nem 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Nem konkrétan a járókelõk között, hanem magában a storyban. Mint pl ebben a videóban

Nothing is True, Everything is Permitted

lol erre nem is emlékszek.😄

every damn day

Krisztiam
sziasztok
AC III-ból lesz szobros kiadás pc-re vajon?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

infóval dús interjú: csapdák, ruha változtatás, alakítás, fegyver fejlesztés, és évszakok: dinamikus, de néhány küldetésnél adott idõjárás lesz
Gondolom most a páncélfejlesztés kimarad vagy lesz-e valami helyette mivel a korban már nem sok értelme volt a puskák miatt.Bár közelharcban lehet haszna.
Amúgy a bill-el való játékkal nekem semmi gondom nem volt az eddigi négy rész alatt
+1

grebber
Billel eddig és tökéletes volt szerintem most sem lesz másképp csak ugatnak!

Next PC upgrade: 2022

eddig is csak azzal volt igazán jó,biztos nem ezért késne a pc,de megszoktuk már az akár negyedéves csúszást is..
de azért figyelitek,hogy a tomahawk fejrésze a Rend logója😊
Prince23
Haladni kell a korral, máskülönben az igazi assassin sosem használ kardot bevetés közben 😊

hidden blade forever

Ez most komoly?
Connor-nak nem lesz kardja?

Everything is true, nothing is permitted.

Fegyver videó
http://www.youtube.com/watch?v=wzcgyO-BrJU&feature=player_embedded
Nem valami sok de legalább hatásosak!
CroftManor
Gyerekek már az AC 2ben is voltak.

Kongy
*jó esetben, bár ahogy a cd galaxist elnézem még lehet abból sem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szerintem amilyen jó kis országban élünk, itthonra csak a medallionosból fog jutni...

Alex Ross??..Az igen..noha csak borítót csinál a steelbook tetejére,de egyik kedvenc Marvel képregény rajzolóm,állat a stílusa😊
A figura értelmes ötlet végre,eddig is tehettek volna bele
Írták, hogy nagy hóban lassabb a haladás, ekkor érdemesebb a fákon közlekedni. Ott nem hagysz nyomot, max. lerázod róluk a havat :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

írták,hogy a hóban lassan haladhatunk..de csak nem említik meg,hogy a nyomunkat esetleg követhetik,rejtsük el..😞
zzeN
Pár új infó:

"- Az Assassin’s Creed széria történelmében elõször fogunk gyerekekkel, illetve háziállatokkal (pl. kutyákkal) találkozni a különbözõ településeken, városokban.
- A levadászott állatokat könnyedén megnyúzhatjuk, majd a bõrüket eladva gyarapíthatjuk a vagyonunkat. Az elõzetesben látható farkasokon és a néhány korábbi képen feltûnt szarvasokon kívül vérszomjas medvékkel is összetûzésbe fogunk kerülni, akik nem csak ránk, hanem az összes többi élõlényre veszélyt jelentenek majd.
- Komoly szerephez fog jutni az idõjárás is: ködös idõben például jelentõs lecsökken a látótávolságunk, míg a szakadó esõ a muskéták, valamint az egyéb puskaporral mûködõ fegyvereket teszi majd használhatatlanná"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

szeretnék már benne látni olyat,hogy nem csak assassinok ölik egymást,hanem lehetnék most brit katona is meg 2 csapatos bázis foglalás és satöbbi..
Kíváncsi leszek tesznek bele valamilyen szintû fedezékrendszert mivel simán lehet benne tûz harcolni a katonákkal mivel gyakorlatilag van két pisztolyunk meg a kérdéses hidden gun.
A multi karakterekre kíváncsi vagyok.
kérdéses pc kiadás dátum? (csak egy észrevétel...) trailerben mind3: október 31
ebben ps3, xbox360: október 30, most vagy vmit elrontottak, vagy egy napos eltérés, vagy rosszabb esetben még több

gyûjtõi kiadás: ránézésre félkilós medál (vagy csak zoom), de a láncnál (lánchoz képest tényleg) egy féltéglányi ac logó XD

"Join, or Die", ígéretes : D
én az elsõ 2-t már elolvastam, nemsokára a 3-at is, csak ajánlani tudom ezeket : D
MerlinW

[merlinw.org]

hú az annya..ha csak a fele...😊
CroftManor
Nagyon tetszetõs. Már látom magam elõtt ahogy megmászom majd azt a templom tornyot 😄

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Prince23
Altair arabul mondta asszem

Connor biztos valami õslakos nyelven fogja elmondani a szertartást 😊

remélem is

Altairnak mi volt?..Neki is volt személyre szabottan,mint Ezionak?
Mert akkor lehet Connornak az örök vadászmezõs lesz😊
Megvan az új kivégzõ szöveg is:
Requiescat in pace. Úfff. Szóltam😊

Everything is true, nothing is permitted.

és ugye fegyver helyett hógolyóval lehet majd dobálózni?😊))
meg hóemberként álcázva ellenség közelébe kerülni?😊)
Hát eléggé adná magát a dolog szerintem is. Vagy akár sérülés esetén a vérfoltok is elvezethetnék üldözõinket!

Van ebben lehetõség nem kevés.

Egyébként baromira meg vagyok lepõdve, hogy annak ellenére mennyire elleneztem ezt a korszak választást most annyira be vagyok sózva az új rész hallatán. Tetszik az új fõhös választás, a fegyverarzenál és mindezek fényében már a korszak se tûnik olyan rossznak (függetlenségi háborúban az indiánok a gerillataktikákat alkalmazták elsõsorban és azt én nagyon komálom!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lesznek itt hegyek, fák (amiket szépen meg lehet mászni), állatok (amiket vadászni is lehet, ha minden igaz), így szerintem jó lesz ez. Meg fogod te is kedvelni ebben biztos vagyok.

Ha városi havazást raktak volna bele az nem lenne ilyen jó, de a természetben a hó az egyik legcsodálatosabb dolog szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Apropó havak...vajon arra gondolnak majd,hogy esetleg a lábnyomaink alapján le tudnak nyomozni és oda az osonkodás?😊
MerlinW
A hegyekben nyáron is havazik😊

[merlinw.org]