Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Én még nem haladtam sokat benne, mert egybõl a multival kezdtem, de eddig nagyon bejövõs a single is. Csak gáz, hogy a feliratot nem lehet átállítani angolra, mivel kivették belõle :/

Nothing is True, Everything is Permitted

TDC Geronimo
Batman 720p-be ment 3Dbe is, itt viszont csökken a felbontás azért homályos a kép. Térérzet amúgy nem rossz. Nálam crosstalk nincsen még 10es erõsségen se. Gondolom neked aktív 3D tvd van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Snexi
NÁLAM HIÁNYZIK A HANG MI A FASZ EZ??
na de most komolyan,megvettem ps3-ra és az egy dolog,hogy muszáj magyarul játszanom (esetleg még csehül) de a párbeszédek alatt nincs hang

Myselor
nem tudom de engem is nagyon érdekel mostmár😊
Seth
Majd megtudod, de amint feltûnik egy bizonyos rézbõrû illetõ,azonnal le kell, hogy essen 😄

PSN ID.: Beegabor

Kongy
De az ki a halál? 😮 És mit pofátlankodik az AC-be?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
nekem egészen szimpatikus az a faszi,bár én még sajnos nem játszottam csak meglestem gyorsan^^
Seth
Én megkedveltem a faszit mire a cserére került sor 😊

Áááá, köszi! 😊
Addig megyek nyílegyensen. Mellék küldetések sem érdekelnek, csak túl essek ezen a faszin. Connoral még a gagyi részek is csak jobbak lehetnek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Még pár szó a 3D-rõl.
Sajna elég tré. Sehol nincs a Batman Arkham City-hez képest. A belsõ terek és a párbeszédekben a figurák jók, de háttér több helyen szellemképes (enyhén). A külvilágra ugyan ez igaz. A háttér mintha homályos lenne, bár szó se róla térérzetet kelt és van mélysége is. A kontrasztot nem kezeli rendesen, belül szépek a színek... viszonylag (Batman-ban a színek nagyon szépek voltak mindenhol). Végül kikapcsoltam. Ráadásul hátrébb is kellet ülnöm miatta a TV-tõl (106 cm kép és én szeretem ha betölti elöttem a látómezõt).
Ezután a TV-vel konvertáltam 2D-bõl 3D-be. Lehet röhögni, de az eredmény jobb lett. Szebb színek, nincs árnyékkép, sajnos azonban a térérzet jelentõs részét is bukom így. Van egy kis eltolás itt-ott, de nem az igazi. Ez pl a Mass Effectben valami fantasztikusan jól mûködött. Nem tudom miért.
Végül ezt is kikapcsoltam úgy, hogy játszom az egészet normálisan.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Connor majd a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sequence 4-ben lesz,de még vele is lesz pár úgymond bemelegítõ küldi,feladat. De aztán utána tényleg megnyílik és sokkal jobb lesz ne aggódj. Haytam pedig,akivel most vagy, nagyon is fontos karakter.A 3. fejezet végén elég jó csavar lesz vele kapcsolatban 😄

Ja, szívás... nem lehet átállítani angolra. Viva'la 2012!!

Nekiálltam a játéknak. A fordítás itt-ott nevetséges. Végül ki is kapcsoltam a feliratot. A fõ problémám az hogy bár még csak a 2. szekvencia közepe vagy vége fele járok, de valami kegyetlen unalmas eddig. A fõhõs (aki még nem Connor) ráadásul antipatikus alak. Jelenleg úgy állok, hogy át kell szenvednem magam a játékon Connor-ig. Aki fogalmam sincs mikor fog jönni (tényleg mikor?).
Most így elsõre elég csalódott vagyok.
Már elég rég játszottam AC-t, de mintha a harcot is átbuzerálták volna. Legalább is a gombokat, leginkább a védekezésnél akaroddzok más gombot nyomni automatikusan. Na mindegy.
Remélem mikor Connorhoz kerülök a játék átcsap valami rettentõ királyságba...

Futottam két multit is. Na most ezzel is rég játszottam, de nekem úgy rémlik a "B"-vel stunnoltam anno nem pedig az "X"-el, ami amúgy a "Kill" gomb is. Fura. Amúgy tök ugyan az. A menü persze totál más. Az egy újabb játék lesz kitalálni, mit hogyan állíthatok be rajta. A multis figurák sajna elég gázak. Elsõ ránézésre, bár korai lenne ítélkezni. A Brotherhoods-ot nem érik utol.

A Connor szobor viszont kellemes csalódás volt. Nagyon szépen és precízen van kidolgozva. Nem gagyi, kíválló darab.
A mellékelt kiskönyvnek, meg pár lapja nincs kettészedve (Washington jegyzetek). Oké, vannak kihajtható lapok, de jópár egyszerûen gyártásilag egyben marad. Vághatom szét õket... Egyébkén tetszetõs kis könyv. Sajnos azonban sehol sincs a Brotherhoods-hoz adott Altair kódexnek.
Az úgynevezett "Alex Ross acélkönyve" meg nem más mint egy fém tok a játéklemezek számára, amik egyébként a normál tokban vannak mellékelve. Azokban is hagyom, mert a fém tok szokás szerint úgy fogja meg a lemezt, hogy onnan csak kitörni lehet. Ez az "acélkönyv" egy az egybe megy vissza a dobozba a képeslapokkal együtt.

Szóval magát a "Freedom Editiont" középszerûnek nevezném. Nincs benne bonus DVD mint az elõdjeiben. A plusz két map még nem tudom megéri-e. Viszont a hozzá adott "Clint Eastwood" multis karakter jól néz ki. Az egyike az értékelhetõ multis figuráknak.

Seth
Glyph-el nem találkoztam.Tollak, ládák, serlegek, könyvoldalak. Van egy nagy placcod, renoválni nem tudod, hanem lakosokat kell szerezni,akik letelepednek és kialakítják a maguknak szükséges lakóhelyet, és így fejlõdik a kis közösség.

CroftManor
Na egy kicsit toltam a multival. Hát nekem kissé fura, hogy magyar 😊
Persze gondolom át lehet állítani angolra, viszont olyan szempontból jó, hogy aki nem érti az angol annyira, az most mindent megérthet, amit kiírnak, kezdve a tutorial pályákkal.
Eddig nagyon jó a multi, deathmatch kissé zavaros az új karakterek felismerése miatt. De majd belejövök 😊

Ezt az infót NAGYON KÖSZÖNÖM!!

Én szintén belefutottam ebbe az orosz menü dologba. Nekem Locationnak UK volt beállítva. Fel nem foghatom miért nem lett angol a menü... és miért pont ororsz!! Eleve zavar, hogy se kérdés se semmi csak bevágja az orosz menüt. Most magyar. De nem tudom mit kéne állítanom, hogy angol legyen. A location átváltással ráadásul elállította a LIVE-omat. Utánna azzal pöcsölhettem hogy visszaállítsam.
Bahh

a kivitelezés volt opcionális,azzal lehetett sokáig elbohóckodni..meg a gyûjtögetéssel..😊

tényleg,akik nyomják,most miket gyûjtünk?..vannak még glyph-ek?
zászlók?renoválható város?
MerlinW
SEO

[merlinw.org]

MerlinW
Sosem volt AC-ben döntési lehetõség és mindig lineáris volt. AC egy konkrét történet elmesélése.

[merlinw.org]

Egyébként valaki venné a fáradtságot és leírná hogy milyen nyelvek vannak a game-be?
Dejó neked 😊 én még várhatok 23 napot...
CroftManor
Na végre én is átvettem ma a gameshopban, neki is állok 😊

Ird be google-be, hogy assassins creed 3 teszt es nezd meg mit dob ki elsokent...

Szerintem is túl lineáris, kevés a valódi döntési lehetõség.

MerlinW
Itt december után, vagy a konzol topikban.

[merlinw.org]

Myselor
értelek akkor majd meglátjuk😊
MerlinW
Shenmue elsõ játéka😊

[merlinw.org]

cataflam02
Hát figyelj, erre nem tudok válaszolni 😄 És nem is akarok senkit a véleményemmel befolyásolni.. Elég nagy AC fan vagyok.. igaz ebbe a topicba nem igazán kommentáltam.. kíváncsi vagyok a többi rajongó mit fog gondolni a végérõl.. Nálam a másik kedvenc játékom endingjét is sikerült ûberelnie, hogy ez most jó vagy rossz, azt majd ha már többen végigjátszották.

One more story

MerlinW
Csak az operatõrt bámulják😊 A metrón rá sem néznek... 😊

[merlinw.org]

megbámulják az emberek???
akkor csak nem lehet elvegyülni egy full harci csuklyás cuccban a civilek között semelyik korszakban?😊)
Myselor
nagyon nem vagy kibékülve a végével úgylátom😊
Én az összes ilyen tesztre magasról teszek. Az a lényeg hogy nekem tetszen és nekem tetszik.
cataflam02
Na! Lehet õk már végigvitték <#eplus2>

One more story

A Nowgamer csak 7-re értékelte. Elsõ olyan review, ahol ilyen alacsony a pontszám, legalábbis amit láttam.

Megvan csak át kellett állítani a locationt a boxon.
Azt én sem tudom alapból az volt. Sehogy nem tudom átállítani. Magyar felirat van benne meg angol hang azokat valahogy be tudtam állítani hosszas fórdítózás után. Nem értem.
Én csak most találkoztam az oldallal tegnap, de a híreket egész gyorsan közlik, és sokrétû játék szempontjából. A tesztet nem olvastam, de lehet igazad van. <#smile>

CroftManor
Hogy hogy orosz nyelvû a menü??

Laza
Mondjuk az igazság benne van: "... vétel mindenki számára"
Mert ugye aki nem veszi meg, annak ne is legyenek elvárásai 😊

(ez nem neked szól, hanem tudjuk kiknek 😄)

Egyébként ezekkel az önjelölt hírezõ (más oldalakról összeollózott) és kritikai oldalakkal már a tököm tele van ... néhányan etalonként mutogatják õket, miközben még a Google sem dobja ki ha rákeresek. Némelyiken olyan marhaságokat beszélnek, hogy az már vállalhatatlan ... a youtube videókról nem is beszélve (lásd Dark Souls teszt) 😄 (tiszt.kiv.)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kurva jó a játék már Conornál tartok. Csak az a fránya orosz nyelvû menü. Nem lehet átállítani sehogy, tiszta szívás. 😞
MerlinW
Ezt mindig csíptem😊
5 hétköznapi játékos készít egy weboldalt, értékel egy játékot és az értékelés hirtelen nagyon érdekes lesz😊 Kérdezd meg grebber-t hogy tetszik neki a játék, ugyanott tartasz😊

[merlinw.org]

Gamers - Assassin’s Creed III Teszt

10/9! - Egy minden tekintetben hatalmas és sokrétû sandbox-játék, mely felteszi a pontot az i-re, és végleg lezárja Desmond õseinek évszázadokon átívelõ kalandját. Gyönyörû, izgalmas, magával ragadó és helyenként letaglózó - kötelezõ vétel mindenki számára, nincs mese!

Prince23
cataflam02
Tuti nem vitték végig :>

One more story

grebber
Az elsõ értékelések!

X360 Magazine – 9/10
OXM Italy – 10/10
Meristation – 8.5/10

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Most játszottam ACR multival, mennyire érezhetõ, h már mindenki megvette az AC3at, szinte csak kezdõ játékosok maradtak. A friend listámon szinte kivétel nélkül mindenki AC3at tolja xD Holnaptól én is csatlakozom...

grebber
Van akinek nincs ideje 30-órákat beleölni,mert egy idõ után unalmasnak tartja!
Mondjuk mivel az is de nem olyan hihetetlen szinten mint az AC1 volt!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
az akit nem érdekel a többi ne játszon vele szerintem.most nem rád értem,te is megveszed és majd akkor mindent megcsinálsz.de ez így amit sokan játszanak értelmetlen számomra