Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na de most komolyan,megvettem ps3-ra és az egy dolog,hogy muszáj magyarul játszanom (esetleg még csehül) de a párbeszédek alatt nincs hang
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Addig megyek nyílegyensen. Mellék küldetések sem érdekelnek, csak túl essek ezen a faszin. Connoral még a gagyi részek is csak jobbak lehetnek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sajna elég tré. Sehol nincs a Batman Arkham City-hez képest. A belsõ terek és a párbeszédekben a figurák jók, de háttér több helyen szellemképes (enyhén). A külvilágra ugyan ez igaz. A háttér mintha homályos lenne, bár szó se róla térérzetet kelt és van mélysége is. A kontrasztot nem kezeli rendesen, belül szépek a színek... viszonylag (Batman-ban a színek nagyon szépek voltak mindenhol). Végül kikapcsoltam. Ráadásul hátrébb is kellet ülnöm miatta a TV-tõl (106 cm kép és én szeretem ha betölti elöttem a látómezõt).
Ezután a TV-vel konvertáltam 2D-bõl 3D-be. Lehet röhögni, de az eredmény jobb lett. Szebb színek, nincs árnyékkép, sajnos azonban a térérzet jelentõs részét is bukom így. Van egy kis eltolás itt-ott, de nem az igazi. Ez pl a Mass Effectben valami fantasztikusan jól mûködött. Nem tudom miért.
Végül ezt is kikapcsoltam úgy, hogy játszom az egészet normálisan.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most így elsõre elég csalódott vagyok.
Már elég rég játszottam AC-t, de mintha a harcot is átbuzerálták volna. Legalább is a gombokat, leginkább a védekezésnél akaroddzok más gombot nyomni automatikusan. Na mindegy.
Remélem mikor Connorhoz kerülök a játék átcsap valami rettentõ királyságba...
Futottam két multit is. Na most ezzel is rég játszottam, de nekem úgy rémlik a "B"-vel stunnoltam anno nem pedig az "X"-el, ami amúgy a "Kill" gomb is. Fura. Amúgy tök ugyan az. A menü persze totál más. Az egy újabb játék lesz kitalálni, mit hogyan állíthatok be rajta. A multis figurák sajna elég gázak. Elsõ ránézésre, bár korai lenne ítélkezni. A Brotherhoods-ot nem érik utol.
A Connor szobor viszont kellemes csalódás volt. Nagyon szépen és precízen van kidolgozva. Nem gagyi, kíválló darab.
A mellékelt kiskönyvnek, meg pár lapja nincs kettészedve (Washington jegyzetek). Oké, vannak kihajtható lapok, de jópár egyszerûen gyártásilag egyben marad. Vághatom szét õket... Egyébkén tetszetõs kis könyv. Sajnos azonban sehol sincs a Brotherhoods-hoz adott Altair kódexnek.
Az úgynevezett "Alex Ross acélkönyve" meg nem más mint egy fém tok a játéklemezek számára, amik egyébként a normál tokban vannak mellékelve. Azokban is hagyom, mert a fém tok szokás szerint úgy fogja meg a lemezt, hogy onnan csak kitörni lehet. Ez az "acélkönyv" egy az egybe megy vissza a dobozba a képeslapokkal együtt.
Szóval magát a "Freedom Editiont" középszerûnek nevezném. Nincs benne bonus DVD mint az elõdjeiben. A plusz két map még nem tudom megéri-e. Viszont a hozzá adott "Clint Eastwood" multis karakter jól néz ki. Az egyike az értékelhetõ multis figuráknak.
Persze gondolom át lehet állítani angolra, viszont olyan szempontból jó, hogy aki nem érti az angol annyira, az most mindent megérthet, amit kiírnak, kezdve a tutorial pályákkal.
Eddig nagyon jó a multi, deathmatch kissé zavaros az új karakterek felismerése miatt. De majd belejövök 😊
Én szintén belefutottam ebbe az orosz menü dologba. Nekem Locationnak UK volt beállítva. Fel nem foghatom miért nem lett angol a menü... és miért pont ororsz!! Eleve zavar, hogy se kérdés se semmi csak bevágja az orosz menüt. Most magyar. De nem tudom mit kéne állítanom, hogy angol legyen. A location átváltással ráadásul elállította a LIVE-omat. Utánna azzal pöcsölhettem hogy visszaállítsam.
Bahh
tényleg,akik nyomják,most miket gyûjtünk?..vannak még glyph-ek?
zászlók?renoválható város?
[merlinw.org]
One more story
akkor csak nem lehet elvegyülni egy full harci csuklyás cuccban a civilek között semelyik korszakban?😊)
Mert ugye aki nem veszi meg, annak ne is legyenek elvárásai 😊
(ez nem neked szól, hanem tudjuk kiknek 😄)
Egyébként ezekkel az önjelölt hírezõ (más oldalakról összeollózott) és kritikai oldalakkal már a tököm tele van ... néhányan etalonként mutogatják õket, miközben még a Google sem dobja ki ha rákeresek. Némelyiken olyan marhaságokat beszélnek, hogy az már vállalhatatlan ... a youtube videókról nem is beszélve (lásd Dark Souls teszt) 😄 (tiszt.kiv.)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
5 hétköznapi játékos készít egy weboldalt, értékel egy játékot és az értékelés hirtelen nagyon érdekes lesz😊 Kérdezd meg grebber-t hogy tetszik neki a játék, ugyanott tartasz😊
[merlinw.org]
10/9! - Egy minden tekintetben hatalmas és sokrétû sandbox-játék, mely felteszi a pontot az i-re, és végleg lezárja Desmond õseinek évszázadokon átívelõ kalandját. Gyönyörû, izgalmas, magával ragadó és helyenként letaglózó - kötelezõ vétel mindenki számára, nincs mese!
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk mivel az is de nem olyan hihetetlen szinten mint az AC1 volt!
Next PC upgrade: 2022