Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Végigmegyünk a fõszálon ,megtudjuk hány órás szétkürtöljük.Legalább mindenki megtudja mert van akit nagyon nem érdekel a többi és kíváncsi rá milyen hosszú.
Én is végigviszem a fõszálat aztán majd ha meghozzák pc-re az freedom editionomat majd akkor jobban beleásom magam és megcsinálok szinte mindent!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
jópár embertõl azt látom hogy végigtolták minél hamarabb a fõküldetésekre koncentrálva,és akkor jaj ez nem is volt hosszú.stb stb.nem így kell ezt játszani,minden mellékküldetést megkell közben csinálni,körülkell nézni,ki kell élvezni és úgy aztán a végére eljutni.nem értem az ilyen embereket😊
cataflam02
Kíváncsi vagyok, mit gondolnak majd az emberek a végérõl xDDD

One more story

Shep
Jól indul.

Ubisoft Montreal just launched their action adventure, Assassin's Creed 3 and, in addition to the release, they also mean to offer a huge day-one patch for the game, which evidently, fixes numerous bugs and performance issues.Bug Fix- Animus Synching tutorial, fixed an issue where the player could think he's stuck in an infinite loading when getting to Boston after the end credits - Fixed a bug where counter-killing with the bow does not always work
- NPCs spawned too far away could end up being of the wrong type
- Camera could remain stuck after the player being respawned
- Player could remain stuck after diving from a waterfall - Player could remain stuck if he exits a slopped hay stack at a certain angle - player would always get immediately detected when performing an unarmed stealth assassination in another guard's back - Under rare circumstances, the crowd would stop spawning
- Fixed an animation glitch when interrupting the reception from high profile jump
- Fixed various occurrences of missing sounds
- In some cases, the Animus Database sound ambiance was not stopped when exiting
- Various stats and leaderboards were not showing up properly
- Online shop could sometimes appear empty if fetching the data from Xbox Live is taking too long
- Mission "RETURN TO ABSTERGO" - fixed a bug where the player would lose control over Desmond during a fight if he lures and kills some guards in the wrong area
- Mission "A DEADLY PERFORMANCE"
- Mission would not continue if the player decides to climb the wall instead of using the ladder
- Mission "JOHNSON'S ERRAND" - fixed a bug where the game would remain stuck if the player runs during the black screen that occurs after exiting the tavern
- Mission "THE SURGEON" - Charles Lee could fall in the water and die while following the player, causing the mission to fail, if the player decides to take a certain path that involves jumping over the water
- Mission "THE SURGEON" - fixed a bug where we would show the desync effect if the player throws one of the target in the water, even though the mission is not really failed
- Mission "WELCOME TO BOSTON" - The courier side-quest next to the general store would not start properly
- Mission "EXECUTION IS EVERYTHING", fixed a bug where the mission would not continue if the NPCs you are eavesdropping react to a dead body

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
vagy aki esetleg csak pc-n tudja játszani majd -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

akinek nem jött meg , az esetleg nézhet multit addig /ez nem spoiler/

: multi online
Myselor
nehéz megálni de inkább énse szólok semmit xd
erre most inkább nem mondok semmit D😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Vazzz...tényleg látványos , fõleg 117 cm-es HD Led tvn. 😛
Igen megkaptam és nagyon állat év játéka szerintem!! 😊
Seth
Állítólag 34% ,de szigorún a fõszál, nulla mellékes megcsinálásával.

Spoilerbe írom hol tartok, de semmi konkrét, csak a sequence szám meg az idõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem most 26% 9 órával és még csak Sequence 6 (12 van), minden elérhetõ mellékszálat próbálok megcsinálni,mielõtt mennék tovább a sztoriban

Van tennivaló bõven, nem éri meg csak a fõszálat göngyölíteni, sok mindenbõl kimarad aki így tesz

PSN ID.: Beegabor

CroftManor
Neked már meghozta a futár? Nekem azt írták hogy ha futárral kértem, akkor leghamarabb szerdára küldik a csomagot. Én is gameshoptól rendeltem. Ma jött egy sms, hogy ma éjféltõl át vehetem.

Nothing is True, Everything is Permitted

30-40 % azért elég kevés! Volt az azért 60 körül biztosan!

De ha még beszorzod a 8 órát 3-al, akkor is 25 órát kapsz, ami már eleve szép játékidõ.

Amúgy meg miért ne lehetne 50 óra a befejezõ rész?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
megértem.engem is idegesítene.😊
Ozzyehh
Jah igen csak az ideg beszélt belõlem 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Myselor
törtel nem tud multizni nincs livera így nem tudják kibannolni,de igazad van hogy kussolhatna inkább vagy spoielben írjon
Ozzyehh
De lehet be is reportolom valahol hogy tört verzióval tolod remélem kibannolnak a francba xbox-ról...

Ozzyehh
Azt se tudod mirõl beszélsz te nyomorult 😄 és egy spoiler taget igazán rakhatnál, lehet írok az adminnak bannoljanak a francba az ilyen emberek irritálnak...

Kongy
Ettõl kapok agyfaszt, mikor Xbox-ra egy héttel megjelenés elõtt kijön a warez, a sok gyökér meg postolgatja YouTube-ra az endinget meg arról témázik. Most komolyan, nem lehet várni pár napot?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én kijátszottam. A fõszál ~30%, kb. 12-13 óra. Mellékküldikkel stb. 40%-nál tartok 15-16 óránál, úgy, hogy közbe aludtam vagy 2 órát miközben ment a játék. Az elsõ 3 Sequence undorítóan unalmas és gagyi lett. Desmonddal jó pillanatok voltak 😄
Meghozta a futár!! A gameshop.hu-ról rendeltem neki is állok ezerrel!!
MerlinW
Szerintem csak te játszol a játékkal.

[merlinw.org]

grebber
Az egyik karakter a játékban csak szerintem hasonlít nagyon Danny Glover-re?

MerlinW
50 óra? Egyik AC fõszál sem tartott 20-25 óránál tovább. Kalandozással, pepecseléssel 30-35 max.

[merlinw.org]

grebber
Szerintem sehányat.Csak azokkal beszéltem akikkel kellett.
Ja és nem 14 hanem 16%nál vagyok.

MerlinW
Eddigi AC-knak is vége volt 30-40%-nál. A többi a gyûjtögetés és a mellékküldetések.

[merlinw.org]

MerlinW
Hát nem nyüzsögnek, de most volt megint olcsón az AC pakk, így van pár új játékos és pár régi is visszatért. Artifact és Wanted-et találtam 5 percen belül.

[merlinw.org]

Tapasztalatból mondom, hogy a 100%-ot általában a minden mellékfeladat elvégzése, minden gyûjthetõ kütyü megtalálásakor érhetõ el az AC-kben.

Tehát szerintem a fõszál olyan 70-75 % körül lesz teljesen végigjátszva.

De még ekkor is szép számot kapunk, mert ennek függvégényben a fõszál kb. 50 óra körüli!

Ebben a közel 8 órában mennyi mellékküldit végeztél el?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Na végre volt rendes hajózás.Elég jó volt.Risen 2 be is lazán beletehettek volna egy ilyet.
Az biztos hogy nem lesz rövid game 7 óra 51 perc után (nem a game belsõ mérése szerint mert az csak 5 óránál van nem tudom mit mér) a százalék csak 14% hol van még a vége!

Pisztolyozáshoz: Blendbõl hogy lõsz ki bárkit is pisztollyal, ha nem tudod ki az? Jó játékos meg nem rohangál a tetõn eszetlenül, ha tudja, hogy van pár COD-tól elszabadult sniper!

Ennyi! Mindent ki lehet játszani, csak nem mindegy hogy teszed. Lehet 68 killje az embernek, ha azok mind 100 pontosak, míg a másiknak van 700 pontosból 10 db, akkor is utóbbi nyer!

Egyrészt pisztolyosok noob-ok, mert hátbaszúrhatóak 4x annyi pontért és akkor még mindig én nyerek ha 3x lelõnek én meg csak 1x vadászom le.

Egyéni képesség a lényeg semmi más. Pont ez az a játék, ahol mindennek van ellenszere! Még a füstbombát is ki lehet játszani (magaslat!)

Immunis a füstbombára! Na az durva lenne! Ugorjon magasabbra, másszon gyorsabban kit érdekel, ha közel jön halott! Ennyi!

Teljesen igazad van! Egyébként meg jöhetnek a pontokkal vásárolt noob-oknak való skillek is, a jó játékos azokat is beszívatja egy szál késsel a kezében!

Van amúgy még élet a korábbi részek többjátékos módjában?

Na azt majd meglássuk mennyire vagy jó...XD

MerlinW
Olyan, mint a charge, 100 pontos kill, szóval ez is a hülyék játékszere lesz😊 Manhunt-ban viszont alap skill lesz😊 A láthatatlanság viszont új taktikákat igényel majd. Fõleg vadászat szempontjából. Az tetszik, ahogy a zavaró képesség is jópofa és a pénzszórás is. Firecracker 2.0 😊

[merlinw.org]

CroftManor
Láttam ma egy videót, amiben benne vannak az új multis skillek. Van benne egy olyan ability, hogy ha használod, akkor át tudsz menni a füst bombán is. Nem tûnik valami fair dolognak... :/

grebber
Vadászaton: (Spoilerbe rakom,nehogy a megmondó emberek nekem essenek.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Társammal vadászgatunk és látom elkezd a csávó sprintelni.Mondom magamban hova fút ez a kölök ,de feleszmélni sem volt idõm mert látom a képernyõn hogy nyomjam a B gombot majd az y-t. Még fel se fogtam mi van akkor látom egy fekete mackó akar megenni ebédre.Le is öltem szegényt nyakonszúrtam had szokja.Az a jó amikor feléd menekülnek az Õzek csak egy gombnyomás és hidden bladel kapják is a nyakszúrást

MerlinW

[merlinw.org]

zzeN
Amerikai Launch Trailer

Faszább lett szerintem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

CroftManor
Persze, én sem tartom fair dolognak.

CroftManor
Közbe rájöttem én is xD Ilyen szempontból nekem tök mind1, mert szerdán reggel 7re megyek dolgozni, tehát amúgysem lesz idõm játszani vele, csak legkorábban szerda délután, meló után.

ezt úgy kell értelmezni hogy kedden 23:59 perckor oda mész a boltba pontosan 0:00kor kinyitják a boltot holnap és megveheted hajnali 1 ig így már nemkell várnod szerda reggelig! én is megyek éjfélkor az egyik boltba megvenni aztán nem lesz alvás 😄
Myselor
elég nagy hülyeségek ezek a dolgok amik így elõnyhoz juttatják egyes játékosokat
Kétségtelen, hogy nem ez számít, csak amit kisilabizáltam, a képernyõbõl, az pl. az, hogy ha megveszed ezt a cuccot, akkor nem kell szintet lépned, egybõl használhatod azokat a képességeket, amiket csak magasabb szinten kapsz majd meg.

Remek! Sok elsõ szintû pisztolyos ellenfél! :Ð

Én extrém dologra gondoltam, pl. a pénzszórásnál a karaktere is elkezdi kapkodni az érméket, így nem tudod kiszúrni a blenbõl.
Vagy immunis a füstbombára, vagy magasabbra ugrik mászásnál, vagy messzebbre a tetõkön, vagy eleve gyorsabb, mint az alap játékos.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Nyílván valamilyen elõnyhöz juttatja majd az illetõt. Kérdés, hogy milyen tárgyakat, fegyvereket lehet majd megvenni.

Myselor
de ezek akkora marhaságok már.
grebber
Én nem multiztam még egyik AC-el sem,de szerintem ebben még véletlenül sem az számít milyen ruha/fegyver van nálad hanem az ügyesség!

Szerintem, akkor lesz le-, de inkább szemét húzás, ha azokat, akik megveszik, valamilyen elõnyhöz juttatja.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
3 éve játszok konzolon.

Mea Culpa, drága hölgyem! Ön - természetesen - minden esetben kivétel!