Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Blackmill1216: szerintem próbáld kompatibilitási módban futtatni
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nothing is True, Everything is Permitted
Mellesleg most valamiért ha belépek a multiba, egyfolytában lefagy...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ügyes vagy, már találhatsz egy assassinate menetet. :Ð
Per Aspera Ad Inferi.
Tetszik a vadászás lehetõsége, csak egyedül ugrálni az erdõben a fák között, néha kissé unalmas, de a mellékküldetések is kitöltik az idõnket.
A hajós részek is nagyon hangulatosra sikeredtek. Go vissza játszani. <#vigyor0>#vigyor0>
Kár hogy ilyen hajós game-et nem nagyon adnak ki.Eljátszanék ilyennel éveket ilyen feeling és látvány mellett.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
One more story
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
hát ez elég szomorú... de azért mondanál egy-ketõt ?😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tehát vagy magyar felirattal játszod vagy semmilyennel és ez ami bosszantó.
pl máig rémálmaim vannak, ha eszembe jut egy-két rpg, ahol a páncélok/fegyverek olyan gyönyörû magyar neveket kaptak...
Per Aspera Ad Inferi.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
One more story
na ennek utána kell járni! 😞
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Per Aspera Ad Inferi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lehet én vagyok tudatlan, de mikor a karakterrel a vízben úszok, akkor megjelenik az opció (elõzõ AC-kben) hogy "DIVE" azaz merülés. Most meg az van kiírva "Vetõdés". Vetõdés? A vízben? Komolyan? Ez kinek jutott eszébe? És még sorolhatnám a félrefordításokat, vagy azokat a részeket amiket szimplán le se fordítanak. De Singleben kikapcsoltam és kész.
Multiban viszont a menü és minden zavaró. Annyira megszoktam angolul, hogy a "fordításokkal" bizonyos perkeket fel se ismerek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...