Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
@avus: elõre megveszed a játékhoz majd megjelenõ DLCket (jelen pillanatban 5 van tervben ->2 multis és 1 single amit 3 részre vágtak - The Tyranny of King Washington)

@Blackmill1216: szerintem próbáld kompatibilitási módban futtatni

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A season pass mire jó?
Sziasztok ismét lenne egy kérdésem,most nem régiben vettem meg az AC1-et ( hogy teljes legyen a készletem😄 ) és Tátott szájjal nézem a háttoldalát hogy csak Win XP-n/Vistan fut:/ És az lenne a kérdésem hogy ehez aféle patch? vagy erre Totál Ráb@sztam?😄 való igaz hogy egy kicsit OFF de az AC1 Topik "Kissé" ki van halva😄 szóval erõsen kétlem hogy ott még az év folyamán választ kapnék kérdésemre.
JethroHUN
Mekkora gáz <#eplus2> fagy konzolon a játék... már félek a PCs-tõl, fõleg h ki lett jelentve h nem prioritás az igényes port.

Olyan problémája nem volt valakinek, mikor megcsinálom az orvos utolsó "felszabadító" küldetését, lefagy az xbox. Többször is próbáltam, hasonló eredménnyel...

CroftManor
Jaja, vannak benne keménykötésû legények is. Mikor épp hárítanád a támadását, arcon vág 😄 De viszont ha hárítás közben te vagy ügyesebb, akkor Te is pofán tudod csapni.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
De, én csináltam igen, Csak nem linkeltem be ide az új videókat.
Mellesleg most valamiért ha belépek a multiba, egyfolytában lefagy...

Helyesbítek, 1:26 és 1:53 között!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

1:26 és 1:43 között a - gondolom - valami 'nagykutya' szépen asszisztált a saját halálához. Bár sebzett, de ez nem az õ napja volt 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...ügyes vagy, már találhatsz egy assassinate menetet. :Ð

JethroHUN
Majd jönnek a mutli videóid mint elõzõ részeknél? Vagy nem te csináltál 1 csomót? Bortherhoodban biztos. Emlékszem.

RatBaG
ahhoz képest amit beígértek, ugyanúgy várnak a sorukra, mint az összes eddigi AC részben...

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Nekem sincs még, de sztem a felszabadító küldetésekben lehet szerezni õket.

10. szekvencia végén vagyok és még mindig csak 1 assassinom van hogy lehet vagy hol lehet megtalálni a többit? meik mellékszálon? vagy fõszálon találkozok velük?
Myselor
nagyon jó😊
CroftManor

hülye állat <#idiota><#eljen><#eljen><#eljen>
valaki azt megtudná mondani,hogy hogy tudok új assasin segítõket találni mármint hogy több legyen mert eddig egy van?

Solid Snake
<#hehe>
CroftManor
Nah, eddig nagyon hangulatos az egész. Már felvettem az aszasszin ruhát <#vigyor0> A harcrendszer sztem jó lett, van benne 1-2 nehezebben legyõzhetõ katona, mint amilyen volt a revelationsban is, de egy pár csata után, ki ismered, hogyan öld meg õket.
Tetszik a vadászás lehetõsége, csak egyedül ugrálni az erdõben a fák között, néha kissé unalmas, de a mellékküldetések is kitöltik az idõnket.
A hajós részek is nagyon hangulatosra sikeredtek. Go vissza játszani. <#vigyor0>

MerlinW

[merlinw.org]

grebber
Eddigi legkirályabb rész számomra:

Az hiszem a 9. sec. végén amikor a hajónkkal kell elfogni a parasztot. Na ott ahogy a sziklás résznél behalyózok az öbölbe valami kegyetlen hangulatos és szépnek neveznhetõ

Kár hogy ilyen hajós game-et nem nagyon adnak ki.Eljátszanék ilyennel éveket ilyen feeling és látvány mellett.

Next PC upgrade: 2022

Szasztok, megcsináltam az összes hunting küldetést, most azt írja, hogy keressek hunting cabint a frontier map-on, de sehol sem találom. HOL VAN?
Indítás után válaszd a Multiplayer-t, majd fölülrõl a harmadik menüpont (Quick..., Custom..., Wolfpack), szerintem.

Wask
Jaja, na azt honnan? DLC ként kell leszedni vagy mi?

Wolfpack?

Myselor
nincs benne olyan ne keresd😊
Wask
Segítsetek, megvettem Xbox 360-ra de sehol nem találom a Co-op modot, multi megvan, single megvan, de a Co-op az nincs😞 Pedig a lemez hátúlján rajta van hogy CO-OP 2-4 !

érdemes craftolni a játékban én hülye meg nem csináltam... most jöttem rá hogy miért:

megcsináltam azt a mellék küldit mikor a csajt a vadászok meglövik utána tudod nekem csinálni olyan övet a rucimra amivel két pisztolyt is hordhatok magamnál és mind a két kezembe lehet pisztoly... jó hogy így a 10 szekvenciába rájöttem 😄

Pistikének level 1-en nem lesz annyi tapasztalata, hogy használja is a mérget! Másrészt egy tapasztaltabb játékos, akkor is elveri, ha méreggel jön, mert amit nem látsz azt nem tudod megmérgezni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Még h nem rombolja porba a multi a mikrotranzakcó... szánalmas már tényleg ez a lehúzás. Elsõ játéka lv1 mindenki, de pistike már megvett minden unlockot, már méreggel kaszálja a 1000 pontokat. Ez így azért nagyon unfair, eléggé pay2win <#szomoru1>

"Vízbe Vetõdés" hát ez kész <#hehe>
Seth
Nem hinném,hogy ez a fordítók hibája. Inkább a kedves UBI cseszett odaadni nekik a játékot, hogy egyáltalán lássák, hogy mit mikor milyen környezetben csinálnak,mondanak a szereplõk. AKkor biztos nem fordult volna elõ olyan baki, hogy a vízben "VETÕDÉS" -t írnak.

PSN ID.: Beegabor

cataflam02
Én is megértem 80%-ban angolul.. de ettõl még örülök neki, hogy megjelenik magyarul.. sokan nem tudnak még angolul annyit se..valahol a fordítóknak is el kell kezdeni.. persze nem azt mondom, hogy legyen teljesen félrefordítás stb.. majd belerázódnak..a kényszerített magyar felírat viszont tényleg gáz.

One more story

Fallout 3, Mass Effect-ek, Dragon Age például.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"máig rémálmaim vannak, ha eszembe jut egy-két rpg, ahol a páncélok/fegyverek olyan gyönyörû magyar neveket kaptak..."
hát ez elég szomorú... de azért mondanál egy-ketõt ?😄
TDC Geronimo
Engem is nagyon idegesít a kényszerített magyar felirat :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem konkrétan nincs rá szükségem! Egyébként azzal nincs baj, hogy magyarul kiadják, csak ezzel párhuzamosan az angol feliratot törlik a lemezrõl, aminek oka egyenesen érthetetlen számomra.

Tehát vagy magyar felirattal játszod vagy semmilyennel és ez ami bosszantó.

RatBaG
egyrészt kb 18 év angol nyelvû játék után már minek erõltetni a magyart, másrészt sose tudják az eredeti színvonalat hozni, mindig orbitális bakik vannak, ami miatt nagyon kilóg a lóláb, és amúgy is idegenül hat az egész.
pl máig rémálmaim vannak, ha eszembe jut egy-két rpg, ahol a páncélok/fegyverek olyan gyönyörû magyar neveket kaptak...

Per Aspera Ad Inferi.

modellmaker
Talán mert megértem angolul is, és semmit nem vesz el a játékélménybõl. De a félrefordított magyar szinkron annál inkább... Nem is lenne baj a magyar kiadással, ha nem erõltetnék rám.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cataflam02
Nem tudom mi a bajotok a magyar felirattal.. nem hogy örülnétek, hogy végre magyarul is adnak ki játékokat... ráadásul nem is akármilyet.

One more story

RatBaG
hát ez tényleg így lesz, akkor én lemondom az elõrendelést, aztán valahonnan külföldrõl kerítek rendes angol verziót.
na ennek utána kell járni! 😞

Per Aspera Ad Inferi.

Pedig 99%, hogy így lesz! Mint mindig, amikor egyik kézzel magyar feliratot kapunk a másikkal az angol-t elveszítjük.

Kongy
Egyszer csinálnak magyar feliratot, de azt akkor kötelezõvé teszik 😄 LOL.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Volt már rá példa nem egy esetben pc-nél!

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
ez a pc-s verziónál is ilyen lesz? azért elég nagy szopatás lenne, ha a mi kezünket is ennyire megkötnék...

Per Aspera Ad Inferi.

Amúgy eljutottam végre Connorig. Végre!! A végefele már már majdnem megkedveltem azt az ürgét. Majdnem.
A csavar a 3. szekvencia végén öszintén meglepett. A gyerek Connorola jobban élvezem a játékot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na ezért nem szeretek magyar verziót venni! Nem értem mit zavarja õket az a fránya angol felirat!

Én nem vagyok egy ilyen magyar ellenes angol megszállot, vannak nagyon jó szinkronok meg fordítások. DE az AC3 ilyen kényszerített magyarral nagyon gáz! A menüt megszoktam, de a fordítások...
Lehet én vagyok tudatlan, de mikor a karakterrel a vízben úszok, akkor megjelenik az opció (elõzõ AC-kben) hogy "DIVE" azaz merülés. Most meg az van kiírva "Vetõdés". Vetõdés? A vízben? Komolyan? Ez kinek jutott eszébe? És még sorolhatnám a félrefordításokat, vagy azokat a részeket amiket szimplán le se fordítanak. De Singleben kikapcsoltam és kész.

Multiban viszont a menü és minden zavaró. Annyira megszoktam angolul, hogy a "fordításokkal" bizonyos perkeket fel se ismerek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Passziv van. Valószínüleg túl közelrõl néztem még így is.