Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
2hét már csak.hmmm :|
azért remélem nem lesz annyira bugos mint ahogy itt sokan írják.de nem vennék rá mérget hogy nem.😊
CroftManor
Reaching level 50
Gary, azt hiszem rájöttem a késdobás titkára <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

Mr Manson
6. szekvenciában vagyok. Melléküldetéseket csinálgatom, ládákat és csetreszeket keresgetek.
Van egy két küldetés ami nem 100%os az elõzõ szekvenciákban. Látom azokat újra lehet "élni". Nem befolyásol semmit ha még egyszer megcsinálom utána visszatölt a 6. szekvencia?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
"Sótlan fõhõs"

Baromi karizmatikus és szimpatikus figurává vált a játék folyamán.

PSN ID.: Beegabor

hellósztok.Xbox 360-ra vettem a játékot és azt akarom kérdezni hogy hogyan lehet dupla pisztolyom???

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
OMG, na ez vicc akkor

TDC Geronimo
Mindenkinél. Bostonban nem lehet úgy végigfutni, hogy ne menjen 20-25 fps alá és ne szaggatna

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CroftManor
Akkor ezért nem adta meg nekem se 😄 Már azt hittem nem tudom melyik az a muskéta xD

modellmaker
Ha ehhez még hozzájön a PC-s portolás hülyesége is... <#szomoru1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Oh b*zmeg... <#rinya>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Köszi. Akkor azok csak késöbb lesznek. 6. szekvencia végén járok, mert marha sokat tökölök. Megvan az összes alagut Bostonban, ládák, csetreszek, 5 erõdöt letettem, hajot majdnem maxra kifejlesztettem, levelek többségét megvettem a tuskólábútól. Szóval sokat tökölök melléküldikkal.
Connoral nagyon szórakoztató játszani. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A MAGYAR fordításról meg ennyit (konkrétan gátolja a játékost a feladatok teljes megoldásában):
Mivel a menü kényszerített magyar, így akár akarom akár nem a feladatokat is magyar fordításban kapom. A Bostoni teadélután küldetés egyik pontja így hangzik: "Ölj muskétával!"
Ti mire gondolnátok?
Nos elmondom én mit csináltam. Elvettem egy muskétát és lelõtem egy katonát. Semmi. Megismételtem többször. Semmi. Oké akkor harcoltam vele és leszurkodtam a muskétával az ellenfeleket. SEMMI. Majdnem megõrültem. Felmentem a netre és megtaláltam az eredeti angol szöveget: "Perform an air assassination with a musket!"
A lényeget aláhúztam.... no comment.... ezután egy perc alatt meglett.
Ölj muskétával mi, b*zdmeg....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Snexi
csak nálam esik le az fps érezhetõen 1-2 helyen?(ps3)

Seth
A térképen keresd a homestead(magyarban nem tudom mi a neve) küldetéseket,azzal tudsz majd különbözõ szakmában dolgozó lakosokat szerezni. Nem elérhetõ mind rögtön, majd egyes fejezetek után nyílnak meg, illetve fejleszteni is azokkal lehet õket.
A szekerek(késõbb hajók) indítása igen, csak pénzkereseti lehetõség, ha jól csinálod nem lesz pénzel gondod 😊

PSN ID.: Beegabor

Egy bughalmaz. Nekem eddig kétszer kellet visszatöltenem az állást mert "beleragadtam" a falba. Volt olyan hogy az átvezetõ alatt áthajtott Connoron a szekér. Mikor visszakaptam az irányítást, húzta magával a szekér Connort, úgy hogy a lábai kalimpáltak a szekér alatt (mármint csak az látszott ki). Eltünnek dolgok a térképrõl (reload megoldja). Néha minden ok nélkül területváltáskor kapok egy körözést és még sorolhatnám. Soha nem találkoztam még játékkal amiben ennyi bug lett volna.

Árulja el valaki, hogy tudom az asztalosom, stb, szintjét növelni? Egy csomó mindent nem tudok elkészíteni. Meg kereskedõk is hiányoznak még. A szálítás az tulajdon képpen mire jó? Most az asztaloshoz oda kell szállítanom a fát? Vagy a szekerek indítása pustán pénzkereseti lehetõség?

grebber
A 2. rész magyarítása meg készülõben.

Next PC upgrade: 2022

Kicsit OFF, de - lehet, hogy csak nekem - újdonság:
A Magyarítások Portálról letölthetõ az Assassin's Creed teljes szövegkönyve magyarul. (PDF és csak az elsõ részé!)
Steve Q-nak hála és köszönet érte!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jah, gondolom! Lelkiismereted megnyugtatására, már én is viselem a szeges övet! :Ð
Majd a következõ részben megmérjük magunkat egymás ellen és együtt is vállvetve!

Ja, a laposztást félre értetted! Én úgy gondolom, hogy a játék nem áll hozzád pozitívan. (a'la C64 Pirates!) Nem ad célpontot, majd egy percig. Vagy ha kapsz, akkor a pálya túlvégén, mire odaérnél, megölik elõtted. Vagy bead célpontnak, egy tõled alig pár méterre lévõ játékosnak.
Néha kifejezetten érzem, hogy szívat a gép ilyenekkel!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

scomcomputers
Baxa meg én meg már azt hittem kijött,csalóka ez a hirdetés!!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

TDC Geronimo
Reménykedjetek benne, hogy az nem lesz ekkora bug/glitch halmaz, mint a konzolos verzió bár kétlem, hogy más lenne. AAA játékot ilyen trehány minõségben kiadva rég láttam. Több hónapnyi csiszolás még ráférne.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krisztiam
még 20 nap a pc-s verzióig áá nem bírom ki 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Prince23
Már hogyne lenne, csak nem videójáték tematikában...

RatBaG
azt hiszem hétfõn elkezdek felhajtani egy angol verziót...

Per Aspera Ad Inferi.

Elmész a vegyeskereskedésbe (ha jobban tetszik, boltba), és veszel bármilyen fegyvert, ha jó sok pénzed van.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Még ezeknél a magazinoknál sem újságírók dolgoznak...Olyan szak meg egyik egyetemen sincs, hogy videojáték újságírás. 😊

Szar. Nagyon szar. Jó szar. Bármikor becserélném a játékot egy angol nyelvû változatra. 😞

MerlinW
Elloptam pár célpontodat, furdalt is a lelkiismeret😊 Tavasz óta ez volt a második játékom, be voltam rozsdásodva😊 Azért még mindig top 3-ban vagyok az esetek többségében, ami megnyugtató😊 Már alig várom az AC3-as "noob"-okat😊

[merlinw.org]

Jöttem! :Ð
A második menetben nem osztott nekem lapot a gép! :Ð

MerlinW
Gyere revelation-önzni, én is most kezdem😊

[merlinw.org]

Jaja, most néztem meg vagy 4x-re. Az a hordófejes nagyon tetszik. Majd, mikor én kapom, akkor már nem biztos... Oh, bárcsak kapnám már! (egy PC-s sirámai:Ð)

CroftManor
Nem vettem észre, hogy van még mellette egy másik xD
De a vége felé az egyiket jól nekivágtam a falnak, vagyis annak a hordónak 😊 Meg a végén sikerült leütnöm késdobással az egyiket.

Köszönjük! Jó móka ez. :Ð

Nah, az a (2:54) késdobás majd leütés nekem sem mindig sikerül. Ellenem viszont hatékonyan alkalmazzák még akkor is, ha már 'kill' távolságra vagyok.
1:51-tõl látható a dupla stun ellened. Ez olyan, mint a AC:B-ban volt, hogy elég volt odaállni és le lehetett ütni újra (felváltva ketten), vagy csak nem gondoltad, hogy az a másik is leüthet?
Az AC:R-ben ez a módszer már nem mûködik.
A 4:03-as Ground Finish marad bug-os, mint az AC:R-ben. :Ð

Szerintetek összességében milyen lett a magyar fordítás?
Fel tudnátok tölteni egy videót, ahol több is látszik a szövegekbõl?
CroftManor

Ozzyehh
és nem csak egyszer volt ilyen

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Engem már támadtak meg egyszerre 2en és 3an is 😄 de úgy, hogy egyszerre ütöttek, csodálkoztam is 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

MerlinW
The Protector
5 és fél óra után kaptam meg connor irányítását,assassins ruhában😊Lesz dolgod.Mellesleg figyelj nagyon az elsõ karinál mert fontos része a sztorinak

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Világos, de az újságírás egy szakma. IGN, G4, Gamespot-nál diplomás zsurnaliszták írják le a véleményüket, többnyire úgy ahogy azt tanítják. Objektivitással, lényegre törõen, hozzáértéssel. Legalábbis a jobbak.

[merlinw.org]

azok rejtett oldalak, nem gyártási hiba...

Nos, eddigi tapasztalataim a következõk: A 7. szekvenciánál járok, és eddig összességében tetszik a játék. De sajnos vannak olyan dolgok, amik ha nem is sokat, de vonnak az értékébõl. Ilyenek az idegesítõ és kevésbé frusztráló bugok. (Pl. beakadó irányítás, eltûnõ karakterek). Furcsálltam, amikor belesétálok egy kisebb tóba és elkezdek úszni, Connor akkorát csobban mint egy kõszikla.
Ami még nem nagyon tetszett, az a lassan beinduló történet. Viszont a pozitívumok közé sorolandó a szép grafika, a területek, a vadászat és az állatvilág, és persze a változó idõjárás. A harcrendszer is remek. Látványos és kellõen pörgõs. A történet pedig hozza a szokásos formáját😊
Egyébként fõfegyvert hogy tudok szerezni? Egy brit katonától már elvettem egy nagy fejszét, de le akarom cserélni pl. egy kardra. Hogy tudom megtenni? Köszi!
A záras buzulást én sem szeretem, de a kalendáriumlap üldözést nagyon élvezem a háztetõkön ugrálva.
Minden teszt egyetlen ember velemenye csupan, attol nem lesz nagyobb sulya, hogy azt egy weboldalon teszi kozze. Meg hitelesebb sem lesz tole.

Magyar, orosz, lengyel es cseh. A szinkron angol es orosz.

Nekem 3 ora 18 percnel adta Connort. Persze meg van ennek az oka, majd meglatod. A jatek valahol 5-6 oranal kezdi megmutatni magat, turelem.

A forditas katasztrofa, nem csak a vetodes, az angol dialogusok forditasa is sok helyen botranyos. A tajszolast suttyosaggal probalja visszaadni, pl. Tuggya, szeressuk stb.

Az anyjat megbassza, aki kitalalta a kalendariumos lapuldozos szart. No meg a zarfeltoresert is egy nagy seggberugast erdemelne.

a.carkey
Üdv. a klubban. Kiborulok, ha direkte oda van bakkerolva a magyar, és az itthoni kiadásoknál mellette bukjuk az original angolt, mint pl.

War Leaders
ARMA 2
Wargame European Escalation

Meg is lehet nézni, hogy az itthoni kiadások mennyire voltak kelendõek!

De hogy már BOXon is. 😊

A medve nem játék.

Köszi. És megéri megvenni?
ok... :S