Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért remélem nem lesz annyira bugos mint ahogy itt sokan írják.de nem vennék rá mérget hogy nem.😊
Gary, azt hiszem rájöttem a késdobás titkára <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted
Van egy két küldetés ami nem 100%os az elõzõ szekvenciákban. Látom azokat újra lehet "élni". Nem befolyásol semmit ha még egyszer megcsinálom utána visszatölt a 6. szekvencia?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Baromi karizmatikus és szimpatikus figurává vált a játék folyamán.
PSN ID.: Beegabor
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Connoral nagyon szórakoztató játszani. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mivel a menü kényszerített magyar, így akár akarom akár nem a feladatokat is magyar fordításban kapom. A Bostoni teadélután küldetés egyik pontja így hangzik: "Ölj muskétával!"
Ti mire gondolnátok?
Nos elmondom én mit csináltam. Elvettem egy muskétát és lelõtem egy katonát. Semmi. Megismételtem többször. Semmi. Oké akkor harcoltam vele és leszurkodtam a muskétával az ellenfeleket. SEMMI. Majdnem megõrültem. Felmentem a netre és megtaláltam az eredeti angol szöveget: "Perform an air assassination with a musket!"
A lényeget aláhúztam.... no comment.... ezután egy perc alatt meglett.
Ölj muskétával mi, b*zdmeg....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A szekerek(késõbb hajók) indítása igen, csak pénzkereseti lehetõség, ha jól csinálod nem lesz pénzel gondod 😊
PSN ID.: Beegabor
A Magyarítások Portálról letölthetõ az Assassin's Creed teljes szövegkönyve magyarul. (PDF és csak az elsõ részé!)
Steve Q-nak hála és köszönet érte!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Majd a következõ részben megmérjük magunkat egymás ellen és együtt is vállvetve!
Ja, a laposztást félre értetted! Én úgy gondolom, hogy a játék nem áll hozzád pozitívan. (a'la C64 Pirates!) Nem ad célpontot, majd egy percig. Vagy ha kapsz, akkor a pálya túlvégén, mire odaérnél, megölik elõtted. Vagy bead célpontnak, egy tõled alig pár méterre lévõ játékosnak.
Néha kifejezetten érzem, hogy szívat a gép ilyenekkel!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
[merlinw.org]
A második menetben nem osztott nekem lapot a gép! :Ð
De a vége felé az egyiket jól nekivágtam a falnak, vagyis annak a hordónak 😊 Meg a végén sikerült leütnöm késdobással az egyiket.
Nah, az a (2:54) késdobás majd leütés nekem sem mindig sikerül. Ellenem viszont hatékonyan alkalmazzák még akkor is, ha már 'kill' távolságra vagyok.
1:51-tõl látható a dupla stun ellened. Ez olyan, mint a AC:B-ban volt, hogy elég volt odaállni és le lehetett ütni újra (felváltva ketten), vagy csak nem gondoltad, hogy az a másik is leüthet?
Az AC:R-ben ez a módszer már nem mûködik.
A 4:03-as Ground Finish marad bug-os, mint az AC:R-ben. :Ð
Fel tudnátok tölteni egy videót, ahol több is látszik a szövegekbõl?
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[merlinw.org]
Ami még nem nagyon tetszett, az a lassan beinduló történet. Viszont a pozitívumok közé sorolandó a szép grafika, a területek, a vadászat és az állatvilág, és persze a változó idõjárás. A harcrendszer is remek. Látványos és kellõen pörgõs. A történet pedig hozza a szokásos formáját😊
Egyébként fõfegyvert hogy tudok szerezni? Egy brit katonától már elvettem egy nagy fejszét, de le akarom cserélni pl. egy kardra. Hogy tudom megtenni? Köszi!
A forditas katasztrofa, nem csak a vetodes, az angol dialogusok forditasa is sok helyen botranyos. A tajszolast suttyosaggal probalja visszaadni, pl. Tuggya, szeressuk stb.
Az anyjat megbassza, aki kitalalta a kalendariumos lapuldozos szart. No meg a zarfeltoresert is egy nagy seggberugast erdemelne.
War Leaders
ARMA 2
Wargame European Escalation
Meg is lehet nézni, hogy az itthoni kiadások mennyire voltak kelendõek!
De hogy már BOXon is. 😊
A medve nem játék.