Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem az, hogy nincs idejük elmenekülni az npc-knek? Mint meglepetés bónusz? (valahonnan be kell majd szereznem az angol nyelvû verziót...)

[merlinw.org]

Seth
Otthon(vagy árus)-- > vastag könyv az asztalon--> crafting

PSN ID.: Beegabor

vagyis?
Seth
Le kell gyártani a dual holster-t

és még annyit akarok kérdezni hogy dual pisztolyt hogy lehet berakni???
Seth
Amiket veszel az csak festés(dye), nem ugyanaz,mint ami a rejtekhelyen a fogason vannak,amik ténylegesen más kosztümök

de nekem a megvetteken sincs 😄 mind1 megszokjuk 😊
Seth
Az alap kosztümön nem lehet, a többi bónusz ruhánál a fején marad.
Bár engem nem zavar ez a mohawk frizura ,jól néz ki 😄

a játék végén Connornak a csuklyát hogyan lehet vissza varázsolni a fejére???eléggé zavar a feje csuklya nélkül 😊
CroftManor
Sztetek mit jelenthet a rajtaütés bónusz? Játszunk wolpack módot, és a feladat az lenne, hogy szerezz rajtaütés bónuszt, meg rajtaütés + légicsapás bónuszt. amit még értek is hogy mi, de ez a rajtaütés... :/ eddig még nem sikerült rájönni.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
ráadásul már tegnap is kapott rá választ.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Ez hülye kérdés de nagyon!Mint minden más igen!

Elérhetõ lesz magyar felírattal letõlteni ?
Abban csak az angol lesz meg a nyugati nyelvek.
Vajon lehet majd angolt csinálni a játékból az angol nyelvi fájlok bemásolásával az adott mappába vagy inkább a kapott kódommal szedjem le az Ubi szerverõl?
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogyha UK-ban venném meg a játékot, akkor abban is lenne magyar felirat, avgy ez csak Magyarorságon érhetõ el?

Igazán leszokhatnának végre errõl a késõ pc-s megjelenésrõl. Baromira semmi értelme a dolognak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez egy nehezítés a játékban. Nem kötelezõ. Én meg szoktam csinálni, mert zavar ha nem 100%.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezta küldit én még nem találtam meg. De ha nyomot kell keresni kapcsold be az assassin látást (szóval az Eagle visiont). Azzal már nagyon messzirõl kiszúrhatod hol a nyom. Sokkal messzebrõl felfedi, mint normál esetben és jobban is látszik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Annak a küldinek ott vége kell hogy legyen

Szia. Tudsz segíteni, egy határvidéki küldetés a fej nélküli lovas okoz gondot. Elmegyek a megadott helyre ott találok egy hullát, megjelenik a lovas és azt írja keressek újabb nyomokat, de nem találok semmit. Van valami ötlet, vagy videó esetleg?

grebber
"Általában kapsz érte valamit"akkor ezért nem csinálom õket.

Amiket eddig láttam kíírva fegyverek ruhák stb nekem nem kellenek mivel nem használok semmi mást az alap cuccokon kivül.
Akkor ez is olyan lehet mint az új Ghost Reconba a atomjaiból fegyver összerakos rész van de minek!

Általában kapsz érte valamit. Plusz én késztetést érzek rá, hogy megcsináljam. A legtöbb nem gáz, kicsi odafigyeléssel teljesíthetõ elsõre. De minden AC-be beletesznek egy vagy két olyan szinkronizációt, ami gyilkos a játékos agysejtjeinek. Ezeknek is általában van egy metodusa, ha valki azt követi nem gond.

Totti5
Kihívás? ha már nincs benne nehézség szint, és amúgy k könnyû, leglább ez ad némi tartalmat is a gameplaynak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

cheevo/trophy

grebber
Biztos van valami értelme de árult el miért jó a 100%-os szinkronizáció?

Ha valakinek kell a 100% szinkronizáció és kell egy elég gyors és biztos taktika a 7. szekvencia utolsó elõtti fõküldijéhez (mikor a két hajón kell egy-egy bombát elhejezni), az szóljon. Nekem kb hármonegyed órám ment el csak erre a részre, hogy 100% legyen. Ugyanis a két hajó között nincs mentés és NAGYON könnyû elrontani az alpontokat.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Akkor azt még elárulom (bár egy gyakorlott Assassin kitalálhatja), hogy az a magyar Templar, aki az AC3 ferdítését csinálta a 6. szekvencia utolsó küldijénél az utolsó alpontja a következõ MAGYAR kódolást alkalmazta (tehát ugyan olyan pocsék félre fordítás, trehányság mint a korábbi Bostoni teadélutános küldetés Muskétás alpontja).
Az utolsó kritérium (magyar ferdítõ templárunk kódolásban) "magyarul": "A meneküléshez ugorj!"
Valós angol (eredeti Assassin üzenet) szöveg: "Perform a swan dive to escape!"
Tehát a közeli szikláról vesd bele magad a tengerbe.

A 9. szekvenciáig jutottam tegnap. A 8. nagyon nem tetszett, kissé illúzió romboló volt. De legalább rövid.
Most megint lesz mit csinálni, új területek csomó új láda, csetresz, miegymás. Megint lesz mit csinálni sok-sok órán keresztül. 😊 Mármint este. Azt hittem a négynapos ünnepekben végigviszem. Bár sajnos kevesebb idõm jutott rá mint szerettem volna. Az is elment ilyen alagutakban bolyongással, meg keresgéléssel, de nem baj mert szórakoztató volt az is.
A 7. szekvencia 100% kiszinkronizálása rohadt nehéz volt.

Totti5
Nincs hacsak a PCs verziók nem lesznek mások. Szobor, jegyezetek, 2 képeslap és egyedi fémtok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Persze, ügyes csávó, nem vitatom. Csak ez így nem illik az AC-be (szaltós részek). Szerintem.
Mondjuk pont elõny a természeti környezet, ellenben a városival. Nem tudom szertornáztál-e valaha, de kemény felület, mint a beton "visszaüt". Én csináltam egyszer flik-flakkot linóleumon (nem is betonon) a csuklóimat este nem bírtam behajlítani.Ha talpra érkezik az ember nem annyira gáz, ha jó a cipõ, de az is "odacsap". Az édes anyaföld egy megváltás hozzá képest (de instabilabb szó se róla).

MerlinW
Ez egy "látványfilm"😊 Az a döbbenetes, hogy ezeket a mozdulatokat nem betonkörnyezetben csinálja, hanem a szabadban. Az ugrásainak 80%-a konkrétan életveszélyes. Egyetlen rossz mozdulat és viszlát jó esetben "két lábon járás"😊

[merlinw.org]

Gartulálok!
Néztem egy nagyot, mikor rögtön az elsõ napon (megjelenés napján), mikor kipróbáltam a multi részét, akárhány játékba is kerültem legalább egy lvl.50 MÁR VOLT!. El nem tudom képzelni, hogy értékel ilyen hamar az 50. Mérgeztek meg minden, marha lehangoló volt. A többség persze nem volt több a 8. szintnél.

Engem rohadtul zavar, hogy cél nélkül szaltózgat. Ilyet sem Ezio sem Connor nem csinál. Hülyeség is lenne.
Nem vagyok annyira otthon ebben a témában, de azt hiszem a "Parkour" és a "Freeruning" között van külömbség. Jobban mondva, ha jól tudom, a "Freerunning" a "Parkour" alfaja, amolyan egyénieskedés. Abban szaltózgatnak meg "önkifejeznek" a résztvevõk. Az alap "Parkour"-ban a cél szimplán eljutni "A"-ból "B"-be a leggyorsabban, legrövidebb úton összhangban a természettel és a környezettel (ez van az AC-ben és a Mirror's Edge-ben is).
De javítson ki aki jártasabb ebben nálam.

Túl sokat ugrál 😄
valamint ost..nem tudom premium edisönben van-e/lesz-e

ac3 ost
vótmá?

grebber
A 9. sekvenc öbölbe hajózós rész a game legszebb része!Az még konzolon is elmegy!

Biztos, hogy jobban fog kinézni, ez már anvilnext engine, dx11, tesszeláció stb.

MerlinW
Szerintem ugyanúgy néz ki, mint a Rev, mondjuk az tökéletesen elég. Elérhetõ lesz magyar felirattal nov.23 után minden játékboltban.

[merlinw.org]

Milyen lett az AC3 ? Megfelelt az elvárásoknak ? Jóbb lett a grafikája mint a Revelationnak ? És Majd elérhetõ lesz letõlteni magyar felírattal ?
CroftManor
Ja, elég zavaró tud lenni, hogy megint odatették, mellesleg mintha az irányt mutató kör vékonyabb lenne.
Amúgy a késdobásnak annyi a lényege, hogy akkor tudod leütni az üldözõdet ha 1-2 méter távolságra van tõled. Ha pl 5 méterrõl kést dobsz és odarohansz, akkor úgy nem mûködik, de ha 2 méterre van tõled és szépen odasétálsz mellé, akkor úgy nem fog tudni megölni. (közbe nyomod ezerrel a leütést xD)

Nothing is True, Everything is Permitted

Renjike
szerintem úgymegy hogy hát ha gyûjtõit veszel akkor biztosan elég rosz a testzsír százalékod 2XXLt neki pedig szerintem több vézna kockafej van.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Gratulálok! <#taps>

Meglepõ, hogy két játékos esetén sem szakítja meg a meccset. A BH Footpad utódja eltûnt mérgezés után.
Egyébként a fene beléjük, hogy a rendszerüzeneteket megint az iránytûre rakják! Miért nem volt jó a BH-ban bevált helye?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
De azért annyi lehetne bennük hogy ha már közel 20 ezret költesz a gyûjtõire akkor egy kérdés feltehetnének nagy figyelj paraszt mekkora kell.

Mert így hogy randomba szórják csak lesz de minek kategória.

Renjike
hát nekem m-l méret felel meg 😄 nagyon reménykedem , anno Halo Reach pólóból m méretben kaptam 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Inkább legyen nagy, mint kicsi.

Meg különben is, a kockák dagadtak 😊

grebber
Várom már nagyon remélem kapok pólót és ha igen akkor nem battlefield 3-as lesz mert az kikasztott. 2XL-es pólót adtak hogy csesznék meg magukat.