Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Bár engem nem zavar ez a mohawk frizura ,jól néz ki 😄
PSN ID.: Beegabor
Nothing is True, Everything is Permitted
Next PC upgrade: 2022
Vajon lehet majd angolt csinálni a játékból az angol nyelvi fájlok bemásolásával az adott mappába vagy inkább a kapott kódommal szedjem le az Ubi szerverõl?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amiket eddig láttam kíírva fegyverek ruhák stb nekem nem kellenek mivel nem használok semmi mást az alap cuccokon kivül.
Akkor ez is olyan lehet mint az új Ghost Reconba a atomjaiból fegyver összerakos rész van de minek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az utolsó kritérium (magyar ferdítõ templárunk kódolásban) "magyarul": "A meneküléshez ugorj!"
Valós angol (eredeti Assassin üzenet) szöveg: "Perform a swan dive to escape!"
Tehát a közeli szikláról vesd bele magad a tengerbe.
Most megint lesz mit csinálni, új területek csomó új láda, csetresz, miegymás. Megint lesz mit csinálni sok-sok órán keresztül. 😊 Mármint este. Azt hittem a négynapos ünnepekben végigviszem. Bár sajnos kevesebb idõm jutott rá mint szerettem volna. Az is elment ilyen alagutakban bolyongással, meg keresgéléssel, de nem baj mert szórakoztató volt az is.
A 7. szekvencia 100% kiszinkronizálása rohadt nehéz volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk pont elõny a természeti környezet, ellenben a városival. Nem tudom szertornáztál-e valaha, de kemény felület, mint a beton "visszaüt". Én csináltam egyszer flik-flakkot linóleumon (nem is betonon) a csuklóimat este nem bírtam behajlítani.Ha talpra érkezik az ember nem annyira gáz, ha jó a cipõ, de az is "odacsap". Az édes anyaföld egy megváltás hozzá képest (de instabilabb szó se róla).
[merlinw.org]
Néztem egy nagyot, mikor rögtön az elsõ napon (megjelenés napján), mikor kipróbáltam a multi részét, akárhány játékba is kerültem legalább egy lvl.50 MÁR VOLT!. El nem tudom képzelni, hogy értékel ilyen hamar az 50. Mérgeztek meg minden, marha lehangoló volt. A többség persze nem volt több a 8. szintnél.
Nem vagyok annyira otthon ebben a témában, de azt hiszem a "Parkour" és a "Freeruning" között van külömbség. Jobban mondva, ha jól tudom, a "Freerunning" a "Parkour" alfaja, amolyan egyénieskedés. Abban szaltózgatnak meg "önkifejeznek" a résztvevõk. Az alap "Parkour"-ban a cél szimplán eljutni "A"-ból "B"-be a leggyorsabban, legrövidebb úton összhangban a természettel és a környezettel (ez van az AC-ben és a Mirror's Edge-ben is).
De javítson ki aki jártasabb ebben nálam.
[merlinw.org]
Amúgy a késdobásnak annyi a lényege, hogy akkor tudod leütni az üldözõdet ha 1-2 méter távolságra van tõled. Ha pl 5 méterrõl kést dobsz és odarohansz, akkor úgy nem mûködik, de ha 2 méterre van tõled és szépen odasétálsz mellé, akkor úgy nem fog tudni megölni. (közbe nyomod ezerrel a leütést xD)
Nothing is True, Everything is Permitted
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Meglepõ, hogy két játékos esetén sem szakítja meg a meccset. A BH Footpad utódja eltûnt mérgezés után.
Egyébként a fene beléjük, hogy a rendszerüzeneteket megint az iránytûre rakják! Miért nem volt jó a BH-ban bevált helye?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mert így hogy randomba szórják csak lesz de minek kategória.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !