Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
"tökéletes játékot kapunk" ejnye egy ilyen rutinos vén rókától ilyen bakit <#hehe>
Myselor
én is azt mondom te,ne legyen igazam,legyen jó az eredeti.😊
Én meg azt remélem nem lesz igazad és tökéletes játékot kapunk... De lehet csak a reménykedés szól belõlem :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
jólvan kíváncsi vagyok.mondom ne legyen úgy.
Ha addig nem lesz más, akkor pénteken beírom nálam hogy fut és akkor majd meglátjuk, hogy origival is van-e baj.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már régen jártam ott. Csináld azt, hogy egy youtube-os végigjátszásban megnézed hova kell menni és menj te is oda.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Palinko
Tab, Map, Mission üres a térkép, de ha set marker akkor meg engem jelöl be. más ötlet? kocsmába nem lehet csak játszani, körülötte is üres.
Myselor
nem a játék szar azzal semmi gond.a hanyagsággal van gond,ez a probléma .de majd javítva lesz így van
Jól van, akkor szenvedj ezen, hogy szar a játék. Szerintem a warez miatt van, ha meg nem majd javítják nagy ügy.

De a következõ patch, csak pénteken jön...

Márpedig nem mindig jön ki. Ráadásul nem 0 day fog kijönni.

De õ nem csak ma próbálta tetszik érteni?

Mindig van egy ikon, ami mutatja hová kell menned, hol folytatódik a fõküldetés.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

XBoxon volt Day One patch. Nálam Bostonban nem lassult be.

tommygear
usában ma jelent meg
Palinko
kiszabadítottam a foglyokat, aztán kinyírtam akit kell majd visszatértem a kocsmába. ott mondtak valamit hogy majd találkozunk valahol, de nincs semmi a térképen :S ti hogy jutottatok tovább?
tommygear
minthan em jönne ki warezra is minden patch úgy beszélsz... <#wow3>
Myselor
indításkor azonnal tölti az updatet úgyhogy ez sem igaz,mûködnek az achivmentek az uplay rewardok is.mit nem értesz ezen.senki nem mondta hogy én pl nem veszem meg majd.az egy dolog hogy kipróbáltuk többen,és elmondtuk ezzel is probléma van,ennyire nehéz belátni hogy egy tök bugos dologrol van szó pc esetében is?ha péntekig elõálnak a patchel akkor oké lesz ha nem akkor sokan szomorkodni fognak
Snexi
fikázók?én csak a bugosságával kapcsoaltban olvastam negatív véleményeket ami ugye a pc-s verzióban (hála az ágnek) eltérhet

<#eljen>

De mivel megjelenés elõtt lewarezoltad, ezáltal 2 nagyobb javítástól is elesel, amivel alapból indítják majd a játékukat a Pc-s eredeti tulajok!

Tetszik érteni? Magyarul félkész játékkal játszol komám hivatalos megjelenésig biztosan. Ne reménykedj ez csak önáltatás, multi se fog menni. Szerintem az achi-jaidat se nézi a "teljesen" mûködõ lopott játékod.

Kongy
warez verzio alapjan fikazo nokedliknek gratula.. tele van az internet a mocspk fajtatokkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Palinko
valaki fel tudott fedezni valami értelmeset a lock pickingben? mert eddig a legrosszabb ami játékban volt 😄 forgatom balra, majd le meg fel, hallgatózok, néha bekattan azt annyi 😄 de hogy mi alapján, meg sokszor elrontom és kezdhetem elõröl.
CroftManor
Ha a játék grafikai beállításait boncolgatod néhány hszvel lejjebb, akkor az azt jelenti, h letöltötted a játékot megjelenés elõtt, tehát warez téma. És ez mindenkire vonatkozik.

Nothing is True, Everything is Permitted

HeadHunter86
Attól mert megadtál egy e-mailt az uplay-en és reggeltél még nem lesz legális a játékod. LOL.

Myselor
teljesen eredetinek veszi a játékot a rendszer igen,uplayen keresztül minden mûködik.talán még multi is megy majd
Xbox-ra is jöttek ezek a javítások, egyáltalán nem meglepetés.

Warezból kiindulva megítélni egy legális verzió futási minõségét meg erõsen a balgaság kategóriába esik.

Nemigen értem! Ez most legális verzió vagy sem?

a.carkey
Leszarom, ha magyar.

A medve nem játék.

szerintem ez nem feltétlen warez téma, azért is mertem itt felvetni. meglepõdnék, ha az eredeti sokkal jobban futna, már csak az alapján is, hogy ekkora javítást jelentettek be 8 nappal a játék megjelenése elõtt: Assassins Creed III Thanksgiving Patch Spoilers Forums

Tescóban 6990HUF lesz a játék!

CroftManor
Már tegnap is meg lettetek kérve, h ne itt témázzátok a warezról. Ott van a BANNER alatt az OFF Topik!

5770-em van. Egyébként meg mi lenne, ha átfáradnátok warez topikba a további eszmecserére?

Nem mondtam, hogy igazam van, csak nem egy kalózverzió alapján kéne megítélni a dolgokat nem gondolod?

Ezt nem is fogod tudni állítani, mivel xp-t nem is támogat a játék, tehát ebbõl adódóan dx11-et használ. Ez kikerülhetetlen. De attól még lehet eredeti verzióban optimalizáltabb. Nem tudom mióta játszol, de én már láttam 1-2 ilyen védelmet, úgyhogy nem lepõdnék meg rajta, ha ez lenne az igazság.

Gépigény alapján nem indokolt az erõs dx11-es kártya (akkor azt írták volna), szóval védelem lesz az majd meglátod! Legalábbis nekem ez a tippem. 4850 és 8800 gt-t ír minimum gépigénynek, nehogy már egy jobb kártyán is szaggasson. Az nagyon ciki lenne. 7770-en alacsony felbontásban 30 fps az egy vicc. Ha meg így van, akkor jön biztosan javítás hamarosan.

Másik az, hogy Ubi még nem csinált olyan játékot, aminél ilyen gondok lettek volna, ahhoz õk túl tapasztaltak, na meg dörzsölt fejlesztõkrõl beszélhetünk esetükben.

Versace26
thx,Pm.

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Myselor
ezt most még kár ,am full dx 11 kártyák mindenképp ha így akarsz vele játszani :C
Versace26
szerintetek egy
VGA gtx660
Processzor INTEL Core i5-3570K 3.40GHz
Memória CORSAIR 8192MB DD3
Milyen beállitások mellet futna? Most épitek gépet,de olyat akarok,ami azért viszi is szépen,még Városba is.

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

CroftManor
Berakva a banner alá.

SpeedXHUN
Warez témát ne itt beszéljük meg, szemeteljük a topicot
AC3 off topic

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Hahaha, van benne, de nem úgy ahogy gondolod. Vannak vadonjáró mellék küldetések, ami inkább poén. Rövidek és érdemes megcsinálni, mert szórakoztatóak. A lényege ezeknek az, hogy különbözõ jól ismert legendákat mesélnek el rémülten a vadonjárók egy kis tábortûz mellett és Connornak utánna kell járni, hogy mi az igazság belõle. Ilyen pl a Yeti legendája, UFO, "Loch Ness"-i szörny, fejnélküli lovas, stb. A nyomozás eredményét mindenkinek meg hagyom, de a lényeg, hogy van ami "igaz" a játék szerint. Hahahaha.

Ok, majd beírom, hogy mi a helyzet.

a.carkey
Ha valaki steamen megvette, majd 23-án írja be lsz, hogy angolt lehet-e választani!

A medve nem játék.

Én majd szépen komótosan csütörtök éjfélkor nekiülök az Deluxe példányomnak. Totál hidegen hagy most a warez szerencsére.

a.carkey
Holnap majd jön az elsõ mókus, aki beírja, hogy végigvittem pcn IS ... 😊

A medve nem játék.

CroftManor
Srácok igazán nyithatnátok egy warez topikot, ne ide kerüljenek már be a warez hozzászólások. Köszi. A többirõl én gondoskodom, csak csináljon vki 1et. <#wave>

scomcomputers
Hát tényleg van, jobb ha csinál valaki warez topikot, mert nemsokára elszabadul a pokol itt!
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Kongy
Vicces, hogy sehol semmi warez verzió de már ezt kell tárgyalni.. istenem..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Csak az elsõ volt "unalmas". Ha érteni szeretnéd az AC világ történetét, a második résszel kezdd el (Az elsõ rész történetét meg olvasd el, vannak a neten összefoglalók). Ha nem vagy kíváncsi a fõszálra, csak az adott korban leírt történetre, akkor játssz a harmadikkal. Megjegyzem az AC2/BH/Revelations zseniális játékok lettek, illetve a fõszál története is 3 idõsíkot átfogó komplex anyag. Feltétlen ajánlom a végigjátszásukat.

[merlinw.org]

Seth
Na ez nem igaz 😄

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Csak annyit tudok a történetrõl, amit az elsõ rész 2 órájából megtudtam... Meg egyszer hallottam, hogy vannak benne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úfók
is? WTF 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Hát van egy összefoglaló a 3. rész elején, de szerintem el leszel veszve,hogy mi,miért,mikor, nameg ki a rák kicsoda 😄

PSN ID.: Beegabor