Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
APA KEZDÕDIK PCRE IS!

Szerintetek érdemes úgy elkezdeni, hogy egy AC-t sem játszottam elõtte és az elsõ részt kifejezetten unalmasnak tartottam?

Parasite Eve 2, best game EVER!

CroftManor
Én játszottam azzal a piros kabátos csajjal,hát sztem gagyi hatást kelt a mozgása. Itt egy videó róla. Nekem nem tetszik.
Igen, most is olyan a pontrendszer, hogyha befogsz valakit, akkor az a csík a közepén van és sétálgatni kell a célpont közelében, hogy felmenjen fullra. Persze itt is játszik az, hogy ha assassinate-ben a célpontod leleplezett, akkor lemegy nullára.
Sõt wolfpackban van egy úgynevezett "óvatos" célpont, akkor is lemegy nullára az a csík, ha futsz felé és nincs a látómezõdben. Azt csak sétálva lehet megközelíteni.

Nothing is True, Everything is Permitted

Nem túl profi játékos:
http://www.youtube.com/watch?v=VkERKB3NnIE&feature=relmfu
De a szövege...

Everything is true, nothing is permitted.

Értem! Hát ez nem hangzik túl jól. Egyébként a teljes patch lista nagyon hosszú! Lehet benne lesz ez is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyorsutazás után lecseréli a második pisztolyt a legvacakabbra. Függetlenül attól, hogy mi volt elõtte kiválasztva. Páraknál teljesen ki is veszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az mi? Mármint milyen bug van a dupla pisztollyal?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Affene.. a dupla pisztolyos bugot nem javítják ki?!? Nem látom, hogy írnák de remélem azt is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csak ha kell a szobor. Egyéb iránt valóban szánalmas, mármint a kiadvány NEM AKI MEGVESZI!

Köszi. 😞
Nem lehet mindent elõre látni.

A javítás konzolra érkezik, nem "is". Durva lenne, ha elõbb adnák ki a patchet PC-re mint a játékot. 😊

"- After the end credits, put the hood back up when not in Homestead"
YES! YES! YES! YEEEEEEEEEEEEEES!

Húú, az nekem se tetszett. Hogy a viharba lehet egy okos célpontot futás nélkül becserkészni. Baromi nehéz volt úgy. Brotherhoodban sokkal több értelme van.

Ha el bírod kapni anélkül, hogy lásson, akkor mért van jelentõssége, hogy futva közelítetted meg?

RatBaG
a redcoat skin elég jónak tûnt multiban... 😊

btw: akik konzolon tolják, nem tudnának dobni egy kis infót?
még mindig olyan elbaszott a pontozási rendszer, mint a revelationsben? itt arra gondolok, hogy a brotherhoodhoz képest megfordították, és pont sokáig kellett a célpont körül futás nélkül tökölni ahhoz, hogy több pontot kapj, így az assassinate fullra el lett baszva...

Per Aspera Ad Inferi.

Krisztiam
én AC fan vagyok úgyhogy freedom edition 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Solid Snake
Akkor Neked is #1591 <#nezze>
Deluxe edition-öm van. Tulajdonképpen sokkal többet tartalmaz, mint a Freedom edition. <#vigyor5>

Solid Snake
grebber
Aki meg nem a freedom editiont veszi meg az meg egyenes überszánalmas.LOL!<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
aki ezt a játékot warezolja az szégyen..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sehol mivel nyitnia kell valakinek. 😊

Hol van a warez topik ?
CroftManor
AC3ban is van replay mission lehetõség.

MerlinW
Nem tudjuk. Nyiss warez topikot és kérdezd ott.

[merlinw.org]

Az AC3 PC-re elérhetõ lesz a letõltése magyar felírattal ?
Kongy
igen van, 2-bõl valamilyen érthetetlen okból kifolyólag kihagyták, de Brotherhood óta ismét van, szerencsére. AC3-ról nem tudok nyilatkozni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
A javítás konzolra is érkezik. Remélem 😊

AC 1-ben is van DNS Replay?

Everything is true, nothing is permitted.

Krisztiam
hálistennek 😄

Ezt nem olvasom végig, de ez azért nem gyenge. Egyrészt szégyelljék magukat, hogy ennyi hiba maradt benne, másrészt meg dicséretes, hogy ilyen hamar javítják, harmadrészt meg legalább pc-n már bugmentes(ebb) lesz.

BoneDragon
Azigen<#wow1>

Kurva nagy patch jön

Rá is fér! 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

CroftManor
Végigvittem én is. Hát mit mondjak, vegyes érzéseim vannak a befejezéssel kapcsolatban. Sokat nem akarok róla beszélni. Az Ubisoftnak mindig sikerül úgy lezárni egy történetet, hogy utána egy nagy WTF érzés marad bennem. Kicsit összecsapottnak érzem a végét, legalábbis ami a Desmond szálat illeti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyorsan el akarták tenni láb alól, mert már unalmas volt. Igen lehet már tényleg az volt, de azért kitalálhattak volna valami epikusabb véget is neki. Remélem kapunk majd egy DLCt, amiben történnek még dolgok a jelenben.

Maga a játék az nagyon jó lett, mint ahogyan azt már megszokhattuk az eddigi AC részekben, de a hangulata miatt, nálam most is az AC2 és Brotherhood van az elsõ helyen.

CroftManor
Én is csinálgatom a tanya küldetéseket, de a tárgy készítésnél pl a dupla pisztolyhoz rózsafa kell. Azt hol tudok szerezni? Illetve a tengeri és földi konvojt hol találom?

MerlinW
Valszeg igen, de aktiválni még nem fogod tudni a W8-at. Egyébként felesleges váltani, semmivel nem nyújt többet.

[merlinw.org]

OFF: így az ócsított, de hivatalos win8-at is fel lehetne tolni utána? Kéne már egy legális windóz, de az alapáraik túl durvák, a 9eFt-os frissítõs win8 viszont lehet vállalható lenne.
ON

The Protector
Kicsit írok nektek a tanyás dolgokról.Próbálok spoilermentes lenni,csak a lehetõségeket írom le.

Szóval, útjaid során ilyen-olyan kézmûvesekbe botlasz akiknek vmiért el kell hagyniuk lakhelyeiket és Connor elhívja õket a tanyára.A tanyád ekkor új lehetõségekkel bõvül.Minden meghívott embernek van saját sztorivonala,megcsinálható küldetése.Ha a küldetéseiket csinálgatod akkor ezek fejlõdnek és magasabb szintûek lesznek,így bonyolultabb dolgokat is meg tudnak csinálni.A sztori folyamán fokozatosan adagolja majd a kézmûveseket.

Kereskedés.A tanyán vehetsz nyersanyagokat,mindenbõl kiírja mennyid van,szépen rendszerezve.Itt olcsón hozzájutsz fához meg stb.....
Ami utána jön az a tárgykészítés,ezekhez receptek kellenek amiket pl kincsesládákból lehet majd beszerezni.Vannak egyszerûbb receptek és vannak bonyolultabbak.Ez abból áll h egy tárgy elkészítéséhez eleve egy másik tárgy elkészítése szükséges de ezeket külön kategóriába is sorolja.A tárgyaknak van felhasznált alapanyaga és költsége,némelyiknek alacsony,némelyiknek nagyon magas.Ha ezek megvannak elkészíted a tárgyat.Mindenféle tárgyak lehetnek,ruhák,szerszámok,élelmiszer stb.....
Connor a saját fejlesztéseit is itt tudja megcsinálni,pl fegyver öv,különbözõ upgradek töltényekhez.Késõbb új fegyvereket is itt tudsz majd megvenni.Upgradek csak itt elõállíthatók!
Szállítás.Van tengeri és földi konvojod.Itt kiválasztod h melyik terméket hova akarod elküldeni és kinek.Van adó,idõ és kockázati tényezõ.Mindenhol, és minden áru máshogy fizet.Tehát míg egyik helyen kapsz 240-et vmiért,lehet h máshol kapsz érte 530-at.A Konvojokban limitált h mennyit szállíthatsz.Ezek a konvojok 10-tõl 38 percig is szállítódnak attól függõen hova küldöd.
Személyes véleményem h vagy nagyon tudatosan küldd,és pontosan tudd mi fizet jól vagy foglalkozz csak az upgradjeiddel és kereskedj a vadászatodból.Én elõszoktam állítani drága dolgokat de többnyire prémekkel kerekedek,jó pénz van bennük 0befektetéssel.Néha több pénzed elmegy arra h beinvesztálj vmibe minthogy az megtérülne.

Ezt az árus dolgot a tanyán tudod megcsinálni,de városi boltokban a nyitott könyvnél is elvégezheted így nem kell mindig oda visszamenned.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#eljen>
Köszi, jó cucc.

nem akartam vele konzol topikot keresni,aki szereti a széria zenéit is önállóan,értékelni fogja remélem😊

assassin's creed liberation
Prince23
nem muszáj steamworksnak lennie. Arma 2 sem stemaes, mégis van steam key belõle

MerlinW
AC még mindig nem steamworks cím. Uplay-en lehet majd letölteni.

[merlinw.org]

ha steam-en aktiválhatod majd,abban benne lesz
cylonflatus
Ma vettem egy Nvidia Gtx650Ti kártyát, és ajándékba AC3 letöltõkód volt a dobozban. Esetleg van infója valakinek arról, hogy magyar lokalizált verzióban is le lehet majd így tölteni?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Krisztiam
éljen legalább nem lesz bugos 😄D

grebber
Seth
Konzolon is egyszerûsítettek az irányításon az eddigi részekhez képest,kevesebb gombot kell használni mászáskor,harcban is, úgyhogy ezt már csak direkt tudják elrontani billentyûzetre portoláskor 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber
Egyik AC-el sem volt semmi gond billel.
De majd úgyis jön pár fogyatékos aki debil hozzá és szarozza majd!

Next PC upgrade: 2022

AnuluWork
PCre milyen lesz az irányítás? PC barát, vagy inkább konzolista? Semmi bajom a konzolokkal, csak napok óta nem találom a PCs kontrollerem. 😊

Az utolsó KrólPCre átirat amivel nyomtam az LA Noire volt. Akkor az bejött.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Semmi nem veszlik el! Épp ma telepítettem én is minden gond nélkül.

BoneDragon
huh nem merem bevállalni, több mint 1 tb-nyi adatom van a gépen. Ha az elveszne kitépném a hajam.

Így van! Ahogy az enyémnél is ugyanígy mûködik.