Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Másrészt meg ha figyelmeztetést kaptok a komment írása elõtt és ENNEK ELLENÉRE bíerkáljátok a warez hozzászólásokat, akkor ne csodálkozzatok ha törlése kerül!
Nothing is True, Everything is Permitted
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nothing is True, Everything is Permitted
mindegy addig van HA 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Thx a gyors felhomályosítást...
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Kérdésem is ehhez tartozik,mégpedig,azt írják hogy 23.-án megjön,de ugye csak akkor jelenik meg,akkor egy nap mire kihozzák szal csak 7fõn jön,vagy föladják elöbb?Nem tudom hogy szokott ez menni...
A laggoláshoz meg annyit,hogy itt amiket írogattak konfigokat(meg más fórumokon is)hát eléggé gyengusz procikkal fordul ez elõ sztem.Van hogy 50 ember van Bostonban oda nem csak vga kell.
7870-es vga kártyám a régi procimmal(q8600) sokkal kevesebb fps-t produkált a Brotherhoodban,mint a mostani i5 3470k-val.
Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650
Ok, jó a játék, de nálam hangulatában nem ér a AC2 nyomába sem. El tudnék vele tötyörészni, de már nem ad akkora élményt, hogy rááldozzam az idõt. Ez nyílván szubjektív, valószínûleg nekem ez a XVIII. századi Amerika sem annyira érdekes. Azt meg mindig utáltam az AC sorozatban, hogy az ellenek nagy része irreálisan lassú, és hatan nézik, hogy egy valaki megtámad. Sikerült már valakinek úgy meghalnia harcban, hogy nem direkt hagyta, hogy kinyírják???
(Pl a Dishonoredben ez sokkal jobb volt, very hardon két kardcsapástól feküdtem, itt meg bekapok hat lövést és még mindig vidáman kaszabolok.)
De összességében tényleg nem rossz, nagyon ínséges idõben még lehet visszatérek rá.
Jó játékot!
Jó hír, hogy elvileg a héten jön a nagyobb lélegzetû javítás.
És tessék letolni nem csak a két részt, hanem mind 4-et, ami ezelõtt jött ki.
És ezt 1 nap alatt tuti nem viszed végig.
De a német meg kellemetlen nyelv, a franc se játszana vele. Ja, keveset latinul is tudok, de olyan kiadás meg tuti nincs<#nevetes1>#nevetes1>
Warez huszároknak egy kis tanulság: Mert az Ubival nem lehet büntetlenül szarakodni!
Továbbá olvastam olyat, hogy random idõközönként Warezban törlõdnek a mentések is.
Ezek után én még azon se csodálkozom, hogy szándékosan szaggatást idéznek elõ a warezolós játékosoknál (valami frissítést bedob, amit már rögtön szét is szarja nekik a városokat).
Jah és állítólag tömegével kaptak a ban-t a warezosok nemrégiben, szóval attól, hogy eredetinek látszik valami annak meg is van a hátránya, ugyanis azt Ubiék is látják! <#eplus2>#eplus2>
Tanulság a tört veziókkal kapcsolatban, azért vigyázzunk a nagypofával warezolással, mert Ubi mér ránk egy nagy sallert és még örülhetünk, ha ideiglenes ban-t kapunk ezek után.
Nem azt mondom, hogy olvashatatlan és érthetetlen vacak a magyar fordítás (bár van ahol az), csak ha hallod mögötte az eredetit akkor tudod, hogy... öööö....szóval máshogy és bõvebben fogalmaznak az eredetiben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már csak egy kérdés van, jól fog-e futni? Azt még ki kell próbálnom.Nagy kár hogy manapság már nincsenek demo-k. A gépigény leírások, meg a systemrequirments se pontos ám. Van olyan játékom ami a szerint nem futna, és közbe mégis. Sõt, van olyan is, ami maxon is eldöcög.
(Megj. a Wargame: EE nálam amiatt bukott meg, hogy nem lehetett angol verziót választani a steameshez sem.)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A másik, vajon hogy fog futni a gépemen? No de ezt majd letesztelem. Ha mind kettõ ok, izzítom én is a steam-et
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson