Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Már megjelent a game. 0:01-kor tolom uplayen. lvl 4 vagyok multiban is, azt is kipróbáltam éjjel 😊

Egyébként steamen már játszható a játék ma hajnali 01:00-tól! Ha hazaérek majd beröffentem és beszámolok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyerekek bexarok ezen a héten! Az isten se akarja, hogy én AC-zzek. Még szombaton is jönnöm kell dolgozni...:-( Komolyan mondom nem hiszem el!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
CroftManor
Azért, mert aki megjelenés elõtt ír a játékról, az nyílván letöltötte és játszik vele. Tehát wareznak minõsel.
Másrészt meg ha figyelmeztetést kaptok a komment írása elõtt és ENNEK ELLENÉRE bíerkáljátok a warez hozzászólásokat, akkor ne csodálkozzatok ha törlése kerül!

Nothing is True, Everything is Permitted

csokalaci
Steamen már lehet játszani, csak tölt még le egy updatet 😊

http://facebook.com/musicleander

Tatyla
Attól higy valaki a játékról ir és még csak semmi spoiler nincs az miért kerül törlésre? Jó nagy fasz aki ezt a scritet berakta gratulálok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Picar77
legyen már péntek *.*, és csöngessen a futár 😄

()() (^^)

CroftManor
Persze, mivel folyamatosan törlésre kerülnek a warez hozzászólások.

RatBaG
vmi babrálva lett a topic-al? tegnap óta nem jelzi az új hozzászólásokat.

Per Aspera Ad Inferi.

Krisztiam
óó legyen már vasárnap, alig várom 😄
mindegy addig van HA 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nekem most azt írja steam, hogy 7 óra múlva feloldódik a játék! o.O Végülis 22-ét írnak steamen, szal reális.

Ok, köszi megnézem! Egyébként ps3an nyomom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hû szolgálóid? Gondolom a fix assassinjaide gondolsz. PC nem tudom melyik gomb de van egy amit nyomva kell tartani és feljön egy assassin menü itt (miközben nyomva tartod) meg kell nyomni a "harc" gombot (nem tudom PC melyik ez) akkor feljön egy térkép. Itt elküldheted õket küldetésekre és akkor fejlõdnek. Semmi különös ez az egész elég tréül lett benne megcsinálva. Ráadásul meg se halhatnak. Lehet az egész procedura PCn egyszerûb, de talán így megtalálod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogyan lehet a hû szolgálóimat asszaszinné tenni?
Konzolvilág...."futár szolgálatnak átadva"!

The Protector
Ha 0 day veszel játékot akkor aznap hozza is a futár😊ez a jó benne.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na ennyit az én csütörtök esti/éjféli és pénteki AC 3-azásomról, valamint az 5 napos szabimról... Be kell jönnöm dolgozni, így marad a hétvége :-(

Nah az nagyon pöpec lenne...<#taps><#eljen>
Thx a gyors felhomályosítást...

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

CroftManor
Hát ha futárral rendelted, akkor még aznap kihozzák.

Kedvenc játékom,most rendeltem elõre elöször életemben,ez az egy játék aminél nem félek,hogy fos lesz...

Kérdésem is ehhez tartozik,mégpedig,azt írják hogy 23.-án megjön,de ugye csak akkor jelenik meg,akkor egy nap mire kihozzák szal csak 7fõn jön,vagy föladják elöbb?Nem tudom hogy szokott ez menni...

A laggoláshoz meg annyit,hogy itt amiket írogattak konfigokat(meg más fórumokon is)hát eléggé gyengusz procikkal fordul ez elõ sztem.Van hogy 50 ember van Bostonban oda nem csak vga kell.
7870-es vga kártyám a régi procimmal(q8600) sokkal kevesebb fps-t produkált a Brotherhoodban,mint a mostani i5 3470k-val.

Asrock Fatal1ty,Intel i5-3570K,Corsair Vengeance 16GB,Corsair Force GT 120GB SSD,Sapphire HD7870 vga,Corsair TX650

Uninstall . . .
Ok, jó a játék, de nálam hangulatában nem ér a AC2 nyomába sem. El tudnék vele tötyörészni, de már nem ad akkora élményt, hogy rááldozzam az idõt. Ez nyílván szubjektív, valószínûleg nekem ez a XVIII. századi Amerika sem annyira érdekes. Azt meg mindig utáltam az AC sorozatban, hogy az ellenek nagy része irreálisan lassú, és hatan nézik, hogy egy valaki megtámad. Sikerült már valakinek úgy meghalnia harcban, hogy nem direkt hagyta, hogy kinyírják???
(Pl a Dishonoredben ez sokkal jobb volt, very hardon két kardcsapástól feküdtem, itt meg bekapok hat lövést és még mindig vidáman kaszabolok.)
De összességében tényleg nem rossz, nagyon ínséges idõben még lehet visszatérek rá.
Jó játékot!
3. megkövetem magam. Steamen oldalak vannak telesírva ugyanilyen gonddal, szóval valamit tényleg elbaszarintottak.

Jó hír, hogy elvileg a héten jön a nagyobb lélegzetû javítás.

És tessék letolni nem csak a két részt, hanem mind 4-et, ami ezelõtt jött ki.

Ez is egy álláspont.

Palinko
nekem mindig megy a gépem szal... emígy meg gondolják majd jól megveszik akiket letiltanak? 😄 ha tudnám megvettem volna és nem szenvednék warezzel.
MerlinW
Fõleg, hogy az otthoni felhasználók 90%-nak dinamikus IP-je van😊

[merlinw.org]

Ha ez neked megéri csináld. De letiltják az akkod regelhetsz újat, kezdheted elõlrõl. Jó játék mondhatom.

És ezt 1 nap alatt tuti nem viszed végig.

Palinko
megoldás, hogy ki alt tabolsz és nem csukod be a játékot még végig nem érsz 😄 aztán mailcímet meg ezret lehet regelni szal ez se gond. majd ha ip alapján kezdik el kapdosmni az embereket akkor talán történik valami, de ez nekik többe kerülne mint a játék ára szal...
Hát mondjuk ez manapság mindig így van , filmfordításoknál is, nem meglepõ. Mindegy, nem akarok ezzel Off-olni de manapság a magyar fordítások legyen az játék/film/könyv siralmasok .

De a német meg kellemetlen nyelv, a franc se játszana vele. Ja, keveset latinul is tudok, de olyan kiadás meg tuti nincs<#nevetes1>

Elõre is elnézést Croft, de ezt muszály vagyok, a kaján vigyor az arcomon megköveteli, hogy beszúrjam.

Warez huszároknak egy kis tanulság: Mert az Ubival nem lehet büntetlenül szarakodni!

Továbbá olvastam olyat, hogy random idõközönként Warezban törlõdnek a mentések is.

Ezek után én még azon se csodálkozom, hogy szándékosan szaggatást idéznek elõ a warezolós játékosoknál (valami frissítést bedob, amit már rögtön szét is szarja nekik a városokat).

Jah és állítólag tömegével kaptak a ban-t a warezosok nemrégiben, szóval attól, hogy eredetinek látszik valami annak meg is van a hátránya, ugyanis azt Ubiék is látják! <#eplus2>

Tanulság a tört veziókkal kapcsolatban, azért vigyázzunk a nagypofával warezolással, mert Ubi mér ránk egy nagy sallert és még örülhetünk, ha ideiglenes ban-t kapunk ezek után.

Ha nem beszélsz angolul, akkor nyílván teljesen jó lesz a magyar is. 😊
Nem azt mondom, hogy olvashatatlan és érthetetlen vacak a magyar fordítás (bár van ahol az), csak ha hallod mögötte az eredetit akkor tudod, hogy... öööö....szóval máshogy és bõvebben fogalmaznak az eredetiben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Még ha vacak is a fordítás, én inkább azt használo, pláne hogy nem beszélek angolul. Más nyelven igen...például németül de azt meg utálom.

Aha. oké. Hát remélem
Már csak egy kérdés van, jól fog-e futni? Azt még ki kell próbálnom.Nagy kár hogy manapság már nincsenek demo-k. A gépigény leírások, meg a systemrequirments se pontos ám. Van olyan játékom ami a szerint nem futna, és közbe mégis. Sõt, van olyan is, ami maxon is eldöcög.

a.carkey
OFF:
(Mondjuk azóta átírtam, de akkor baromi zavaró volt.)

A medve nem játék.

Miért ne lehetne? Természetesen ezeket a nyelveket fogja tartalmazni.

a.carkey
Ha benne van a steamesben, megvárom a all in kiadást november 30án, és azt veszem meg. Abban tuti nem a magyar nyelvû van.

(Megj. a Wargame: EE nálam amiatt bukott meg, hogy nem lehetett angol verziót választani a steameshez sem.)

A medve nem játék.

Konzolosok már nyilatkoztak korábban! Olvass vissza. Steames verzióról megmondom neked pénteken hogy benne van-e.

Hát elõre szerintem nem lehet tudni hogy rossz-e vagy jó-e a fordítás. Elõbb tán látni kéne. Mondjuk a steam azt írja hogy Angol, Cseh, Dán, Holland, Finn, Francia, Német, Magyar, Olasz, Norvég, Lengyel, Portugál, Portugál-Brazil, Orosz, Spanyol Svéd,kínai nyelv is van benne, de nem tudom meg lehet-e bízni bennük, és tényleg így van-e

a.carkey
Nem azzal van baj, hogyha nincs, hanem azzal, hogyha van. Itthon 7kért is kapni majd a magyar "szarfordítást".

A medve nem játék.

Engem két dolog érdekelne. Vajon a steam-es verzióban van magyar nyelv? Úgy láttam azt írják van, de nem akarok rábaszni ha mégse. û
A másik, vajon hogy fog futni a gépemen? No de ezt majd letesztelem. Ha mind kettõ ok, izzítom én is a steam-et

Tyû! Laza 15 gb-ot tölt...o.O

Steamen épp most fedeztem fel, hogy lehet elõtölteni! Már el is indítottam :-)

CroftManor
Nem lassul be xboxon Bostonban.

Probáld ki. Menj oda. Ez a játék extra bugos. Nem vagyok a dolgon meglepve.

Kongy
Ne fröcsögj össze-vissza, inkább vedd meg a játékot, ahelyett, hogy lewarezolod, pontosan az ilyen hozzáállás miatt olyanok a játékok, amilyenek. Jó a bugos is, úgyis csak letöltöd elven...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
az a baj egybõl szidni kell azt aki a warezt akár csak megnézi,általába semmivel sem bugosabb szarabb semmi benne max a multi nem jó,ennyi
Gyerekek..pár játéknál pár év alatt már eljátszottuk,hogy a köcsög warez azért szar,mert warez és 4 nap alatt teljesen átírják az egészet és az origi jó lesz..és nem lett..ne játsszuk el itt is oldalakon át😊
Úgy akartad mondani egy elvakult AC fantól...

Palinko
12:15
http://youtu.be/xkXbtgge3Ag
Neki van felkiáltójel
grebber
Az lesz már csak a póló miatt is.Nem is tudom melyiket hordjam majd ezt vagy a Far Cry 3-asat<#idiota>

Pénteken jön a 106cm-es 3D tv-m is azt tökéletes lesz a zombulás.

Next PC upgrade: 2022