Assassin's Creed III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
AZ UFO-kal kapcsolatosan:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehetséges, mert hogy van UFO a játékban! 😛
Myselor
ja és a homestead küldetések egybõl elérhetõek mind?tehát ha elkezdem õket és végig haladok mindegyiken akkor egybõl elérhetõek lesznek?miután persze megvan minden város.köszi😊
Myselor
olyanhoz fûzném a kérdésemet aki elég sokáig elvitte már és csinálta a homestead küldetéseket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Home Mystery küldetés vagy mi a neve.ott ugye achilles titkos ládáját találjuk meg egy barland mélyén amiben van egy assassins ruha,most azzal mi van?miért nem lehet megkapni?😊2x mutatja a faszi egyszer mikor visszaviszed neki majd lent a bábura adja azthittem hogy akkor odaadja de baszta,valahogy megszerezhetõ ez vagy nem?😊az az érzésem hogy nem
Myselor
van még fent valaki,játszotok?😊
Myselor
elmehetnek a fenébe ^^
barcalaci84
a hálaadásnapi patch a konzolosok számára lett elérhetõ, a PC-seknek elsõ indításnál gyakorlatilag ezt tölti le...
újabb patchrõl semmi hír, nagy a hallgaatás uborkánál....
barcalaci84
nekem se mûködik, és az x360emu sem
NandorHUN
A kontroller csak nálam nem müködik 😮OO
Néztem neten, de sehol nem irták hogy lenne bármilyen fix :SS
tommygear
ez ah étvégi patch jön pc-re is?
A Haytham-es rész végén konkrétan leesett az állam. <#wow1>
Olcsó mentség lenne a fejlesztõktõl😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

BoneDragon
Ezt amúgy tényleg lehetne magyarázni animus-al. 😊

Szerintem zseniális a játék. Ma kaptam meg eredetiben, de "természetesen" már 3 napja nyomom.
Az, hogy sokan úgy érzik nem üt akkorát mint az AC2 az csak a megemelkedett inger küszöbnek köszönhetõ. Ha ez lett volna második rész annó akkor nem lennének fanyalgók.
Sajnos a több feature több bugot is hozott, de ezt úgy látszik el kell viselni. Az elsõ részben szinte semmi grafikai hiba nem volt, de tennivaló sem sok.
A fordítás egész jó, nem értem miért kell szídni. Fordítottam pár játékot már én is és tusom nagyon nehéz úgy csinálni, hogy magát a játékot nem látod. (aki ezt csinálta az tutti nem játszott vele közben, csak egy összefüggéstelen szöveghalmot kapott)

Szóval nekem nagyon bejön.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

NagyiBMX
Connor story olyan lesz mint az álom, nagyon eltalálták a történetet, az emberek random megjelenése nálam is van, de nálam néha sétálok és eltünik mintha felszivták volna az UFO-k 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Shep
Csak nekem tûnik úgy, hogy sokkal gyorsabban nõ a körözési szint ráadásul az egész város a nyakamba csõdül már elsõ szinten is ha kiszúrnak? Conorral az elején biztos futkároztam a tetõs jelenet után vagy 15 percet mire nagy nehezen elvergõdtem a figurához.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HeadHunter86
4 és fél órát játszottam vele eddig és Connor még sehol. Eddig marhára tetszik! Bár a harc kicsit más lett, elõször nem is teljesen értettem, de kezdek ráérezni. Az animációk az eddigi legszebbek. A grafikai is gyönyörû, alárírásomban lévõ gépen, 1080p-ben, AA normal, árnyék normál, maradék beállíás legmagasabb beállításon teljesen jól fut (még Bostonban is) és szép is. Mondjuk AA-t lehet feljebb kellene egyel állítani, de az már szerintem sok FPS-t megenne.
Az új feature-tõl pedig elájulok, fõleg mozdulatok terén dobbantottak. Pl. városban szaladgáláskor olyan elegánsan arébb tessékeli az embereket.

Ami kicsit zavaró, az a pár grafikai gliccs, pl. néha késõn dobálja be az embereket az utcán, de ez is elég ritka. Vagy pl. egyik átvezetõnél a kutyát az égbõl pakolta a pájára 😄 Azt vesszük olyan mintha az Animus hibás lenne 😄 Szóval még ezt is bele lehet magyarázni 😄

Kíváncsi leszek a Connor szálra és a többi újításra ami még vár rám, mert még azért eléggé a prológusba vagyok.

AC3-mam.

win7 sp 1 fent van nektek amúgy? Mert hogy igényli a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha letöltõttem a magyarytást akkor már mindegy hogy honnan töltöm le a játékot csak be kell illeszteni az AC3 mapájába a magyarítást és menni fog magyarúl ?
Myselor
kicsivel jobb sokat nem vettem észre de azért köszi😊
Aha! Nekem ugyanolyan van csak 5770-esben.

tommygear
5670 1giga ddr5
Kártya mikor? 4-es, 5-ös? Milyen?

tommygear
igen
Driver legújabb?

tommygear
amd
Sajnos, ha sikerül csatlakozni, akkor egy idõ után ledob 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

De neked Nvidiád van nem?

Nekem igen.

tommygear
már próbáltuk páran, sokat nem segít
Myselor
okés rögtön megnézem és mondom😊
Myselor
tudom.borderlands 2bõl már ismerõs a dolog ^^
Majd írj már vissza ide, hogy neked segített-e. Kíváncsi vagyok!

Remélem így már menni fog az aktiválás és elindítás.

Jah azt elfelejtettem, hogy Assassin'S Creed. ini a neve a fájlnak, amit módosítani kell.

Leírtam a menetét, ha esetleg nem menne magadtól, vagy másoknak, akik még ilyet nem csináltak.

Na ez már tuti a Vsync szar! Kapcsoljátok ki!

Dokumentumok/Assasin's Creed 3-ban van nekem. Nyissatok jegyzettömböt, tallózzátok ki az említett elérési útvonalon (ne felejtsétek a megnyitást minden fájlra rakni) ott keressétek meg a Vsync sort és az 1-es számot írjátok át nullára.

Offline picivel jobban fut, de online is így már sokkal jobb.

Kicsit freerunoltam Bostonban. Közel se fut olyan rosszul, mint eddig. Sõt eléri az elõzõ részek futási teljesítményét is bõven.

Nagy baki Ubi részérõl, hogy nincs ki-be kapcsolható vsync opció az optionsben játékon belül.

A lényeg, hogy javítható a helyzet egy nagyon apró tweakinggel, amit fentebb leírtam.

tommygear
nincs baj a beat driverekkel, de ez nem javít sztem semmit mivel: Last Updated 11/16/2012
majd a következõ
MerlinW
Nektek is limited módban indul a multi? Az istenért sem tud csatlakozni...

[merlinw.org]

Myselor
hát igen én is úgy trükközök lentebb fordítom a kamerát xd vicces.am várd meg mé kialakul szépen a játék,amire connorhoz érsz addigra lesznek,és majd onnantól érdemes mindent csinálgatni ami érdekel😊
cylonflatus
Köszönöm szépen, akkor már töltöm is 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Myselor
na ezt kipróbálom én is köszi😊
Na szóval megvettem a játékot. Hát igen m, igen Boston lassú...de érdekes ha a kamerát lefelé forgatom, akkor meg reccenés nélkül fut. Mindegy, így is jászható. Ha neg lesz patch esetleg driver frissítés, akkor meg végképp rendben lesz.

A játék nagyon tetszik. Meg vicces is. Mekkora már, azok a leírások, például valami templomról, amit Jézusról neveztek el, aki híres ács volt...bakker...ez nagy

Gondolom lesznek mellék küldetések is, bár még egyet se láttam, igaz még szerintem eléggé az elején tartok

Sõt akár azt is mondhatom, hogy totál nem zavar így a framedrop, szinte 0-ra redukálódik az eddigiekhez képest.

Na emberek fejlemény van! Kikapcsoltam Ini-ben a Vsync-et és offline módban indítottam a játékot és csodák csodája töredékére esett a framedrop nálam!

Folytatom a tesztelést most online módban próbálom meg ugyanezt.

Myselor
oh értem.igen Haytam egy érdekes fickó én egészen kedvelem õt.kicsit érzéketlen és sok olyan dolog hajtja ami nem kéne,és az elvei sem jók,nem hogy a gondolkodás menete,van olyan rész amikor teljesen kedvelem,van amikor azt kívánom dögölne meg xd de majd megtudod mi is lesz vele,mindenesetre szerintem nem vészes a vele eltöltött idõ.de ameddig vele vagy nem érdemes mást csinálni mint a fõ szálat.max a tornyok.és igen nagyon szép játék.alig lehet otthagyni😊
Bostonban megcsináltam egy küldetést a megérkezés után. Még Haytam-et irányítom. Érdekes karakter.

Amúgy a grafika valami hihetetlen szép. Nagyon tetszik. Nagyon jó hangulata van a játéknak.

Myselor
hihi.akkor várakozzunk együtt.talán.örülnék ha így lenne mondjuk én vévigvittem már 1x angolul.nagy részét megcsináltam a játéknak.most magyarul is nekiálltam,örülnék hogyha mostmár mégjobban menne,akkor teljesen élvezhetõ lenne a városban is a játék.egyébként te hol jársz hogyha megkérdezhetem?😊
Na hát ez a gondom nekem is. Nem merek Béta driverrel foglalkozni. De jó lenne ha valaki kipróbálná. Kíváncsi lennék használ-e.

Myselor
nekem amd-s van.én nem igazán merek béta driverrel.max ha itt egy másik ember is leteszteli is javul neki akkor.kísérletezni nem szeretek😛 de azért köszi.